kızlar selam
kızın böbreğindeki büyüme hala duruyormuş ama eskisinden fazla büyümemiş..şimdilik müdehale eddilecek bir şey yok ama biraz daha büyürse renkli ultrason çelilecek dedi...damarlarında darlık mı var böbrek neden şişmiş gerilmiş diye bakacaklarmış...idrarında bir şey çıkmadı kanıda 13 olmuş kandaki demir iyi dedi...ama depo demiri biraz düşük dedi...
akşama kadar hastanedeydik...kızım herkese şirinlik yaptı..saçlarıda dik dik ya... karizmaya bakın birde saçını jölelemiş gelmiş,çok yakışıklı karizmatik oğlun var dediler bana...öyle ama kız diyince herkes şaşırıyor...pembe giydirmeme rağmen...kayınbabam da şu kıza bir toka takın artık yahu deyip durdu...
sağol K kubizm yazdıkların için ama kendimi tokatladım...eşimle konuştum pazartesi günü...dedim ben depresyona girdim...hayırlı olsun vatana millete dedim...ama tabi bu konuşmaları yapmadan önce bir kuaföre gittimn saçımı yaptırdım... hafifte bir makyaj yaptım kaşlarımı bile almıyordum uzun zamandır...üzerime de güzel bir şeyler giydim....eve geldiğinde hiç konuşmadım...sen kıza bak benim işim var dedim...ilk defa neyin var dedi kaç gündür bana bir garip davranıyorsun dedi... ağlayacaktım kendimi zor tuttum... sonra konuştuk işte...ertesi günde ben kızı hastaneye götürmek için izin almıştım işten evde olduğum için kv gelmedi ama görümcem kendi kızını getirdi... haberi yokmuş gibi,kv bugün tatil yapsın diye heralde...... neyse bende kızın hastanedeki işleri bitince görümcenin kzınıda aldım kayın babama size gidelim dedim oda şaşırdı... kv deyede çok yoruldum açıktık dedim ilk defa ... o pişirdi ben yedim akşamda kendi evime yatmaya gittim...2 gündür yine spora başladım...kendimi iyi hissediyorum şimdi...aslında motivasyonu düşük bir insan değilimdir ama kendimi neden bu kadar saldım bunalıma soktum hi,ç anlayamıyorum...canım ya gercekten yakınımda bi yerde olsan seni silkeleyip 2 tokat atıp kendine gel diye bu ne ya bu kadar kandırma kendini sen olumlu bakmıyorsun kendine yalan söylüyorsun herseyi bırak önce kendine bak 20-30 tl ni ayır kuaföre git yanında meyve tası yogurt tası sefer tası al sağlıklı yemekler tası kendine gel aynaya baktıgında mutlu ol evi bok götürsün ama sen kokoş ve bakımlı ol kocan için falanda değil kendin için ela 3-4 sene sonra krese giderken ablası sansınlar annem sısman bakımsız bı kadın demesin hem sen mutlu ol ki kızında olsun senın enerjın ona geçsin evi köyü bosver batsın yıkılsın al kızını gez bahar geliyo bak kocanada olumlu bakacak bı yön söyleyim senın yerınde az sinsi bi kadın olsa parmağında oynatır o uzaktan kumandalı kocayı sen cok doğrucu kımseye minneti olmayan bi kadınsın hep kendi işini kendin yapacam diye yıpranıyorsun kumandasını kullan kocana yaptır gülüm cekme kımseyı evine tüneyenleri hizmet etme onlara kendini kullandırma sen yaptıkça herkes mecbur görüyor galiba seni hayat senin mutlu olmak senin elinde ve gercekten cok tatlı sağlıklı bi kızın var piyonları bırak ikinize mutlu bi yuva kur nolur kırdıysam affet sana hepimiz sürekli üzülüyoruz ama böyle gitmezki bişeyler yap bizide sevindir sen bu muameleyi haketmiyorsun
merhaba canım..Mehlika yı öp yerimize...hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl? biz uzun zamandır mehlika hanımın yüzünden giremedik o kadar ihtiyacım oluyor pc ye ama hanımefendi benden önce yöneldiği için açamıyorum..özledik sizleri..
