2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Canım kucakta tehlikeli değilmi?valla bizim kız 45dakika hic susmadı ağladı bağırdı ama almadım.bana ck riskli geliyor,ani bir fren herşey olabilir Allah korusun...kardeşim kücükken ön cama fırladı,babam ck iyi araba kulanır,ama önümüze pat diye traktör çıkmıştı.türkiyede saten trafik kuralarına kimse uymuyor.

devir değişiyor görünüşte kadınların lehine gelişiyor ama hep alehimize gidiyor mecburiyetlerimiz yüklerimiz artıyor
Canım erkekler icin hayat aynı şekilde devam ediyor,daha doğrusu Türk erkekleri icin...eskiden kadınlar ev kadınıymış,sadece ev işi yapıyormuş,ama artık kadınlar hem evde hem dışarıda calışıyor.ama kocalar eşler yardım etmiyor...Allah razı olsun eşim bana yardım ediyor...ama benim erkek kardeşim tam bir Türk erkeği,gerçi oda yavaş yavaş değişiyor,mecbur...gelin hanım Hırvat,valla kardeşim yardım etmeyince oda yapmıyor.

odasinda yalniz yatiyor mu?

kurma
esine onlar icin mi calisiyoruz?ben kucucuk cocugumu birakip kimse icin calisamam demiyor msn?
ne diyor?

Allah gonlune gore versin tatlim
planin ne zmn?

sen neymissin be kubizm a aa aaa :) :)

kurma
esine onlar icin mi calisiyoruz?ben kucucuk cocugumu birakip kimse icin calisamam demiyor msn?
ne diyor?

planin ne zmn?

Eşim 2016nisan doğsun istiyor,aslında bende istiyorum,ama ev işi beni düşündürüyor.ada mira yeni eve alışmalı,yani yeni ev,yeni doğmuş bir bebek,yeni düzen,....hepsi ck gelebilir diye korkuyorum.yaş 32 3cocuk istiyoruz,ertelemek istemiyoruz fazla.ya birde ilk bebeği kaybetiğimiz icin hayat neler getirir bilmiyoruz canım,ister istemez insanın aklına geliyor(ya yine olursa)diye.

haklısın aklıma bin tane şey geliyor ama durmuyo canım kemer olmasına rağman atlamaya calısıyo canını yakıyo ve kesınlıkle ağlamayı kesmiyo biraz sımarık oldu galiba dediğini şimdiden yaptırıyo

eşim evde bana yardım eder canım tabi ruh halinede bağlı ama yardım işte bütün yük yine bizde o yapmıyo diye yapmasan oooo ev çöp eve döner

kurma
ne diyor?

planin ne zmn?

canım biz ünv den beri beraberiz o zamanlar çocuk olunca çalısma büyüt ben bakıcıya bıraktırmam derdi bende kavga ederdim ben ev hanımı olmak için mi okuyorum kimse beni evde tutamaz derdim sımdı ters oldu ben çalışmak istemiyom kocam sessiz istemiyosan çalısma diyo ama 2bin tl maasla bin tl kredi ödeyip kira yakıt mutfak bez mama giderlerini nasıl ödeyeceğini bilmiyom nasıl geçinecez diyom allah yardım eder diyo ama boş laf gökten para yağmıyo mecburiyet.
niye o kadar sasırdın kız ben annemden öle gördüm 45-50 yasına kadar hergün günde 2-3 kıyafet değiştirir aksamları ayrı hazırlanırdı asla bakımsız görmedim simdi 54 yasında hala pijamayla esofmanla oturmaz babamın yanında çok kavga etmişlerdir ama babam asla senin yüzünden diye yaptıklarına kılıf bulamamıstır annem hep mükemmeldi çünkü gerci o evi yemeği temizliği kendi hepsi dört dörtlüktü ama ben anca kendime zor bakıyom

allah korusun canım ama öyle düşünme 10 tanede olsa çocuğun birine birşey olsa olsun diğeri var diyemezki insan rabbim korusun kalbini bozma kötüsünü düşünme

Biz evlendiğimizde eşim okuyordu,ben eğitimimi tamalamıştım,eşim ilk yılar bana yardım edemiyordu,dersler falan...okul bitince yardım etmeye başladı.ben artık çalışmıyorum ama süpürgeyle kocamın arasına girmedim,süpürgeden eşim sorumlu.
Araba koltuğunu ve puseti benim kız hic sevmiyor.bugün 2-3saat pusetle gezmeye cıktık offff kıyamet koptu,ama çıkartmadım puseten.ya hic sevmiyor puseti...şimdi aynı puseti kardeşimde aldı,bakalım yeğenim sevecekmi.

