octamar omega3EPA/DHA PORTAKALLI mış adı...eşimin yanındaymış broşürü...Inşallah zamanla küçülüyor. Şu balık yağının ismini hatırlarsın yazı ver bende büyük kızıma alacam
röfle olmasa zaten kuaföre gitmezdin... sürekli burnu tıkalı dedim duymamazlıktan mı geldi hiç cevap vermedi...kaç defa sordum...balığa da öyle dedi valla...eşim izin alıp bakıcak kızımıza bende koaföre zaten önceki gidişimdede eşim gelmişti kızımıza bakmak için.bende ablam ve annemin saçını boyuyorum önceden kırmızıyken direk kendim alıp boyuyordum am röfleyi yalnız yapmama imkansız:)
ton balığında tuzda var canım ya nasıl doktorki o şaşırdım bende şimdi.
aynen ama beyazı en güzel röfle kapatıyor.bana çok sağlıklı gelmedi konserve balık önermesi ilginç.1yemek kaşığı keçiboynuzu özü yada pekmezimi yediriyorsun ? ben sadece sabah 1 çay kaşığı kahvaltıda veriyorum babam 1y.k yiyior ela su istiyordur sonra yangından :)octamar omega3EPA/DHA PORTAKALLI mış adı...eşimin yanındaymış broşürü...
çok geçmiş olsun bebeğine canım...benim kızında öksürüğü falan geçti hergün keçiboynuzu yediriyorum 1 yemek kaşığı onun etkisi o zaman...
röfle olmasa zaten kuaföre gitmezdin... sürekli burnu tıkalı dedim duymamazlıktan mı geldi hiç cevap vermedi...kaç defa sordum...balığa da öyle dedi valla...
Dr goturmustum ilac kulkaniyoruz canim ebet keciboynu oglanlara kyllanmisti iyi gelmisti suda kaynatmak.tesekkurler bilgileriYazdık lazım hepsi silinmiş hırsız canım insalh bebislerinize daha iyi olaca. şu omega 3 ismini hatırlarsın yazarmisin ayrıca aramızda veren var mı.ardaninannesi kuzuda hirilti var birde balgam cigerlere inmiş diyorsun bronsiolit olmasin dok gosterseydin keşke.hawar canı. Sizede geçmiş olsun anaokulu na giden büyük abla varsa hastalık kaçınılmaz bizim dok büyük kızıma max İmmun tavsiye etti bağışıklık guclendirici bir aydır kullanıyorum birde keciboynuzu ozu veriyorum.ardanin annesi iki tane keciboynuzu nu bir bardak suda sekiz dak kaynat ilişikte sonra yarım bardak verebilirsin hirilti ya iyi geliyor ve 3 gunun sonunda balgam sokuyor kalmıyormus bende bu gün vermeye başladım benim kızımda bu gün burnu akmaya başladı ve hafif oksuruk hirilti geçen ay bronsiolit olmuştu yarın kontrole goturecem
devir değişiyor görünüşte kadınların lehine gelişiyor ama hep alehimize gidiyor mecburiyetlerimiz yüklerimiz artıyoraynen artık erkek ailesi çalışan kız arıyor :) kayınvalidem ömrü boyunca hiç çalışmamaış bana çalışıcaksın mecbursun diyor.gerçekten kadınların yükü gün geçtikçe artıyor çalışıyoruz gelir giderler ortak ama çocuk ve evin yükünün büyük çoğunluğuda hala bizlerde.kuzunda inşallah anlaşırsınızda güzelce bakılır aklın kalmaz.
EVET ÇOK SU İÇİYOR:) bende mi röfle yaptırsam acaba?aynen ama beyazı en güzel röfle kapatıyor.bana çok sağlıklı gelmedi konserve balık önermesi ilginç.1yemek kaşığı keçiboynuzu özü yada pekmezimi yediriyorsun ? ben sadece sabah 1 çay kaşığı kahvaltıda veriyorum babam 1y.k yiyior ela su istiyordur sonra yangından :)
tatlım römer eclipse aldım önce güzel ve sağlamdı ama 13 saat yol geldik memleketten yatısı cok az olduğu için chicco eletta aldım yatısı en fazla olan model bu bnm bildiğim römer tabiki daha iiydi ama benim beklentimi karsılayamadı zaten bnm kız 13 saatın 8-9 saatını yıne kucagımda geldi sadece uyuyunca koyabılıyorum oturmuyo kesınlıkle
çook geçmiş olsun canım merak etme sen ilerlemez allahın izniyle.benim kızda babasının kopyası 4 aylık saçları kazımıstık bıde yenı uzuyor herkes erkek sanıyor ama ela erkeğe benzemiyor ya bnm kız toka taktırmıyor cekıp yoluyorkızlar selam
kızın böbreğindeki büyüme hala duruyormuş ama eskisinden fazla büyümemiş..şimdilik müdehale eddilecek bir şey yok ama biraz daha büyürse renkli ultrason çelilecek dedi...damarlarında darlık mı var böbrek neden şişmiş gerilmiş diye bakacaklarmış...idrarında bir şey çıkmadı kanıda 13 olmuş kandaki demir iyi dedi...ama depo demiri biraz düşük dedi...