herşey hayatın içinden ...burada sadece bebişlerimizden konuşsakta yavrularımız hayatımızı tamamen değiştirdi ve herşeye yansıyorlar..ister istemez özel hayatımızda onlardan etkileniyor ...valla bıkacakları biri varsa oda benim :)ama şimdiye kadra sizden öyle bir şey hissetmedim..sağolun hepinizkubizm ne güzel yazmışsın bu hepimize ders olsun....benim halacığım vakti zamanında eşinin eziyetlerinden atmış içine atmış içine kanser olmuş sonra bir günlüğünü bulmuş dedemler, ondan sonra babaannem kahrından ölmüş,,,yaaa Yüce Rabbim bizleri kimsenin kahrını çeksin diye getirmedi dünyaya,ama boşanmak çözüm değil asla, kubizmin dediği gibi sen kocanı yola getir evi sal gitsin, boşanan ailelerin çocukları da ortada amannn iki ucu şeyli değnek...Rabbim hepimizin yar ve yadımcısı olsun...
ben; işte ,okulda her ortamda çok dik ,çok kendinden emin, çok adil oldum,bu konuda tevazu gösteremeyeceğim:))) gel görki evlendim eğildim de büküldümde beş para etmez insanlarla muhattap oldumda boğazıma düğümlendi yuttumda da da daaaaaaayine çok ezik davranmıyorum ama ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidicen, eşimin gözü dışarıda değil bana ve çocuklarına çok düşkün,işinde evinde başka hayatı yok bu iyi tarafı, kötü tarafları ailesine karşı dik duramıyor, bizim çıkarlarımızı asla koruyamıyor, vakti zamanında yedirdiklerimizle 1 ev alırdık, ha birde araba parası feda ettik kardeşine şimdi 2 çocukla ev ve araba kredisi ödemek için yırtınıyoruz birazda olsa anladı anladıda ben im yaşadığım stres hakkımı helal etmiyorum, ben iki çocuğumada 2 ay bakabildim sütlerim aka aka toplantılara girdim, kaçkere bluzum ıslandı çıktım toplantıdan , o yüzden benim olanı Rabbim kimseye nasip etmesin, aldıklarıda 2 cihanda ciğerlerine batsın çok ağır oldu ama yaşamayan bilemez
yazmıyorum yazmıyorum bir gaza geliyorum bıktırıyorum sizi, öptüm hepinizi canlar...
amin canım. inşallah... dün benim kızda kv nin evinde emeklemeye niyetlendi...Selam canlar
Kubizm insallah kafana gore bir bakici bulursun o zaman canim. Senin evine gelseler daha iyi olurdu. Tanimadigin bilmedigin bir eve (bebege uygun mu degil mi...) yavrunu goturmek sikintili bir durum. Yemek yapmak da bisiklete binmek gibi, korkma hic
Hirsizi seni seviyoruz gulum. Arkadaslarimizin mesajlarina katiliyorum ilave edecegim tek sey rabbim gonlune ferahlik, sana guc&kuvvet versin insallah.
Hawar gozun aydin canim, darisi kosmasina insallah
Ardaannesi gozumde canlandirdim senin pasanin abilerinin kapisini yumruklamasini, gulumsedim. Bende de yatak odamizin kapisini yumruklayan modeli var
maşşallah kuzuna...kolay gelsin canım...Selam kızlar
Uzun zamandır giremedim ben de baya muhabbetler dönmüş kaçırdım hepsini:)Taşınmaydı,işti,çocuktu derken ne yattığım yeri bildim ne de kalktığım.Sağolsun kız da çok yardımcı oldu guguklu saat gibi bu aralar saat başı mızıldanıyor.Sanırım ya atak evresindeyiz ya da diş.Gerçi benim kızın deliksiz uyuduğu daha görülmemiş bir olay ama gelen gideni aratır misali gece 2-3 kere kalkmaları arar oldum.Malum çalışınca daha bir zor.Kısacası uyumak istiyorum artıkBu kuzular büyüdükçe daha fena olmaya başladılar.Sabah benimkisi yatağın diğer ucundan tutuna tutuna gel yatağın üzerindeki çantamı al koluna tak:)Dedim hayırdır işe sen mi gideceksin bugün gülüyor:)tabi birde sürekli homurtu halindeyiz birken iki oldular babasıyla ayrılmaz bir çiftler artık:)Bizden şimdilik bu kadar umarım herkez iyidir.Öpüyorum sizleri ve kuzuları
