2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Hosgeldin canim gozunaydin . Benimde agzimin hic tadi yok cok igrenc
Bide biseyler yedigim zaman tukuruk salgim cok artiyor oda midemi bulandiriyor

canım çok geçmiş olsun zor günler atlatmışsın rabbim bu defa hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inş.

evet benim il bebeğimde ıkıli test iyi çıktı üçlüye gerek yok dedi doktorum
hepsi çok sağlıklı olacak bizim sayfamızın ve düğer tüm bebişler inşallah[/QUOTE]

dün gittim dr.a ben meraktan geldim dedim.ismini görünce şasırdım beklemiyordum hayırdır kanama veya ağrın mı var dedi.yok dedim sadece göresim geldi bebişi dedim güldü baya bi.korkma dedi baktık 3cm olmuş canavar bacaklarımız gelişmeye başlamış artık hareket edebiliyormuşuz :) kuyrugu daha var o da 1-2 haftaya kalmaz gidermiş

Aynen aynen şimdiden hazırlıyor sıpalar
İns güzel haberlerle gelirsin cnm habersiz bırakma

Hamilelik çok zor bir süreç.Bu ilk hamleliğim ama ilkte olsa 10.da olsa değişmiyor zorluk.İlk başta idrar testiyle başlıyor.2.çizgiyi görüyosun evt hamileyim diyosun ama bitmiyor sırada kan testi var.kan testi yapıyorsun hamile çıkıyorsun o da bitmiyor bu seferde değer takibi var.Sonra da kese görünecek mi?kalbi atıyormu?gibi sorular başlıyor.Şuan hepimiz o devreyi geçtik.Sırada acaba hala orda mılar, kalbi atıyormular ve yapılacak testlerin sonuçları var.Şuan ilk sırada hepimizin sanırım ikili test sınavı var.Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor ama bir o kadar da güzel bir duygu.Allah herkese tattırsın bu duyguyu...

Amin diyorum. Ve soyledigin herseye katiliyorum hayirlisiyla bu sinavdan basariyla geceriz insallah

Evet benim oglan da benim yatmama izin vermiyor . İlk gibi olmuyor. Ben de topuklu konusunda daha dikatliydim mesela.

benim misafirlerim vardı canım hiç okuyamadım daha dün akşam gittiler.inşallah bundan sonra düzenli okucam.yarında doktor kontrolüm var hayırlısıyla.evet bebek çok masum yüzlü

Anladım canım.. olsun bundan sonra aralara ikişer cüz serpiştirirsen olmayacak şey değil..

Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah..

Evet benim oglan da benim yatmama izin vermiyor . İlk gibi olmuyor. Ben de topuklu konusunda daha dikatliydim mesela.

topuklu ayakkabı pek giymem zaten ama bir arkadaş demiş ya düğüne çocuk gibi babet mi giycem diye haftasonu işle ilgili olan konferanstaki babetli halim geldi gözüme bir an :)

Kıslar bugün doktora gittim texoplasma 450 pazitif çıkı.tekrar kan vardim.inş.bişey çıkmaz dua edin.bir kaç güne alcam sonucu.

Merhabaa kizlarrr bebegim iyi cok sukur Allaha.
Gunuyle uyumlu..10+0 haftalik olduk bugun.
Uni hastanesine geldik hematoloji burada vardi sadce.ama ultrasonu oyle kotuydu ki doktorun bebegi zor gorduk
Bi daha braya da gelmem
En iyisi karabukteki ozel hastane olacak sanirim.bakalim birde orayi deneyeceğim. .
Olmadi dogdu ankara

Hematolojiye de gittik kanama vs igne dozu ayarlaması icin...kan bakti hersey yolunda igneni ben yazmadim ben degistiremem dedi
Cok suratsiz bir doktordu iyi dedik ciktik bizde neyse içimizde kalmamis oldu gittik orayada.

Ignelere aynen dvam yani..

Son düzenleme:

geçmiş olsun. maşallah bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…