et et et ne faydalı bi nimet gelde canan karataya hak verme6. ayda 1 ay kan damlası kullanmıstım keske hiç kullanmasaymısım hiç gereği yokmuş bu arada 9kg olmusuz anneannesi çok besliyo bu aralar yanakları sarksın diye uğrasıyo ama yok hala fit kızlar bu arada 2aydır ağrısız regle oluyordum bugun 3.sefer ve asırı ağrılı kabus tekrar geri döndü böyle olan varmı
ilaçsız nasıl atlatıyorsun canım çok kötüyüm parol attım geçmiyo sıcak su torbasına yapıstım resmenBennnnnn. Ilk gunum cok agrili geciyor. Ne guzel rahat gecmisti oncekiler
moralini bozma canım eninde sonunda yiyecek belki bi skıntısı vardır diş gibi kulak gibi yada sutun cok yetıyordur acıkmadığı için yemez zamanla düzene girer cok açken vermeye calısaylar sonra gireyim dedim bakalım neler oluyor
keşke girmeseydim
maşallah maşallah kuzucuklar löpür löpür ek gıda alıyorlar bizim hatun hada kaşığın ucundan tadıyor hoşuna giderse 3-5 mama kaşığı yiyor yoksa ağzını sımsıkı kapatıp kafasını çeviriyor
daha yoğurt yedirmeyi başaramadım yok yemiyo
şimdilik sorun yok ama sütüm bitince aç kalacak haberi yok offff offfff
iki gündür suya bile kafa çeviriyor bakalım napcaz
hah uyandı ben kaçar
geçmişler olsun...şifa olsun... maşşallah ağlamamış... benim kızda aşı oldu bitti sonradan farketti ...bastı yayagarayı..dedim yanlış yerde girdin parçaya...alkışladık sustu...Merhaba kizlar islerimin yogunlugundan giremedim bgun. Biz asimzi olduk sukur aglamamis bile oglum
ne güzel bulmuşsun ,üzerinden yük kalkmış gibi...ne gıcccık işler bu işler ya... alerjenler mikroplar pisliklerr yaaa...bu işlem için işi bırakıp izine ayrılmam lazım...gıda dışında bu tepkileri verdiren bir insan olabilir mi...küçük cadı bir kız yada yaşlı-1,60 boylarında - beyaz bir kadın...çünkü biz paraz günleri kızımla çoook iyiyiz...Kim benim alintilari aldi gitti
Littlezelda
4.5 aylikken kizariklik olusmustu ilk. Atopik dedik ve deterjandan suphelenmistik. Gida alerjisi hic aklima gelmedi, benim sipada olmaz diyordum. Gecen aylarda ara ara cikip kaybolunca gida alerjisi suphesi olustu. Tam
eliminasyon yaptim. Tum ek gidayi kesip yeniden basladim. Ben de diyet yaptim. Bulduk suclulari
Pate
Benimki de oyle canim. Istemedigini firlatir atar. Vura vura ezer. Caninin istedigini avuc avuc yer. Cani oyun isterse yogurdu kasiga doldurup bize yedirmeye calisirTemizlik mecburi
oluyor ama en buyuk artisi ben yedirmek
icin ugrasmiyorum, yedi mi diye
lokmasini sayip endise etmiyorum. O kendi basina yemenin tadini cikariyor
biz de gule oynaya yemegimizi yiyoruz
Supapatya ve kubizm sonuclarinizin iyi cikmasina cok sevindimSupapatya lym hirsizinin da acikladigi gibi viral enfeksiyon durumunda artar. Bagisiklik sistemimizin askerleri onlar, endise etme
Hirsizi, ela nin menusu ne guzelmis oyle
benim kız metal şeylerin tadınıda çok seviyor olmalıki.. demir ilacının arkası gelecek diye ağzı açık bekliyor... açını buynunu yediğimmmbizimki 11 küsür çıkmıştı doktor ver dedi ama Ece hanım çok huzursuz huysuz oluyor vermiyorum, az çıkarsa kilosu kadar damla veriyorlar
maşşallah kuzuna....bend eyeni yeni vermeye başladım eti tavuğu..önceden annemin köyden aldığı tavukların sularını kullanıyordum...et et et ne faydalı bi nimet gelde canan karataya hak verme6. ayda 1 ay kan damlası kullanmıstım keske hiç kullanmasaymısım hiç gereği yokmuş bu arada 9kg olmusuz anneannesi çok besliyo bu aralar yanakları sarksın diye uğrasıyo ama yok hala fit kızlar bu arada 2aydır ağrısız regle oluyordum bugun 3.sefer ve asırı ağrılı kabus tekrar geri döndü böyle olan varmı
ilaçsız nasıl atlatıyorsun canım çok kötüyüm parol attım geçmiyo sıcak su torbasına yapıstım resmen
geçmişler olsun...şifa olsun... maşşallah ağlamamış... benim kızda aşı oldu bitti sonradan farketti ...bastı yayagarayı..dedim yanlış yerde girdin parçaya...alkışladık sustu...
