2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

benim misafirlerim vardı canım hiç okuyamadım daha dün akşam gittiler.inşallah bundan sonra düzenli okucam.yarında doktor kontrolüm var hayırlısıyla.evet bebek çok masum yüzlü

Çok geçmiş olsun canım beklenmedik zamanlarda böyle güzel haberler gelmesi çok güzel inşh sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız yaşadıkların gerçekten kolay değilmiş ama sonu güzel olacak buna inanıyorum ben )

canım benim ilkinde hiç çatlağım olmadı. çok düzenli değilsede badem yağı sürmüştüm. 8 kilo almıştım. hemen verdim. ikincide 12 kilo aldım. tabii tecrübeli olduğum için dikkat ettim (ismi gelmedi aklıma) çatlak önleyici krem kullandım.göbüşümün yan tarfında hafiften 2 tane çatlak oluştu. doğumdan sonra belli bile olmadı.bundada bakacazz

Insallah canim. Guzel haberlerle donelim inşallah.
10+0 olduk bugun bzde..

biz geldik ben,m m,n,k fasulya buyumuş 3,08 cm olmuş doktora göre 10 haftalık sata göre 10+4
bastan beri 4 gun geriden geliyoruz ama hayırlısı bakalım
şimdilik herşey yolunda
ikili test için universite hastanesinden randevu alıcam
birde karın ağrım olduğu için idrar testi istedim sonucun a netten bakıcam bişey çıkmazsa gitmicem doktora inşallah da çıkmaz
şimdilik benden haberler böyle

mesajını gözlerim dolarak okudum rabbim inşallah kavuştursun seni bebişine sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah
inşallah darısı da gümüş arkadaşımızın başına olsun

P.tesi doktora gidicem.Anca o zaman sorabilirim.En iyisi yarıya kırıp içmek.Öbür türlü taş gibi mideme oturuyor.Bir de ben 5.ayıma kadar iğne kullancam.Sonra doktorum kesicek.Acaba o yüzdenmi hapın dozunu arttırdı diyorum.

Uzunda olsa okudum cok zor seyler yasamissin... umarimsaglikla bebegini kcuagina alirsin...

teşekkürler canım benim

canım benım inşallah sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
aramıza hoşgeldin... ne kadar zorluklar atlatmışsın yeniden hamile kalmana sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin

teşekkürler sudenazz

Allah tamamına erdirsin canım.kucağına almayı nasip etsin.

amin canım benım tesekkür ederim

amın canım benım hepimizin inş.

Canım sağlıkla al inşallah tek solukta gözlerim dolarak okudum allah tamamına erdirsin

cok teşekkür ederim selincim cümlemizin inşallah

canım benım bende senı tebrık ederim maşallah bebişine sağlıkla gelsin inşallah bizimde bu cumartesi 2li tarama testimiz artık burda hayırlı sonuçları paylaşırız gümüş tanımıyorum ama allah gönlüne göre versin onunda

Geçmiş olsun canım. ya bence hepsi yumuşatıyor çatlak olsa da az olmasını sağlıyor önemli olan tüylenme yapmaması.
bende üşüyorum havalar soğudu sanırım sonbahar geldi(((
ben de üşüyorum sabah banyoya girmek bile o kadar zor geldiki titremekten bi hal oldum.
Benimde boyle masallah gobuse
ben resim göremiyorum acep nedendir

kızlar ben çok üşüyorum 2 gündür,sizde üşüyor musunuz? benim adet dönemime denk geldiği için mi böyle?
bende usuyorummm

canım bebek yagı kıllandırmıyormu cogu kısı oykle dıyor ama sende orada kıl yoktur uzatmıyordur bılemıcem :S ben bepanhtol muydu neydı onu suruyorum ama ben lıerac baslıcam unlulerde onu kullanıyormus onleyıcısı nemlendırıcısı hepsını almayı dusunuyorum hemde bır kac hafta ıcınde ben ılk gebelıgımde catladım bundada catlarsam harıta olurum ılk gebelıgınde az almıssın ama sankı bunda alıcan gıbı cunkus onrakı aylarda daha hızlı alınıyormus sen sanırım 1 kılo aldın suanda dımı cok degıl ama:)

beyazmelek maallah gaye ıyısın sankı benım gun ıcınde dahada sısıyor ama su ıcmeye baglıyorum ama sabahları artık dumduz degıl halbukı erken dımı cıkması ıcın
demet akalın kac haftalık acaba tuba unsalın gobegı cok tatlı sıvrı demetın daha yayık gıbı ama oda belırmıs

maşallah meleğim bebiş büyüyor benim her yerim büyüyor bebekle birlikte Popom sanki bir adım arkadan takip ediyor beni. Memem ise bir adım önümde Kocaman oldum kocaman. çirkin oldum ben

canım işte ben de göründüğüm gibiyim bana da çok kilo aldım heryerim genişledi gibi geliyor ama eşim aynısın hafif göbek belirginleşti diyor..göğüsler dolgunlaştı ama öyle aşırı buyumedi toplamda 10 haftada 1 kilo aldım çok yemiyorum ama hiç bulantım yok biraz da hareketsizim ama doktorum çok iyi dedi ilk aylar kilo alınmayınca sonra çok hızlı kilo alınıyor yavaş yavaş ayda 1 kilo almak en iyisi dedi

demet akalın 4.5 aylıkmış ama tuğba ünsalı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…