2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Oooooo canım ya kıyamam,başka doktora götür,belki başka şeyler önerir.bol bol su cay icsin canım.

bizde gece emmeyi bıraktık tabi ben bıraktırmadım kızım kendi bıraktı artık gecede emmiyor 11 ay emdi bıraktı mamada vermıyorum yatmadan ve kalkınca veriyorum gercekten gece uykuları daha rahatladı.ama masallah diğerlerinide çok güzel emzırmısssın güçlü kuvvetlı olur senın oğlanlar.diş sıkıntısı benı de mahvetti 4 diş aynı anda cıkmaya calısıyo su an 2 haftadır süreklı uyanıyo gece emzıgını yan cevırıp dişini kaşıyo kuzum.

estağfuullah gülüm niye iğrenelim dünden beri hastayım elimde tuvalet kağıdı burnumu sılıyom üstümde pijama olur öyle bazen önemli olan genele yaymamak bu durumu sende toparlarsın yakında hem hamilelikten önce sonra diye ayırma dünyanı sen bir melek dünyaya getirdin hala gençsın güzzelsin mağazaya gidecek kadarda vaktin var evdede bi sürü kıyafetin var eeee ne duruyorsun helva yapsana

hepimizin arada bir silkelenmeye kabuğunu atıp yenilenmeye ihtiyacı oluyor sanırım

masallah kuzuna hayırlı olsun bizimkide parkede cok düşüyor ondada suç yok ben bıle kayıyorum parkede ee sen hepimizden ii bilirsin düşe kalka büyüyecekler annesi. bu arada masallah sana nasıl gözün alıyor 4-5 gercekten asıl sana bravo zaten onların peşinde koşmaktan zor nefes alıyordun aman biraz daha büyüt bari kuzunu daha küçük

tatlım 3 cocuk emzırmek kosturmak daha ne olsun vitamin takvıyesı falan al bari bu arada bı kaç ay önce bu cok zor oldu artık bebek özlemem bı an önce büyüsün istiyorum yazmıstın anneler böyle hemen unutup bebek özlüyor galıba [/QUOTE]
Ah canım....benim 3-4tane arkadaşım var 8-9aylıkken bebeklerini kaybettiler,kahroldular,niye bukadar üzülüyorlar diyordum kendi kendime....ben 6aylık yavrumu kaybetim...icim yandı bu ateş Sönmez....evlat acısı ck başka birşey canım,Allah kimseye yaşatmasın.
Calışmaya devam etseydim max haftada 42saat calışırdım canım.şimdilik geçiniyoruz ck şükür.ama ılerde çalışmak isterim,verimli olmak güzel birşey...

Aaaa elmanın kabız yaptığını bilmiyordum...ama elma duyu isal yapıyor bende.

senin bu karışımlarınada hayran kalmamak mümkün değil :) maşallah ben tahin kaşar doktora sodum ama vermededi kaşar çok yağlı ve tuzlu olduğundan önermedi zaten kiloya ihyiacı yok dedi bende vermedim ama karışımların süper ve besleyici.evet balkabağını bene çorbalarında kullanıyorum çok faydalı diye duymuştum bende.bu arada kızım balığı patates,havu. ve soğanlarla buğudabeğndi ama çorbasını sevmiyor buğuda yedi şükürki.

Aaaa elmanın kabız yaptığını bilmiyordum...ama elma duyu isal yapıyor bende.
her bünyede farklı canım benimde muz söktürür ama kızımı kabız yapıyor birde bütün meyveleri 3 gün kuralıyla denediğim için iyi biliyorum benim kızda yapıyor zaten doktoruda söyledi yapar diye

Alerji riski olduğundan sanırım canım ben de az bişey verdim alerji fln yapmadı şükürler olsun

Iyi geceler guzeller

Cok gecmis olsun canim. Kendi kendine yatmaya da alisir canim, zaman ver biraz. Cekmece meraki benimkinde de var. Ilk isi mutfaga gidip cekmeceleri kurcalamak zaten Dusmedi simdiye kadar cok sukur ama evet ayaklari kayiyor

Arkadaslar onerilerde bulunmuslar canim. Tecrube ettigim bir durum olmadigindan belirli bir gida onerisinde bulunamayacagim. Cok gecmis olsun. Insallah tavsiyeler kuzuna sifa olur.