ne güzel bulmuşsun ,üzerinden yük kalkmış gibi...ne gıcccık işler bu işler ya... alerjenler mikroplar pisliklerr yaaa...bu işlem için işi bırakıp izine ayrılmam lazım...gıda dışında bu tepkileri verdiren bir insan olabilir mi...küçük cadı bir kız yada yaşlı-1,60 boylarında - beyaz bir kadın...çünkü biz paraz günleri kızımla çoook iyiyiz...
benim kız deve gibi kağıt yiyor... kağıt geri dönüşüm kutusu gibi... atıyorsun dönüşüp gübere olarak çıkıyor....inşallah okul yıllarında bu alışkanlığı devam etmez... cidden mürekkep yalamış olacak çünkü....
benim kız metal şeylerin tadınıda çok seviyor olmalıki.. demir ilacının arkası gelecek diye ağzı açık bekliyor... açını buynunu yediğimmm
maşşallah kuzuna....bend eyeni yeni vermeye başladım eti tavuğu..önceden annemin köyden aldığı tavukların sularını kullanıyordum...
canım geçmiş olsun... benim hamilelikten önce aşırı sancılı geçerdi regl dönemlerim... şimdi hissetmiyorum bile... çok rahatım... kızım ağrımı sızımı aldı heralde doğarken....üşüttün mü acaba sen...ayaklarını sıkı giy...
ası lseninki çok şanslı benim yavrum 1 damla bile anne sütü alamadıaylar sonra gireyim dedim bakalım neler oluyor
keşke girmeseydim
maşallah maşallah kuzucuklar löpür löpür ek gıda alıyorlar bizim hatun hada kaşığın ucundan tadıyor hoşuna giderse 3-5 mama kaşığı yiyor yoksa ağzını sımsıkı kapatıp kafasını çeviriyor
hah uyandı ben kaçar
maşallah darısı bizlereMerhaba kizlar islerimin yogunlugundan giremedim bgun. Biz asimzi olduk sukur aglamamis bile oglum
Canım bende sütüm az diye homini gırtlak yiyorum... canım kartonu bile koparıyor benim kız ağzına giren eriyor resmen ... tükürüğü mukavvayı bile yumuşatıyor hemen...doktor kazma dişli olacak demiştiya... öyle gerçekten...tuttuğunu koparıyor maşşallah:)biliyorum gözükmez ama vicdan yaptım niye yedim diye öyle hayal ettim galiba
valla saniye dalsam yutuyor bebek kitabı aldım kalın karton yutamasın diye hiç ilgilenmiyor ya varsa yoksa dergi gazete pecete
benim kızda öyleydi... yemessen yeme dedim...aylar sonra gireyim dedim bakalım neler oluyor
keşke girmeseydim
hah uyandı ben kaçar
neden canım neden bi damla bile alamadı?ası lseninki çok şanslı benim yavrum 1 damla bile anne sütü alamadı( bizim yedirdiklerimizden bin kat faydalı anne sütü, maşallah yavruna bol bol süt olsun yarasın inşallahhh
bende asıya götürdüm getirdim kanguruyla götürmüştüm karnıma baskı yaptı o artırdı galiba miyom kistte olabilir belli olmaz kadın olmak ne zor yarabbimIki buklum geciriyorum canim. Oglan surekli oyun modunda. Kendi acimi dusunecek zaman birakmiyor bana. Yeniden miyom mu oldu boyle aciyor acaba.
