2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Can
canım siyahmı şimdi sacların?doğal rengi ne?benimde beyazlarım var iş stresinden dolayı olmuştu(3tane)sonra bebeğimi kaybedince beyazladı saclarım.kızıma hamile kaldığımı öğrendiğim gün 5-6tanesi düştü.artık boyamıyorum,en son 5-6yıl önce boyadım.

doğal rengi kumraldı...bembeyaz benim saçım...
iyi gezmeler...güzel havaların tadını çıkarın...Ankara da bu gün hava güzel yarın daha sıcak olacakmış...

Selamlar guzeller Bizde de gunes var. korsan ogle uykusunda suan. Uyansin parka gidecegiz. Sizlere de iyi gezmeler&alisverisler

Mavis hos geldin canim. Uyuyor evet odasinda. Park yatagin fermuarli kismini acik birakiyorum istedigi gibi girip cikiyor. Uyaninca solugu bizim odada aliyor ya da mutfaga gecip cekmeceleri bosaltiyor

oyyy maşşallah...gözümün önünde canlandı da park yatağa girip uyuması uyanınca kalkıp gelmesi falan... benim kızda mızmızlığı bırakıp kendi kendine yatağına girip uyusa ...ayyy hayal gibi...
ben kızı parka çıkarıyorum daha siteden çıkmadan uyuyuveriyor... temiz hava çocuğa ağır geliyor heralde... akşama kadar havasız evin içinde çocuk...
bir yaz gelseydi sere serpe koşuştursak çimlerde hasta olurmu olmazmı diye düşünmeden rahatça gezseydik kızımla...

Ay maşallah....bizim kız poposunu zor kaldırıyor valla....kilosu 12 olmuş maşallah,boy 78cm.acaba kilodan dolayımı emeklemiyor?
Yaaaa ne güzel gir çık yapıyor,heryere gidiyor maşallah.bizim sadece iyi çığlık atıyor şimdilik

Bence de yedirmeye canım snowy ye katılıyorum. Taze taze yedirmeye varken neden şüpheli bişey yedirensin ki bebeğimize. Bazı dr lar cidden çok acaip, geçen kabızlık icin gittik dr amcaya ki baya da araştırıp buldum kendisini bi ton ilaç yazdı bi de activia fln gibi prebiyotik yoğurt al yedir dedi. Ben kendim alıp yemiyorum katkılı ne olduğu belirsiz ambalajlı hazır gıdaları, kendim yemediğimi gözümden sakındığım yavruma vermemi söylüyo doktor, hayret...

kızlar uzun zamandır yazmadım hepinize içten sevgiler öncelikle, güncel sorunumuz diş sıkıntısı ve gece beslenmesi. ..eşim artık tamamen gece emzirmeyi kesmemi istiyo ben ise kilosu az diye yanasmıyorum, diş çürümüşesine orta kulak iltihabına falan neden oluyormuş şimdilik 1 yaşına gelsin o zaman kesicem diye sallıyorum ama yanlış biliyorum

bide gece emzirmesem mastit oluyorum o ne olacak?

bu arada 2 martta ankaraya gidiyorum babamın mevludunu yapmaya, gitmişken metehanı da sünnet ettircez

Goz acip kapayincaya kadar gelir o gunler de canim. Bak yas gunlerine ne kaldi sunun surasinda. Bir bakmisiz okula baslamislar. Unuttugumuz tek sey buyudukce sorunlari azalmiyor

Kilodan degil canim, benimki de 12 kusur. Soya cekim var sanirim. Ebeveynlerden aliyorlar bazi ozelliklerini. Ben erken yurumusum o da bana benzemis. Senin guzellik te birden kalkar yurur

Ev yapimi yogurt out mu olmus. Tovbe yarabbi, activia nedir yahu

Sunneti kolay gecer insallah canim, hayirli olsun simdiden.

Herkese merhaba. Ben ise baslayali bir ay oldu..zorluklari var ama bir miktar alistik.
Snowyy soya cekime katiliyorum. Ben kac aylikken dis cikarmissam bebisim de o ayda cikardi tam da. Tek farkettigim zamanin cok cabuk gectigi.sanki hep 2 3 aylik kalacaklar gibi geliyordu. Bu arada bebisin disini fircalayan ya da silen var mi. Gerekli mi acaba?

aslında silin diyolar bizim bi tek üstteki tek diş görünür kıvama geldi silmek istiyorum ama kesinlikle elletmiyo yeni dişler geliyo ağrısı var sanırım su veriyorum bol bol yemeklerden ve emmelerden sonra

Canım benim kızın dişi yok,ama eniştem dişhekimi,diş çıktığı andan itibaren fırcalamak lazım demişti.biz elmex aldık diş macunu,bir gün dişi çıkarsa fırcalarız diye.türkiyede elmex varmı bilmiyorum.

merhaba arkadaşlar, kızlarım dünden beri daha iyiler ateş olayı bitti amam öksürük ve burun akıntısı devam ediyor, keyfide idare eder, minik kızım dün annesine doğum günü hediyesi verdi ve 5-6 adım kadar yürüdü defalarca, bundan sonra çok daha yorucu günler bekliyor beni ama olsun canları sağ olsun da , bir bakıyorsunuz hepsi geçmiş kızlar

benim eşimde önceden yardım ediyordu ama şimdi evdeyim diye pek bir şeyi ellemiyor, puset ve oto koltuğu konusunda kesinlikle nasıl alışırsa öyle gider ağlayınca çıkarma yerinden bir kaç defa daha ağlayacaktır sonra bir bakmışsın alışmış

aslında evde olmak tabi ki daha rahat, ama bir kadının imkanı varsa tabiki çalışmalı ekonomik özgürlük çok önemli bence dünyanın her türlü hali var, çok yıpranıyoruz belki ama olsun

HIRSIZI kızın çok tatlı maşallah, saçları falan çok hoşş

K kubizm idolüm oldun canım ya, ben hep bakımlı olmak istemişimdir, ama demek ki içimden tam gelmiyor yani bütün gün eşortmanla dolaşıyorum bazen markete giderken falan giyinmek o kadar zor geliyorki, bir yerden başlamalıyım kendime bakmaya ama nasıl

Selam hayirli cumalar

Ebebekten rocs aldim canim. Macun yutulabilirmis, fircasi da yumusak. Yatmadan once fircaliyoruz simdilik.

Doğru canım kilodan olmaya bilir.ben yaşgünümde emeklemişim ve doğumgünümden 1hafta sonra yürümüşüm.

Hayırlı cumalar arkadaşlar...inşallah herkes iyidir...
Dün doğum günü pastası bakmaya gitik,offf fiyatlar uçmuş yaaa...ck pahalı geldi bana,ısmarlamadık düşünelim dedim.eşime kalsa hemen ısmarlayacak,başka yerlerede bakalım dedim.H&M den ciciler aldık kızıma,yazlık t-shirtler,86aldım,offf ya ck çabuk büyüdüler.

Canım ALLAH mevlüdünüzü kabul etsin.sünnet icin ck iyi bir yaş bence,daha çabuk iğleşir.
Sütün varsa emzir bence canım.benim hic sütüm olmadı,eğer olsaydı 2yaşına kadar emzirirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…