Canım kucakta tehlikeli değilmi?valla bizim kız 45dakika hic susmadı ağladı bağırdı ama almadım.bana ck riskli geliyor,ani bir fren herşey olabilir Allah korusun...kardeşim kücükken ön cama fırladı,babam ck iyi araba kulanır,ama önümüze pat diye traktör çıkmıştı.türkiyede saten trafik kuralarına kimse uymuyor.tatlım römer eclipse aldım önce güzel ve sağlamdı ama 13 saat yol geldik memleketten yatısı cok az olduğu için chicco eletta aldım yatısı en fazla olan model bu bnm bildiğim römer tabiki daha iiydi ama benim beklentimi karsılayamadı zaten bnm kız 13 saatın 8-9 saatını yıne kucagımda geldi sadece uyuyunca koyabılıyorum oturmuyo kesınlıklehayata olumlu bakmayı seviyorum poliyanna gibi değil ama gercekten kendimi mutlu etmeyi seviyorum günde 5 dk da olsa kafamı dinleyecek zaman ayırmaya calısıyorum 2 gün yapamazsam depresyona giriyorum hersey batmaya baslıyo o yüzden kesinlikle kendimi şımartmalıyım okuldan geliyorum pijamaları cekıyorum kızımla oynuyorum temızlık çamasır bulasık derken dağılıyorum sonra esımın gelmesıne yakın giriyorum odama saç bas makyaj elbıse giyoyorum aynaya bakıyorum moralım yerine geliyor esim geliyor gülerek kapıdan giriyor benım için suslendın dıye halbukı kendim için yapıyorum safım o da seviniyor aksama yemek yoksada cok yoruldum canım bi öpücük ya dışardan ya 2 yumurta kırıp yiyoruz gıkı çıkmıyor. bizi bizden başkası düşünmüyor valla daha bi gece eşim cocuk bası beklemedı 10bucuk aydır uykusuzum 2 gece ben bekleyım uyu dedi ikisindede kızın ağlamasına ben kalktım yıne duymadı bile o yuzden bende elimden geldiği kadar iş ve yemek yapıyorum olmazsa dağınık kalıyo ama kendim dağınık kalmıyorum
Canım erkekler icin hayat aynı şekilde devam ediyor,daha doğrusu Türk erkekleri icin...eskiden kadınlar ev kadınıymış,sadece ev işi yapıyormuş,ama artık kadınlar hem evde hem dışarıda calışıyor.ama kocalar eşler yardım etmiyor...Allah razı olsun eşim bana yardım ediyor...ama benim erkek kardeşim tam bir Türk erkeği,gerçi oda yavaş yavaş değişiyor,mecbur...gelin hanım Hırvat,valla kardeşim yardım etmeyince oda yapmıyor.devir değişiyor görünüşte kadınların lehine gelişiyor ama hep alehimize gidiyor mecburiyetlerimiz yüklerimiz artıyor
Canim bir yemek kaşığı çok fazla bende bir tatlı kaşığı veriyorumEVET ÇOK SU İÇİYOR:) bende mi röfle yaptırsam acaba?
odasinda yalniz yatiyor mu?Selam canlar
Kubizm insallah kafana gore bir bakici bulursun o zaman canim. Senin evine gelseler daha iyi olurdu. Tanimadigin bilmedigin bir eve (bebege uygun mu degil mi...) yavrunu goturmek sikintili bir durum. Yemek yapmak da bisiklete binmek gibi, korkma hic
Hirsizi seni seviyoruz gulum. Arkadaslarimizin mesajlarina katiliyorum ilave edecegim tek sey rabbim gonlune ferahlik, sana guc&kuvvet versin insallah.
