2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Gorumcemin gelini dogum tapti dun.tup bebek.dokuz sene sonra geldi .bugun gittim.aman allahim kucucuk oda on kisi var sicak ne sixak.bide yunn yorgan ortmusker.kundak yapmislar.bebis uc kilo zaten.salterlerim atti.giysi bike giydirememisler dogru duzgun.sut gelmemis sekerli su nane nw bukursa vermisler.nasil agliyo sesi kisilmis bwbegin.aldim ustunu degistim.emzirttim ki sutu geliyo.sustu c

İyi akşamlar herkese!

Ceku 2 gündür iştahsız. Bir haftadır ağzından salya eksik olmuyor. Dün gündüz adam akıllı uyumamıştı, akşam 11'de güç bela uyudu, sabah yine 6:30'da uyandı. Bugün burnu da akmış. Hafiften de ateş var. Ağzının içinde de aft gibi, pamukçuk gibi bir şey var iki gündür. Önce dilindeydi, bu akşam eve geldim gördüm ki alt dudağına da bulaşmış.

Diş belirtileri olarak yorumladım ama, o ağzındaki beyaz lekelerin alakasını anlamadım. İlk dişleri atlatanlar acaba fikir verebilirler mi?

Bugün ASM'den ebe hemşire aradı 9 ay kontrolü için. Aşı da var sanırım. İstanbul'a gideceğimiz için aşıyı yaptıracağım. Annemin oturduğu semtte Suriye göçmenleri çoğunlukta. Ne olur ne olmaz.

Benim oglanda bugun cok istahsizdi.o beyazliklar bize cok cektirdi.aft..once dilinde sonra damak ve yanak iclerinde.iki hafta ilac kyllanmama ragmen gecmedi.en son vitamin baslayinca gecti..karbonatla sil agzini.yayilirsa dr gotur cok gec iyikesti bizimki.

Bende regl olurken ahrim olmuyor ama birkac aydir tam sökulemedu eskiden ped yetistiremezdim

Masallah hsyirlisi olsun canim

Gecmis olsum. Bizde oyle birsey cikmadi

Günaydın güzellikler
İdil in sabah enerjisi bana yansıyor, kıpır kıpır hissediyorum.
Ah bir de yaz gelsede pıtı pıtı yürüse, yeşilliklerde koşup oynasak
Her gece uyumadan önce kızımla ilgili hayaller kuruyorum, çocuk olmak çok güzel sanırım eşlik ederken ona bence eski heyecanımı tadacağım.

Evet cocuk olmak cok guzel.yeniden yurumegi ogrenmek konusmayi okumagi.onlar nise basardiginda seviniyo biz iki kati seviniyoryz.benim oglus evi kesfe cikiyo hayiirr dedigimde nasil kahkaha atip kaciyo.bu ara konusmaya merak saldi annii diyo nene dedi bugun surekli geveliyo cok mutlu bugunlrrde ama istahi azaldi tukuruyo herseyi bir muz elma mandalina severek yiyo onlsra hayir demiyo.disimiz yok ama iyice sertlesmis alt taraf sanirim cikacak.bide ayakta duruyo hosuna gidiyo gulecem diye hopp dusuyor.hayat nesesi bebislerimiz iyiki varlar.bugun cok soguk kafa tatili verdik abileride gondermiyorum okula.bise yapmiyolar artik son gunler..

sağol canım..her doktora uysak alimiz kötü ...

Tabi öyle... Ama ben, bana mantıklı gelenleri kâle alıyorum

annesiyle arasındaki ilişkiden mutlu olmayanlardan biri de benim biz de fazla resmiydik inşallah kızımla sarmaş dolaş olacağız
İnşallah =)

Gecmis olsum. Bizde oyle birsey cikmadi

Evet, bu aft olmalı. Ben evde değilken ağzına neler sokuyor kim bilir!

Belki de sadece dişin stresinden çıkmıştır. Bende de 3-4 hafta önce vardı stresten..

inşallah canım...yemeyen çocuk zor ...