Bende hep çalışırım diyordum,ilk bebeğime hamileyken çalışmayı düşünüyordum,ama bebeğimi kaybedince paranin bir işe yaramadığını anladım.eşim çalışmamı istemiyordu saten.
Ama durumumuz müsait olmasaydı calışmaya devam ederdim.ben çalışmayı ck seviyordum,daha doğrusu işimi ck seviyordum.ck yorucuydu,sorumluluk taşımak ck zordu,10-12saat çalışıyordum.

baksana tipe...cips görünce gözleri parlıyor...

sarı yakışırmı acaba bana
maşallah elaya dişleri çıktıkça çok tatlı oluyorlar :)sarı makyaj istiyor ama ben yapmıyorum çalıştığım yer sanayi içinde diye ama normalde ben kızılın tüm tonalrı ,kırmızı,pembe,tarçın,kahve tonlarından bir tek röflede raaht ettim dipleri beyaz çıktığından ve diğer renkler çok çabuk soluyordu sürekli tüm saçımı boyuyordum .

bencede bende hassasım bu konuda ablama diyorum hasta ise yeğenim gelmeyin bizede çağırmayın bir keresinde kahvaltıya çağırıd dedi hasta yok evde gitim yeğenim hasta çok sinirlendim şurada 1,5-2 yaşına gelene kadar sende hassasiyetime saygı duy sonra elbet hasta olacak ama derdini dillendirecek şimdi burnu dolsa çıkaramıyor nefes alamıyor küçük dedim şimdi hasta gelmeyin yada iyi gelin diyor..
benim eşimde süpürgeci :) benim alerjim lduğundan o işlere eşim bakıyor .
K kubizm benim eşimde nişanlllıkta ben seni çalıştırmam diyordu evlendik baktım çık dfemiyor aradan yıllar geçti çocuk oldu istersen çık dedi am dediğin gibi düşündüm çıkmadım ama iyikide çıkmamışın onun çalıştığı yerde işler bozuldu.geçim sıkıntısını görünce onlarda ne yapsın omuz veren olunca daha rahat ses etmiyorlar.bu arada enerjinede hayran kaldım ben normaldede özel bir yere gitmeyeceksek sürekli eşofman spor ayakkabı ileyim eşimde öyle hatta işe bileçoğu zaman eşofman ile geliyorum zaten spor ayakkabıya öyle bir alıştımki topuklu giyince 2 gün bacaklarım ağrıyor :)

allahım aynı benim kızın dişleri çok tatlılar ya annesi büyümüş maşallah son resmine göre çok toplu gözüküyor
8 kiloya yakın şimdi boyu kısaya ondan tombul gibi duruyor.
Hirsizi ne tatli olmus o kuzu oyle Masallah kirk bin kere, nazarimiz degmesin
amin canım...çok tatlı ve çok huysuz kız...

Canim bir yemek kaşığı çok fazla bende bir tatlı kaşığı veriyorum
kaç aydır 1 yemek kaşığı veriyorum daha doğrusu muhallebisine katıyorum...1 ayda 1 kavanoz bitiriyor... bende azaltatım o zaman miktarını....zararı olduğunu bilmiyordum...

Hirsizi

Iste bu bizim hirsizimiz kendine gelmene kendine bakmana sevindim canim allah daim etsin.
düzen aynı düzende işte insan evrim geçiriyor uyum sağlamak için...

hamileyken beyazlar çok sıkıntı olmuştu...bende çok renk denedim..en son 20 yaşımda sarı röfle yaptırmıştım... dediğin gibi makyaj yapmayınca hasta gibi duruyordu yüzüm... hamile kalmadan önce kızıldı ...o renk güzelde aman ne çok akıyor banyoda ya...siyah şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…