- 3 Haziran 2014
- 424
- 801
- 128
Benim oglanda bugun cok istahsizdi.o beyazliklar bize cok cektirdi.aft..once dilinde sonra damak ve yanak iclerinde.iki hafta ilac kyllanmama ragmen gecmedi.en son vitamin baslayinca gecti..karbonatla sil agzini.yayilirsa dr gotur cok gec iyikesti bizimki.İyi akşamlar herkese!
Ceku 2 gündür iştahsız. Bir haftadır ağzından salya eksik olmuyor. Dün gündüz adam akıllı uyumamıştı, akşam 11'de güç bela uyudu, sabah yine 6:30'da uyandı. Bugün burnu da akmış. Hafiften de ateş var. Ağzının içinde de aft gibi, pamukçuk gibi bir şey var iki gündür. Önce dilindeydi, bu akşam eve geldim gördüm ki alt dudağına da bulaşmış.
Diş belirtileri olarak yorumladım ama, o ağzındaki beyaz lekelerin alakasını anlamadım. İlk dişleri atlatanlar acaba fikir verebilirler mi?
Bugün ASM'den ebe hemşire aradı 9 ay kontrolü için. Aşı da var sanırım. İstanbul'a gideceğimiz için aşıyı yaptıracağım. Annemin oturduğu semtte Suriye göçmenleri çoğunlukta. Ne olur ne olmaz.
Bozma moralini iyidir sonuc canimşimdi tahlil sonucu geldi mailime herşey normal değerlerin arasında ama lym20-48 arası yerine 68 baktım hiçte hoş şeyler yazmıyor artık yarın doktora gidene kadar rahat yok bana moralim bozuldu.
Masallah hsyirlisi olsun canimGorumcemin gelini dogum tapti dun.tup bebek.dokuz sene sonra geldi .bugun gittim.aman allahim kucucuk oda on kisi var sicak ne sixak.bide yunn yorgan ortmusker.kundak yapmislar.bebis uc kilo zaten.salterlerim atti.giysi bike giydirememisler dogru duzgun.sut gelmemis sekerli su nane nw bukursa vermisler.nasil agliyo sesi kisilmis bwbegin.aldim ustunu degistim.emzirttim ki sutu geliyo.sustu c
Gecmis olsum. Bizde oyle birsey cikmadiİyi akşamlar herkese!
Ceku 2 gündür iştahsız. Bir haftadır ağzından salya eksik olmuyor. Dün gündüz adam akıllı uyumamıştı, akşam 11'de güç bela uyudu, sabah yine 6:30'da uyandı. Bugün burnu da akmış. Hafiften de ateş var. Ağzının içinde de aft gibi, pamukçuk gibi bir şey var iki gündür. Önce dilindeydi, bu akşam eve geldim gördüm ki alt dudağına da bulaşmış.
Diş belirtileri olarak yorumladım ama, o ağzındaki beyaz lekelerin alakasını anlamadım. İlk dişleri atlatanlar acaba fikir verebilirler mi?
Bugün ASM'den ebe hemşire aradı 9 ay kontrolü için. Aşı da var sanırım. İstanbul'a gideceğimiz için aşıyı yaptıracağım. Annemin oturduğu semtte Suriye göçmenleri çoğunlukta. Ne olur ne olmaz.
8 kıloydu ama verdı sanırım hastalandı fılan ...yavrum ya çok mu sıkıntılı çıkarıyor kilosu nasıl diş çıkarırken zayıflar derler ama
Evet cocuk olmak cok guzel.yeniden yurumegi ogrenmek konusmayi okumagi.onlar nise basardiginda seviniyo biz iki kati seviniyoryz.benim oglus evi kesfe cikiyo hayiirr dedigimde nasil kahkaha atip kaciyo.bu ara konusmaya merak saldi annii diyo nene dedi bugun surekli geveliyo cok mutlu bugunlrrde ama istahi azaldi tukuruyo herseyi bir muz elma mandalina severek yiyo onlsra hayir demiyo.disimiz yok ama iyice sertlesmis alt taraf sanirim cikacak.bide ayakta duruyo hosuna gidiyo gulecem diye hopp dusuyor.hayat nesesi bebislerimiz iyiki varlar.bugun cok soguk kafa tatili verdik abileride gondermiyorum okula.bise yapmiyolar artik son gunler..Günaydın güzellikler
İdil in sabah enerjisi bana yansıyor, kıpır kıpır hissediyorum.
Ah bir de yaz gelsede pıtı pıtı yürüse, yeşilliklerde koşup oynasak
Her gece uyumadan önce kızımla ilgili hayaller kuruyorum, çocuk olmak çok güzel sanırım eşlik ederken ona bence eski heyecanımı tadacağım.
sağol canım..her doktora uysak alimiz kötü ...
