2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
şimdi tahlil sonucu geldi mailime herşey normal değerlerin arasında ama lym20-48 arası yerine 68 baktım hiçte hoş şeyler yazmıyor artık yarın doktora gidene kadar rahat yok bana moralim bozuldu.

bizim kızın favaori yemeği...gazete kağıdı,peçete,mukavva ve karton türü şeyler...:) çok seviyor kemirmeyi...buradaki arkadaşlarla doktorların söyledikleriyle kendi düşüncelerimizi deneyimlerimizi karşılaştırıp mutabık oluyoruz...pek öyle doktor şöyle dedi diye uyguladığımız pek nadirdir... en azından kendi adıma böyle... dediğin gibi akışına bırakmak lazım...

amin amin...her çocuk kendi karakteriyle yeniden tecrübelendiriyor annesini...1 çocuğun olsada 5 çocuğun olsada herşeye sil baştan başlıyorsun ilk seferiymiş gibi... benim ilk doğumum ama 2 tane de yeğenim var... hepsi birbirinden farklı büyüyor....

canım geçmiş olsun... olmuş bitmiş... internetten bakıp canını sıkma lütfen...yarın doktorun ayrıntılarıyla anlatırsana ...ne iğnesinde nede başka bir şeyinde dayanamasamda hiç yalnız bırakamam yavrumu..herşey onların iyiliği için...

şimdi tahlil sonucu geldi mailime herşey normal değerlerin arasında ama lym20-48 arası yerine 68 baktım hiçte hoş şeyler yazmıyor artık yarın doktora gidene kadar rahat yok bana moralim bozuldu.
bende simdi kan aldırmadan geldim canım parmaktan aldılar cok az ağladı bizimde lym 64 ama ona bakmadılar bile hgb ye baktılar 11.6 kanı çok iyi deyip yolladılar hemen telaselenme

canım bende baktımda bir kaç sitede..senin gibi bebeğinin sadece lym değeri yüksek çıkan tahlil sonuçları vardı.. hatta 70-95 civarında...gribal enfeksiyon geçiriyor yada geçirmiş bebeklerde yükselmesi normalmiş...hem tahlil sonuçlarına bir bütün olarak bakıyorlar... yani sadece bir değer yüksek diye kendi kendine kötüyü çağırma... K kubizm bebeğinin sonuçlarında da yüksek görünmüş doktor bir şey dememiş bile...

normalde 2 yaşında yapılan kan tahlili de 9.aya çekilmiş öyle mi kızlar
bilemiyorumki.. ben kızamık aşısına götürdüğümde hemşire kan ölçümü yapıldımı dedi... 9 aylıkken yapılıyor dedi... bend e yeni yaptırmıştım hastanede ...12 çıkmıştı ...fena değil dedi...4 damla kan ilacı ver her gün dedi... kötü olsaydı kaç damla verecektim acaba....

Son düzenleme:
olabilir canım etkiler ben gecen ciğ köfte yedim hem asırı gaz yaptı kızda hemde sakı 2 gün kakasında pul biber gibi bişi gördüm

aldırdık canım azbişi ağladı ama iyi çıktı sonuç benimki 5 gün yoğun bakımda kaldı doğduğunda hep serumdu kan tahliliydi kablolar delik deşikti o zamandan fobi oldu bende yaptırmak istemedim geçte olsa buldum parmaktan alan

ya bizimkide öyle niye böyle ki bayılıyo gazete kağıt peçete o kadar saklıyorum yıne eline geçiyo gecen baktım market fişi sizlere ömür yarısını yemiş

bana doktorumuz 1 yaşında yapalım demıstı ayın 6 sinda başka doktora götürdük o 9 aylık olunca dedi 15 gün sonra gelin dedi kendi doktorumuz 10 damlaya çıkardı bizim damlayı kansızlığı var dedi randevu alayım bari

bende simdi kan aldırmadan geldim canım parmaktan aldılar cok az ağladı bizimde lym 64 ama ona bakmadılar bile hgb ye baktılar 11.6 kanı çok iyi deyip yolladılar hemen telaselenme
bendede 63 çıktı ama ben direk kan istedim doktoruna yarın göstericem HIRSIZI ile yorumlarınız beni biraz rahatlattı sağolun yoksa şimdiden çok gerilmeye başladım.

burda ki anneler genelde sadce 1 dr sözüyle haraket etmiyor canım etmiyoruz okuyoruz arastırıyoruz birbirimizle bilgi paylasıyoruz tabıkı dr da soruyoruz ki en doğruyu yapabilelim tabiki ne yiyip yemeyeceğine anneler karar verir ama 1 yasına kadar cocugun böbrekleri tuzu süzemiyor bunu bile bile vermek? yada insan vucuduna hiç bir faydası olmayan ya doktor abartıyor verelim diyecek bir yiyecek mi yani ne gibi faydası var? gecen canan karatay diyordu ölünce bile yok olmayan dişleri şeker cürütüyor ve siz düsününki o kadar sert olan dişi çürütürken iç organları ne hale getiriyor ? diye anlatmıstı olayı bende cok mantıklı . bana annem liseye kadar zorla yedirdi kasıkla pesimden kostu elhamdülillah bi bozukluğum yok

