2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Canım ALLAH mevlüdünüzü kabul etsin.sünnet icin ck iyi bir yaş bence,daha çabuk iğleşir.
Sütün varsa emzir bence canım.benim hic sütüm olmadı,eğer olsaydı 2yaşına kadar emzirirdim.

gece emzirmeyi bıraktım dün itibari ile
akşam 22.30 uyku öğünü sonra sabah 6 da uyanana kadar emzirmedim arandı tabi anni anni bitirdi beni ama zaraliymıs be canım

[QUOTEm_OLaCaK_KIZ, post: 39665532, member: 503612"]gece emzirmeyi bıraktım dün itibari ile
akşam 22.30 uyku öğünü sonra sabah 6 da uyanana kadar emzirmedim arandı tabi anni anni bitirdi beni ama zaraliymıs be canım[/QUOTE]
Benim oglsn delu ediyo beni butun gece meme agzinda yoksa uyumuyo gunduzde oyle yapiyo uc gundur.sirtim tutuldu.karni tok devam sutu veriyorum iki kere gece..hastaligids gecti sayilir ama cok fena bise oldu..ust dis yeri morarmis ondan sanirim..benim iki oflandada basima bi is geldi diye emmeyi biraktirdim..buguk oglan onbes ay emdi ikinciye hamileyim diye biraktik..ikinci on dokuz ay emdi bobregim patladi bes gun hastanede kaldim oyle birskti.insaAllahh bunda sorunsuz iki yasta birakiriz.

[QUOTEm_OLaCaK_KIZ, post: 39665532, member: 503612"]gece emzirmeyi bıraktım dün itibari ile
akşam 22.30 uyku öğünü sonra sabah 6 da uyanana kadar emzirmedim arandı tabi anni anni bitirdi beni ama zaraliymıs be canım
Benim oglsn delu ediyo beni butun gece meme agzinda yoksa uyumuyo gunduzde oyle yapiyo uc gundur.sirtim tutuldu.karni tok devam sutu veriyorum iki kere gece..hastaligids gecti sayilir ama cok fena bise oldu..ust dis yeri morarmis ondan sanirim..benim iki oflandada basima bi is geldi diye emmeyi biraktirdim..buguk oglan onbes ay emdi ikinciye hamileyim diye biraktik..ikinci on dokuz ay emdi bobregim patladi bes gun hastanede kaldim oyle birskti.insaAllahh bunda sorunsuz iki yasta birakiriz.[/QUOTE]

canım benım bıraktırma dediğim gece emzirme yoksa gündüz 5 6 kere emziriyorum ama gece süt vermek diş çürümüşesine orta kulak iltihabına falan sebep oluyormuş ikide bi uyanması cabası

canım benım bıraktırma dediğim gece emzirme yoksa gündüz 5 6 kere emziriyorum ama gece süt vermek diş çürümüşesine orta kulak iltihabına falan sebep oluyormuş ikide bi uyanması cabası[/QUOTE]
Emzirmediğim icin bilmiyorum böyle şeyler

Slm kızlar benim kuzu ikinci kez btonsiolit oldu hırıltısi var en ufak bir soğuk algınlığı sebep oluyor vebası olan var mi ardaninannesi senin kuzuda hirilti var di sanırım fok ne demiş size iyileşti mi

K kubizm geçen yazamadım; annene de sana da ayrı ayrı hayranım şu andan itibaren ben de hamilelikten önce giyime çok önem verip makyajsız dışarı çıkmazdım ama şu an tüm gün evde picamaylayım, bak eşofman demiyorum pijama dışarı çıkarken o kadar üşeniyorum ki dolaptaki kıyafetlerle 2 mağaza açılır ama ben üşendigimden saçımı t arayıp toplamaya uğraşmayım diye bere takıp bi kot ve pijama üstünün üstüne kaban geçirip gidiyorum hatta geçen gün o halde lüks bi mağazada bişeyler denedim. Kabinde ben denerken ,satış sorumlusu beden oldu mu vs die sorarken üstümdeki pijama görcek die baya gergin anlar yaşadım bu anımı da niye paylaştım bilmiyorum, hepiniz benden iğrendiyseniz artık yapabilirim, iyi geceler

yok yedirmiyorum canım zaten...doktorların bazılarına akıl sır ermiyor...

