cnm git bakalım ne diyecek..haftayada ben gidecem ondan sonraki hafta ya bizim ikili testimiz:18: bende korkuyorum
içim rahat da hissetmek istiyor insan hemen :) şimdi ağrım yok akıntım çok azaldı sadece akşamları mide bulantım var o yüzden kendimi garip hissediyorum hepten Allah korusun yoklayayım canavarı bakalım :) inşalllah ikili testlerimiz süper çıkar da üçlü teste gerek kalmaz bilmiyorum doğru mu biliyorum ama ikili teste sorun çıkmayınca üçlü test yapmıyor diyorlar ama bakalım hayırlısı
cinsiyet konusunda ben de çok kararsızım..aslında kız gibi hissediyorum ama dr um dahil etraftaki herkez erkek diyor yada erkek hissediyor:)
çok merak ediyorum doktorum 15 gun sonra yuksek ihtimal söylerim dedi...
genelde 10.haftaya kadar kız ve erkek cinsiyet organları aynı gelişiyormuş..
11.haftada erkeğinki değişime geçiyormuş...
hakkımızda hayırlısı
ailesine hayırlı evlat olsunlar sağlıklı aklı selim olsunlarda kız erkek hepsi canımız...
ama benim bir kızım var 10 kızım olsa hayır demek kız çocukları çok tatlı oluyor yanii ben şükür kızım 4 yaşında uf demeden buyuttum çok akılı çok uslu bir kızım var maşallah bebekliği de öyleydi..
bakalım bu bebişim kız mı erkek mi..
beklenen tarihimiz aynı canım ne kadar olmuş bebişinin boyubizde doktordan geldik simdi normalde randevumuz 24 ünde ama dayanamayıp baska doktora gittim 11+2 olmusuz hersey yolunda allahin izniyle...
Merhabalar kızlar iki gündür giremiyordum biraz kışlık falan hazırladık yazlık eve gidip. Akşamları çok soğudu ve bnim kasıklarım dün bahçede çok kötü ağrıdı. Geçti çok şükür yalnız ben çok yemek yiyorum ve yedikten sonra kendimi çok rahatsız hissediyorum karnım şişiyor saatlerce. Ayy hamile olunca da eski ben olucam zannediyordum galiba çok hassaslaştı bedenim
beklenen tarihimiz aynı canım ne kadar olmuş bebişinin boyu
aslında şükrediyorum ama inan bu da çook zor madesuyuyla geziyorum ne yesem kilo alıyorum herzamanki yemem sanki ama yok çok kilo aldım şimdidsen kendin için ye bebek çünkü senden beslenirmişen. Canım benim ,ilk aylar zaten çok önemli değilmişah ne güzel yiyebiliyorsun en azından ben ne yiyorum ne içiyorumsu içsem çıkarıyorum...
Bizde doktordan geldik simdi normalde randevumuz 24 ünde ama dayanamayıp baska doktora gittim 11+2 olmusuz hersey yolunda Allahin izniyle...
hangi bölümden açacaksan yeni konu aç diyor ya ordan açabiliyorsun canımkızlar yeni topic nasıl açılıyor ya da nasıl açıldığını nerden öğrenirim
hamilelikte taşınmak ne zormuş Allah kimseye yaşatmasın
maşallah bebeğine canım çok net görünüyor inşallah bende çarşamba günü görcem allah nasip ederse
Merhabalar kızlar iki gündür giremiyordum biraz kışlık falan hazırladık yazlık eve gidip. Akşamları çok soğudu ve bnim kasıklarım dün bahçede çok kötü ağrıdı. Geçti çok şükür yalnız ben çok yemek yiyorum ve yedikten sonra kendimi çok rahatsız hissediyorum karnım şişiyor saatlerce. Ayy hamile olunca da eski ben olucam zannediyordum galiba çok hassaslaştı bedenim
sorma melekcim yaa valla eskisi gibi zannediyorum kendimi ama dikkat etmemiz gerekiyor gerçekten. Kış soğuk olacağı belli zaten şimdiden soğudu hava. Ben çok üşüyorum geceleri özelliklecanım benim kendine çok dikkat et yorma son bikaç hafta da sabır..
Evet akşamları soğudu havalar bu kış çok soğuk olacakmış
allahtan bebişler yaza doğru çok güzel bir zamanda doğacaklar allahın izniyle maşallah
aslında şükrediyorum ama inan bu da çook zor madesuyuyla geziyorum ne yesem kilo alıyorum herzamanki yemem sanki ama yok çok kilo aldım şimdidsen kendin için ye bebek çünkü senden beslenirmişen. Canım benim ,ilk aylar zaten çok önemli değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?