- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Canım ALLAH mevlüdünüzü kabul etsin.sünnet icin ck iyi bir yaş bence,daha çabuk iğleşir.
Sütün varsa emzir bence canım.benim hic sütüm olmadı,eğer olsaydı 2yaşına kadar emzirirdim.
Gece emzirmekmi zarlıymış canım?gece emzirmeyi bıraktım dün itibari ile
akşam 22.30 uyku öğünü sonra sabah 6 da uyanana kadar emzirmedim arandı tabi anni anni bitirdi beni ama zaraliymıs be canım
Gece emzirmekmi zarlıymış canım?
Benim oglsn delu ediyo beni butun gece meme agzinda yoksa uyumuyo gunduzde oyle yapiyo uc gundur.sirtim tutuldu.karni tok devam sutu veriyorum iki kere gece..hastaligids gecti sayilir ama cok fena bise oldu..ust dis yeri morarmis ondan sanirim..benim iki oflandada basima bi is geldi diye emmeyi biraktirdim..buguk oglan onbes ay emdi ikinciye hamileyim diye biraktik..ikinci on dokuz ay emdi bobregim patladi bes gun hastanede kaldim oyle birskti.insaAllahh bunda sorunsuz iki yasta birakiriz.[/QUOTE][QUOTEm_OLaCaK_KIZ, post: 39665532, member: 503612"]gece emzirmeyi bıraktım dün itibari ile
akşam 22.30 uyku öğünü sonra sabah 6 da uyanana kadar emzirmedim arandı tabi anni anni bitirdi beni ama zaraliymıs be canım
Aaaa bilmiyordum.ama emzirmeye devam ediyorsun,sadece gece emzirmiyorsun.evet tatlım
Benim oglsn delu ediyo beni butun gece meme agzinda yoksa uyumuyo gunduzde oyle yapiyo uc gundur.sirtim tutuldu.karni tok devam sutu veriyorum iki kere gece..hastaligids gecti sayilir ama cok fena bise oldu..ust dis yeri morarmis ondan sanirim..benim iki oflandada basima bi is geldi diye emmeyi biraktirdim..buguk oglan onbes ay emdi ikinciye hamileyim diye biraktik..ikinci on dokuz ay emdi bobregim patladi bes gun hastanede kaldim oyle birskti.insaAllahh bunda sorunsuz iki yasta birakiriz.
yok yedirmiyorum canım zaten...doktorların bazılarına akıl sır ermiyor...Bence de yedirmeye canım snowy ye katılıyorum. Taze taze yedirmeye varken neden şüpheli bişey yedirensin ki bebeğimize. Bazı dr lar cidden çok acaip, geçen kabızlık icin gittik dr amcaya ki baya da araştırıp buldum kendisini bi ton ilaç yazdı bi de activia fln gibi prebiyotik yoğurt al yedir dedi. Ben kendim alıp yemiyorum katkılı ne olduğu belirsiz ambalajlı hazır gıdaları, kendim yemediğimi gözümden sakındığım yavruma vermemi söylüyo doktor, hayret...
şimdiden hayırlı yolculuklar canım... oğluşunun mevlüdüde hayırlı olsun inşallah... sünnetinide çar çabuk atlatsın...kızlar uzun zamandır yazmadım hepinize içten sevgiler öncelikle, güncel sorunumuz diş sıkıntısı ve gece beslenmesi. ..eşim artık tamamen gece emzirmeyi kesmemi istiyo ben ise kilosu az diye yanasmıyorum, diş çürümüşesine orta kulak iltihabına falan neden oluyormuş şimdilik 1 yaşına gelsin o zaman kesicem diye sallıyorum ama yanlış biliyorum
bide gece emzirmesem mastit oluyorum o ne olacak?
bu arada 2 martta ankaraya gidiyorum babamın mevludunu yapmaya, gitmişken metehanı da sünnet ettircez
haklısın canım... bizim yegenler biraz büyür laftan anlar sakinleşirler demiştik...büyüdükçe daha asi olmaya başladılar ..annem canımdan bezdiriyorlar diyor...Goz acip kapayincaya kadar gelir o gunler de canim. Bak yas gunlerine ne kaldi sunun surasinda. Bir bakmisiz okula baslamislar. Unuttugumuz tek sey buyudukce sorunlari azalmiyor
Kilodan degil canim, benimki de 12 kusur. Soya cekim var sanirim. Ebeveynlerden aliyorlar bazi ozelliklerini. Ben erken yurumusum o da bana benzemis. Senin guzellik te birden kalkar yurur
Ev yapimi yogurt out mu olmus. Tovbe yarabbi, activia nedir yahu
Sunneti kolay gecer insallah canim, hayirli olsun simdiden.
