2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Günaydın gönlü güzel arkadaşlarım ve onların kanatsız melekleri
Senede bitiyor yahu. Bu sizinle devireceğim 2. Yıl başı. Umarım herkes için güzel ve huzurlu bir yıl olur 2015.
hahaha daha nice yıllara birlikte amin canım, hepimiz için güzel bir yıl olsun.

BEN MMUNUN AAAÇÇINI MMUNNUNU YEEYİMM YAAA...
MAŞŞALLAH DOLUNAY A...NAZAR DEĞMESİN

canım arkadaşımın bebeği geniz eti olan allaha şükür benim kız ,iyi sağol.bende tahliller için gitmem gerek ama tembellik mi ediyorum yoksa gerçekten vakit mi yok bilemedim vallaha günler koşarak geçiyor iş-ev-kızım -eşim -annem arasında :)

ay maşallah :) kıyamam tombişe baksen benim kız gibi çok saçlı bu kızçede lokum inşallah gönlünüze göre kızına prensesler gibi bakan onunda sevebileceği bir bakıcı denk getirir rabbim .

vallaha hamileliğim sonuna doğru insan içine çıkmak istemiyordum bu saç yüzünde saçım uzun ama aşırı beyaz var yani boyatmadan duramazdım aman 9 at hiç boyatmayınca resmen bir karış beyz saç herkez garip garip bakıyordu
aslında en güzel ve parlak doğal saç ama öyle bir şansım yok ama 50lere gelince benbeyaz uzatıcam boyatmadan .vallaha bende koaförü çok severim hatta çok uykum geliyor o kdar saçım elleşilince zaten :)

ya insan çocuğu olmadan anlamıyormuş bunu anladım gerçekten çocuğunu birine güvenip bırakmak çok zor önceden derdim kimse bakmak zorunda değil diye bakıcı bulsun ama şimdi diyorum anane yada babane öncelikle vicdanlı olup baksın eğer bakmıyorsa vicdanlı iyi insanlarla karşılaştırsın yada iyi bir komşu teyze baksın vallaha insana en büyük dert oluyormuş onu anladım allah yarcıdımcın olsun.

maşallah kuzuna , umarım iyi bir bakıcı bulursunuz çok zor iş bakıcı işi, bulunmaz , kendi istediğini yapar, parayı beğenmez, anlaşırsın gelir çocukla anlaşamaz, umarım gönlüne göre bulursun ama sana tavsiyem herşeyi baştan peşin peşin konuş

kusura bakma yanlış anlamışım, onun bebeğine de geçmiş olsun, doğru diyon ihmal ediyoruzzz, ama bebeklerimiz için dikkat etmemiz lazım bence bir daha bebeğini götürdüğünde kendine de randevu al ben öyle yapacam

Ben doktordayım :))) sıramı bekliyorum :))) bu kadarda hızlıyım hahaha :))))
O evdeki meyve sebze ile 1 kerede olmuyorki 3-5 seferde de olmuyor uzun süre yapmak gerekiyor ((
Hepsi beyazlarsa sorun kalmaz :))) beyaza boyamış gibi olurum :)))

İyi hadi bakalım demekki annenin çevrenin paparası işe yarıyormuş....işte uuzun sürüyor o şekil boyama işi ama doğal oluyor işte alerji yapmaz...
doktor amca neler söyledi bizide haberdar et canım...

Tam tersi , kestirirsem tertip olmayız onunda uzun saçları :)))benimkiler sadece bşeazcık uzun ondan :)))))
Alerji için test vs yaptırmak lazım aslında ama üşeniyoruz işte :)
Kuaförler daha tuhaf :) illa farklı kesim farklı renk yaparlar :) sevmemekle iyi yapıyorsun :))))

Sen postala onu bana :) ben bakayım :) dolunay benim gelinim olsa mı ki :))) yerleerrr sisiiiii:)

VALLAHA BENDE yıllarca saçımı kendim kesip boyadım öyle kafasına göre takılan koaförler yüzünden ama arkadaşım dükkan açtı ne istersxem onu yapıyor.geçmiş olsun çok hızlısın bakalım ne diyecek doktorun .

İyi hadi bakalım demekki annenin çevrenin paparası işe yarıyormuş....işte uuzun sürüyor o şekil boyama işi ama doğal oluyor işte alerji yapmaz...
doktor amca neler söyledi bizide haberdar et canım...
Bukez kbb ye geldim geniz eti dediniz dediniz bi baktım burnumda bişii çıkmış :))) onun için geldim :))) daha önce yoktu yani hiç görmemiştim :) gerçi en son nezaman burnumun taaa içine baktım hatırlamıyorum :)))gözede annem gelince giderim artık , göze gelmeden gitmek lazım :)))

:) geçmiş olsun ikinizede canım.benim gibi alerjik rinitin olabilir benimde alerjim nüks ettiği zamanlar şişiyor içi öyle öksürük geniz akıntısı tabi benimki artık kronikleşti yıllardır kronik sinizitinde var şimdi birde gözlerimde alerji çıktı bide verdiği ilaçtı alerji yaptı galiba göz kapağımda kabarçıklar oldu
[

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…