ilaç veriyoruz doktor yine devam et dedi kan ilacına...günde 8 damla...3 ay öncede 11 çıkmıştı kanı iyi dedi yinede devam et dedi... dün minik bebekleri gördü eşimde bir tane daha çocuk istiyorum dedi...kayın babam hemen atladı olmaz yeter 1 tane, bizde hayatımızı yaşayalım artık dedi...eşim şaşırdı...Valla hırsızı benim kızda aynı şekilde bandana ya da toka takmayınca erkek zannediyolar.Arkası erkek bunun bir tane daha yap diyorlar.Dedim durun yahu hele bunun hakkından bir geleyim:)
Eloşun da iyi olmasına sevindim.Senin bıdığın saçları görmüştüm uzadıkça nasılda sevimli olmuştur:)Bu arada ben 2 ay önce kan ölçümü yaptırdığımda 11.7 idi doktor kan seviyesi iyi dedi ama ilaç verdi ne alakaysa ama ben kullanmadım.Araştırdığım kadarı ile kan seviyesi normal sınırlarda boşuna paraben içeren bir ilaç vermek istemedim.Senin kızında iyiymiş değerleri sen veriyor musun ilaç?
Canım biz maxi cosi tobi aldık,ck memnunuz,2pozisyona giriyor,kızım uyuyunca çekiyorum hafif yatıyor.ana kucağı gibi oluyor.
Gecmisbolsun canim.benim oglanida kiza benzetiyolar arkasi kiz dorduncu yap diyolar.bende olduuuu diyorymkızlar selam
kızın böbreğindeki büyüme hala duruyormuş ama eskisinden fazla büyümemiş..şimdilik müdehale eddilecek bir şey yok ama biraz daha büyürse renkli ultrason çelilecek dedi...damarlarında darlık mı var böbrek neden şişmiş gerilmiş diye bakacaklarmış...idrarında bir şey çıkmadı kanıda 13 olmuş kandaki demir iyi dedi...ama depo demiri biraz düşük dedi...
akşama kadar hastanedeydik...kızım herkese şirinlik yaptı..saçlarıda dik dik ya... karizmaya bakın birde saçını jölelemiş gelmiş,çok yakışıklı karizmatik oğlun var dediler bana...öyle ama kız diyince herkes şaşırıyor...pembe giydirmeme rağmen...kayınbabam da şu kıza bir toka takın artık yahu deyip durdu...
Ay ck şaşırdım...normalde dedeler nineler torun ister...bizimkiler 3tane istiyor.bizde 3tane istiyoruz,inşallah Allah nasip eder...kalabalık aile olmak istiyoruz.ay 3kız ck güzel olur...aralarında 2yaş olursa iyi olur.inşallah yine ilk denemede hamile kalırım...2bebeğimede hemen hamile kalmıştım.ilaç veriyoruz doktor yine devam et dedi kan ilacına...günde 8 damla...3 ay öncede 11 çıkmıştı kanı iyi dedi yinede devam et dedi... dün minik bebekleri gördü eşimde bir tane daha çocuk istiyorum dedi...kayın babam hemen atladı olmaz yeter 1 tane, bizde hayatımızı yaşayalım artık dedi...eşim şaşırdı...
birde balık yağı verin günde 1 çay kaşığı dedi...omega3 mü ne ismini hatırlayamadım şimdi bir marka önerdi.. marketlerde bile satılıyormuş... almadık ama...
Canım inşallah böbreklerde büyüme devam etmez,insanın evladının rahatsız olması hasta olması ck acı veriyor insana.kızlar selam
Inşallah canım...aslında birazda korkuyorum,istediğim tarihte hamile kalırsam yeni ev,kücük bebek,ada miranın yeni düzene alışması,...zor olacak gibi geliyor bana.aslinda eşim ck istiyor,ben karar veremiyorum.ev büyük olacak,altından kalkabilirmiyim bilmiyorum.Selam guzellerBol yagisli iki gundur buralar, disarisi gri&siyah. Az kaldi bahara
Hirsizi cok iyi yapmissin canim. Gulumseyerek okudum o pisirdi ben yedim, evime
uyumaya gittim cumleni
Ardaannesi gecmis olsun canim. Beslenmesi nasil? Istahi yerindeyse cabuk atlatir insallah.
