2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Nedense doğum yaptığımdan beri bu şiirin Sunay AKIN

Beni senin gibi
bir de annem terketmişti

ki göbeğimde durur
onun yokluğundan
bana kalan
çukur
kısmını okurken boğazım düğümleniyor.şimdi nereden geldiyse yine geldi aklıma. öyle güzel nitelemişti göbek deliğinin anlamı değişti vallha :)

Çok geçmiş olsun canım , ilaç kullanmasanda olmuyor kullansada olmuyor desene
Benimki etmiş konka dedi , hamilelikte tetiklemiş olabilir büyümesini dedi , sprey verdi 1 ay kullanıcam inş alerji yapmaz ..

Çok geçmiş olsun canım , ilaç kullanmasanda olmuyor kullansada olmuyor desene
Benimki etmiş konka dedi , hamilelikte tetiklemiş olabilir büyümesini dedi , sprey verdi 1 ay kullanıcam inş alerji yapmaz ..
geçmiş olsun canım zaten o sprayleri 20gün 1ay kullanınca ancak normale dönüyor ama benim tuttumu çok uzuyor birde hamileliğimde trafik kazasından sonra olduğum kortizonlu iğneler alerjik riniti tetikler yazıyordu yan etkisinde bir şiştiki burnumdaki etler gece nefessiz kalıyordum mecbur doktor kontrolünde sprey kullanmıştım.en kısa sürede iyileşirsin inşallah kormana gerek yok.benimki çocukluk yıllarımdan beri var.

masallah kuzuya. Insallah bulursunuz.
Canim tulumu cok güzelmis yakismis.kuzuya nerden aldiniz

günaydın herkese keyifli hafta sonları dilerim. biz evde nasıl vakit geçirilir diye düşünmekteyiz. umarım sizin daha eğlenceli bi hafta sonunuz Eki Görüntüle 1352508
bu kuzuya bakıcı bulamadık haala

Ooo! Dolunay'a bak hele! 41 kere maşallah! Yanaklar da tombiktoymuş =)
Açıverin radyoyu, göbek atın. Küçük hanım dans etmek için ayaklanmış bile.

Allah korumus, yazik yavrucuga Allah yardim etsin.

Evet fransa dayim cnm, Allah esirgesin. Bizim bilincli olmamiz lazim her konuda.

günaydın güzel anneler
bizim uyku iyice bozuldu 3 gecedir saat başı uyanıyor önceki gece 2 de kalktı sabah 5 kadar uymadı, bide 9 da yatan çocuk 11 kadar uymuyor sabahta 6-7 gibi uyanıyor, üst dişi çıkacak sanırım iyice kızarmış

Emekleyerek erişim alanını kuzineye kadar genişleten Ceku'mdan herkese iyi geceler!
Kendisi hâlâ kel ve dişsiz olarak 9.'u aya ilerliyor.. bkz. ekteki resim..
Eki Görüntüle 1353224

maşallah Ceku'ya çok tatlı

Günaydın herkese kuzalariniz iyidir inşallah bizde burun akıntısı devam yine kulak enfeksiyonu geçirecek diye korkuyorum çarşamba günü kbb götürdüm mantar vardı temizledi çocuk dok kír demişti hafta içi tekrar kontrole götürecem kuzum ekmeği bir iştahla yiyor ki şapirtarak maşallah balık vermeye başladım bu aralar ablası psikolojimi bozuyor kardeş kıskançlığı başladı zaten içine kapanikti evrede canavar kesiliyor birde umcadan bahsetmistim onu büyüğe kullanmaya başladı hastalık ilerlemedi ateşi bir akşam 39 lardaydi vermeye başladıktan sonra ateşide çıkmadı baskada ilaç kullanmadım tavsiye ederim tabi bizim kuzulars olmaz

Benim kuzuda öyle :) ilk dişin ucu elime geliyor artıkkk :)))) gece emmeyede başladı tekrar, amaannn dedim em dedim , birdahamı gelicen dünyaya dedim :)) al dedi git dedi , çocuklarınıda al dedi git dedi :))))

Geçmiş olsun cnm, bende hasta olacak diye çok korkuyorum o yüzden evde büyütüyorum ))kimseye götürmüyorum :))) daha :))şimdiye kadar 6. Hastalık oldu oda hastaneden kaptı ( inşallah bununla kalır ...

Geçmiş olsun cnm, bende hasta olacak diye çok korkuyorum o yüzden evde büyütüyorum ))kimseye götürmüyorum :))) daha :))şimdiye kadar 6. Hastalık oldu oda hastaneden kaptı ( inşallah bununla kalır ...
Inşallah canım iki kardeş olunca hele okulda gidiyorsa hastalık kaçınılmaz oluyor

Cok gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…