hahahaGünaydın gönlü güzel arkadaşlarım ve onların kanatsız melekleri
Senede bitiyor yahu. Bu sizinle devireceğim 2. Yıl başı. Umarım herkes için güzel ve huzurlu bir yıl olur 2015.
BEN MMUNUN AAAÇÇINI MMUNNUNU YEEYİMM YAAA...günaydın herkesekeyifli hafta sonları dilerim. biz evde nasıl vakit geçirilir diye düşünmekteyiz. umarım sizin daha eğlenceli bi hafta sonunuz olu Eki Görüntüle 1352508
bu kuzuya bakıcı bulamadık haala
canım arkadaşımın bebeği geniz eti olan allaha şükür benim kız ,iyi sağol.bende tahliller için gitmem gerek ama tembellik mi ediyorum yoksa gerçekten vakit mi yok bilemedim vallaha günler koşarak geçiyor iş-ev-kızım -eşim -annem arasında :)merhaba arkadaşlar herkese iyi hafta sonları
oyuncağınız şimdiden hayırlı olsun, doğru diyorsun ihmal etmemek lazım, bende ortopediye gitmeliyim ayak parmağım ağrıyor uzun zamandır, bide dişim kırıldı hamileyken ama ağrımıyor diye gitmedim dr , bayağı bayağı yaşlandım ya zaten dün baktım bir dolu beyaz olmuş saçımda
canım çok dikkat et , ara ara ölçtür benim dayım 2 kez ölümden döndü, 2 düşmüştü bir kere zor kurtardık, kızınada geçmiş olsun, biraz büyüyünce ameliyat olur, biraz fazla hasta olacak ama olsun benimkilerde yok yine hastalayr yine hastalar, başka dert olmasın
oyuncağınız hayırlı olsun, gözden bir şikayet yoksa götürmene gerek yok
bu arada benim ilk kızımda dedimki eşime ilk oyuncağını sen al kendin beğen herşeyini ben aldım oyuncağıda sen al, bizimki bir geldi elinde bir çıngırak ama çıngırak yılan şeklinde , lohnes gölü canavarıymış ( ingilterede bir göl ) bizim van gölü canavarı misali , çok gülmüştüm ya ala ala çocuğa canavar mı aldın diye
:) Cümlemizin bebişlerini Allah esirgesin teyzesi. teşekkür ederim.BEN MMUNUN AAAÇÇINI MMUNNUNU YEEYİMM YAAA...
MAŞŞALLAH DOLUNAY A...NAZAR DEĞMESİN
ay maşallah :)günaydın herkesekeyifli hafta sonları dilerim. biz evde nasıl vakit geçirilir diye düşünmekteyiz. umarım sizin daha eğlenceli bi hafta sonunuz olu Eki Görüntüle 1352508
vallaha hamileliğim sonuna doğru insan içine çıkmak istemiyordum bu saç yüzünde saçım uzun ama aşırı beyaz var yani boyatmadan duramazdım aman 9 at hiç boyatmayınca resmen bir karış beyz saç herkez garip garip bakıyordueşinle de tertip diye konuşursun artıkşaka bir ynada benimde çok dökülüyor demir eksikliğinden oluyormuş, ama yine yolumuz dr dan geçiyor canım, yani bir kan tahlili yaptırmak lazım
bende hiç boyatmadım saçımı , hep beyazlayın ca diyordum sanırım vakti geldi ama bana da alerji yapma ihitmali yüksek , bide sevmiyorum saatlerce kuaförde kalmayı, yaw ben biraz tuhaf bir kadınımmm
ya insan çocuğu olmadan anlamıyormuş bunu anladım gerçekten çocuğunu birine güvenip bırakmak çok zor önceden derdim kimse bakmak zorunda değil diye bakıcı bulsun ama şimdi diyorum anane yada babane öncelikle vicdanlı olup baksın eğer bakmıyorsa vicdanlı iyi insanlarla karşılaştırsın yada iyi bir komşu teyze baksın vallaha insana en büyük dert oluyormuş onu anladım allah yarcıdımcın olsun.günaydın herkesekeyifli hafta sonları dilerim. biz evde nasıl vakit geçirilir diye düşünmekteyiz. umarım sizin daha eğlenceli bi hafta sonunuz olu Eki Görüntüle 1352508
günaydın herkesekeyifli hafta sonları dilerim. biz evde nasıl vakit geçirilir diye düşünmekteyiz. umarım sizin daha eğlenceli bi hafta sonunuz olu Eki Görüntüle 1352508
canım arkadaşımın bebeği geniz eti olan allaha şükür benim kız ,iyi sağol.bende tahliller için gitmem gerek ama tembellik mi ediyorum yoksa gerçekten vakit mi yok bilemedim vallaha günler koşarak geçiyor iş-ev-kızım -eşim -annem arasında :)
Ben doktordayım :))) sıramı bekliyorum :))) bu kadarda hızlıyım hahaha :))))iyi bulmuşsun çözümü...bizim yeğenleri 1 oda dolusu oyuncakları var birde attıklarımız... hiç birinin yüzüne bakmıyorlar...varsa yoksa salondaki oturma grubunun minderleriyle oynuyorlar..
