2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Bennnnnn. Ilk gunum cok agrili geciyor. Ne guzel rahat gecmisti oncekiler

aylar sonra gireyim dedim bakalım neler oluyor
keşke girmeseydim
maşallah maşallah kuzucuklar löpür löpür ek gıda alıyorlar bizim hatun hada kaşığın ucundan tadıyor hoşuna giderse 3-5 mama kaşığı yiyor yoksa ağzını sımsıkı kapatıp kafasını çeviriyor
daha yoğurt yedirmeyi başaramadım yok yemiyo
şimdilik sorun yok ama sütüm bitince aç kalacak haberi yok offff offfff
iki gündür suya bile kafa çeviriyor bakalım napcaz
hah uyandı ben kaçar

moralini bozma canım eninde sonunda yiyecek belki bi skıntısı vardır diş gibi kulak gibi yada sutun cok yetıyordur acıkmadığı için yemez zamanla düzene girer cok açken vermeye calıs

Merhaba kizlar islerimin yogunlugundan giremedim bgun. Biz asimzi olduk sukur aglamamis bile oglum
geçmişler olsun...şifa olsun... maşşallah ağlamamış... benim kızda aşı oldu bitti sonradan farketti ...bastı yayagarayı..dedim yanlış yerde girdin parçaya...alkışladık sustu...

ne güzel bulmuşsun ,üzerinden yük kalkmış gibi...ne gıcccık işler bu işler ya... alerjenler mikroplar pisliklerr yaaa...bu işlem için işi bırakıp izine ayrılmam lazım...gıda dışında bu tepkileri verdiren bir insan olabilir mi...küçük cadı bir kız yada yaşlı-1,60 boylarında - beyaz bir kadın...çünkü biz paraz günleri kızımla çoook iyiyiz...
benim kız deve gibi kağıt yiyor... kağıt geri dönüşüm kutusu gibi... atıyorsun dönüşüp gübere olarak çıkıyor....inşallah okul yıllarında bu alışkanlığı devam etmez... cidden mürekkep yalamış olacak çünkü....

bizimki 11 küsür çıkmıştı doktor ver dedi ama Ece hanım çok huzursuz huysuz oluyor vermiyorum, az çıkarsa kilosu kadar damla veriyorlar
benim kız metal şeylerin tadınıda çok seviyor olmalıki.. demir ilacının arkası gelecek diye ağzı açık bekliyor... açını buynunu yediğimmm

maşşallah kuzuna....bend eyeni yeni vermeye başladım eti tavuğu..önceden annemin köyden aldığı tavukların sularını kullanıyordum...
canım geçmiş olsun... benim hamilelikten önce aşırı sancılı geçerdi regl dönemlerim... şimdi hissetmiyorum bile... çok rahatım... kızım ağrımı sızımı aldı heralde doğarken....üşüttün mü acaba sen...ayaklarını sıkı giy...

ilaçsız nasıl atlatıyorsun canım çok kötüyüm parol attım geçmiyo sıcak su torbasına yapıstım resmen

Iki buklum geciriyorum canim. Oglan surekli oyun modunda. Kendi acimi dusunecek zaman birakmiyor bana. Yeniden miyom mu oldu boyle aciyor acaba.

Canim sen aciyi birak bir sure. Yumurta veriyorsa kv beyazini vermediginden emin ol. Sutu sadece yogurt olarak ver. 2-3 de fark goruyorsun zaten. Iyilesme olursa diyetini ona gore duzenlersin.

