yardım edilecekse planlı programlı edilmeli ama bu şekilde olunca kendi insanımıza zarar geçen haberlerde bi adam kendi adına 53 tane elektrik aboneliği açıldığını bunu yapaninda suriyeli aileler olduğunun ortaya çıktığını söyledi şark görevini Mardin urfa antep gibi yerlerde yapan arkadaslar kiradan şikayetçi mesela 1000 lira kira veren var batmanda da milletin ekmeğine mani oluyo zengin suriyeliler diyelim benim dükkanım var işletiyorum kiracıyım dükkanda adamlar gelip o 2000 kira veriyorsa ben 4000 vereyim çıkar onu ben çalıştırayım diyomuş adamlar mülteci değilde vampir sanki
Hehe internet güseelll çook güseell bişiiii:)))Gozun aydin pateRahat rahat kullanirsin internet
Ilerde artar kanaman canim. Benim 6 gun suruyor hala degismedi.
Oglan emeklemeden yuruyecek canim. Yasina geldi artik emeklemez sanirim
Geçmiş olsun kuzuya :)Selam
Dün aşı oldu kızım sağlık ocağında,ateş yapmadı hiç, yalnız hala adam gibi çocuk doktoru bulamadık,şimdi yeni bir yer bulup Cumartesi mümkünse kan sayımına götürücem kızımı.bakalım inşallah o da iyi çıkar.
ilk ay 3 gün sürdü az az sonra sonra 4 simdi bakalım kaç sürecek gitgide coğalıyo günleride eskiden gunu gunune olurdu simdi geç oluyo hep düzene girmesi biraz zaman alacak galibaPeki günlerde fark oldumu ? Benim önceden 6-7 gün sürerdi ...
canım benimkide emeklemedi sırtını koltuğa yaslıyorum gel gel yapıyorum 1adım 2 adım derken simdi 7 adım atıyor odanın ortasına kadar geliyor yardım et öğrenir mutlakaHehe internet güseelll çook güseell bişiiii:)))
Aaa emeklemezmi gerçektene yürümeyi nasıl öğrenecek ozaman
Hehe internet güseelll çook güseell bişiiii:)))
Aaa emeklemezmi gerçektene yürümeyi nasıl öğrenecek ozaman
ilk ay 3 gün sürdü az az sonra sonra 4 simdi bakalım kaç sürecek gitgide coğalıyo günleride eskiden gunu gunune olurdu simdi geç oluyo hep düzene girmesi biraz zaman alacak galiba
canım ben doktordan geldim aşıyıda oldum doktor 38,5 a kadar ilaç kesinlikle vermeyin dedi ateş yapadabilir yapmayadabilir 2 gün takip edin sadece dedi.zaten ben hiç bir aşısından sonrada öncede vermedim aşının etkinliğini azaltıp ilerde aşı olduğu halde o hastalıkları geçirmesine sebep olacağını söyledi doktorumuz sağlık ocağındaki hemşireleri dinlemeyin dedi.kızlar öğleden sonra kızamık aşısı olmaya gidicez gitmeden calpol versem mi kimileri sakıncalı diyo ateşi olmadan verme diyolar bide bi sorum daha var bugün aşı olucaz ayın 21 inde de kan tahlili için hastaneye gidicez aşıdan 6 gün sonra olmuş oluyo sonuçları etkiler mi
canım sordun mu tahlili ne dedi druncanım ben doktordan geldim aşıyıda oldum doktor 38,5 a kadar ilaç kesinlikle vermeyin dedi ateş yapadabilir yapmayadabilir 2 gün takip edin sadece dedi.zaten ben hiç bir aşısından sonrada öncede vermedim aşının etkinliğini azaltıp ilerde aşı olduğu halde o hastalıkları geçirmesine sebep olacağını söyledi doktorumuz sağlık ocağındaki hemşireleri dinlemeyin dedi.
Ohh ne güzel anne oğul karda oynamışsınız...sucuk yediğim gün kızın sancısı kaşıntısı burun tıkanıklı iyice artmıştı... acı ve baharat...kv zaten ben ne hazırlarsam onu yediriyor... önce kendi yediklerimden başladım...acı baharatlı yemiyorum 2 gündür...dün iyiyidi kızım...SelamlarBenim alintilar yine uctu
Sabah beri guzel guzel kar yagiyor. Dayanamadik indik oglanla. Oynadik karda kosturduk yuvarlandik
K kubizm kist degildir ama neden bu kadar agridi ben de bilmiyorum. Bir de yeni pedleri o kadar ince yapmislar ki 2 tane ust uste koyuyorum yarim saat dayanmiyor. Oglanin primasinda buldum careyi...
HIRSIZI alerji acisindan inek sutunun keci sutune ustunlugu yok guzelim. Olacaksa ikisine de olabilir. Sen deneye yanila bulursun. Kizin hal ve hareketlerinden anlarsin zaten. Ama kestigin gidayi 2-3 gun vermemelisin netice almak icin. Bebek konusunda da bu 2 oluyor bak, aman dikkat
@ardaannesi3 hayirli olsun saglikla buyutsunler canim. Acemilik iste. Ilk zamanlar oluyor. Ben eve ilk geldigim gunu hatirliyorum da oglan sanki annemin oglu benimle bir alakasi yokmus gibi gelmisti
Asi olacak kuzular, kolay gecer insallah. Bebegi hasta olanlara acil sifalar diliyorum.
