- 28 Mart 2014
- 1.783
- 1.507
- 198
Çok geçmiş olsun canım , ilaç kullanmasanda olmuyor kullansada olmuyor desene:) geçmiş olsun ikinizede canım.benim gibi alerjik rinitin olabilir benimde alerjim nüks ettiği zamanlar şişiyor içi öyle öksürük geniz akıntısı tabi benimki artık kronikleşti yıllardır kronik sinizitinde var şimdi birde gözlerimde alerji çıktı bide verdiği ilaçtı alerji yaptı galiba göz kapağımda kabarçıklar oldu
[
geçmiş olsun canım zaten o sprayleri 20gün 1ay kullanınca ancak normale dönüyor ama benim tuttumu çok uzuyor birde hamileliğimde trafik kazasından sonra olduğum kortizonlu iğneler alerjik riniti tetikler yazıyordu yan etkisinde bir şiştiki burnumdaki etler gece nefessiz kalıyordum mecbur doktor kontrolünde sprey kullanmıştım.en kısa sürede iyileşirsin inşallah kormana gerek yok.benimki çocukluk yıllarımdan beri var.Çok geçmiş olsun canım , ilaç kullanmasanda olmuyor kullansada olmuyor desene
Benimki etmiş konka dedi , hamilelikte tetiklemiş olabilir büyümesini dedi , sprey verdi 1 ay kullanıcam inş alerji yapmaz ..
masallah kuzuya. Insallah bulursunuz.günaydın herkesekeyifli hafta sonları dilerim. biz evde nasıl vakit geçirilir diye düşünmekteyiz. umarım sizin daha eğlenceli bi hafta sonunuz olu Eki Görüntüle 1352508
bu kuzuya bakıcı bulamadık haala
günaydın herkesekeyifli hafta sonları dilerim. biz evde nasıl vakit geçirilir diye düşünmekteyiz. umarım sizin daha eğlenceli bi hafta sonunuz Eki Görüntüle 1352508
bu kuzuya bakıcı bulamadık haala
Allah korumus, yazik yavrucuga Allah yardim etsin.evet benim trombisitim düşüntü eğer 100 ün altına düşseydi çok sıkıntı yaşaıyabilirdim doğuma kadar tkiop edildi bol bol antep fıstığı ve yeşil mercimek yedim 135 le girdim allahtan yoksa kanama durmuyormuş kolay kolay.geçmiş olsun benimde bir arkadaşımın kzızı %80 geniz eti ile doğdu 3 gün yoğun bakımda kaldı 2 yaşında alınması gerkmiş çocuk sürekli iğne yiyior hasta oluyor allah korusun yavrularımızı.
Evet fransa dayim cnm, Allah esirgesin. Bizim bilincli olmamiz lazim her konuda.NABER KIZLARRR
bizde iyiyiz canım...hayırlısıyla çıksın miniklerin minik dişleri... dün çenemi bir kaptı alt 2 dişinin izi hala duruyor...
bende mi emzirmeyi bıraksam acaba... ben sadece akşam eve gidince birde gece emziriyorum zaten onlarıda bırakırsam sütüm temelli kesilir...şimdi yine azda olsa kızı avutacak kadar sütüm var... napsamki... gece uyuyor uyumasınada gözü kapalı ağlıyor memeyi verene kadar...tabi benim de onunda uykusu bölük pörçük
haklısın canım çok önemli bir konu aslında...çoğu kadının doğumda ölme sebebi bu... kan kaybıydan...Allah korusun...sen Fransa daydın değilmi... burada çoğu doktor önceden böyle şeylerin testini falan istemiyor aklına bile gelmiyordur...
Emekleyerek erişim alanını kuzineye kadar genişleten Ceku'mdan herkese iyi geceler!
Kendisi hâlâ kel ve dişsiz olarak 9.'u aya ilerliyor.. bkz. ekteki resim..