akşama kadar hastanedeydik...kızım herkese şirinlik yaptı..saçlarıda dik dik ya... karizmaya bakın birde saçını jölelemiş gelmiş,çok yakışıklı karizmatik oğlun var dediler bana...öyle ama kız diyince herkes şaşırıyor...pembe giydirmeme rağmen...kayınbabam da şu kıza bir toka takın artık yahu deyip durdu...
Merhaba arkadaşlar
Kızlarım 2 gündür hasta ne gecemiz belli ne gündüzümüz, çok ateşlendiler, hafta sonu kaynın ve oğlu geldi oğlan hastaydı sanırım ondan bulaştı, küçük hep kucağımda ama şimdi ayağıma koydum, hasta ya hali yok kalkmaya yoksa Çoktan fırlamıştı, büyüğümde okula göndermiyorum, oda evde mızırdanıyor
K kubizm canım bakıcın hayırlı olsun, eve gelseydi daha iyi olursa ama Buda hiç yoktan iyidir, ben rapor aldım başladım müdürüm ve milli eğitim müdürü ile konuştum dedim ben eğer sizin için sorun olmazsa alabildiğim yere kadar rapor alacam, sorun olmazsa dönem başı başlayayım dedim, onlarda öğretmen var sorun yok dediler
HIRSIZI canım iyi yapmışsın, kendine zaman ayırmakla, birazdan yediklerine dikkat et kilo verirsen süper olur, ben ekimden beri 15 kilo verdim ve kendimi çok daha iyi hissediyorum, umarım kızının böbreğide düzelir
supapatya88 canım sonuna kadar haklısın
ardaannesi3 çok geçmiş olsun[/QUOTE
geçmiş olsun gülüm keske cocugu hastayken gelmeseymiş yazık kuzulara ıkısı bırden allah kolaylık versin ne ii müdürler eşim gitti milli eğitim müdürüne çocuğa bakacaz öğlenci bi okula görevlendirin diye ne dese beğenirsin çocuğa bakacaksa eşin evinde otursun baksın demiş sendika köpekleri bunların başlarını aradık 2 günde yaptılar nefret ediyorum halden anlamayan ille araya adam sokmak zorunda bırakan makamlardan. bu arada süper kilo vermişssin ben 9 kilo verdım ekimden beri hedefim 5-6 kilo daha eskı kıyafetlerim cok yapısıyo
valla doğru biz varsak herkes var biz iyiysek herkes iyi biz mazlumsak herkez eziyo dünya böyleAllah nasip ederse olur büyük konuşmayım diyorum ama şu anki görüntümüze 1 çocuk daha sığmıyor...keşke dediğin gibi çocuk yetiştirmeside çocuk yapması kadar kolay olsaydı...hayırlısı
geçmiş olsun canım...balgam falan oldumu kolay geçmiyor ...büyük olsa öksürür aksırır birşeyler yapar çıkarırda...bebek olunca kendiliğinden geçiyor oda uzun sürüyor...gezmek istiyor demek ki canı...
işte bizde de tam tersi istemiyorlar... hem maddi hem manevi yük olacağımızdan korkuyorlardır... birde kaynım da evlenecek onunda çocuk olursa onada kv dem bakarsa çok zor olacak...onlara da hak veriyorum ama iyi ki 2. çocuğu ben istemiyorum ..onların isteyip istememesi önemli değil...
sağol canım...önemli bir şey değildir sanıyorum damarlarda bir tıkanıklık olsaymış idrar yollarından rahatsızlanırmış zaten...böbrek büyümesiyle kalmazmış.. şükür bir rahatsızlığı yok ...
bizim topic teki kız bebeklerin çoğunu erkeğe benzetiyorlar ... birde benim kzıın kaşları kalın daha siyahlaşmadı ..büyüyünce de kaşlarını alana kadar erkek sanacaklar galiba... ben 10 yaşlarındaydım eve bir komşumuz gelmişti beni görünce anneme ,,buda oğlun mu demişti.
