2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
daha büyük sorunları olan insanlar biliyorum... yine halime şükrediyorum...ama herkesin sorunu kendine büyük oluyor...gitsem nereye gidecem yine anamın evine...kimse bir şey bilmediği için annem sürekli ... çocuklarımın içinde tek mutlu olan sensin der,Allah bozmasın der...arada bir geliyorlar bana zaten ...hey hey ler :) şöyle bir deprosyana girip çıkıyorum...ama bu defa bayağı kalabalık geldiler...:) onları da ağırlarım en nihayetinde de...işin kötü tarafı bir tek bana geliyorlar... herkesin hayatı mükemmel değil elbette... kv ye sorsan 2 çocukla ne kadar kötü olduğunu düşünüyordur hayatının... eşime sorsan daha iyi bir telefonu ve digitürk olmadığı için hayatının ne kadar boş olduğunu düşünüyordur... görümcemin 4 yaşındaki kızı bile sürekli onunla oynayan biri olmadığı ve daha güzel oyuncakları olmadığı için hayatının sıkıcı olduğunu söylüyor...herkes dertli anlıyacağın...varlığı belirsiz biriyle evcilik oynuyorum...sorun şu ki herşey gerçek...belkide evlilik böyle bir şeydir... enim beklentilerim mi çok acaba diye düşünüyorum...hani benim hayatımı yaşayan birisi bana benim anlattıklarımı yakınarak anlatsa...kesin ona olumlu bir şeyler söylerdim....kendi hayatıma dışarıda bakıyorumda...uzaktan kumandalı bir koca...arada bir çemkirsede Allah razı olsun kızıma bakan bir kv dem ...pis ve kira bile olsa başımı sokacak sıcak bir evim...az kazansamda elimin ayağımın tutttuğu şükür sağlığımla çalıştığım bir işim ...en önemlisi dünya tatlısı bir kızım var...sağolsun birde bu polyanna tarafıma sövesim var....:)

Canım yaa gerçekten ben çok üzülüyorum senin içinde bulunduğun duruma. Okurken sanki ben yaşarmış gibi stres oluyorum. Ama birazcık sabret, kızın biraz büyüsün en azından kreşe gidebilecek yaşa gelsin emin ol herşey daha güzel olacak. Sabah götürüsün Elayı kreşe sen işe gidersin akşam da alır gelirsin evine. Kayınvalideymiş görümceymiş onlarla da artık canın istediğinde veya gerektiğinde görüşürsün, evli evine köylü köyüne olur yani. İnşallah o zaman çekirdek aile olarak çok daha mutlu ve huzurlu olursunuz. Eminim ki eşin de o zaman az çok değişecektir. Şu anda anne, abla, enişte, yeğen hepsiyle aynı anda yaşıyormuş gibi oluyodur ve hal böyle olunca da sorumluluk duygusu tam gelişemiyordur. Biraz sık dişini bi kaç sene sonra herşey çok daha güzel olacak sizin için inşallah ben inanıyorum.

Bizde aile arasında yapacağız,ama bir tarafım eksik olacak...annemler ve kardeşim olmayacak.onlar olmadığı icin amcamlar kuzinlerim falan gelecek

Canım herkesin evinde ufak tefek sorunlar var...hic sorunumuz yok diyenlere inmıyorum...dışardan bize bakanlarda bize imreniyor...ama bizimde sirunlarımız var,kimseye anlatamadığım...eşim ck iyi bir eş aslında...ama annemler bizdeyken beni ck kırdı.tahmin etmediğim tepkiler verdi,saygısızlaştı,beni ck kırdı...bunu etrafımdaki insanlara anlatsam bana inanmazlar.en kötüsüde bu saten,icimde tutmam...

canım ya gercekten yakınımda bi yerde olsan seni silkeleyip 2 tokat atıp kendine gel diye bu ne ya bu kadar kandırma kendini sen olumlu bakmıyorsun kendine yalan söylüyorsun herseyi bırak önce kendine bak 20-30 tl ni ayır kuaföre git yanında meyve tası yogurt tası sefer tası al sağlıklı yemekler tası kendine gel aynaya baktıgında mutlu ol evi bok götürsün ama sen kokoş ve bakımlı ol kocan için falanda değil kendin için ela 3-4 sene sonra krese giderken ablası sansınlar annem sısman bakımsız bı kadın demesin hem sen mutlu ol ki kızında olsun senın enerjın ona geçsin evi köyü bosver batsın yıkılsın al kızını gez bahar geliyo bak kocanada olumlu bakacak bı yön söyleyim senın yerınde az sinsi bi kadın olsa parmağında oynatır o uzaktan kumandalı kocayı sen cok doğrucu kımseye minneti olmayan bi kadınsın hep kendi işini kendin yapacam diye yıpranıyorsun kumandasını kullan kocana yaptır gülüm cekme kımseyı evine tüneyenleri hizmet etme onlara kendini kullandırma sen yaptıkça herkes mecbur görüyor galiba seni hayat senin mutlu olmak senin elinde ve gercekten cok tatlı sağlıklı bi kızın var piyonları bırak ikinize mutlu bi yuva kur nolur kırdıysam affet sana hepimiz sürekli üzülüyoruz ama böyle gitmezki bişeyler yap bizide sevindir sen bu muameleyi haketmiyorsun