Kubizm sevindim canim. Tecrubeli olmasi guzel, candan bakar. Mutfakta da basarilar
2ocak Allah gonlune gore versin canim
budur işte ya valla o kadar mutlu oldum ki sen busun işte kendi akrabam ablam kardesim gibi gurur duydum seninle sporu bırakmıstım senın gazınla bende başlayacam güçlü bakımlı güzel anneler hepinizi seviyorumsağol K kubizm yazdıkların için ama kendimi tokatladım...eşimle konuştum pazartesi günü...dedim ben depresyona girdim...hayırlı olsun vatana millete dedim...ama tabi bu konuşmaları yapmadan önce bir kuaföre gittimn saçımı yaptırdım... hafifte bir makyaj yaptım kaşlarımı bile almıyordum uzun zamandır...üzerime de güzel bir şeyler giydim....eve geldiğinde hiç konuşmadım...sen kıza bak benim işim var dedim...ilk defa neyin var dedi kaç gündür bana bir garip davranıyorsun dedi... ağlayacaktım kendimi zor tuttum... sonra konuştuk işte...ertesi günde ben kızı hastaneye götürmek için izin almıştım işten evde olduğum için kv gelmedi ama görümcem kendi kızını getirdi... haberi yokmuş gibi,kv bugün tatil yapsın diye heralde...... neyse bende kızın hastanedeki işleri bitince görümcenin kzınıda aldım kayın babama size gidelim dedim oda şaşırdı... kv deyede çok yoruldum açıktık dedim ilk defa ... o pişirdi ben yedim akşamda kendi evime yatmaya gittim...2 gündür yine spora başladım...kendimi iyi hissediyorum şimdi...aslında motivasyonu düşük bir insan değilimdir ama kendimi neden bu kadar saldım bunalıma soktum hi,ç anlayamıyorum...
merhaba canım..Mehlika yı öp yerimize...
herşey hayatın içinden ...burada sadece bebişlerimizden konuşsakta yavrularımız hayatımızı tamamen değiştirdi ve herşeye yansıyorlar..ister istemez özel hayatımızda onlardan etkileniyor ...valla bıkacakları biri varsa oda benim :)ama şimdiye kadra sizden öyle bir şey hissetmedim..sağolun hepiniz
amin canım. inşallah... dün benim kızda kv nin evinde emeklemeye niyetlendi...
maşşallah kuzuna...kolay gelsin canım...
çok gemiş olsun inşallah çabucak atlatır.Merhaba arkadaşlar
Kızlarım 2 gündür hasta ne gecemiz belli ne gündüzümüz, çok ateşlendiler, hafta sonu kaynın ve oğlu geldi oğlan hastaydı sanırım ondan bulaştı, küçük hep kucağımda ama şimdi ayağıma koydum, hasta ya hali yok kalkmaya yoksa Çoktan fırlamıştı, büyüğümde okula göndermiyorum, oda evde mızırdanıyor
K kubizm canım bakıcın hayırlı olsun, eve gelseydi daha iyi olursa ama Buda hiç yoktan iyidir, ben rapor aldım başladım müdürüm ve milli eğitim müdürü ile konuştum dedim ben eğer sizin için sorun olmazsa alabildiğim yere kadar rapor alacam, sorun olmazsa dönem başı başlayayım dedim, onlarda öğretmen var sorun yok dediler
HIRSIZI canım iyi yapmışsın, kendine zaman ayırmakla, birazdan yediklerine dikkat et kilo verirsen süper olur, ben ekimden beri 15 kilo verdim ve kendimi çok daha iyi hissediyorum, umarım kızının böbreğide düzelir
supapatya88 canım sonuna kadar haklısın
ardaannesi3 çok geçmiş olsun
Allah nasip ederse olur büyük konuşmayım diyorum ama şu anki görüntümüze 1 çocuk daha sığmıyor...keşke dediğin gibi çocuk yetiştirmeside çocuk yapması kadar kolay olsaydı...hayırlısıGecmisbolsun canim.benim oglanida kiza benzetiyolar arkasi kiz dorduncu yap diyolar.bende olduuuu diyorym
geçmiş olsun canım...balgam falan oldumu kolay geçmiyor ...büyük olsa öksürür aksırır birşeyler yapar çıkarırda...bebek olunca kendiliğinden geçiyor oda uzun sürüyor...gezmek istiyor demek ki canı...Kuzlar cook bunaldim bende.uc gundur alparslan agliyo huysuz.omuzumda uykulu ..gribi tam gecmedi.bakgam cigerkerde hirliyo..ama hala elimden tut surrekli gezelim diyo.bir otle gezdirirsem sysuyo.anlamadim ki..dun cok agladi.halasina cuktik sustu oynamaya basladi mesela.