şimdiden hayırlı yolculuklar canım... oğluşunun mevlüdüde hayırlı olsun inşallah... sünnetinide çar çabuk atlatsın...
gece emzirmenin böyle zararlara yol açtığını bilmiyordum...ben sadece gece emziriyorum çok süt gelmiyor ama yinede emiyor.

haklısın canım... bizim yegenler biraz büyür laftan anlar sakinleşirler demiştik...büyüdükçe daha asi olmaya başladılar ..annem canımdan bezdiriyorlar diyor...

sağol canım...kubizm hepimize nasıl olmamız gerektiğini hatırlattı...

Merhaba canlar! Eymen Asaf in pesinden kosmaktan yazamiyorum. Yaklasik bir aydir yuruyor ama surekli dusuyor, daha tam olmadik yani.. Anne sutune devam ediyoruz ve aldigi kadar ek gida, fazla kilo almamis 9 buck kilo boy 73... Surekli bir ciglik atma bagirma modundayiz..Kizlar dediginiz gibi zaman su misali daha gecen dogurmustum diyorum.Ne cabuk buyuyorlar. Tekrar Tekrar ilk resimlerine bakiyorum... Kendimden de korkuyorum ne yalan soyleyeyim bu bebek dogurma mucizesi bana

Devam edeyim: okadar guzel bi duyguki o an okadar ozelki 4.cu 5. diye devam edermiyim acaba diyorum.Rabbim isteeyen herkese nasip etsin...Kubizm bravo sana valla helal olsun. Benim psikolojimde emanettir. Cok hassasim birakin haberleri gercek olaylari filmlere bile bakamam... Emzirmekten mi bilmiyorum çok zayifladim, bir ay once aldigi elbise ler bile olmaz oldu.

kızlar köfte yaptığınız kıyma nasıl ben yağsız 4 çekimden yaptım çok kuru v sert tükürüyor annem biraz yağlı olsun kıyma dei siz nasıl kıymda yapıyorsunuz?

canım benım bıraktırma dediğim gece emzirme yoksa gündüz 5 6 kere emziriyorum ama gece süt vermek diş çürümüşesine orta kulak iltihabına falan sebep oluyormuş ikide bi uyanması cabası
Emzirmediğim icin bilmiyorum böyle şeyler[/QUOTE]
binde mamasını gece 1 e düşürdüm doktor bize gece beslenmeden uyuyabilir ama ağlıyor istiyorsa huzursuzluk vermeyin besleyebilirsiniz dedi bende 2 den bire düşürdüm ama kesemiyorum çok ağlıyor birde büyüme hormonlarını düşünerekuykusunu erken yatırıyoruz biz 8:30-9 da uyumuş oluyor ve sabah 7-7:30 kadar aç dutamıyor 1 kere besliyorum ben .bir çok şey söyleniyor ama bizim dktorumuzktı çocuğu ağlatarak uyku eğtiminede karşı bnde bebeğimin tepkilerine göre davranıyorum o nasıl isterse öyle yani ablamın oğluda 2 yaşında bıraktı gece beslenmesini yani biraz bebeklede alakalı .

kızlar köfte yaptığınız kıyma nasıl ben yağsız 4 çekimden yaptım çok kuru v sert tükürüyor annem biraz yağlı olsun kıyma dei siz nasıl kıymda yapıyorsunuz?
canım bende yağsız alıyorum ama içine zeytin yağı koyuyorum birazda havuç rendeliyorum,birazda irmik
... pek kuru olmuyor... yağsız tavaya koyup kapağını kapatıyorum önce sulanıyor sonrada suyunu çekince hafif kızarıyor...

Slm kızlar benim kuzu ikinci kez btonsiolit oldu hırıltısi var en ufak bir soğuk algınlığı sebep oluyor vebası olan var mi ardaninannesi senin kuzuda hirilti var di sanırım fok ne demiş size iyileşti mi
Canim bizim cigerlere innmemisti cok sukur gecti..bol ihlamur dut pekmezi iyi geldi bize..cok gecmis olsun bebisine

kızlar cevap yazanlar için çok teşekkürler hala anne sütü vermeye devam edip sağmak isteyenlere ameda tekli elektrikli süt pompası öneriyorum anne sütü gibisi yok..

