canım işte ben de göründüğüm gibiyim bana da çok kilo aldım heryerim genişledi gibi geliyor ama eşim aynısın hafif göbek belirginleşti diyor..göğüsler dolgunlaştı ama öyle aşırı buyumedi toplamda 10 haftada 1 kilo aldım çok yemiyorum ama hiç bulantım yok biraz da hareketsizim ama doktorum çok iyi dedi ilk aylar kilo alınmayınca sonra çok hızlı kilo alınıyor yavaş yavaş ayda 1 kilo almak en iyisi dedi
demet akalın 4.5 aylıkmış ama tuğba ünsalı bilmiyorum
bende usuyorummm
canım bebek yagı kıllandırmıyormu cogu kısı oykle dıyor ama sende orada kıl yoktur uzatmıyordur bılemıcem :S ben bepanhtol muydu neydı onu suruyorum ama ben lıerac baslıcam unlulerde onu kullanıyormus onleyıcısı nemlendırıcısı hepsını almayı dusunuyorum hemde bır kac hafta ıcınde ben ılk gebelıgımde catladım bundada catlarsam harıta olurum ılk gebelıgınde az almıssın ama sankı bunda alıcan gıbı cunkus onrakı aylarda daha hızlı alınıyormus sen sanırım 1 kılo aldın suanda dımı cok degıl ama:)
benımde goguslerım dolgun :) hosuma gıdıyorr :)
benım ılıskıde hala yanma var ıdrar enf devam edıyor bu aksam mutlaka gıtmelıyım test yaptırmaya
valla bilmem ki kıllandırmadı henuz zaten 15-20 gun kullanırım sonra bende ya Lierac yada huil oil tonic alacağım bakalım..
evet toplamda 1 kilo aldım 10 haftada..hamur işi tatlı aburcubur yemiyoruma am biraz tansiyonum düşük o nedenle hareketsizim bu hamileliğimde 10-14 arası alırım gibi geliyor ama bilmiyorum doktorum ilk 3 ay 1 kilo çok iyi dedi hiç almamak daha kötü sonra hızlı alınıyor ayda 1 kilo ideal dedi..sağlık olsun da bakalım kilo alınır verilir..ben çabuk kilo veriyorum çünkü
ama yaşlar ilerledikçe zor oluyordur kilo vermek belki o zamanda gideriz güzellik merkezlerine spora veririz kiloları sağlık olsun da:)
beyazmelek maallah gaye ıyısın sankı benım gun ıcınde dahada sısıyor ama su ıcmeye baglıyorum ama sabahları artık dumduz degıl halbukı erken dımı cıkması ıcın
demet akalın kac haftalık acaba tuba unsalın gobegı cok tatlı sıvrı demetın daha yayık gıbı ama oda belırmıs
canım benimde göğüsler çok güzel hep böyle kalsınlar mumkunseee:)))
canım ilişkide doktorum aban enfeksiyon riskini en aza indirmek için kondomla korunma tavsiye etti kesinlikle sperm geçişine izin vermeyin o zaman çok sıkıntı olmaz dedi bilgin olsun...
Hamileyken kola ic mi dedi
bende arada cola fanta gazoz ıcmek ısıtyorum ancak hamıle oldugumu bılenler muhtıs tepkı verıyor
oglumdayken yuzde yuz organık beslendım ne sıgara ne cola ne cay ne kahve ne cıps hıc bırseyden bır yudum dahı almadım ıs yapmadım cınsel ılıskı hıc sureklı yattım buna ragmen suyum geldı oglum 36 haftada dogdu
sımdı o kadar dıkkatlı degılım
Erken dogum icin demiyorlar ya bebegin sagliksiz besin almamasi icin diyorlar. Ben de ilkinde daha dikatliydim bunda yapamiyorum o kadar.
yanı bılıyorum evet ama arada ıcılebılır dıye dusunuyorum topuklu aykkabnı gıymıyor cogu normal gebeler unlulere bak ıckıler fılan hepsı gır gıdıyor ben alkol almıyorum yanı ılk dogumumdan once evet ama oglumdan sonra bu tarz seyelr eozen gosterıyorum zaten ılkı gıbı ozenlı olamıyorum yatıp dınlemıyorum oglum benı yatırmadıgı ıcın :)
Kızlar merhaba,
Aranıza yeni katıldım bende bebişimin kalp atışlarını 5 gün önce duydum.Şuanlık pek bir sıkıntı yok ama sizlere sormak istediğim bişey var .Ağzınızda sizinde acı bi tat oluyor mu?ve ne zaman geçer biliyor musunuzmahfetti beni bu acı tat ve yemeklerden tiksinme huyu
ben yeni pantolon almadığım için mecburen çok az topuklu ayakkabı giyiyorum. yoksa pantolonlar yerde sürünür. bu aylarda çok sorun yaratacağını sanmıyorum. ama pantolonlar biraz sıkı olsun çok gaz sıkışması yapıyor,bu sefer karın ağrısı başlıyor.
bende normal kıyafetlere devam zaten daha 8+5 normal kıyafetlere devam olsun :)
ben henuz gıymeıdm topuklu ama gezmeye gıderken fılan arabayla mantar topuk vs gıyıyorum 2 hafat sonra dugun var orayada platform gıymeyı dusunuyorum babetle gıdememkı cocuk gıbı :26:
hoşgeldin aramıza canım gözün aydın. ben sabahları kalktığımda ilk işim safra kusmak oluyor ağzımdaki acı tat gitsin diye bişeyler yemeğe uğraşıyorum ama malesef yediklerim midemde kalmıyor üç ay sonra geçecek diyorlar inşallah
Bende o durumda olmadığı için daha sıkıntılı oluyor.Hayatımda kusmuş insan değilim haliyle o safra içerde kalınca daha da sıkıntı veriyor.Bakalım bende 3 ayın geçmesini bekliyorum gerçi sağlıklı sıhatli olsunlarda 9 ay boyunca sürse de sesimi çıkarmam:)Bu arada bişey daha sormak istiyorum ben hamilelik takvimini mesajıma ekleyemiyorum yapıyorum ama olmuyor bir yerde hatamı yapıyorum acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?