İnşallah =)annesiyle arasındaki ilişkiden mutlu olmayanlardan biri de benim biz de fazla resmiydik inşallah kızımla sarmaş dolaş olacağız
Gecmis olsum. Bizde oyle birsey cikmadi
inşallah canım...yemeyen çocuk zor ...biz de iki gündür beraber yiyoruz yani biz yiyoruz o bakıyor azıcık azına depiştiriyorum ben de
gündüzleri bi kız bi ben onun için pek yemek düzenim yok ama bir iki gündür öğün atlamadan beraber oturuyoruz olacak inşallah
evet öyle duymuştum bende ..erkek kardeşimde toprak yerdi avuç avuç...Genelde butun b
eBebisler ayni bizimkide abilernin kitaplarini yrmege calisiyo.kansizlik belortilerinden biride toprak kagit turu seyler yemesi
Allah bağışlasın... iyiki gitmişsin...bilmeyince işte yada yanlış bilince...o kadar seneden sonra kucaklarına almışlar ona da bir zarar getireklermiş Allah korusun...Gorumcemin gelini dogum tapti dun.tup bebek.dokuz sene sonra geldi .bugun gittim.aman allahim kucucuk oda on kisi var sicak ne sixak.bide yunn yorgan ortmusker.kundak yapmislar.bebis uc kilo zaten.salterlerim atti.giysi bike giydirememisler dogru duzgun.sut gelmemis sekerli su nane nw bukursa vermisler.nasil agliyo sesi kisilmis bwbegin.aldim ustunu degistim.emzirttim ki sutu geliyo.sustu c
çok geçmiş olsun canım... canım bu diş damakta ilerlerken çok sancı yapıyor galiba...çocukların sıkıntısından mı çıkıyor bu aft yoksa mikropmu kapıyorlar...düzelir inşallah en yakın zamanda...İyi akşamlar herkese!
canım ağaç mamülleri menüsümü yoksa alerji için sıraladığım menüsümü... canım yerler..benim kızda öyle tabak tabak yemiyor en fazla minik bir kase ...Hirsizi
elanin menusu muhtesem keske bemimkide yese
günaydın canım...kızında senden alıyor o enerjiyi...kendime iyi bakmam lazım kızıma uyum sağlayabilmek için gücüm olsun...Günaydın güzellikler
İdil in sabah enerjisi bana yansıyor, kıpır kıpır hissediyorum.
Ah bir de yaz gelsede pıtı pıtı yürüse, yeşilliklerde koşup oynasak
Her gece uyumadan önce kızımla ilgili hayaller kuruyorum, çocuk olmak çok güzel sanırım eşlik ederken ona bence eski heyecanımı tadacağım.
et et et ne faydalı bi nimet gelde canan karataya hak verme6. ayda 1 ay kan damlası kullanmıstım keske hiç kullanmasaymısım hiç gereği yokmuş bu arada 9kg olmusuz anneannesi çok besliyo bu aralar yanakları sarksın diye uğrasıyo ama yok hala fit kızlar bu arada 2aydır ağrısız regle oluyordum bugun 3.sefer ve asırı ağrılı kabus tekrar geri döndü böyle olan varmı
Iki buklum geciriyorum canim. Oglan surekli oyun modunda. Kendi acimi dusunecek zaman birakmiyor bana. Yeniden miyom mu oldu boyle aciyor acaba.
sağol canım...acıyı kescem ...yumurtanın beyazını verme diye sürekli söylüyorum...çünkü tam yumurta yedi dedi bir gün ... sonrada sarısının tamını yedi dedi... yumurtayıda keselim... uzun süredir sadece yoğurt yiyor ne süt ne bişey...keçi sütünden yoğurttan , inek sütünden yoğurt yapımına geçtik... ikisi fark edermi alerji açısından bilemiyorum ama... birde gazatede okumuştum ,insan neye alerjisi varsa bünyesi onu çok istermiş yada iştahla yermiş...
inek sütünden yaptığım yoğurda bayılıyor... iştahla yiyor...
göğüslerim ameliyatlı oyüzden süt veremdimneden canım neden bi damla bile alamadı?
kızlar öğleden sonra kızamık aşısı olmaya gidicez gitmeden calpol versem mi kimileri sakıncalı diyo ateşi olmadan verme diyolar bide bi sorum daha var bugün aşı olucaz ayın 21 inde de kan tahlili için hastaneye gidicez aşıdan 6 gün sonra olmuş oluyo sonuçları etkiler mi
Ceku'nun diş yüzünden ateşi var zaten hafiften. Yarın da aşı olacak. Ateşi iyice yükselecek diye ödüm kopuyor. Ben gitmeden önce calpol vermeyi düşünüyorum. Höff!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?