Iyi geceler

Dogum gunu hazirliginda olanlara kolayliklar diliyorum. Benim de ailem gelme planlari yapiyormus. Cekirdek aile oluruz derken, bir hayli kalabalik olacagiz gibi gorunuyor

Supapatya ben az yagli kuzu kiyma aliyorum. Tek cekim kullaniyorum. Pisirirken de zeytin yagi ilave ediyorum. Yumusak ve sulu oluyor. Cignemeden yutuyor zaten

iyi geceler kızlar 2 gündür evcek gribiz yine babamız 1 ay oldu askerden geleli 2.kez grip bulaştırdı kavga ettım artık bı daha grip olursa eve almayacam annem 3 gün sonra gidiyor iyileşebilmek için ne varsa yiyip içiyorum

süpürmeyi beceremıyor benım kı sulu işleri pis işleri yaptırıyorum tuvalet banyo yıkama çöp dökme bulasık toplama gönlü olursa yemekte yapar gönlü olmazsa kılı kıpırdamaz

Ya 100kerede hamile kalsam o korku artık hep olacak...Allah hic kimseye evlat acısı yaşatmasın....
amin canım görmediğin koklamadığın halde unutamamıssın allah onun ömrünüde kucagındakıne versin onun acısını tattırmasın

bazen biz planlıyoruz kader işliyor canım olsun kuzun sağlıklı ya masallah şimdi çalıssan saatlerin cokmuş bebişine zor olurdu

evet bi gelir daha olması işlerine geliyo benimkıde pek maçoydu hiç çalışmasam çalış demezdi hepsi söndü.tatlım benim hamilelik cok kötüydü 9 ay pijama esofman spor ayakkabı kusmaktan yataktan cıkamadım su an o günleri hatırlıyorum iiyim sağlıklııyım niye böyle gezeyim diyorum gecen hamileyken giydiğim kıyafetleri çöpe attım görmeye dayanamıyorum hele yarım metre karda bile spor giyiyordum bı daha ayakkabı gıyemem diyordum aldım topuklu botları bütün gün üstünde kosturuyorum sınıfta alıstım rahata alısması kolay ama kendini mutlu hıssettiğin seye de hemen alısıyorsun
ayy bende ücretsiz izindeyken ihtiyacı kadar alıyordum elim gitmiyordu bu ara cozuttum yine kendime hiç almıyorum hep kuzuma

maşallah korsana benimki benden ayrı yatmıyor alıstı babası yokken su an cok sıkıntı yasıyoruz park yatakta var karyolada epeyide geniş ikiside ama yetmiyor dönmeye calısıp dönemeyınce ağlamaya başlıyor çekmeceler sıkıntı ya güvenlık kılıdı aldım ama takmadım oynasın bıksın diye yok bıkmıyo elini sıkıstırdı dün taktım artık birde halısız yerlerde ayagı cok kayıyor kosarken hep düşüyor kafayı kaç kez vurduk sizdede oluyor mu

geçmiş olsun canım bizde aynıyız burun akıntısı keyifsizlık. maşallah kuzuna yakında koşmaya baslar.bende katılıyorum canım asırı yoruluyorum ama calısmak bana ii geldi hem maddi hem manevi yavrum benim herseyım ama arada bebek maması kakası dısında normal muhabbet edebilecegin bi ortama girmek ii geliyor gerçi ben arkadaslarada sureklı kızımı anlatıyorum ama olsun
alısverişle basla netten bir ıkı kıyafet sıpariş ver az fön az ruj kendini öyle ii hissedeceksın kı gerisi gelecek
Benim oglsn delu ediyo beni butun gece meme agzinda yoksa uyumuyo gunduzde oyle yapiyo uc gundur.sirtim tutuldu.karni tok devam sutu veriyorum iki kere gece..hastaligids gecti sayilir ama cok fena bise oldu..ust dis yeri morarmis ondan sanirim..benim iki oflandada basima bi is geldi diye emmeyi biraktirdim..buguk oglan onbes ay emdi ikinciye hamileyim diye biraktik..ikinci on dokuz ay emdi bobregim patladi bes gun hastanede kaldim oyle birskti.insaAllahh bunda sorunsuz iki yasta birakiriz.[/QUOTE]
bizde gece emmeyi bıraktık tabi ben bıraktırmadım kızım kendi bıraktı artık gecede emmiyor 11 ay emdi bıraktı mamada vermıyorum yatmadan ve kalkınca veriyorum gercekten gece uykuları daha rahatladı.ama masallah diğerlerinide çok güzel emzırmısssın güçlü kuvvetlı olur senın oğlanlar.diş sıkıntısı benı de mahvetti 4 diş aynı anda cıkmaya calısıyo su an 2 haftadır süreklı uyanıyo gece emzıgını yan cevırıp dişini kaşıyo kuzum.