işte bizde de tam tersi istemiyorlar... hem maddi hem manevi yük olacağımızdan korkuyorlardır... birde kaynım da evlenecek onunda çocuk olursa onada kv dem bakarsa çok zor olacak...onlara da hak veriyorum ama iyi ki 2. çocuğu ben istemiyorum ..onların isteyip istememesi önemli değil...Ay ck şaşırdım...normalde dedeler nineler torun ister...bizimkiler 3tane istiyor.bizde 3tane istiyoruz,inşallah Allah nasip eder...kalabalık aile olmak istiyoruz.ay 3kız ck güzel olur...aralarında 2yaş olursa iyi olur.inşallah yine ilk denemede hamile kalırım...2bebeğimede hemen hamile kalmıştım.
sağol canım...önemli bir şey değildir sanıyorum damarlarda bir tıkanıklık olsaymış idrar yollarından rahatsızlanırmış zaten...böbrek büyümesiyle kalmazmış.. şükür bir rahatsızlığı yok ...Canım inşallah böbreklerde büyüme devam etmez,insanın evladının rahatsız olması hasta olması ck acı veriyor insana.
Ya benim kızın sacı artık uzamaya başladı,ama hic kıza benzemiyor,toka taktırmıyor...kıyafetler pembeydi havalimanında bir görevli oğlanmı diye sordu,yuh dedim...
:) sağol canım...dediğin gibi insan önce kendi için yapmalı herşeyi.. zaten hayatımızdaki insanların hepsi, biz onları hayatımızda istediğimiz için yanımızdalar...biz varsak varlar yoksak yoklar değil mi....budur işte ya valla o kadar mutlu oldum ki sen busun işte kendi akrabam ablam kardesim gibi gurur duydum seninle sporu bırakmıstım senın gazınla bende başlayacam güçlü bakımlı güzel anneler hepinizi seviyorum
çok geçmiş olsun canım...Allah acil şifalar versin...düzelirler yakında çevrende pervane olurlar...Merhaba arkadaşlar
Kızlarım 2 gündür hasta ne gecemiz belli ne gündüzümüz, çok ateşlendiler, hafta sonu kaynın ve oğlu geldi oğlan hastaydı sanırım ondan bulaştı, küçük hep kucağımda ama şimdi ayağıma koydum, hasta ya hali yok kalkmaya yoksa Çoktan fırlamıştı, büyüğümde okula göndermiyorum, oda evde mızırdanıyor
K kubizm canım bakıcın hayırlı olsun, eve gelseydi daha iyi olursa ama Buda hiç yoktan iyidir, ben rapor aldım başladım müdürüm ve milli eğitim müdürü ile konuştum dedim ben eğer sizin için sorun olmazsa alabildiğim yere kadar rapor alacam, sorun olmazsa dönem başı başlayayım dedim, onlarda öğretmen var sorun yok dediler
HIRSIZI canım iyi yapmışsın, kendine zaman ayırmakla, birazdan yediklerine dikkat et kilo verirsen süper olur, ben ekimden beri 15 kilo verdim ve kendimi çok daha iyi hissediyorum, umarım kızının böbreğide düzelir
sagol canım...Allah bütün bebekleri korusun hastalıktan...çok gemiş olsun inşallah çabucak atlatır.