sağol canım...kubizm hepimize nasıl olmamız gerektiğini hatırlattı...HIRSIZI kızın çok tatlı maşallah, saçları falan çok hoşş
K kubizm idolüm oldun canım ya, ben hep bakımlı olmak istemişimdir, ama demek ki içimden tam gelmiyor yani bütün gün eşortmanla dolaşıyorum bazen markete giderken falan giyinmek o kadar zor geliyorki, bir yerden başlamalıyım kendime bakmaya ama nasıl
Emzirmediğim icin bilmiyorum böyle şeyler[/QUOTE]canım benım bıraktırma dediğim gece emzirme yoksa gündüz 5 6 kere emziriyorum ama gece süt vermek diş çürümüşesine orta kulak iltihabına falan sebep oluyormuş ikide bi uyanması cabası
canım bende yağsız alıyorum ama içine zeytin yağı koyuyorum birazda havuç rendeliyorum,birazda irmikkızlar köfte yaptığınız kıyma nasıl ben yağsız 4 çekimden yaptım çok kuru v sert tükürüyor annem biraz yağlı olsun kıyma dei siz nasıl kıymda yapıyorsunuz?
Canim bizim cigerlere innmemisti cok sukur gecti..bol ihlamur dut pekmezi iyi geldi bize..cok gecmis olsun bebisineSlm kızlar benim kuzu ikinci kez btonsiolit oldu hırıltısi var en ufak bir soğuk algınlığı sebep oluyor vebası olan var mi ardaninannesi senin kuzuda hirilti var di sanırım fok ne demiş size iyileşti mi
süpürmeyi beceremıyor benım kı sulu işleri pis işleri yaptırıyorum tuvalet banyo yıkama çöp dökme bulasık toplamaBiz evlendiğimizde eşim okuyordu,ben eğitimimi tamalamıştım,eşim ilk yılar bana yardım edemiyordu,dersler falan...okul bitince yardım etmeye başladı.ben artık çalışmıyorum ama süpürgeyle kocamın arasına girmedim,süpürgeden eşim sorumlu.
Araba koltuğunu ve puseti benim kız hic sevmiyor.bugün 2-3saat pusetle gezmeye cıktık offff kıyamet koptu,ama çıkartmadım puseten.ya hic sevmiyor puseti...şimdi aynı puseti kardeşimde aldı,bakalım yeğenim sevecekmi.
amin canım görmediğin koklamadığın halde unutamamıssın allah onun ömrünüde kucagındakıne versin onun acısını tattırmasınYa 100kerede hamile kalsam o korku artık hep olacak...Allah hic kimseye evlat acısı yaşatmasın....
bazen biz planlıyoruz kader işliyor canım olsun kuzun sağlıklı ya masallah şimdi çalıssan saatlerin cokmuş bebişine zor olurduBende hep çalışırım diyordum,ilk bebeğime hamileyken çalışmayı düşünüyordum,ama bebeğimi kaybedince paranin bir işe yaramadığını anladım.eşim çalışmamı istemiyordu saten.
Ama durumumuz müsait olmasaydı calışmaya devam ederdim.ben çalışmayı ck seviyordum,daha doğrusu işimi ck seviyordum.ck yorucuydu,sorumluluk taşımak ck zordu,10-12saat çalışıyordum.
evet bi gelir daha olması işlerine geliyo benimkıde pek maçoydu hiç çalışmasam çalış demezdi hepsi söndü.tatlım benim hamilelik cok kötüydü 9 ay pijama esofman spor ayakkabı kusmaktan yataktan cıkamadım su an o günleri hatırlıyorum iiyim sağlıklııyım niye böyle gezeyim diyorum gecen hamileyken giydiğim kıyafetleri çöpe attım görmeye dayanamıyorum hele yarım metre karda bile spor giyiyordum bı daha ayakkabı gıyemem diyordum aldım topuklu botları bütün gün üstünde kosturuyorum sınıfta alıstım rahata alısması kolay ama kendini mutlu hıssettiğin seye de hemen alısıyorsunbencede bende hassasım bu konuda ablama diyorum hasta ise yeğenim gelmeyin bizede çağırmayın bir keresinde kahvaltıya çağırıd dedi hasta yok evde gitim yeğenim hasta çok sinirlendim şurada 1,5-2 yaşına gelene kadar sende hassasiyetime saygı duy sonra elbet hasta olacak ama derdini dillendirecek şimdi burnu dolsa çıkaramıyor nefes alamıyor küçük dedim şimdi hasta gelmeyin yada iyi gelin diyor..
benim eşimde süpürgeci :) benim alerjim lduğundan o işlere eşim bakıyor .
