Merhabaa kizlarrr bebegim iyi cok sukur Allaha.
Gunuyle uyumlu..10+0 haftalik olduk bugun.
Uni hastanesine geldik hematoloji burada vardi sadce.ama ultrasonu oyle kotuydu ki doktorun bebegi zor gorduk
Bi daha braya da gelmem
En iyisi karabukteki ozel hastane olacak sanirim.bakalim birde orayi deneyeceğim. .
Olmadi dogdu ankara
Hematolojiye de gittik kanama vs igne dozu ayarlaması icin...kan bakti hersey yolunda igneni ben yazmadim ben degistiremem dedi
Cok suratsiz bir doktorduiyi dedik ciktik bizde neyse içimizde kalmamis oldu gittik orayada.
Ignelere aynen dvam yani..
Merhaba kizlar hamileligim su an iyi gidiyor bunun telasi ve heyecani bir baska benim icin =) lakin atlamak istemedigim ve benim icin onemli olan bi konuda yardim istiyorum ... Ben yeni evliyim ve evlilik yildonumume 1 ay dan kisa bir zaman kaldi esime yildonumumuz icin hediye almak istiyorum ve bu konuda fikirlerinizi ve onerilerinizi benimle paylasmasinizi istiyorum... Yardimlariniz ve onerileriniz icin simdiden tesekkurler..
kızlar benim doktorum ayda 1 çağırıyor kontrole. sanırım sizler 15 güne bir gidiyosunuz. acil durum haricinde kontrole ne kadar aralıkla gidiyosunuz?
bende detoksoplasma IgG pozitif çıktı. Bu, bu hastalığa bağışıklığın olduğunu gösteriri iyi bişey dedi doktorum.Kıslar bugün doktora gittim texoplasma 450 pazitif çıkı.tekrar kan vardim.inş.bişey çıkmaz dua edin.bir kaç güne alcam sonucu.
Merhabaa kizlarrr bebegim iyi cok sukur Allaha.
Gunuyle uyumlu..10+0 haftalik olduk bugun.
Uni hastanesine geldik hematoloji burada vardi sadce.ama ultrasonu oyle kotuydu ki doktorun bebegi zor gorduk
Bi daha braya da gelmem
En iyisi karabukteki ozel hastane olacak sanirim.bakalim birde orayi deneyeceğim. .
Olmadi dogdu ankara
Hematolojiye de gittik kanama vs igne dozu ayarlaması icin...kan bakti hersey yolunda igneni ben yazmadim ben degistiremem dedi
Cok suratsiz bir doktorduiyi dedik ciktik bizde neyse içimizde kalmamis oldu gittik orayada.
Ignelere aynen dvam yani..
canım benim doktorum da bir ay sonra çağırdı normalde ama ben eşimle hiç gidememiştim o çok merak ediyo onun için gidiyoruz.yoksa ay sonu gibi gel ikili testi yaparız demişti
bu arada senle aramızda 1 gün var.ilk bebişinmiydi ?
evet ilk canım.seninde ilk mi?
kızlar benim doktorum ayda 1 çağırıyor kontrole. sanırım sizler 15 güne bir gidiyosunuz. acil durum haricinde kontrole ne kadar aralıkla gidiyosunuz?
Rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasp etsin canım. benim 3. bebişim. 2 tane kızım var.
Rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasp etsin canım. benim 3. bebişim. 2 tane kızım var.
Merhaba kizlar hamileligim su an iyi gidiyor bunun telasi ve heyecani bir baska benim icin =) lakin atlamak istemedigim ve benim icin onemli olan bi konuda yardim istiyorum ... Ben yeni evliyim ve evlilik yildonumume 1 ay dan kisa bir zaman kaldi esime yildonumumuz icin hediye almak istiyorum ve bu konuda fikirlerinizi ve onerilerinizi benimle paylasmasinizi istiyorum... Yardimlariniz ve onerileriniz icin simdiden tesekkurler..
maaşallah.deneyimli bi hamile arkadaşımızsın yani...bize ablalık yaparsın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?