2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
cinsiyet konusunda ben de çok kararsızım..aslında kız gibi hissediyorum ama dr um dahil etraftaki herkez erkek diyor yada erkek hissediyor:)
çok merak ediyorum doktorum 15 gun sonra yuksek ihtimal söylerim dedi...
genelde 10.haftaya kadar kız ve erkek cinsiyet organları aynı gelişiyormuş..
11.haftada erkeğinki değişime geçiyormuş...
hakkımızda hayırlısı
ailesine hayırlı evlat olsunlar sağlıklı aklı selim olsunlarda kız erkek hepsi canımız...
ama benim bir kızım var 10 kızım olsa hayır demek kız çocukları çok tatlı oluyor yanii ben şükür kızım 4 yaşında uf demeden buyuttum çok akılı çok uslu bir kızım var maşallah bebekliği de öyleydi..
bakalım bu bebişim kız mı erkek mi..

cnm git bakalım ne diyecek..haftayada ben gidecem ondan sonraki hafta ya bizim ikili testimiz:18: bende korkuyorum

içim rahat da hissetmek istiyor insan hemen :) şimdi ağrım yok akıntım çok azaldı sadece akşamları mide bulantım var o yüzden kendimi garip hissediyorum hepten Allah korusun yoklayayım canavarı bakalım :) inşalllah ikili testlerimiz süper çıkar da üçlü teste gerek kalmaz bilmiyorum doğru mu biliyorum ama ikili teste sorun çıkmayınca üçlü test yapmıyor diyorlar ama bakalım hayırlısı [/QUOTE]

cnm dr bana aldırmayacaksan ben ikili yapmana gerek yok diyorum demişti.sadece ense ve burun kemiği ölçümü yapacak sanırsam.bend e kararsızım bakalım ne olucak..git cnm git yokla bebişini..haber ver emi canavarından:)

cnm dr bana aldırmayacaksan ben ikili yapmana gerek yok diyorum demişti.sadece ense ve burun kemiği ölçümü yapacak sanırsam.bend e kararsızım bakalım ne olucak..git cnm git yokla bebişini..haber ver emi canavarından:)[/QUOTE]

evet benim il bebeğimde ıkıli test iyi çıktı üçlüye gerek yok dedi doktorum
hepsi çok sağlıklı olacak bizim sayfamızın ve düğer tüm bebişler inşallah

Bana da erkek diyenler cogunlukta bende oyuzden erkek hissetmeye basladim.
Tabi cok onceden bekarken falan sonrsan illede kizim olsun derdim.onlara ayri bir duskunlugum var.

Ama simdi ben de kiz erkek farketmez yeter ki saglikli olsun kuzum diyorum

Son düzenleme:
Merhabalar kızlar iki gündür giremiyordum biraz kışlık falan hazırladık yazlık eve gidip. Akşamları çok soğudu ve bnim kasıklarım dün bahçede çok kötü ağrıdı. Geçti çok şükür yalnız ben çok yemek yiyorum ve yedikten sonra kendimi çok rahatsız hissediyorum karnım şişiyor saatlerce. Ayy hamile olunca da eski ben olucam zannediyordum galiba çok hassaslaştı bedenim

Bizde doktordan geldik simdi normalde randevumuz 24 ünde ama dayanamayıp baska doktora gittim 11+2 olmusuz hersey yolunda Allahin izniyle...

ah ne güzel yiyebiliyorsun en azından ben ne yiyorum ne içiyorum su içsem çıkarıyorum...

ah ne güzel yiyebiliyorsun en azından ben ne yiyorum ne içiyorum su içsem çıkarıyorum...
aslında şükrediyorum ama inan bu da çook zor madesuyuyla geziyorum ne yesem kilo alıyorum herzamanki yemem sanki ama yok çok kilo aldım şimdidsen kendin için ye bebek çünkü senden beslenirmişen. Canım benim ,ilk aylar zaten çok önemli değilmiş

Bizde doktordan geldik simdi normalde randevumuz 24 ünde ama dayanamayıp baska doktora gittim 11+2 olmusuz hersey yolunda Allahin izniyle...

cnm nasıl kuzucuğun cinsiyetle ilgili bişe dedimi.gördünmü hareketlerini:) ayy ben hep dr zamanalrı çok heyecanlanıyorumda

canım benim kendine çok dikkat et yorma son bikaç hafta da sabır..
evet akşamları soğudu havalar bu kış çok soğuk olacakmış
allahtan bebişler yaza doğru çok güzel bir zamanda doğacaklar allahın izniyle maşallah

sorma melekcim yaa valla eskisi gibi zannediyorum kendimi ama dikkat etmemiz gerekiyor gerçekten. Kış soğuk olacağı belli zaten şimdiden soğudu hava. Ben çok üşüyorum geceleri özellikle

Havalar gerçekten soğudu bende çok üşüyorum kalın coraplarla geziyorum ewde..

Buarada sormak istediğim bişey var. Hamilelikte özel olarak yaptığınız dualar varmı? hani bir program haline dönüştürdüğünüz?

Ben bir nara 40 gün boyunca yasini şerif okuyup onu yemenin çok iyi olduğunu okumuştum.yasinleri anne ve baba beraberde okuyabilirlermiş.iki haftadır pazara bakıyorum ama daha çıkmamış mevsimi gelmedi sanırım.

Bende ayni durumdayim canim.
Midem bulanmiyo ve cok yiyorum
Simdiden kilo aldım ve siskinligim cok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…