canım ben söylemeden bi sürü veli haber yollamış bakalım mı diye ama eve gelmiyolar dısarısı -10 -20 oluyo kucaklayıp götürmek istemiyom bi yerlere apartman içinde bi kadın varmıs bakan onunla görüştüm biraz aklıma yattı bakalım düzen oturttum sayılır ama yemek işi su an annemde o gidince bi düzen daha kurmam lazım 2 sene olacak mutfaga girmeyeli yemek yapmayı unutmus bıle olabilirim sende basladın nasıl gidiyor yarım günmü tam gün mü çalısıyorsun

Canım ya ne güzel söyledin kocan icin değil kendin icin yap....hay ağzını öpeyim

kubizm ne güzel yazmışsın bu hepimize ders olsun....benim halacığım vakti zamanında eşinin eziyetlerinden atmış içine atmış içine kanser olmuş sonra bir günlüğünü bulmuş dedemler, ondan sonra babaannem kahrından ölmüş,,,yaaa Yüce Rabbim bizleri kimsenin kahrını çeksin diye getirmedi dünyaya,ama boşanmak çözüm değil asla, kubizmin dediği gibi sen kocanı yola getir evi sal gitsin, boşanan ailelerin çocukları da ortada amannn iki ucu şeyli değnek...Rabbim hepimizin yar ve yadımcısı olsun...
ben; işte ,okulda her ortamda çok dik ,çok kendinden emin, çok adil oldum,bu konuda tevazu gösteremeyeceğim:))) gel görki evlendim eğildim de büküldümde beş para etmez insanlarla muhattap oldumda boğazıma düğümlendi yuttumda da da daaaaaaa yine çok ezik davranmıyorum ama ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidicen, eşimin gözü dışarıda değil bana ve çocuklarına çok düşkün,işinde evinde başka hayatı yok bu iyi tarafı, kötü tarafları ailesine karşı dik duramıyor, bizim çıkarlarımızı asla koruyamıyor, vakti zamanında yedirdiklerimizle 1 ev alırdık, ha birde araba parası feda ettik kardeşine şimdi 2 çocukla ev ve araba kredisi ödemek için yırtınıyoruz birazda olsa anladı anladıda ben im yaşadığım stres hakkımı helal etmiyorum, ben iki çocuğumada 2 ay bakabildim sütlerim aka aka toplantılara girdim, kaçkere bluzum ıslandı çıktım toplantıdan , o yüzden benim olanı Rabbim kimseye nasip etmesin, aldıklarıda 2 cihanda ciğerlerine batsın çok ağır oldu ama yaşamayan bilemez
yazmıyorum yazmıyorum bir gaza geliyorum bıktırıyorum sizi, öptüm hepinizi canlar...

slm hoşgeldin bebişlerle yuvarlanıp gidiyoruz işte:)

Selam canlar

Kubizm insallah kafana gore bir bakici bulursun o zaman canim. Senin evine gelseler daha iyi olurdu. Tanimadigin bilmedigin bir eve (bebege uygun mu degil mi...) yavrunu goturmek sikintili bir durum. Yemek yapmak da bisiklete binmek gibi, korkma hic

Hirsizi seni seviyoruz gulum. Arkadaslarimizin mesajlarina katiliyorum ilave edecegim tek sey rabbim gonlune ferahlik, sana guc&kuvvet versin insallah.