Suriyeliler konusunda da...halleri icler acisi. Ben milliyete dine renge bakmiyorum. Allah in yarattigi toprak parcasinda birarada yasiyoruz. Elimizden geldigince yardim etmeliyiz. Sokakta isiklarda duran arabalara avuc acan kucaginda bebek olan kadin biz de olabilirdik...
canım sordum okuyordum sayfaları zaten bebeklerde 40-ila 60 arası olurmuş 7-8 fazlasının bir anlamı yokmuş ve telaşa gerek yokmuş grip olduğunda bu değer bebkler 90 civarına çıkarmış hiç canınız sıkmayın her değeri mükemmel keşke beni arasaydınız bu kadar üzülmeden arayın lütfen musait olmasamda olduğumda dönerim kafanızda sorun kalmasın dedi.canım sordun mu tahlili ne dedi drun
ne güzel canım için rahatlamıs benimde tekrar rahatladıcanım sordum okuyordum sayfaları zaten bebeklerde 40-ila 60 arası olurmuş 7-8 fazlasının bir anlamı yokmuş ve telaşa gerek yokmuş grip olduğunda bu değer bebkler 90 civarına çıkarmış hiç canınız sıkmayın her değeri mükemmel keşke beni arasaydınız bu kadar üzülmeden arayın lütfen musait olmasamda olduğumda dönerim kafanızda sorun kalmasın dedi.
evet bende çok mutlu oldum vallaha.doktor zaten benim stresimi görünce bu defa kontrolden sonra yarım saat muhabbet ettik sağolsun beni baya rahatlattı.bundan sonra yandı aklıma takılanda ararım :)) bende yoğun diye allah göstermesin acil bir durum olmadıktan sonra arama taraftarı değilim pek.ne güzel canım için rahatlamıs benimde tekrar rahatladımaşallah kuzulara pek iyiceler
maşşallah Duru hanıma....bazen tavuk eti veriyordum yada haşlayıp çekiyordum... onuda vermeyim bari... ...doktorun söylediğine göre benim kızımda emekliyor ozaman...doktorunuda kıskandım valla...bize böylesi denk gelmedi...geçen somon vermiştim bir daha yedirmem...sağol canım paylaştığın bilgiler içinbu ay balık yanlız türkiyede temiz deniz ve ağır metal içermeyen balık neredeyse kalmamış oturduğunuz sahil kesiminden babamızın zıpkınla sığ suda avladığı balıkalr ve oltayla tutuklarımızdan güzenle yedirebilir bunlara ulaşamadığım zmanda somon yada kültür balığı dışındakileri vememei önedi tavuk ta köy tavuğu yada organik tavuk dışında market tavuğu veilmeyecek .karaciğer vereceğim haşlayıp ayrıca yanında sebzeli oalrak yada sade verebilirsindedi.gelişimi çok iyi dedi 11800-72cm olmuş kızım motor gelişimin önde olduğunu söyledi akranlarından daha fazla kelime söylediği için ayrıca atrık koltuğa tutunup bir süre durup düşüyor yaklaşık 8-10 adım ben tutunca kolundan atıyor .emekliyormuş bu arada ama bizim haberimiz yok bildiğimiz şekil değilmiş sadece emeklemek çocuğun her şekilde bulunduğu yerden kendi çabasıyla hareket etmesiymiş emekleme yuvarlanarak sırt yada yüzüstü farketmez dedi.
canım baştan tambihleseydin keşke ama olan olmuş artık çok geçmiş olsun.ben damarına bakın tek seferle alamıyacaksanız hiç iğneyi batırmayın dedim damarı burada bir tane var alabilirim dedi öylelillkle tamam dedim oda iki kiş kolunu sıkıp masaj yaptı bir süre öyle alabildiler.aşıyı olduk ama beceripte kan alamadılar 3 hemşire tepemize dikildi çocuğum ağladığıyla kaldı damarları görünmüyorMuş 2 aylıkken nasıl görünüyordu bide akıl verdiler 9.ayda kan tahlili yapılmaz yaşına girince hastanede baktırırsınız diye
canım ben doktordan geldim aşıyıda oldum doktor 38,5 a kadar ilaç kesinlikle vermeyin dedi ateş yapadabilir yapmayadabilir 2 gün takip edin sadece dedi.zaten ben hiç bir aşısından sonrada öncede vermedim aşının etkinliğini azaltıp ilerde aşı olduğu halde o hastalıkları geçirmesine sebep olacağını söyledi doktorumuz sağlık ocağındaki hemşireleri dinlemeyin dedi.
güncel herşeuyi takip eidyor her yıl balık zmanı çıkan balıklardan alınan ölçümler varmış onlara göre konuşuyorum dedi yani çok modern ve bilgili bana göre bizde çok memnunuz bir çok teşhis konulamayan bebeğe burada teşhis koyuo yönlendiren bir doktor çokta mütevazi biri en azından benim beklentilerimi karşılayan ve güvenilir birimaşşallah Duru hanıma....bazen tavuk eti veriyordum yada haşlayıp çekiyordum... onuda vermeyim bari... ...doktorun söylediğine göre benim kızımda emekliyor ozaman...doktorunuda kıskandım valla...bize böylesi denk gelmedi...geçen somon vermiştim bir daha yedirmem...sağol canım paylaştığın bilgiler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?