Eki Görüntüle 1353224
günaydın güzel anneler
bizim uyku iyice bozuldu 3 gecedir saat başı uyanıyor önceki gece 2 de kalktı sabah 5 kadar uymadı, bide 9 da yatan çocuk 11 kadar uymuyor sabahta 6-7 gibi uyanıyor, üst dişi çıkacak sanırım iyice kızarmış
Diştir belkide canım belkide bu gece saatte bir uyandı akşam kuru fasulye vermiştim gaz yaptı
maşallah Ceku'ya çok tatlı
Ne tatlı ceku :) maaşallah :) yalnız çok hınzır gülmüş , kimbilir ne yaramazlık peşinde :)Emekleyerek erişim alanını kuzineye kadar genişleten Ceku'mdan herkese iyi geceler!
Eki Görüntüle 1353224
Benim kuzuda öyle :) ilk dişin ucu elime geliyor artıkkk :)))) gece emmeyede başladı tekrar, amaannn dedim em dedim , birdahamı gelicen dünyaya dedim :)) al dedi git dedi , çocuklarınıda al dedi git dedi :))))günaydın güzel anneler
bizim uyku iyice bozuldu 3 gecedir saat başı uyanıyor önceki gece 2 de kalktı sabah 5 kadar uymadı, bide 9 da yatan çocuk 11 kadar uymuyor sabahta 6-7 gibi uyanıyor, üst dişi çıkacak sanırım iyice kızarmış
maşallah Ceku'ya çok tatlı
Geçmiş olsun cnm, bende hasta olacak diye çok korkuyorumGünaydın herkese kuzalariniz iyidir inşallah bizde burun akıntısı devam yine kulak enfeksiyonu geçirecek diye korkuyorum çarşamba günü kbb götürdüm mantar vardı temizledi çocuk dok kír demişti hafta içi tekrar kontrole götürecem kuzum ekmeği bir iştahla yiyor ki şapirtarak maşallah balık vermeye başladım bu aralar ablası psikolojimi bozuyor kardeş kıskançlığı başladı zaten içine kapanikti evrede canavar kesiliyor birde umcadan bahsetmistim onu büyüğe kullanmaya başladı hastalık ilerlemedi ateşi bir akşam 39 lardaydi vermeye başladıktan sonra ateşide çıkmadı baskada ilaç kullanmadım tavsiye ederim tabi bizim kuzulars olmaz
Inşallah canım iki kardeş olunca hele okulda gidiyorsa hastalık kaçınılmaz oluyorGeçmiş olsun cnm, bende hasta olacak diye çok korkuyorumo yüzden evde büyütüyorum ))kimseye götürmüyorum :))) daha :))şimdiye kadar 6. Hastalık oldu oda hastaneden kaptı ( inşallah bununla kalır ...
Cok gecmis olsun canimGünaydın herkese kuzalariniz iyidir inşallah bizde burun akıntısı devam yine kulak enfeksiyonu geçirecek diye korkuyorum çarşamba günü kbb götürdüm mantar vardı temizledi çocuk dok kír demişti hafta içi tekrar kontrole götürecem kuzum ekmeği bir iştahla yiyor ki şapirtarak maşallah balık vermeye başladım bu aralar ablası psikolojimi bozuyor kardeş kıskançlığı başladı zaten içine kapanikti evrede canavar kesiliyor birde umcadan bahsetmistim onu büyüğe kullanmaya başladı hastalık ilerlemedi ateşi bir akşam 39 lardaydi vermeye başladıktan sonra ateşide çıkmadı baskada ilaç kullanmadım tavsiye ederim tabi bizim kuzulars olmaz
Emekleyerek erişim alanını kuzineye kadar genişleten Ceku'mdan herkese iyi geceler!
Eki Görüntüle 1353224
ay maşallahEmekleyerek erişim alanını kuzineye kadar genişleten Ceku'mdan herkese iyi geceler!
Eki Görüntüle 1353224
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?