sağol canım...acıyı kescem ...yumurtanın beyazını verme diye sürekli söylüyorum...çünkü tam yumurta yedi dedi bir gün ... sonrada sarısının tamını yedi dedi... yumurtayıda keselim... uzun süredir sadece yoğurt yiyor ne süt ne bişey...keçi sütünden yoğurttan , inek sütünden yoğurt yapımına geçtik... ikisi fark edermi alerji açısından bilemiyorum ama... birde gazatede okumuştum ,insan neye alerjisi varsa bünyesi onu çok istermiş yada iştahla yermiş...Canim sen aciyi birak bir sure. Yumurta veriyorsa kv beyazini vermediginden emin ol. Sutu sadece yogurt olarak ver. 2-3 de fark goruyorsun zaten. Iyilesme olursa diyetini ona gore duzenlersin.
olabilir canım 2gündür biraz üsüdü galiba 2 aydır tam oh demiştim önceden acillik oluyordum kurtuldum derken yinegeçmişler olsun...şifa olsun... maşşallah ağlamamış... benim kızda aşı oldu bitti sonradan farketti ...bastı yayagarayı..dedim yanlış yerde girdin parçaya...alkışladık sustu...
ne güzel bulmuşsun ,üzerinden yük kalkmış gibi...ne gıcccık işler bu işler ya... alerjenler mikroplar pisliklerr yaaa...bu işlem için işi bırakıp izine ayrılmam lazım...gıda dışında bu tepkileri verdiren bir insan olabilir mi...küçük cadı bir kız yada yaşlı-1,60 boylarında - beyaz bir kadın...çünkü biz paraz günleri kızımla çoook iyiyiz...
benim kız deve gibi kağıt yiyor... kağıt geri dönüşüm kutusu gibi... atıyorsun dönüşüp gübere olarak çıkıyor....inşallah okul yıllarında bu alışkanlığı devam etmez... cidden mürekkep yalamış olacak çünkü....
benim kız metal şeylerin tadınıda çok seviyor olmalıki.. demir ilacının arkası gelecek diye ağzı açık bekliyor... açını buynunu yediğimmm
maşşallah kuzuna....bend eyeni yeni vermeye başladım eti tavuğu..önceden annemin köyden aldığı tavukların sularını kullanıyordum...
canım geçmiş olsun... benim hamilelikten önce aşırı sancılı geçerdi regl dönemlerim... şimdi hissetmiyorum bile... çok rahatım... kızım ağrımı sızımı aldı heralde doğarken....üşüttün mü acaba sen...ayaklarını sıkı giy...
