Kızlar merhaba,
Aranıza yeni katıldım bende bebişimin kalp atışlarını 5 gün önce duydum.Şuanlık pek bir sıkıntı yok ama sizlere sormak istediğim bişey var .Ağzınızda sizinde acı bi tat oluyor mu?ve ne zaman geçer biliyor musunuzmahfetti beni bu acı tat ve yemeklerden tiksinme huyu
teşekkürler canım benim
canım benım inşallah sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
teşekkürler sudenazz
amin canım benım tesekkür ederim
amın canım benım hepimizin inş.
cok teşekkür ederim selincim cümlemizin inşallah
canım benım bende senı tebrık ederim maşallah bebişine sağlıkla gelsin inşallahbizimde bu cumartesi 2li tarama testimiz artık burda hayırlı sonuçları paylaşırız gümüş tanımıyorum ama allah gönlüne göre versin onunda
canım http://www.kadinlarkulubu.com/profil...do=editprofile yazısına tıkla alt kısımda bebeğinizin tahmini doğum tarihi yazıyo onu yaz anne grubuna da nisan annesini işaretle değişikliği kaydet de olcak
cnm dr bana aldırmayacaksan ben ikili yapmana gerek yok diyorum demişti.sadece ense ve burun kemiği ölçümü yapacak sanırsam.bend e kararsızım bakalım ne olucak..git cnm git yokla bebişini..haber ver emi canavarından:)
Aynen aynen şimdiden hazırlıyor sıpalarAllah kabul etsin. canim benim ne zamandir namaza niyetim varda bi turlu baslayamadim. Yakinda bizim apartmanin cuma oturmalari baslar, kadinlar okuyo bende turkcesinden takip ediyorum ancak . Kismetse insallah onlara katilirim en azindan.
Kankim gecen gun gece tuvalete kalkio musunuz. diye sormustun. Ben evlenmeden once hic kalkmazdim evlendim 1 oldu hamile kaldim 2-3 oldu. Ama buna soyle bi yorum getiriyorum. Bizim minikler bizi simdiden alistiriyo, nede olsa bebek olunca her gece ,3,4...:) kere kalkariz.
Yeterki saglikli olsunlar da birazdan kontrole gidicem duden beri gobegimde bi agri var bunu da sorcam doktora insallah minigim cok iyidir dua edin olur mu
evet bende 3 hafta önce yozgattan aydına taşındım çok zor.
Bende yiyorum ama canim hic istemiyo balik
Mecburen yiyorum.
Hamilelik çok zor bir süreç.Bu ilk hamleliğim ama ilkte olsa 10.da olsa değişmiyor zorluk.İlk başta idrar testiyle başlıyor.2.çizgiyi görüyosun evt hamileyim diyosun ama bitmiyor sırada kan testi var.kan testi yapıyorsun hamile çıkıyorsun o da bitmiyor bu seferde değer takibi var.Sonra da kese görünecek mi?kalbi atıyormu?gibi sorular başlıyor.Şuan hepimiz o devreyi geçtik.Sırada acaba hala orda mılar, kalbi atıyormular ve yapılacak testlerin sonuçları var.Şuan ilk sırada hepimizin sanırım ikili test sınavı var.Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor ama bir o kadar da güzel bir duygu.Allah herkese tattırsın bu duyguyu...
yanı bılıyorum evet ama arada ıcılebılır dıye dusunuyorum topuklu aykkabnı gıymıyor cogu normal gebeler unlulere bak ıckıler fılan hepsı gır gıdıyor ben alkol almıyorum yanı ılk dogumumdan once evet ama oglumdan sonra bu tarz seyelr eozen gosterıyorum zaten ılkı gıbı ozenlı olamıyorum yatıp dınlemıyorum oglum benı yatırmadıgı ıcın :)
benim misafirlerim vardı canım hiç okuyamadım daha dün akşam gittiler.inşallah bundan sonra düzenli okucam.yarında doktor kontrolüm var hayırlısıyla.evet bebek çok masum yüzlü
Evet benim oglan da benim yatmama izin vermiyor. İlk gibi olmuyor. Ben de topuklu konusunda daha dikatliydim mesela.
anam aynı kaderi yaşıyoruz desene
canım çok geçmiş olsun zor günler atlatmışsın rabbim bu defa hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inş.
Kıslar bugün doktora gittim texoplasma 450 pazitif çıkı.tekrar kan vardim.inş.bişey çıkmaz dua edin.bir kaç güne alcam sonucu.
Merhabaa kizlarrr bebegim iyi cok sukur Allaha.
Gunuyle uyumlu..10+0 haftalik olduk bugun.
Uni hastanesine geldik hematoloji burada vardi sadce.ama ultrasonu oyle kotuydu ki doktorun bebegi zor gorduk
Bi daha braya da gelmem
En iyisi karabukteki ozel hastane olacak sanirim.bakalim birde orayi deneyeceğim. .
Olmadi dogdu ankara
Hematolojiye de gittik kanama vs igne dozu ayarlaması icin...kan bakti hersey yolunda igneni ben yazmadim ben degistiremem dedi
Cok suratsiz bir doktorduiyi dedik ciktik bizde neyse içimizde kalmamis oldu gittik orayada.
Ignelere aynen dvam yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?