2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Bide döküntü falan olur mu ki korkuyorum valla, ülkeye doldurdular onca suriyeliyi şimdide önünü alamıyolar hastalık hırsızlık arsızlık bide ürüyolar daha geçen eşim yakaladı kapımızdan kapıcının bıraktığı çöp poşetlerini çalıyo kadının biri kapıyı açmaya korkuyorum burun buruna gelicem duye

geçmiş olsun canım... geçmeyen bronşit yüzünden benim yeğen astıma yakalandı..havalar kötüleştimi onun hastane günleride başlıyor... nefes alamıyor yavrucak...yumurta beyazı yedirmedim daha ama başka bir şeye var sanırım... önce kendi yediklerime bakayım.. dün acı yemedim mesela kızım iyi gibiydi...
canım ateş yapmıyormuş aşı döküntüde yapmadı bizde... kan için sen hemşireye sor... sonuçları etkilermi diye... belkide sağlık ocağından alırlar kan...aşı olurken aradan çıkar

göğüslerim ameliyatlı oyüzden süt veremdim
geçmiş olsun canım...

Ceku'nun diş yüzünden ateşi var zaten hafiften. Yarın da aşı olacak. Ateşi iyice yükselecek diye ödüm kopuyor. Ben gitmeden önce calpol vermeyi düşünüyorum. Höff!
canım benim kızda ateş yapmadı... hemşirede ateş yapmaz dedi...ama yine de sen bilirsin... ben ateşi olmasada sancılı yada huzursuz olduğunda da caprol veriyorum ağrısını kessin diye...

adetleriniz düzenli mi ben 2 aydır regl oluyorum ilki 30 kasımdı ve gayet azdı ikincisi bu ayın 5 inde başladı epey yoğun geçti günler de şaştı yoğunluk da

evet canım aklınla bin yaşa ne diye hastaneye gideyim ki gebe ve bebek takibi sağlık ocağının işi hem ücretsiz hem sağlık ocağı yakın

evet canım aklınla bin yaşa ne diye hastaneye gideyim ki gebe ve bebek takibi sağlık ocağının işi hem ücretsiz hem sağlık ocağı yakın
benim kızada sağlık ocağında alacaklardı kanı ben yaptırdım deyince almadılar tekrar...
Ankara da da çok suriyeli var.. her gün metroda görüyorum... para topluyorlar... ellerinde de yazı var suriyeliyim yardım edin diye... dün çocuğun biri yazıyı ban auzattı oku da para ver diye.. yazıyıda ters tutmuş...pislikten yüzleri görünmüyor çocukların...elinden aldım yazıyı düzelttim ...sonrada neden dokundum falan diye kendime kızdım... Allah a emanet olsun yavrularımız... adamların yiyecek ekmeği yok...birde her suriyeli ailenin en az 3 çocuğu var küçük küçük... tabi bu çocukların aşıları falanda olamıyor maalesef hiç bir yere kayıtlı olmadıkları için.. her türlü mikroba da yakalanıyorlar haliyle...

sorma hiç onları memlekitimizin onca muhtaç çaresiz insanı varken,, nedir bu işgüzaarlık,, en basitinden bende vicdanlı bir insanım hemde çok ama düşünününki benim evimin ihtiyacı varken yada benim evimde kavga gürültü varken ben komşumun kavgası yada fakirliği ile ilgilenememki, tabiki önce kendi yuvam kendi düzenim, aynı mantık bence kimse rol yapmasın bende üzülüyorum o insanların haline ama kendi vatandaşım herkes den önce gelir
buarada yavrucuğun inşallah ateşlenmez kötüyü getirme aklına....

adetleriniz düzenli mi ben 2 aydır regl oluyorum ilki 30 kasımdı ve gayet azdı ikincisi bu ayın 5 inde başladı epey yoğun geçti günler de şaştı yoğunluk da
benim hiç deyil birkaç aydır regl oluyorum ama artık tarihte tutmuyorum çünkü 40 hatta daha fazla gün ara olabiliyor düzelme olmazsa birde ria için doktor yolu göründü de korkuyorum yaaa

benim hiç deyil birkaç aydır regl oluyorum ama artık tarihte tutmuyorum çünkü 40 hatta daha fazla gün ara olabiliyor düzelme olmazsa birde ria için doktor yolu göründü de korkuyorum yaaa

Benim eşim korunuyor şikayetçi de değil sağolsun ama benimde bi gidip smear vermem lazım sezeryan oldum rahmime de bakarlar hem ne durumdayım kadın olmak ne zor yahu