tamam canım bende yarın kendi doktoruna gideceğim göstericem iş yerinded bu site hariç başka yere girilmiyor yasaklı google arama yaptırıp çıkan birkaç satırı okuyunca moralim bozuldu haber veirim.canım bende kendi drumuzun hastanede aldırmadım baska dr baktı sen yıne sonucu alınca bana da haber ver ona göre kendi druma da gideyim yinede bişi olduğunu düşünmüyorum enfeksiyon olabilir diyor benim kız hasta değil ama belki mikrop aldı ama bünyesi kuvvetlı olduğu için hasta olmadı olabilir kötüye yorma
Amin teşekkürler, hepiciğine maşallahası lseninki çok şanslı benim yavrum 1 damla bile anne sütü alamadı( bizim yedirdiklerimizden bin kat faydalı anne sütü, maşallah yavruna bol bol süt olsun yarasın inşallahhh
S.a
Bir suru alinti yaptim gitti
oglum hastaydi krup mus viral oksuruk,kusma biz de acillerdeydik kac gece
hala hirilti,fisirti,kismi oksuruk var atlatamadik
hasta olanlara,dusenlere cok gecmis olsun
keyif yapanlara masallah darisi basima zira wc ye bile tek gidemiyorum mavisim de mama sandalyesinde yanimda kiyameti kopariyor yalniz kalmiyor
alt 2 disimiz var hala (@ snowy benim de alt 2 var laf etme) ust kopekler kizardi,kabardi gelen giden yok
bir iki defa iyice acıksın diye türlü şaklabanlıklarla beklettim sonra iyice huysuzlaşıp emmeden durmadı onun için çok çok acıktırmadan arayı bulmaya çalışıyorummoralini bozma canım eninde sonunda yiyecek belki bi skıntısı vardır diş gibi kulak gibi yada sutun cok yetıyordur acıkmadığı için yemez zamanla düzene girer cok açken vermeye calıs
biz de iki gündür beraber yiyoruz yani biz yiyoruz o bakıyor azıcık azına depiştiriyorum ben deCanım bende sütüm az diye homini gırtlak yiyorum... canım kartonu bile koparıyor benim kız ağzına giren eriyor resmen ... tükürüğü mukavvayı bile yumuşatıyor hemen...doktor kazma dişli olacak demiştiya... öyle gerçekten...tuttuğunu koparıyor maşşallah:)
benim kızda öyleydi... yemessen yeme dedim...
sonra biz sofradayken onuda yanımıza alıyoruz... mama sandalyesinde durursa oraya yoksa kucağıma... biz kaşıkladıkça bize bakıyor ...sonra kendide yemek istiyor... bir iki kaşık onada uzattığımda ağzını açmaya başladı... sonrada ne zamn ona bir şeyler yedirsem önce kendim yiyorum... sonrada ona veriyorum... meyvayıda eline veriyorum... iki tırıklıyor sonrada yere atıyor...öyle öyle alıştı.. birde normalde su yu pek içmez ama yemek aralardında dayıyorum suyu...o zamn yok içmem demiyor...
küçücük boyları var türlü türlü huyları var... cannları sağolsun...
eBebisler ayni bizimkide abilernin kitaplarini yrmege calisiyo.kansizlik belortilerinden biride toprak kagit turu seyler yemesiher gün yerim acıyı ben özellikle cin biberi turşusu falan...önce onu kesmekle başlayım...başka bir şeydir o gördüğün yediklerinin arasında kabuklu bir şey varsa odur yoksa senin yediğin çiğ köftenin biberi bebeğin kakasında görünmez ...
haberleri izliyordum kızım kucağımda sehpanın üzerindede dergi vardı...ağzım açık izlemişimki nasıl daldıysam...benim kız derğiyle oynuyor sanıyorum ...bir baktım ağzında geviş getiriyor ...1 sayfanın yarısını yemiş.. ağzında zeytin kadar bir parça yakaladım... birazda yuttu galiba...renkli şeyleri seviyorlar demekki... yiyecekleride öyle rengarenk yapalım...şekerlerde öyle tadından önce rengi iştah açıcı...
bana hemşire 6 aylıkken söylemişti 9 aylık olunca kan testi yapılacağını..... rota için sürekli kontrole gittiğimiz için o arada kan aldıklarında kan sayımınıda yapmışlardı...randevu al canım... kansızda çıkmış .. belki yükselmiştir şimdiye kadar yedirdiklerinden kan ilacından...kendi doktoru günde 10 damla dedi bana kanı iyi çıktığı halde hemşire 4 damla dedi... bende 4 damla veriyorum... zaten iyimiş değerleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?