Kim benim alintilari aldi gitti

Littlezelda
4.5 aylikken kizariklik olusmustu ilk. Atopik dedik ve deterjandan suphelenmistik. Gida alerjisi hic aklima gelmedi, benim sipada olmaz diyordum. Gecen aylarda ara ara cikip kaybolunca gida alerjisi suphesi olustu. Tam
eliminasyon yaptim. Tum ek gidayi kesip yeniden basladim. Ben de diyet yaptim. Bulduk suclulari

Pate
Benimki de oyle canim. Istemedigini firlatir atar. Vura vura ezer. Caninin istedigini avuc avuc yer. Cani oyun isterse yogurdu kasiga doldurup bize yedirmeye calisir Temizlik mecburi
oluyor ama en buyuk artisi ben yedirmek
icin ugrasmiyorum, yedi mi diye
lokmasini sayip endise etmiyorum. O kendi basina yemenin tadini cikariyor
biz de gule oynaya yemegimizi yiyoruz

Supapatya ve kubizm sonuclarinizin iyi cikmasina cok sevindim Supapatya lym hirsizinin da acikladigi gibi viral enfeksiyon durumunda artar. Bagisiklik sistemimizin askerleri onlar, endise etme

Hirsizi, ela nin menusu ne guzelmis oyle

bendede 63 çıktı ama ben direk kan istedim doktoruna yarın göstericem HIRSIZI ile yorumlarınız beni biraz rahatlattı sağolun yoksa şimdiden çok gerilmeye başladım.
canım bende kendi drumuzun hastanede aldırmadım baska dr baktı sen yıne sonucu alınca bana da haber ver ona göre kendi druma da gideyim yinede bişi olduğunu düşünmüyorum enfeksiyon olabilir diyor benim kız hasta değil ama belki mikrop aldı ama bünyesi kuvvetlı olduğu için hasta olmadı olabilir kötüye yorma

olabilir canım etkiler ben gecen ciğ köfte yedim hem asırı gaz yaptı kızda hemde sakı 2 gün kakasında pul biber gibi bişi gördüm
her gün yerim acıyı ben özellikle cin biberi turşusu falan...önce onu kesmekle başlayım...başka bir şeydir o gördüğün yediklerinin arasında kabuklu bir şey varsa odur yoksa senin yediğin çiğ köftenin biberi bebeğin kakasında görünmez ...

ya bizimkide öyle niye böyle ki bayılıyo gazete kağıt peçete o kadar saklıyorum yıne eline geçiyo gecen baktım market fişi sizlere ömür yarısını yemiş
haberleri izliyordum kızım kucağımda sehpanın üzerindede dergi vardı...ağzım açık izlemişimki nasıl daldıysam...benim kız derğiyle oynuyor sanıyorum ...bir baktım ağzında geviş getiriyor ...1 sayfanın yarısını yemiş.. ağzında zeytin kadar bir parça yakaladım... birazda yuttu galiba...renkli şeyleri seviyorlar demekki... yiyecekleride öyle rengarenk yapalım...şekerlerde öyle tadından önce rengi iştah açıcı...

bana hemşire 6 aylıkken söylemişti 9 aylık olunca kan testi yapılacağını..... rota için sürekli kontrole gittiğimiz için o arada kan aldıklarında kan sayımınıda yapmışlardı...randevu al canım... kansızda çıkmış .. belki yükselmiştir şimdiye kadar yedirdiklerinden kan ilacından...kendi doktoru günde 10 damla dedi bana kanı iyi çıktığı halde hemşire 4 damla dedi... bende 4 damla veriyorum... zaten iyimiş değerleri...

bizimki 11 küsür çıkmıştı doktor ver dedi ama Ece hanım çok huzursuz huysuz oluyor vermiyorum, az çıkarsa kilosu kadar damla veriyorlar

et et et ne faydalı bi nimet gelde canan karataya hak verme 6. ayda 1 ay kan damlası kullanmıstım keske hiç kullanmasaymısım hiç gereği yokmuş bu arada 9kg olmusuz anneannesi çok besliyo bu aralar yanakları sarksın diye uğrasıyo ama yok hala fit kızlar bu arada 2aydır ağrısız regle oluyordum bugun 3.sefer ve asırı ağrılı kabus tekrar geri döndü böyle olan varmı

biliyorum gözükmez ama vicdan yaptım niye yedim diye öyle hayal ettim galiba
valla saniye dalsam yutuyor bebek kitabı aldım kalın karton yutamasın diye hiç ilgilenmiyor ya varsa yoksa dergi gazete pecete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…