Hawar gozun aydin canim, darisi kosmasina insallah
Ardaannesi gozumde canlandirdim senin pasanin abilerinin kapisini yumruklamasini, gulumsedim. Bende de yatak odamizin kapisini yumruklayan modeli var
kurmabıktırır mısın canım ya hangimiz öyle değiliz ki kadın fedakardır yuvayı yapar herseyın ustseinden gelir sabırlıdır kocasına evine köle olur böyle bi kültürde yetıstık bende ailemin asi kızıydım valla el oğlu eğiveriyo boynunu ama dik durmamız lazım kadın da insan annelerde insan bizde yoruluyoruz bıkıyoruz usanıyoruz bütün gece ayakta durup bütün gün calısıp aksam ev iş görüyoruz diye android işlemci zannediyorlar heralde zorda olsa kendimiz için birşeyler yapmalıyız yoksa günler su gibi akıp gidiyor elimizde kalan koca bir hiç yarın çocuklar da büyüyecek herkes diyecek ki benim için ne yaptın? yapmasaydın! o yüzden kendimiz için birşeyler yapmak zaman ayırmak mutlu olmak zorundayız. senin sütün akarkan senin paranı ailesine yediren adama zaten helal olmaz sen etsende rabbimin gücüne gider. ben 6 ay izin yaptım benim eşimde babasının ev kredisini ödeyecek o yuzden mecbur başladım 2 sene kendim büyütmeyi çok istiyordum olmadı bu yeni devirde bi tuhaf eskiden anne baba oğlunu evlendirirken evini yuvasını kurarmıs sımdı bız evlenip kocamızın ailesine ev yuva kuruyoruz
Allah gonlune gore versin tatlimAy ck şaşırdım...normalde dedeler nineler torun ister...bizimkiler 3tane istiyor.bizde 3tane istiyoruz,inşallah Allah nasip eder...kalabalık aile olmak istiyoruz.ay 3kız ck güzel olur...aralarında 2yaş olursa iyi olur.inşallah yine ilk denemede hamile kalırım...2bebeğimede hemen hamile kalmıştım.
sen neymissin be kubizm a aa aaa :) :)tatlım römer eclipse aldım önce güzel ve sağlamdı ama 13 saat yol geldik memleketten yatısı cok az olduğu için chicco eletta aldım yatısı en fazla olan model bu bnm bildiğim römer tabiki daha iiydi ama benim beklentimi karsılayamadı zaten bnm kız 13 saatın 8-9 saatını yıne kucagımda geldi sadece uyuyunca koyabılıyorum oturmuyo kesınlıklehayata olumlu bakmayı seviyorum poliyanna gibi değil ama gercekten kendimi mutlu etmeyi seviyorum günde 5 dk da olsa kafamı dinleyecek zaman ayırmaya calısıyorum 2 gün yapamazsam depresyona giriyorum hersey batmaya baslıyo o yüzden kesinlikle kendimi şımartmalıyım okuldan geliyorum pijamaları cekıyorum kızımla oynuyorum temızlık çamasır bulasık derken dağılıyorum sonra esımın gelmesıne yakın giriyorum odama saç bas makyaj elbıse giyoyorum aynaya bakıyorum moralım yerine geliyor esim geliyor gülerek kapıdan giriyor benım için suslendın dıye halbukı kendim için yapıyorum safım o da seviniyor aksama yemek yoksada cok yoruldum canım bi öpücük ya dışardan ya 2 yumurta kırıp yiyoruz gıkı çıkmıyor. bizi bizden başkası düşünmüyor valla daha bi gece eşim cocuk bası beklemedı 10bucuk aydır uykusuzum 2 gece ben bekleyım uyu dedi ikisindede kızın ağlamasına ben kalktım yıne duymadı bile o yuzden bende elimden geldiği kadar iş ve yemek yapıyorum olmazsa dağınık kalıyo ama kendim dağınık kalmıyorum
Eşim 2016nisan doğsun istiyor,aslında bende istiyorum,ama ev işi beni düşündürüyor.ada mira yeni eve alışmalı,yani yeni ev,yeni doğmuş bir bebek,yeni düzen,....hepsi ck gelebilir diye korkuyorum.yaş 32 3cocuk istiyoruz,ertelemek istemiyoruz fazla.ya birde ilk bebeği kaybetiğimiz icin hayat neler getirir bilmiyoruz canım,ister istemez insanın aklına geliyor(ya yine olursa)diye.odasinda yalniz yatiyor mu?
kurma
esine onlar icin mi calisiyoruz?ben kucucuk cocugumu birakip kimse icin calisamam demiyor msn?
ne diyor?