Odasinda oynadigimizda girip cikiyor surekli. Oyun gibi dusunuyor onu. Oynamaktan yorulunca da girince basini koyuyor be yavas yavas uyuyor canim. Tutmadan kalkiyor ve yuruyor canim. Birakti emeklemeyi cok sukur. Evet ben de cogu zaman macunsuz fircaliyorum canim. Onemli olan aliskanlik kazanmasi su etapta.

ben,eşimden sonra kızımda grip oldu o kadar maske tatktık fayda etmedi ya .bu gün hava güzkdi parka gittik hapşışıkla burnu baya açıldı dışarıda doktora gideceğiz aradım.

Gecmis olsun gulum, cabucak toparlanir insallah.

Masallah pasana Gecmis olsun canim. Benim belim de basladi bu sabah yine. Surer 3-5 gun...

tşk ederim canım kızım hiçbirşey yemediği için hala öyle( oğlum öyle olmasın diye ne bulursam tepiyorum, ama doktorun haklı dün heryeri kızardı oğluşun, sanırım tahin sabah akşam ağır geldi kestim onu, birde ceviz almıştım, kasada öderken Amerikadan geldi dediler, acaba omu alerji yaptı nebileyim ben tahine yordum tereyağı tahin gerçekten ağır biraz abarttım
vet benimkide çorbadan ziyade parmak besinleri daha çok yiyor, dün ablası kavurma çok sever, babannesi yapmış sağolsun, minik minik onada yedirdim bayıldı:))
hepimizin kuzularına afiyet bal şeker ve şifaa olsun inşallahh güzen annişlerrr

yok canım muz söktürmez tutar oyüzden içine bol zeytinyağı koyuyorum ben

sanada cok geçmiş olsun canım niye yeniledi acaba zorladın mı ki?

Merhabalar :)
Bebe biskuvisi yaptim geçenlerde yulafli tam bugday unlu. Robotta ufalttigim halde sert ve puturlu kaliyor. Sut vb ile vermek icin. Erimiyor. Begenip yemiyor. Bebe biskuvisi yapan varsa siz nasil yapıyorsunuz? Ezip mi veriyorsunuz, eline mi veriyorsunuz? Bebeginizin begendigi bir tarif var mi?

Iyi akşamlar kızlarrrrr....nasılsınız?
Kızlar şeker hamuru nasıl yapılıyor bilen varmı?kızımın doğum gününde 1 şeklinde kurabiyeler yapmak istiyorum,ama şeker hamuru hic yapmadım.
Bugün pastamızı ısmarladık inşallah güzel olur.

Ikısınıde yaptım ben kızlar fırsat bulunca girip tarif yazarım ii geceler

canım Türkiye de olsaydın işin daha kolaydı sana yer falan tarif ederdim bazı marketlerde ki ürünlerden falan... ben şeker hamurunu marşmelovla yapıyorum burada pembe ve beyazı satılıyor...benmari usulü eritiyorum...sonra içine pudra şekeri dökerek hamur haline getiriyorum yoğurarak... kurumasın diye streç filme sarıyorum... pudra şekeri serpip tezgahta merdane ile açıyorum pastanın büyüklüğünde...
ama bu şeker hamurunu sade lokum ile yapan var... lokumları yine pudra şekeriyle (aldığı kadar) yoğuruyorlar ve hangi renk istiyorsan gıda boyası katıyorsun yoğururken...internette daha patik tariflerini bulabilirsin

Ck teşekkür ederim canım
Türkiye'de herşeyin hazırı var ne güzel.burdada var ama ck pahalı.marshmallowlu yapacağım bende,KV cuma günü gelecek inşallah tr'den,kurabiye formları falan ısmarladım,kızıma elbise almışlar doğum günü icin LCW'den.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…