estağfuullah gülüm niye iğrenelim dünden beri hastayım elimde tuvalet kağıdı burnumu sılıyom üstümde pijama olur öyle bazen önemli olan genele yaymamak bu durumu sende toparlarsın yakında hem hamilelikten önce sonra diye ayırma dünyanı sen bir melek dünyaya getirdin hala gençsın güzzelsin mağazaya gidecek kadarda vaktin var evdede bi sürü kıyafetin var eeee ne duruyorsun helva yapsana

hepimizin arada bir silkelenmeye kabuğunu atıp yenilenmeye ihtiyacı oluyor sanırım
masallah kuzuna hayırlı olsun bizimkide parkede cok düşüyor ondada suç yok ben bıle kayıyorum parkede ee sen hepimizden ii bilirsin düşe kalka büyüyecekler annesi. bu arada masallah sana nasıl gözün alıyor 4-5 gercekten asıl sana bravo zaten onların peşinde koşmaktan zor nefes alıyordun aman biraz daha büyüt bari kuzunu daha küçük

tatlım 3 cocuk emzırmek kosturmak daha ne olsun vitamin takvıyesı falan al bari bu arada bı kaç ay önce bu cok zor oldu artık bebek özlemem bı an önce büyüsün istiyorum yazmıstın anneler böyle hemen unutup bebek özlüyor galıba

Selamlar güzeller, Nasılsınız?
Hazır vakit bulmuşun sıkıntımı paylaşmak istiyorum. Daha önce de bahsetmiştim kuzumun kabızlığından, 3 aydır düzene girmedi ve tahminimce o dönemde ek gıdayı birden artırdığını oldu. Sonraki süreçte yedirdiklerime dikkat ettim; kayısı suyu, armut suyu, avokado, zeytinyağı, bademyağı, kimyon, rezene, duphalac şurup vs aklınıza ne geliyosa hepsini denedim ama bir kere iyi geldiyse devamı gelmedi orada kaldı, yavrum bazen gün aşırı bazen 3-4 günde bir yapıyor kakasını ve katı bi şekilde ağlayarak yapıyor. Birkaç kez fitil 1 kez lavman denedim, yine feryat figan yaptı ve sonrasında da düzelmedi. Kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki. Doktora gittik on gün sürekli lavman yapmamızı ,vücudunun kaka yapma alışkanlığını bu şekilde kazanacağını söyledi, onun dışında klasik şeyler söyledi lifli gıdalar yedir, sıvı tüketim, pirinç patates muz verme fln dedi ki zaten vermiyorum. Lavman zaten travmatik bir etki yaratıyor ve bazı dr lar bu yüzden lavman fitil önermiyor hatta bağırsak tembelliğine neden olabileceğini, lavman daki kimyasalların kana karışabilecegini bebeğe zarar verebileceğini söylüyorlar. Ben napacağımı şaşırdım, lavman yapsam çocuk etkilenecek psikolojisi de vücudu da belki olumsuz etkilenecek, yapmasam sorun çözülmüyor devam ediyor sürekli. Ne yapacağımı şaşırdım ben. Doktor önemli bi sorun ya da çatlak vs yok dedi muayenede ama kuzum katı kaka yaptığı ve acı çektiği için her kaka yaptığında feryat figan ağlıyo, kendini sıkıyor yapmamak için çok üzülüyorum ( yerimde olsanız ne yapardınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…