2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Yazdık lazım hepsi silinmiş hırsız canım insalh bebislerinize daha iyi olacak şu omega 3 ismini hatırlarsın yazarmisin ayrıca aramızda veren var mı.ardaninannesi kuzuda hirilti var birde balgam cigerlere inmiş diyorsun bronsiolit olmasin dok gosterseydin keşke.hawar canı. Sizede geçmiş olsun anaokulu na giden büyük abla varsa hastalık kaçınılmaz bizim dok büyük kızıma max İmmun tavsiye etti bağışıklık guclendirici bir aydır kullanıyorum birde keciboynuzu ozu veriyorum.ardanin annesi iki tane keciboynuzu nu bir bardak suda sekiz dak kaynat ilişikte sonra yarım bardak verebilirsin hirilti ya iyi geliyor ve 3 gunun sonunda balgam sokuyor kalmıyormus bende bu gün vermeye başladım benim kızımda bu gün burnu akmaya başladı ve hafif oksuruk hirilti geçen ay bronsiolit olmuştu yarın kontrole goturecem

Inşallah zamanla küçülüyor. Şu balık yağının ismini hatırlarsın yazı ver bende büyük kızıma alacam
octamar omega3EPA/DHA PORTAKALLI mış adı...eşimin yanındaymış broşürü...
çok geçmiş olsun bebeğine canım...benim kızında öksürüğü falan geçti hergün keçiboynuzu yediriyorum 1 yemek kaşığı onun etkisi o zaman...
röfle olmasa zaten kuaföre gitmezdin... sürekli burnu tıkalı dedim duymamazlıktan mı geldi hiç cevap vermedi...kaç defa sordum...balığa da öyle dedi valla...

aynen ama beyazı en güzel röfle kapatıyor.bana çok sağlıklı gelmedi konserve balık önermesi ilginç.1yemek kaşığı keçiboynuzu özü yada pekmezimi yediriyorsun ? ben sadece sabah 1 çay kaşığı kahvaltıda veriyorum babam 1y.k yiyior ela su istiyordur sonra yangından :)

Dr goturmustum ilac kulkaniyoruz canim ebet keciboynu oglanlara kyllanmisti iyi gelmisti suda kaynatmak.tesekkurler bilgileri

devir değişiyor görünüşte kadınların lehine gelişiyor ama hep alehimize gidiyor mecburiyetlerimiz yüklerimiz artıyor

EVET ÇOK SU İÇİYOR:) bende mi röfle yaptırsam acaba?

tatlım römer eclipse aldım önce güzel ve sağlamdı ama 13 saat yol geldik memleketten yatısı cok az olduğu için chicco eletta aldım yatısı en fazla olan model bu bnm bildiğim römer tabiki daha iiydi ama benim beklentimi karsılayamadı zaten bnm kız 13 saatın 8-9 saatını yıne kucagımda geldi sadece uyuyunca koyabılıyorum oturmuyo kesınlıkle hayata olumlu bakmayı seviyorum poliyanna gibi değil ama gercekten kendimi mutlu etmeyi seviyorum günde 5 dk da olsa kafamı dinleyecek zaman ayırmaya calısıyorum 2 gün yapamazsam depresyona giriyorum hersey batmaya baslıyo o yüzden kesinlikle kendimi şımartmalıyım okuldan geliyorum pijamaları cekıyorum kızımla oynuyorum temızlık çamasır bulasık derken dağılıyorum sonra esımın gelmesıne yakın giriyorum odama saç bas makyaj elbıse giyoyorum aynaya bakıyorum moralım yerine geliyor esim geliyor gülerek kapıdan giriyor benım için suslendın dıye halbukı kendim için yapıyorum safım o da seviniyor aksama yemek yoksada cok yoruldum canım bi öpücük ya dışardan ya 2 yumurta kırıp yiyoruz gıkı çıkmıyor. bizi bizden başkası düşünmüyor valla daha bi gece eşim cocuk bası beklemedı 10bucuk aydır uykusuzum 2 gece ben bekleyım uyu dedi ikisindede kızın ağlamasına ben kalktım yıne duymadı bile o yuzden bende elimden geldiği kadar iş ve yemek yapıyorum olmazsa dağınık kalıyo ama kendim dağınık kalmıyorum

çook geçmiş olsun canım merak etme sen ilerlemez allahın izniyle.benim kızda babasının kopyası 4 aylık saçları kazımıstık bıde yenı uzuyor herkes erkek sanıyor ama ela erkeğe benzemiyor ya bnm kız toka taktırmıyor cekıp yoluyor

valla doğru biz varsak herkes var biz iyiysek herkes iyi biz mazlumsak herkez eziyo dünya böyle

EVET ÇOK SU İÇİYOR:) bende mi röfle yaptırsam acaba?
yaptır vallaha dip beyaz çıksada sarılardan dolayı çok sırıtmıyor baya dibi çıkana kadar idare ediyor öteki türlü yarım santim çıksa sırıtıyor ve tüm saç boyandığı için diğer koyu renklerde parlaklık için yıpranıyor dip röflere bi boyadığı yere bir daha boya yok diplerini ayırıp paketliyor sadece böylece sağlıklı ve sarıda kulanıldıkça parladığından canlı saçların oluyor.

ay vallaha çıkıcaktım ama eşine denileni okudum cevap yazıpta çıkıcam terbiyesiz yobaz .çok sinir oldum ya . K kubizm

Hawar gecmis olsun canim, acil sifalar diliyorum.

Hirsizi konserveyi yeme/yedirme canim. Taze al her hafta. Pisir koy onune caninin istedigi gibi yesin icsin kuzun.

Kubizm son mesajini okuyunca az gulmedim Allah seni topigimizden eksik etmesin

baksana tipe...cips görünce gözleri parlıyor...

sarı yakışırmı acaba bana

Eklentiler

• kızım.webp
    17 KB · Görüntüleme: 98
ay vallaha çıkıcaktım ama eşine denileni okudum cevap yazıpta çıkıcam terbiyesiz yobaz .çok sinir oldum ya . K kubizm
ben nasıl sınırlendim izne ayrılmadan önceki müdürlerin hepsini yollamıslar kendilerinden olmadığı için hepside halden anlayan 24 saat telini açık tutup derdiniz olunca arayın diyen insanlardı onlar gitti yerlerine birilerinin olduğu makamı haketmeyen köpekleri geldi böyle oldu yobazlıktanda öte bi zihniyet bizden değilsen işini yapmayız zihniyeti

Hawar gecmis olsun canim, acil sifalar diliyorum.

Hirsizi konserveyi yeme/yedirme canim. Taze al her hafta. Pisir koy onune caninin istedigi gibi yesin icsin kuzun.

Kubizm son mesajini okuyunca az gulmedim Allah seni topigimizden eksik etmesin
allah senide eksik etmesin canım biz gidip gidip geliyoruz sen demirbaşımızsın

Oyyyy gecmiş olsun canım...keşke kaynın getirmeseymiş oğlunu,benim kızda geçtiğimiz haftalarda hasta olmuştu kuzinin cocuğundan geçmişti,aslında cocuğun hastaysa bebekli yada çocuklu birilerine gidilmemeli.ben gitmem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…