ası lseninki çok şanslı benim yavrum 1 damla bile anne sütü alamadı( bizim yedirdiklerimizden bin kat faydalı anne sütü, maşallah yavruna bol bol süt olsun yarasın inşallahhh

biliyorum gözükmez ama vicdan yaptım niye yedim diye öyle hayal ettim galiba
valla saniye dalsam yutuyor bebek kitabı aldım kalın karton yutamasın diye hiç ilgilenmiyor ya varsa yoksa dergi gazete pecete
Canım bende sütüm az diye homini gırtlak yiyorum... canım kartonu bile koparıyor benim kız ağzına giren eriyor resmen ... tükürüğü mukavvayı bile yumuşatıyor hemen...doktor kazma dişli olacak demiştiya... öyle gerçekten...tuttuğunu koparıyor maşşallah:)

benim kızda öyleydi... yemessen yeme dedim...
sonra biz sofradayken onuda yanımıza alıyoruz... mama sandalyesinde durursa oraya yoksa kucağıma... biz kaşıkladıkça bize bakıyor ...sonra kendide yemek istiyor... bir iki kaşık onada uzattığımda ağzını açmaya başladı... sonrada ne zamn ona bir şeyler yedirsem önce kendim yiyorum... sonrada ona veriyorum... meyvayıda eline veriyorum... iki tırıklıyor sonrada yere atıyor...öyle öyle alıştı.. birde normalde su yu pek içmez ama yemek aralardında dayıyorum suyu...o zamn yok içmem demiyor...
küçücük boyları var türlü türlü huyları var... cannları sağolsun...

Iki buklum geciriyorum canim. Oglan surekli oyun modunda. Kendi acimi dusunecek zaman birakmiyor bana. Yeniden miyom mu oldu boyle aciyor acaba.
bende asıya götürdüm getirdim kanguruyla götürmüştüm karnıma baskı yaptı o artırdı galiba miyom kistte olabilir belli olmaz kadın olmak ne zor yarabbim

Canim sen aciyi birak bir sure. Yumurta veriyorsa kv beyazini vermediginden emin ol. Sutu sadece yogurt olarak ver. 2-3 de fark goruyorsun zaten. Iyilesme olursa diyetini ona gore duzenlersin.
sağol canım...acıyı kescem ...yumurtanın beyazını verme diye sürekli söylüyorum...çünkü tam yumurta yedi dedi bir gün ... sonrada sarısının tamını yedi dedi... yumurtayıda keselim... uzun süredir sadece yoğurt yiyor ne süt ne bişey...keçi sütünden yoğurttan , inek sütünden yoğurt yapımına geçtik... ikisi fark edermi alerji açısından bilemiyorum ama... birde gazatede okumuştum ,insan neye alerjisi varsa bünyesi onu çok istermiş yada iştahla yermiş...
inek sütünden yaptığım yoğurda bayılıyor... iştahla yiyor...

olabilir canım 2gündür biraz üsüdü galiba 2 aydır tam oh demiştim önceden acillik oluyordum kurtuldum derken yine sen zaten ek gıdaya bile yeni geçtin sayılır canım verirsin bundan sonra. kartonu bizimkide eritıyo ama eritene kadar mudahele edebiliyom yutmadan yakalıyom kagıtı sn de yutuyo

tamam canım bende yarın kendi doktoruna gideceğim göstericem iş yerinded bu site hariç başka yere girilmiyor yasaklı google arama yaptırıp çıkan birkaç satırı okuyunca moralim bozuldu haber veirim.

Masallah bebise. Gecmis olsun canim incilerinizde hayirli olsun
Masallah

moralini bozma canım eninde sonunda yiyecek belki bi skıntısı vardır diş gibi kulak gibi yada sutun cok yetıyordur acıkmadığı için yemez zamanla düzene girer cok açken vermeye calıs
bir iki defa iyice acıksın diye türlü şaklabanlıklarla beklettim sonra iyice huysuzlaşıp emmeden durmadı onun için çok çok acıktırmadan arayı bulmaya çalışıyorum

biz de iki gündür beraber yiyoruz yani biz yiyoruz o bakıyor azıcık azına depiştiriyorum ben de
gündüzleri bi kız bi ben onun için pek yemek düzenim yok ama bir iki gündür öğün atlamadan beraber oturuyoruz olacak inşallah

Genelde butun b
eBebisler ayni bizimkide abilernin kitaplarini yrmege calisiyo.kansizlik belortilerinden biride toprak kagit turu seyler yemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…