K kubizm benim eşimde nişanlllıkta ben seni çalıştırmam diyordu evlendik baktım çık dfemiyor aradan yıllar geçti çocuk oldu istersen çık dedi am dediğin gibi düşündüm çıkmadım ama iyikide çıkmamışın onun çalıştığı yerde işler bozuldu.geçim sıkıntısını görünce onlarda ne yapsın omuz veren olunca daha rahat ses etmiyorlar.bu arada enerjinede hayran kaldım ben normaldede özel bir yere gitmeyeceksek sürekli eşofman spor ayakkabı ileyim eşimde öyle hatta işe bileçoğu zaman eşofman ile geliyorum zaten spor ayakkabıya öyle bir alıştımki topuklu giyince 2 gün bacaklarım ağrıyor :)
ayy bendeGünaydın kızlar....inşallah herkes iyidir....bugün hava ck güzel...öğlen babamız bizi gezmeye götürecek,kızıma ciciler alacağız.ya ben ck mutlu oluyorum kızıma birşeyler alınca.artık önce kızıma alıyorum,sonra kendime...
maşallah korsana benimki benden ayrı yatmıyor alıstı babası yokken su an cok sıkıntı yasıyoruz park yatakta var karyolada epeyide geniş ikiside ama yetmiyor dönmeye calısıp dönemeyınce ağlamaya başlıyorSelamlar guzellerBizde de gunes var. korsan ogle uykusunda suan. Uyansin parka gidecegiz. Sizlere de iyi gezmeler&alisverisler
Mavis hos geldin canim. Uyuyor evet odasinda. Park yatagin fermuarli kismini acik birakiyorum istedigi gibi girip cikiyor. Uyaninca solugu bizim odada aliyor ya da mutfaga gecip cekmeceleri bosaltiyor
geçmiş olsun canım bizde aynıyız burun akıntısı keyifsizlık. maşallah kuzuna yakında koşmaya baslar.bende katılıyorum canım asırı yoruluyorum ama calısmak bana ii geldi hem maddi hem manevi yavrum benim herseyım ama arada bebek maması kakası dısında normal muhabbet edebilecegin bi ortama girmek ii geliyor gerçi ben arkadaslarada sureklı kızımı anlatıyorum ama olsunmerhaba arkadaşlar, kızlarım dünden beri daha iyiler ateş olayı bitti amam öksürük ve burun akıntısı devam ediyor, keyfide idare eder, minik kızım dün annesine doğum günü hediyesi verdi ve 5-6 adım kadar yürüdü defalarca, bundan sonra çok daha yorucu günler bekliyor beni ama olsun canları sağ olsun da , bir bakıyorsunuz hepsi geçmiş kızlar
benim eşimde önceden yardım ediyordu ama şimdi evdeyim diye pek bir şeyi ellemiyor, puset ve oto koltuğu konusunda kesinlikle nasıl alışırsa öyle gider ağlayınca çıkarma yerinden bir kaç defa daha ağlayacaktır sonra bir bakmışsın alışmış
aslında evde olmak tabi ki daha rahat, ama bir kadının imkanı varsa tabiki çalışmalı ekonomik özgürlük çok önemli bence dünyanın her türlü hali var, çok yıpranıyoruz belki ama olsun
alısverişle basla netten bir ıkı kıyafet sıpariş ver az fön az ruj kendini öyle ii hissedeceksın kı gerisi gelecekHIRSIZI kızın çok tatlı maşallah, saçları falan çok hoşş
K kubizm idolüm oldun canım ya, ben hep bakımlı olmak istemişimdir, ama demek ki içimden tam gelmiyor yani bütün gün eşortmanla dolaşıyorum bazen markete giderken falan giyinmek o kadar zor geliyorki, bir yerden başlamalıyım kendime bakmaya ama nasıl
Benim oglsn delu ediyo beni butun gece meme agzinda yoksa uyumuyo gunduzde oyle yapiyo uc gundur.sirtim tutuldu.karni tok devam sutu veriyorum iki kere gece..hastaligids gecti sayilir ama cok fena bise oldu..ust dis yeri morarmis ondan sanirim..benim iki oflandada basima bi is geldi diye emmeyi biraktirdim..buguk oglan onbes ay emdi ikinciye hamileyim diye biraktik..ikinci on dokuz ay emdi bobregim patladi bes gun hastanede kaldim oyle birskti.insaAllahh bunda sorunsuz iki yasta birakiriz.[/QUOTE][QUOTEm_OLaCaK_KIZ, post: 39665532, member: 503612"]gece emzirmeyi bıraktım dün itibari ile