Allah gonlune gore versin tatlim
planin ne zmn?
sen neymissin be kubizm a aa aaa :) :)
Inşallah canım...Allah herkesin gönlüne göre versin...Supapatya ve 2ocak
Herseyde var bir hayir allah gonlunuze gore versin.
haklısın aklıma bin tane şey geliyor ama durmuyo canım kemer olmasına rağman atlamaya calısıyo canını yakıyo ve kesınlıkle ağlamayı kesmiyo biraz sımarık oldu galiba dediğini şimdiden yaptırıyoCanım kucakta tehlikeli değilmi?valla bizim kız 45dakika hic susmadı ağladı bağırdı ama almadım.bana ck riskli geliyor,ani bir fren herşey olabilir Allah korusun...kardeşim kücükken ön cama fırladı,babam ck iyi araba kulanır,ama önümüze pat diye traktör çıkmıştı.türkiyede saten trafik kuralarına kimse uymuyor.
eşim evde bana yardım eder canım tabi ruh halinede bağlı ama yardım işte bütün yük yine bizde o yapmıyo diye yapmasan oooo ev çöp eve dönerCanım erkekler icin hayat aynı şekilde devam ediyor,daha doğrusu Türk erkekleri icin...eskiden kadınlar ev kadınıymış,sadece ev işi yapıyormuş,ama artık kadınlar hem evde hem dışarıda calışıyor.ama kocalar eşler yardım etmiyor...Allah razı olsun eşim bana yardım ediyor...ama benim erkek kardeşim tam bir Türk erkeği,gerçi oda yavaş yavaş değişiyor,mecbur...gelin hanım Hırvat,valla kardeşim yardım etmeyince oda yapmıyor.
canım biz ünv den beri beraberiz o zamanlar çocuk olunca çalısma büyüt ben bakıcıya bıraktırmam derdi bende kavga ederdim ben ev hanımı olmak için mi okuyorum kimse beni evde tutamaz derdim sımdı ters oldu ben çalışmak istemiyom kocam sessiz istemiyosan çalısma diyo ama 2bin tl maasla bin tl kredi ödeyip kira yakıt mutfak bez mama giderlerini nasıl ödeyeceğini bilmiyom nasıl geçinecez diyom allah yardım eder diyo ama boş laf gökten para yağmıyo mecburiyet.odasinda yalniz yatiyor mu?
kurma
esine onlar icin mi calisiyoruz?ben kucucuk cocugumu birakip kimse icin calisamam demiyor msn?
ne diyor?
Allah gonlune gore versin tatlim
planin ne zmn?
sen neymissin be kubizm a aa aaa :) :)
allah korusun canım ama öyle düşünme 10 tanede olsa çocuğun birine birşey olsa olsun diğeri var diyemezki insan rabbim korusun kalbini bozma kötüsünü düşünmeEşim 2016nisan doğsun istiyor,aslında bende istiyorum,ama ev işi beni düşündürüyor.ada mira yeni eve alışmalı,yani yeni ev,yeni doğmuş bir bebek,yeni düzen,....hepsi ck gelebilir diye korkuyorum.yaş 32 3cocuk istiyoruz,ertelemek istemiyoruz fazla.ya birde ilk bebeği kaybetiğimiz icin hayat neler getirir bilmiyoruz canım,ister istemez insanın aklına geliyor(ya yine olursa)diye.
Biz evlendiğimizde eşim okuyordu,ben eğitimimi tamalamıştım,eşim ilk yılar bana yardım edemiyordu,dersler falan...okul bitince yardım etmeye başladı.ben artık çalışmıyorum ama süpürgeyle kocamın arasına girmedim,süpürgeden eşim sorumlu.haklısın aklıma bin tane şey geliyor ama durmuyo canım kemer olmasına rağman atlamaya calısıyo canını yakıyo ve kesınlıkle ağlamayı kesmiyo biraz sımarık oldu galiba dediğini şimdiden yaptırıyo
eşim evde bana yardım eder canım tabi ruh halinede bağlı ama yardım işte bütün yük yine bizde o yapmıyo diye yapmasan oooo ev çöp eve döner
Ya 100kerede hamile kalsam o korku artık hep olacak...Allah hic kimseye evlat acısı yaşatmasın....allah korusun canım ama öyle düşünme 10 tanede olsa çocuğun birine birşey olsa olsun diğeri var diyemezki insan rabbim korusun kalbini bozma kötüsünü düşünme
Bende hep çalışırım diyordum,ilk bebeğime hamileyken çalışmayı düşünüyordum,ama bebeğimi kaybedince paranin bir işe yaramadığını anladım.eşim çalışmamı istemiyordu saten.canım biz ünv den beri beraberiz o zamanlar çocuk olunca çalısma büyüt ben bakıcıya bıraktırmam derdi bende kavga ederdim ben ev hanımı olmak için mi okuyorum kimse beni evde tutamaz derdim sımdı ters oldu ben çalışmak istemiyom kocam sessiz istemiyosan çalısma diyo ama 2bin tl maasla bin tl kredi ödeyip kira yakıt mutfak bez mama giderlerini nasıl ödeyeceğini bilmiyom nasıl geçinecez diyom allah yardım eder diyo ama boş laf gökten para yağmıyo mecburiyet.