Hawar gozun aydin canim, darisi kosmasina insallah

Ardaannesi gozumde canlandirdim senin pasanin abilerinin kapisini yumruklamasini, gulumsedim. Bende de yatak odamizin kapisini yumruklayan modeli var

bıktırır mısın canım ya hangimiz öyle değiliz ki kadın fedakardır yuvayı yapar herseyın ustseinden gelir sabırlıdır kocasına evine köle olur böyle bi kültürde yetıstık bende ailemin asi kızıydım valla el oğlu eğiveriyo boynunu ama dik durmamız lazım kadın da insan annelerde insan bizde yoruluyoruz bıkıyoruz usanıyoruz bütün gece ayakta durup bütün gün calısıp aksam ev iş görüyoruz diye android işlemci zannediyorlar heralde zorda olsa kendimiz için birşeyler yapmalıyız yoksa günler su gibi akıp gidiyor elimizde kalan koca bir hiç yarın çocuklar da büyüyecek herkes diyecek ki benim için ne yaptın? yapmasaydın! o yüzden kendimiz için birşeyler yapmak zaman ayırmak mutlu olmak zorundayız. senin sütün akarkan senin paranı ailesine yediren adama zaten helal olmaz sen etsende rabbimin gücüne gider. ben 6 ay izin yaptım benim eşimde babasının ev kredisini ödeyecek o yuzden mecbur başladım 2 sene kendim büyütmeyi çok istiyordum olmadı bu yeni devirde bi tuhaf eskiden anne baba oğlunu evlendirirken evini yuvasını kurarmıs sımdı bız evlenip kocamızın ailesine ev yuva kuruyoruz

apartmandaki kadınla anlastık gibi uyuyo olursa eve gelecek uyanıksa ben ona bırakacam evini falan gezdim pek sıkıntılı bi eşyası yok ben hep peşinde kostururum hiç iş bile yapmam cocuk bakarken diyo senelerdir bakıyormus bide küçük yer eve kimse gelmiyor buralarda en azından apartman içi t shirtle bile indirebilirim kötünün iyisi bi durum inşallah alısırız. valla aklımdaki tarifler gitti hep bitek kuzumun yemeklerini yapıyordum artık netten oktay ustanın tariflerine bakarım

aynen artık erkek ailesi çalışan kız arıyor :) kayınvalidem ömrü boyunca hiç çalışmamaış bana çalışıcaksın mecbursun diyor.gerçekten kadınların yükü gün geçtikçe artıyor çalışıyoruz gelir giderler ortak ama çocuk ve evin yükünün büyük çoğunluğuda hala bizlerde.kuzunda inşallah anlaşırsınızda güzelce bakılır aklın kalmaz.

Selam güzeller ne zamandır giremiyorum özledim yazacak ve okuyacak çok şey birikmiş ama vaktim yok
Uzun yola gidicez ve acil oto koltuğu almam gerekiyo, tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.
Hepinizi seviyorum

Selam kızlar

Uzun zamandır giremedim ben de baya muhabbetler dönmüş kaçırdım hepsini:)Taşınmaydı,işti,çocuktu derken ne yattığım yeri bildim ne de kalktığım.Sağolsun kız da çok yardımcı oldu guguklu saat gibi bu aralar saat başı mızıldanıyor.Sanırım ya atak evresindeyiz ya da diş.Gerçi benim kızın deliksiz uyuduğu daha görülmemiş bir olay ama gelen gideni aratır misali gece 2-3 kere kalkmaları arar oldum.Malum çalışınca daha bir zor.Kısacası uyumak istiyorum artıkBu kuzular büyüdükçe daha fena olmaya başladılar.Sabah benimkisi yatağın diğer ucundan tutuna tutuna gel yatağın üzerindeki çantamı al koluna tak:)Dedim hayırdır işe sen mi gideceksin bugün gülüyor:)tabi birde sürekli homurtu halindeyiz birken iki oldular babasıyla ayrılmaz bir çiftler artık:)Bizden şimdilik bu kadar umarım herkez iyidir.Öpüyorum sizleri ve kuzuları

Arkadaşlar slm yarın kızıma somon balığı ypıcam yağsız teflonda pişirmeyi düşünüorum ama ne kadar mîktar vermeliyim? 350 gr aldım onu böldüm ama yine çok ne kadar vermeliyim sizler nası ypıorsunuz? Kızım 10 aylık

Ben kızıma somon hic yapmadım,hippin somon balığını aldım.ama kendimize fırında yapıyorum ben,daha pratik ve yağsız oluyor canım.bence 60-70gr yeterli.gerisini buzluğa koy,haftada 2kere falan yaparsın.belki alufolyoda daha iyi olur fırında,daha yumşak olur.

bende ortalama 50gr ancak veriyorum yanında sebzelerle fazla istekli değil henüz balığa.

Selam güzeller ne zamandır giremiyorum özledim yazacak ve okuyacak çok şey birikmiş ama vaktim yok
Uzun yola gidicez ve acil oto koltuğu almam gerekiyo, tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.
Hepinizi seviyorum
Bana marka model önerecek olan yok mu
Bu arada K kubizm hırsızı için öyle güzel tavsiyeler yazmışsın ki hepimizin ders notu olarak saklayıp okuması lazım sürekli :) eline yüreğine sağlık, yaşam koçu olacak kadınsın vesselâm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…