Evet canım ayaklarımı üşüttüm sanırım
canım verme calpol gecen atv de hayri gözlüklügiller anlatıyordu 38.5 altındayken ates düşürücü verirsek bir havele durumunda ates düşürücü etki etmiyormuş ve allah korusun kötü sonuçlar doğuruyormuş

göğüslerim ameliyatlı oyüzden süt veremdim
geçmiş olsun canım üzülme bebeğinin ihtiyacı sensin sağ salim yanında ol yeter

bende 3 aydır oluyorum hep 10 gün ileri attı düzene girmedi canım

Selamlar Benim alintilar yine uctu

Sabah beri guzel guzel kar yagiyor. Dayanamadik indik oglanla. Oynadik karda kosturduk yuvarlandik

K kubizm kist degildir ama neden bu kadar agridi ben de bilmiyorum. Bir de yeni pedleri o kadar ince yapmislar ki 2 tane ust uste koyuyorum yarim saat dayanmiyor. Oglanin primasinda buldum careyi...

HIRSIZI alerji acisindan inek sutunun keci sutune ustunlugu yok guzelim. Olacaksa ikisine de olabilir. Sen deneye yanila bulursun. Kizin hal ve hareketlerinden anlarsin zaten. Ama kestigin gidayi 2-3 gun vermemelisin netice almak icin. Bebek konusunda da bu 2 oluyor bak, aman dikkat

ardaannesi3 hayirli olsun saglikla buyutsunler canim. Acemilik iste. Ilk zamanlar oluyor. Ben eve ilk geldigim gunu hatirliyorum da oglan sanki annemin oglu benimle bir alakasi yokmus gibi gelmisti

Asi olacak kuzular, kolay gecer insallah. Bebegi hasta olanlara acil sifalar diliyorum.

Suriyeliler konusunda da...halleri icler acisi. Ben milliyete dine renge bakmiyorum. Allah in yarattigi toprak parcasinda birarada yasiyoruz. Elimizden geldigince yardim etmeliyiz. Sokakta isiklarda duran arabalara avuc acan kucaginda bebek olan kadin biz de olabilirdik...

valla öyle canım kızda kucagımda baskı yapıyor bi bakıyorum batmıs bebek bezi ii fikirmiş suriyelileri hiç bir önlemsix barınak iş sağlamadan kayıtsız kımsesiz sokaklara atanlara lanet ediyorum hem onların hem bizlerin hayatını daha zor hale getirdiler. ama sokakta bi bakıyorum karda kısta incecik battanıyenın üstünde ayakları cıplak yatan bebekleri görüyorum eve gelip ağlıyorum biz en ii ne yedirsek ne giydirsek en ii oyuncak ne diye arastırıp herseyı bi sürü cesıt cesıt alırken onların halı içimi acıtıyo onun anneside sıcak evinde en ii gıysılerle mamalarla büyütmek isterdi ama hayat...keske gercekten yardım edebilsek

yardım edilecekse planlı programlı edilmeli ama bu şekilde olunca kendi insanımıza zarar geçen haberlerde bi adam kendi adına 53 tane elektrik aboneliği açıldığını bunu yapaninda suriyeli aileler olduğunun ortaya çıktığını söyledi şark görevini Mardin urfa antep gibi yerlerde yapan arkadaslar kiradan şikayetçi mesela 1000 lira kira veren var batmanda da milletin ekmeğine mani oluyo zengin suriyeliler diyelim benim dükkanım var işletiyorum kiracıyım dükkanda adamlar gelip o 2000 kira veriyorsa ben 4000 vereyim çıkar onu ben çalıştırayım diyomuş adamlar mülteci değilde vampir sanki

Gozun aydin pate Rahat rahat kullanirsin internet

Ilerde artar kanaman canim. Benim 6 gun suruyor hala degismedi.

Oglan emeklemeden yuruyecek canim. Yasina geldi artik emeklemez sanirim

Selam

Dün aşı oldu kızım sağlık ocağında,ateş yapmadı hiç, yalnız hala adam gibi çocuk doktoru bulamadık,şimdi yeni bir yer bulup Cumartesi mümkünse kan sayımına götürücem kızımı.bakalım inşallah o da iyi çıkar.

kızamık onlar yüzünden arttı insanları rahatsız etmeler başladı lokal örnek vereyim benim eşim haftada 2 gün trafik lambası bekliyo 5 ten 7ye kadar suriyeli çocuk kovalıyolar evde okacakken dışarda geziyo soğukta kendini bilen ülke derki benim imkanım bu ben bu kadar mülteci bakabilirim iş aş barınak verebilirim sağlık hizmeti sunabilirim şov amaçlı yapılan işin cılkı böyle çıkıyo işte her gün fiks 3 dilencim var gelen kapıyı öyle çalıyolar ki sanırsın dilenci dilenmeye değil borcumuzu tahsil etmeye gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…