canım internetten bak kendi boyanı kendin hazırlaya biliyorsun...biraz zahmetli ama tamamen mutfaktaki sebze ve meyveyle hzırlanıyor...benimd esaçım tamamen beyaz...üşendiğimden hazır boya kullanıyorum...
canım erteleme doktor kontrolünü kızıyorum bak :)
maşallah güzel kızagünaydın herkesekeyifli hafta sonları dilerim. biz evde nasıl vakit geçirilir diye düşünmekteyiz. umarım sizin daha eğlenceli bi hafta sonunuz olu Eki Görüntüle 1352508
İyi hadi bakalım demekki annenin çevrenin paparası işe yarıyormuş....işte uuzun sürüyor o şekil boyama işi ama doğal oluyor işte alerji yapmaz...Ben doktordayım :))) sıramı bekliyorum :))) bu kadarda hızlıyım hahaha :))))
O evdeki meyve sebze ile 1 kerede olmuyorki 3-5 seferde de olmuyoruzun süre yapmak gerekiyor ((
Hepsi beyazlarsa sorun kalmaz :))) beyaza boyamış gibi olurum :)))
Tam tersi , kestirirsem tertip olmayız onunda uzun saçları :)))benimkiler sadece bşeazcık uzun ondan :)))))eşinle de tertip diye konuşursun artıkşaka bir ynada benimde çok dökülüyor demir eksikliğinden oluyormuş, ama yine yolumuz dr dan geçiyor canım, yani bir kan tahlili yaptırmak lazım
bende hiç boyatmadım saçımı , hep beyazlayın ca diyordum sanırım vakti geldi ama bana da alerji yapma ihitmali yüksek , bide sevmiyorum saatlerce kuaförde kalmayı, yaw ben biraz tuhaf bir kadınımmm
Sen postala onu bana :) ben bakayım :) dolunay benim gelinim olsa mı ki :))) yerleerrr sisiiiii:)günaydın herkesekeyifli hafta sonları dilerim. biz evde nasıl vakit geçirilir diye düşünmekteyiz. umarım sizin daha eğlenceli bi hafta sonunuz olu Eki Görüntüle 1352508
VALLAHA BENDE yıllarca saçımı kendim kesip boyadım öyle kafasına göre takılan koaförler yüzünden ama arkadaşım dükkan açtı ne istersxem onu yapıyor.geçmiş olsun çok hızlısın bakalım ne diyecek doktorun .Tam tersi , kestirirsem tertip olmayız onunda uzun saçları :)))benimkiler sadece bşeazcık uzun ondan :)))))
Alerji için test vs yaptırmak lazım aslında ama üşeniyoruz işte :)
Kuaförler daha tuhaf :) illa farklı kesim farklı renk yaparlar :) sevmemekle iyi yapıyorsun :))))
Bukez kbb ye geldimİyi hadi bakalım demekki annenin çevrenin paparası işe yarıyormuş....işte uuzun sürüyor o şekil boyama işi ama doğal oluyor işte alerji yapmaz...
doktor amca neler söyledi bizide haberdar et canım...
Ne güzeelll :) kıskandııkk kibugün çok güzel bir hava vardı oğlumla değerllendirdik kışın ender güneşli günlerinden faydalanıyoruz
:) geçmiş olsun ikinizede canım.benim gibi alerjik rinitin olabilir benimde alerjim nüks ettiği zamanlar şişiyor içi öyle öksürük geniz akıntısı tabi benimki artık kronikleşti yıllardır kronik sinizitinde var şimdi birde gözlerimde alerji çıktı bide verdiği ilaçtı alerji yaptı galiba göz kapağımda kabarçıklar olduBukez kbb ye geldimgeniz eti dediniz dediniz bi baktım burnumda bişii çıkmış :))) onun için geldim :))) daha önce yoktu yani hiç görmemiştim :) gerçi en son nezaman burnumun taaa içine baktım hatırlamıyorum :)))gözede annem gelince giderim artık , göze gelmeden gitmek lazım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?