çok güzel kilo vermişsin maşallah darısı başıma :)
HIRSIZI elanın iyi olmasına çok sevimdim inşallah tamammen atlatır.seninde kendine gelmene ayrıca sevindim bende koaföre gidiceğim ama anne orada vakit geçirecek iznin varsa eve gel dedi gidemiyorum eşim izin alacak öyle gideceğim oda haklı sacıma bi başladıklarında 4-5 saat koaförde kalmam gerekiyor dip boya ve dip röfle için ve saçlarım beyaz çok sinirimi bozuyor kızıda götürüp o boyaları koklatamam ondan eşime kaldı iş.
iznim pazar pazarları kapalı koaförler ,annemde ben o kadar saat bakamam oralarda diyor bir türlü ikna edemedim hatta beraber gidelim seninde saçını kestirelim dedim boyasınıda aldım dedim ben boyarım kız uyuyunca sonrada dedim onlara okey ama benim saç uzun diye yanaşmadı herhalde diyorum arada aksilik yapacağı tutuyor yoruluyor çünkü bende üsteleyemedim eşimden rica ettim o izin alıcak.sagol canım...Allah bütün bebekleri korusun hastalıktan...
saçımı evde kendim boyadım... bembeyaz saçlarım...böğürtlen siyahı aldım komple boyadım mavi siyah gibi oldu...eşim akşam 11-12 gibi geliyor eve ...kuaförde kestirdim sadece...yeni çıkan saçlar tepemde dikiliyor yatmıyor...senin gibi bende dışarıda fazla vakit geçiremiyorum..erken bile çıksam eve koşuyorum hemen...
hava güzel olursa izin gününde arkadaşın filan olursa yada annen gelebilirse ,kızını da al beraber gidin artık....kızına bakacak biri olur hemde yanında olmuş olur...gezdirir...
kendi saçımı ,kv nin ve görümcenin saçını hep ben boyarım...yakında olsaydık çocukları alır giderdik kuaföre... ankara da kuaförler salı günü kapalı oluyor...annen eşinin isteğini kırmaz galiba...iznim pazar pazarları kapalı koaförler ,annemde ben o kadar saat bakamam oralarda diyor bir türlü ikna edemedim hatta beraber gidelim seninde saçını kestirelim dedim boyasınıda aldım dedim ben boyarım kız uyuyunca sonrada dedim onlara okey ama benim saç uzun diye yanaşmadı herhalde diyorum arada aksilik yapacağı tutuyor yoruluyor çünkü bende üsteleyemedim eşimden rica ettim o izin alıcak.
benimki de o gun dil cikardi kiza
alerji degil de poposunda pisik oldu ondan vermiyorum
masallah aferin ona :)
gittiniz mi gorev yerine?
aklima
kızlar selam
Inşallah zamanla küçülüyor. Şu balık yağının ismini hatırlarsın yazı ver bende büyük kızıma alacam
Canim hirlama varsa birde balgam cigerlerine inmiş diyorsun bir dok gosterseydin bronsiolit olmasin benim kızda akşamdan başladı burnu tikanmaya hafif oksuruk te var bende yarın goturecemKuzlar cook bunaldim bende.uc gundur alparslan agliyo huysuz.omuzumda uykulu ..gribi tam gecmedi.bakgam cigerkerde hirliyo..ama hala elimden tut surrekli gezelim diyo.bir otle gezdirirsem sysuyo.anlamadim ki..dun cok agladi.halasina cuktik sustu oynamaya basladi mesela.
Canim geçmiş olsun büyük kızın için max İmmun bağışıklık guclendirici alabilirsin bir aydır büyük kızıma kullanıyorum çok şükür böyle devam ederse iyi anaokulu na giden bir hafta iyi ise ikinci hafta hasta evde küçük varsa oda hastalıktan nasibini alıyor küçük kurumun ju kadar sık hasta olmasını ona bagliyorumMerhaba arkadaşlar
eşim izin alıp bakıcak kızımıza bende koaföre zaten önceki gidişimdede eşim gelmişti kızımıza bakmak için.bende ablam ve annemin saçını boyuyorum önceden kırmızıyken direk kendim alıp boyuyordum am röfleyi yalnız yapmama imkansız:)kendi saçımı ,kv nin ve görümcenin saçını hep ben boyarım...yakında olsaydık çocukları alır giderdik kuaföre... ankara da kuaförler salı günü kapalı oluyor...annen eşinin isteğini kırmaz galiba...
konuyla alakası yok ama doktor bana ton balığı yedir dedi hazır satılanlardan...civa gibi ağır metaller oluyormuş dedim.. yok yaaa bişey olmaz dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?