:) sağol canım...dediğin gibi insan önce kendi için yapmalı herşeyi.. zaten hayatımızdaki insanların hepsi, biz onları hayatımızda istediğimiz için yanımızdalar...biz varsak varlar yoksak yoklar değil mi....
bakıcınız da hayırlı olsun...inşallah sorun olmadan ,gönlün rahat eder
çok geçmiş olsun canım...Allah acil şifalar versin...düzelirler yakında çevrende pervane olurlar...
yaptır vallaha dip beyaz çıksada sarılardan dolayı çok sırıtmıyor baya dibi çıkana kadar idare ediyor öteki türlü yarım santim çıksa sırıtıyor ve tüm saç boyandığı için diğer koyu renklerde parlaklık için yıpranıyor dip röflere bi boyadığı yere bir daha boya yok diplerini ayırıp paketliyor sadece böylece sağlıklı ve sarıda kulanıldıkça parladığından canlı saçların oluyor.EVET ÇOK SU İÇİYOR:) bende mi röfle yaptırsam acaba?
baksana tipe...cips görünce gözleri parlıyor...çook geçmiş olsun canım merak etme sen ilerlemez allahın izniyle.benim kızda babasının kopyası 4 aylık saçları kazımıstık bıde yenı uzuyor herkes erkek sanıyor ama ela erkeğe benzemiyor ya bnm kız toka taktırmıyor cekıp yoluyor
sarı yakışırmı acaba banayaptır vallaha dip beyaz çıksada sarılardan dolayı çok sırıtmıyor baya dibi çıkana kadar idare ediyor öteki türlü yarım santim çıksa sırıtıyor ve tüm saç boyandığı için diğer koyu renklerde parlaklık için yıpranıyor dip röflere bi boyadığı yere bir daha boya yok diplerini ayırıp paketliyor sadece böylece sağlıklı ve sarıda kulanıldıkça parladığından canlı saçların oluyor.
ben nasıl sınırlendim izne ayrılmadan önceki müdürlerin hepsini yollamıslar kendilerinden olmadığı için hepside halden anlayan 24 saat telini açık tutup derdiniz olunca arayın diyen insanlardı onlar gitti yerlerine birilerinin olduğu makamı haketmeyen köpekleri geldi böyle oldu yobazlıktanda öte bi zihniyet bizden değilsen işini yapmayız zihniyeti
allahım aynı benim kızın dişleri çok tatlılar yabaksana tipe...cips görünce gözleri parlıyor...
sarı yakışırmı acaba bana
allah senide eksik etmesin canım biz gidip gidip geliyoruz sen demirbaşımızsınHawar gecmis olsun canim, acil sifalar diliyorum.
Hirsizi konserveyi yeme/yedirme canim. Taze al her hafta. Pisir koy onune caninin istedigi gibi yesin icsin kuzun.
Kubizm son mesajini okuyunca az gulmedimAllah seni topigimizden eksik etmesin
Oyyyy gecmiş olsun canım...keşke kaynın getirmeseymiş oğlunu,benim kızda geçtiğimiz haftalarda hasta olmuştu kuzinin cocuğundan geçmişti,aslında cocuğun hastaysa bebekli yada çocuklu birilerine gidilmemeli.ben gitmem...Merhaba arkadaşlar
Kızlarım 2 gündür hasta ne gecemiz belli ne gündüzümüz, çok ateşlendiler, hafta sonu kaynın ve oğlu geldi oğlan hastaydı sanırım ondan bulaştı, küçük hep kucağımda ama şimdi ayağıma koydum, hasta ya hali yok kalkmaya yoksa Çoktan fırlamıştı, büyüğümde okula göndermiyorum, oda evde mızırdanıyor
K kubizm canım bakıcın hayırlı olsun, eve gelseydi daha iyi olursa ama Buda hiç yoktan iyidir, ben rapor aldım başladım müdürüm ve milli eğitim müdürü ile konuştum dedim ben eğer sizin için sorun olmazsa alabildiğim yere kadar rapor alacam, sorun olmazsa dönem başı başlayayım dedim, onlarda öğretmen var sorun yok dediler
HIRSIZI canım iyi yapmışsın, kendine zaman ayırmakla, birazdan yediklerine dikkat et kilo verirsen süper olur, ben ekimden beri 15 kilo verdim ve kendimi çok daha iyi hissediyorum, umarım kızının böbreğide düzelir
supapatya88 canım sonuna kadar haklısın
ardaannesi3 çok geçmiş olsun
MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAH ....baksana tipe...cips görünce gözleri parlıyor...
sarı yakışırmı acaba bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?