2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Gunaydin guzel anneler :)
Birkac gundur giremiyorum ama yazdiklarinizi takip ettim.

Biz kan tahlili sonuclarindan cikanlari ogrendik
ferritin 4.5 - Olmasi gereken 23.9-336
Demir(serum) 15 - olmasi gereken 27-109
Doktor su aciklayici bilgiyi verdi: zaten 1 yasa kadar rutin bir uygulama niye demir damlasi kullanmiyorsunuz ki?
Ben de peki dedim ciktim.
Esim yine de kullanmayalim diyor. Ben de dicak bakmiyorum zaten. Daha fazla et yedirmeye calisicaz bakalim.

Kac gundur uykusuzluktan zombi gibi dolasiyorum. Gece uykuya dalmalariniz ve gece uyanmalarimiz artti. Artik bazi aglamalarini duymuyorum. Babasi kalkiyormus. Dis diyecegim ama hala ne gelen var ne giden. Pazartesi okullar aciliyor. Bu halde nasil derse girecegim? Hem de mini mini birler :)

HIRSIZI Allah yegenlerinin ve ona bakanlarin yardimcisi olsun. ben de parcalanmis ailelerin cocuklari icin cok uzulurum. En azindan sahip cikan babaanne ve halalari var.

patee Allah yardimcin olsun canim. 2 yasindan once yapilan alerji testleri dogru sonuc vermez diye biliyorum. İnsallah yavrun en kisa zamanda iyilesir. Surekli neyin alerji yaptigini dusunmek cok zor olmali. Sindi aklima geldi. Elbiselerini yikadigin deterjandan olabilir mi?

İnek sütü alerjisi var , zaten bende süt ürünleri tüketmiyorum oğlumada vermiyorum , belki geçmiştir diye deneme amaçlı verdim smilac

Onuda denedim canım ;( denemediğim şey kalmadı ;( suyunu bile değiştirdim , gulutensiz ekmek yapmaya kadar vardı işin ucu

Geçmiş olsun.inşallah et yiyerek değerleri düzelir.ayrıca karaciğer verebilirsin dedi doktor bize haşlayıp ben verdim sevmedi ama yedi ondada demir çok diye biliyorum.

GÜNAYDIN herkese....
Arkadaşlar 2gündür kızımın sağ gözünde yaş var,ıslak,çapakta oluyor cok.pamukla siliyorum gözünü.pazartesi doktora götüreceğiz.ya birde kafasının(sac dibi)ön tarafı sarı,yani sarı noktalar var.ilaclardan olabilirmi acaba.

Canım gecmiş olsun,inşallah değerleri en kısa zamanda düzelir.emziriyormusun canım?

grip oldu ya gözlerini eline sürünce oluyor çapakta oluyorsa ondandır diye düşündüm yada mikrop kapmıştır .genelde konak oluyor diyorlar ama daha saç diplerinin yağ dengesi oluşmadığından genelde banyodan önce ılık karbonatlı su ile silip 10 dakika sonra ykayınca geçiyor konaksa ilk doğduğunda olmasın diye annemle böyle yıkıyorduk çok saçlı kızım çünkü.ama başka bir şeyde olabilir tabi ben ilk aklıma gelenleri söyledim.

Doğru canım Konak olabilir,doğdunda olmuştu badem yağı sürdük ve diş fırcasıyla taramıştık.

Özel mama denedinmi canım?arkadaşamın bebeğide herşeye alerji oluyordu özel mama verince gecti
Ek gıdaya başlayınca özel mamaya gerek kalmamıştı çünkü emiyorda sütümde arttı gerek duymadık yoksa doktor rapor çıkaracaktı sürekli takipteyiz canım hatta kan değerleri 7. Ayda iyi çıkınca ferrumu kestik ..
Şu alerjinin asıl kaynağını bulunca sorun kalmayacak inşallah , zaten 10 kilo boyuda 77.5 birde özel mama alırsak bu oğlan coşmasın :)))) 7. Ayından beri gören yaşındamı diyor :) ( maşallah )

Canım supapatyanın dediği gibi benimde aklıma konak geldi , zeytinyağı sürüp yarımsaat bekletip duşta taradım bende 2-3 aylıkken..geçti gitti derken 1 hafta önce gene olmuş hemen sık duş aldırıp duşta tarayınca geçti hemen...

Canım hiç yemiyo değil ama az yiyo, ben de zorlanıyorum artık napayım, yediği kadar yiyo sonra memeye yapışıyor :) ilgin için teşekkürler canım
rica ederim cnm ne demek :)

konak olabilir zeytinyagi surup ince tarakla ters tarafa tara banyo yaptir bol durula eger oyleysectatlim

İnek sütü alerjisi var , zaten bende süt ürünleri tüketmiyorum oğlumada vermiyorum , belki geçmiştir diye deneme amaçlı verdim smilac

Ah Patee, seni en iyi ben anlarım. Süt tuketmiyorum derken bisküvi gibi market ürünleri de tuketmiyorsun değil mi? Yumurtaya da alerjisi varsa 9.ayda yapılan aşı etkilemiş olabilir çünkü 9.ay aşısında yumurta var.

Pazartesi doktora gideceğiz,gözü ck akıyor.gitmişken kafasınıda göstereceğim.mama icince ck kilo alırmı bebeğin canım?benim kızım mama iciyor,10aylık olacak boy 76cm,kilo 11600g bize normal geliyor.doktorumuz kız icin büyük bir bebek diyor.

Tabiki tüketmiyorum market ürünleri süt dahil koruyucu madde içerdikleri içinde tüketmiyorum , içinde süt süttozu laktoz vs içeren hiçbirşey yemiyorum , tamamen doğalım ama şu kızamık aşısının yumurta içerdiğini bilmiyordum zaten ne olduysa o aşıdan sonra oldu , 4 aylıkken süt alerjisi başladı zaten süt ürünleri tüketmiyorduk oğlumla şimdide elma muz armut yumurta kestik ne vereceğimi şaşırdım vallahi kahvaltı için önerisi olan var mı arkadaşlar , artık pirinç unuda yemiyor ama ekmek ver havada kapıyor

Yok canım espri yaptım ben :))) benim oğluş zaten iricene kilolu değil :)))uzun olunca normal kilosu :) aman sağlıklı olsunlar yeterki :))

Yok canım espri yaptım ben :))) benim oğluş zaten iricene kilolu değil :)))uzun olunca normal kilosu :) aman sağlıklı olsunlar yeterki :))
Aynen canım önemli olan sağlıklı olmaları.ya inşallah bebeğinin alerjisi en kısa zamanda geçer.canım veganlar tüketiği yediği şeylere bak,belki bebişin icin başka alternatifler bulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…