niye o kadar sasırdın kızben annemden öle gördüm 45-50 yasına kadar hergün günde 2-3 kıyafet değiştirir aksamları ayrı hazırlanırdı asla bakımsız görmedim simdi 54 yasında hala pijamayla esofmanla oturmaz babamın yanında çok kavga etmişlerdir ama babam asla senin yüzünden diye yaptıklarına kılıf bulamamıstır annem hep mükemmeldi çünkü gerci o evi yemeği temizliği kendi hepsi dört dörtlüktü ama ben anca kendime zor bakıyom
maşallah elaya dişleri çıktıkça çok tatlı oluyorlar :)sarı makyaj istiyor ama ben yapmıyorum çalıştığım yer sanayi içinde diye ama normalde ben kızılın tüm tonalrı ,kırmızı,pembe,tarçın,kahve tonlarından bir tek röflede raaht ettim dipleri beyaz çıktığından ve diğer renkler çok çabuk soluyordu sürekli tüm saçımı boyuyordum .baksana tipe...cips görünce gözleri parlıyor...
sarı yakışırmı acaba bana
bencede bende hassasım bu konuda ablama diyorum hasta ise yeğenim gelmeyin bizede çağırmayın bir keresinde kahvaltıya çağırıd dedi hasta yok evde gitim yeğenim hasta çok sinirlendim şurada 1,5-2 yaşına gelene kadar sende hassasiyetime saygı duy sonra elbet hasta olacak ama derdini dillendirecek şimdi burnu dolsa çıkaramıyor nefes alamıyor küçük dedim şimdi hasta gelmeyin yada iyi gelin diyor..Oyyyy gecmiş olsun canım...keşke kaynın getirmeseymiş oğlunu,benim kızda geçtiğimiz haftalarda hasta olmuştu kuzinin cocuğundan geçmişti,aslında cocuğun hastaysa bebekli yada çocuklu birilerine gidilmemeli.ben gitmem...
8 kiloya yakın şimdi boyu kısaya ondan tombul gibi duruyor.allahım aynı benim kızın dişleri çok tatlılar yaannesi büyümüş maşallah son resmine göre çok toplu gözüküyor
amin canım...çok tatlı ve çok huysuz kız...Hirsizi ne tatli olmus o kuzu oyleMasallah kirk bin kere, nazarimiz degmesin
kaç aydır 1 yemek kaşığı veriyorum daha doğrusu muhallebisine katıyorum...1 ayda 1 kavanoz bitiriyor... bende azaltatım o zaman miktarını....zararı olduğunu bilmiyordum...Canim bir yemek kaşığı çok fazla bende bir tatlı kaşığı veriyorum
düzen aynı düzende işte insan evrim geçiriyor uyum sağlamak için...Hirsizi
Iste bu bizim hirsizimiz kendine gelmene kendine bakmana sevindim canim allah daim etsin.
hamileyken beyazlar çok sıkıntı olmuştu...bende çok renk denedim..en son 20 yaşımda sarı röfle yaptırmıştım... dediğin gibi makyaj yapmayınca hasta gibi duruyordu yüzüm... hamile kalmadan önce kızıldı ...o renk güzelde aman ne çok akıyor banyoda ya...siyah şimdi...maşallah elaya dişleri çıktıkça çok tatlı oluyorlar :)sarı makyaj istiyor ama ben yapmıyorum çalıştığım yer sanayi içinde diye ama normalde ben kızılın tüm tonalrı ,kırmızı,pembe,tarçın,kahve tonlarından bir tek röflede raaht ettim dipleri beyaz çıktığından ve diğer renkler çok çabuk soluyordu sürekli tüm saçımı boyuyordum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?