2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

geçmiş olsun canım çok sevindim darısı bizim başımıza artık.bende yarın gidicem doktora bakalım ne olmuş.en son kalp atışlarını duymuştum.15 gün oldu.

Merhaba kizlar hamileligim su an iyi gidiyor bunun telasi ve heyecani bir baska benim icin =) lakin atlamak istemedigim ve benim icin onemli olan bi konuda yardim istiyorum ... Ben yeni evliyim ve evlilik yildonumume 1 ay dan kisa bir zaman kaldi esime yildonumumuz icin hediye almak istiyorum ve bu konuda fikirlerinizi ve onerilerinizi benimle paylasmasinizi istiyorum... Yardimlariniz ve onerileriniz icin simdiden tesekkurler..

hangi şehirde yaşıyosun canım?eşinin hobileri nelerdir?sen daha iyi bilirsin.mesela benimkine galatasaray forması alsam dünyalar onun olurdu

kızlar benim doktorum ayda 1 çağırıyor kontrole. sanırım sizler 15 güne bir gidiyosunuz. acil durum haricinde kontrole ne kadar aralıkla gidiyosunuz?

Son düzenleme:
kızlar benim doktorum ayda 1 çağırıyor kontrole. sanırım sizler 15 güne bir gidiyosunuz. acil durum haricinde kontrole ne kadar aralıkla gidiyosunuz?

canım benim doktorum da bir ay sonra çağırdı normalde ama ben eşimle hiç gidememiştim o çok merak ediyo onun için gidiyoruz.yoksa ay sonu gibi gel ikili testi yaparız demişti

Kıslar bugün doktora gittim texoplasma 450 pazitif çıkı.tekrar kan vardim.inş.bişey çıkmaz dua edin.bir kaç güne alcam sonucu.
bende detoksoplasma IgG pozitif çıktı. Bu, bu hastalığa bağışıklığın olduğunu gösteriri iyi bişey dedi doktorum.

maşallah kuzuna...

ahh kelin ilacı olsa :) erkeklere hediye almak çok zor,hele benim eşim gibi titiz bir başak burcu ise...ben uzun zamandır hediye almayı bıraktım.4 gün sonra doğum günü zaten şu an beraber değiliz ben annemlerdeyim.sadece arayıp kutlayacağim...
hediye olarakta aklıma gelenler parfüm,takım giyiyorsa kol düğmesi,traş makinesi olabilir,saat,maçlara gidiyorsa forma yaptırablirsin ismine özel bunu ben yapmıştım çok sevmişti giyiyor hala.sonraaa güzel bi gömlek,t-shirt veya ayakkabı olabilir.ofisi varsa masasına ikinizin resmi olan güzel bi çerçeve olabilir.sevmiyorum ama sigara kullanıyorsa şık bi çakmak olabilir.deri cüzdan veya kemer.aklıma gleneler bunlar Allah yardımcın olsun diyorum ya benim için çok zor bu hediye işleri:)

eğlenceli bişey yapabilirsin,mesela bi t-shırt e bebeğinin ağzından bişeyler bastırtabilirsin. mesela "Baba 9 ay sonra yatak benim " ,falan filan

aynı dert bende farklı biçimde var doğum gününe 1 hafta kaldı :) ben evlilik yıldönümünde gömlek+kravat+kazak almıştım herşeyi aldım şimdi de bebeğimle özel bişiy olsun istiyorum ama aklıma gelmiyo bende senin yorumlardan faydalanayım bari
ben bi de Tişört Tasarla. Kişiye Özel Tişörtler. İstediğin Resmi Ekle, Yazıyı Yaz. bu siteden geçen yıl tişört tasarlamıştım şimdi gece yatarken giyiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…