Genelde butun b

eBebisler ayni bizimkide abilernin kitaplarini yrmege calisiyo.kansizlik belortilerinden biride toprak kagit turu seyler yemesi
evet öyle duymuştum bende ..erkek kardeşimde toprak yerdi avuç avuç...

Allah bağışlasın... iyiki gitmişsin...bilmeyince işte yada yanlış bilince...o kadar seneden sonra kucaklarına almışlar ona da bir zarar getireklermiş Allah korusun...

çok geçmiş olsun canım... canım bu diş damakta ilerlerken çok sancı yapıyor galiba...çocukların sıkıntısından mı çıkıyor bu aft yoksa mikropmu kapıyorlar...düzelir inşallah en yakın zamanda...

Hirsizi

elanin menusu muhtesem keske bemimkide yese
canım ağaç mamülleri menüsümü yoksa alerji için sıraladığım menüsümü... canım yerler..benim kızda öyle tabak tabak yemiyor en fazla minik bir kase ...

günaydın canım...kızında senden alıyor o enerjiyi...kendime iyi bakmam lazım kızıma uyum sağlayabilmek için gücüm olsun...

maşallah kuzuna, sancı içinde üşütmüş olabilirsin belki
Iki buklum geciriyorum canim. Oglan surekli oyun modunda. Kendi acimi dusunecek zaman birakmiyor bana. Yeniden miyom mu oldu boyle aciyor acaba.

geçmiş olsun, of o ağrılar umarım, miyon falan yoktur aman derdimiz bitmiyor ki

benim de reglim geçikti korunuyoruz da ama insan tediğgin oluyor tedşrginde değil günlerdir öldüm stresten, 2 kere test yaptım negatif ama 12 gün olunca dün dr gittik bakayım dedi kese falan gözükmüyor dedi ama emin olmak için kan testi yaptı ondan da bişey çıkmayınca rahatladım, öyle bir oh dedim ki yani anlatamam kızlarr, emzirirken bazen olur böyle dedi, ben normalde triod hastasıyım ilaç kullanıyorum düzenli olması lazım, biraz daha bekle olmazsa endokronoliye git bakalım horman seviyen normal mi belk,i dedi ilacı uzun süre kulllandığın için etkisini yitirmiş olabilir falan

canım alerji işleri zor 2 yaşından öncede test yapmak doğru değilmiş, benim büyük kızımda vardı yumurtanın beyazına alerji, bu bereberinde polen alerjisini falanda getiriyor, dr demiştiki yumuırta beyazına alerjisi olan çocuklar çok alerjik bir bünyeye sahip oluyorlar ama bunlar zamanla düzelir, bide biz bronşit için götürmüştük bunları öğrendik bizim ki dikkat etmemize rağmen sık sık bronşit oluyordu, biz de bu alanda bir uzmana götürdük yani o kadar sık hastya olması bile ondan mış

kızlar öğleden sonra kızamık aşısı olmaya gidicez gitmeden calpol versem mi kimileri sakıncalı diyo ateşi olmadan verme diyolar bide bi sorum daha var bugün aşı olucaz ayın 21 inde de kan tahlili için hastaneye gidicez aşıdan 6 gün sonra olmuş oluyo sonuçları etkiler mi

Ceku'nun diş yüzünden ateşi var zaten hafiften. Yarın da aşı olacak. Ateşi iyice yükselecek diye ödüm kopuyor. Ben gitmeden önce calpol vermeyi düşünüyorum. Höff!

Ceku'nun diş yüzünden ateşi var zaten hafiften. Yarın da aşı olacak. Ateşi iyice yükselecek diye ödüm kopuyor. Ben gitmeden önce calpol vermeyi düşünüyorum. Höff!

metede hastaydı şurup kullandık iyi gibi aşı aradan çıksın dedim gene hasta olursa gene sarkacak bende vereyim bari babası öğle arası yemeğe gelir yer çıkarız küçük yerde yaşamanın tek avantajı her yerin yakın olması heralde, sağlık ocağı 2 dk eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…