estağfuullah gülüm niye iğrenelim dünden beri hastayım elimde tuvalet kağıdı burnumu sılıyom üstümde pijama olur öyle bazen önemli olan genele yaymamak bu durumu sende toparlarsın yakında hem hamilelikten önce sonra diye ayırma dünyanı sen bir melek dünyaya getirdin hala gençsın güzzelsin mağazaya gidecek kadarda vaktin var evdede bi sürü kıyafetin var eeee ne duruyorsun helva yapsanaK kubizm geçen yazamadım; annene de sana da ayrı ayrı hayranım şu andan itibarenben de hamilelikten önce giyime çok önem verip makyajsız dışarı çıkmazdım ama şu an tüm gün evde picamaylayım, bak eşofman demiyorum pijama dışarı çıkarken o kadar üşeniyorum ki dolaptaki kıyafetlerle 2 mağaza açılır ama ben üşendigimden saçımı t arayıp toplamaya uğraşmayım diye bere takıp bi kot ve pijama üstünün üstüne kaban geçirip gidiyorum hatta geçen gün o halde lüks bi mağazada bişeyler denedim. Kabinde ben denerken ,satış sorumlusu beden oldu mu vs die sorarken üstümdeki pijama görcek die baya gergin anlar yaşadım bu anımı da niye paylaştım bilmiyorum, hepiniz benden iğrendiyseniz artık yapabilirim, iyi geceler
hepimizin arada bir silkelenmeye kabuğunu atıp yenilenmeye ihtiyacı oluyor sanırımyok yedirmiyorum canım zaten...doktorların bazılarına akıl sır ermiyor...
şimdiden hayırlı yolculuklar canım... oğluşunun mevlüdüde hayırlı olsun inşallah... sünnetinide çar çabuk atlatsın...
gece emzirmenin böyle zararlara yol açtığını bilmiyordum...ben sadece gece emziriyorum çok süt gelmiyor ama yinede emiyor.
haklısın canım... bizim yegenler biraz büyür laftan anlar sakinleşirler demiştik...büyüdükçe daha asi olmaya başladılar ..annem canımdan bezdiriyorlar diyor...
sağol canım...kubizm hepimize nasıl olmamız gerektiğini hatırlattı...
masallah kuzuna hayırlı olsun bizimkide parkede cok düşüyor ondada suç yok ben bıle kayıyorum parkede ee sen hepimizden ii bilirsin düşe kalka büyüyecekler annesi. bu arada masallah sana nasıl gözün alıyor 4-5 gercekten asıl sana bravo zaten onların peşinde koşmaktan zor nefes alıyordun aman biraz daha büyüt bari kuzunu daha küçükMerhaba canlar! Eymen Asaf in pesinden kosmaktan yazamiyorum. Yaklasik bir aydir yuruyor ama surekli dusuyor, daha tam olmadik yani.. Anne sutune devam ediyoruz ve aldigi kadar ek gida, fazla kilo almamis 9 buck kilo boy 73... Surekli bir ciglik atma bagirma modundayiz..Kizlar dediginiz gibi zaman su misali daha gecen dogurmustum diyorum.Ne cabuk buyuyorlar. Tekrar Tekrar ilk resimlerine bakiyorum... Kendimden de korkuyorum ne yalan soyleyeyim bu bebek dogurma mucizesi bana
tatlım 3 cocuk emzırmek kosturmak daha ne olsun vitamin takvıyesı falan al bari bu arada bı kaç ay önce bu cok zor oldu artık bebek özlemem bı an önce büyüsün istiyorum yazmıstınDevam edeyim: okadar guzel bi duyguki o an okadar ozelki 4.cu 5. diye devam edermiyim acaba diyorum.Rabbim isteeyen herkese nasip etsin...Kubizm bravo sana valla helal olsun. Benim psikolojimde emanettir. Cok hassasim birakin haberleri gercek olaylari filmlere bile bakamam... Emzirmekten mi bilmiyorum çok zayifladim, bir ay once aldigi elbise ler bile olmaz oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?