2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
GÜNAYDIN KIZLAR
GÜZEL,MUTLU,SAĞLIKLI,HUZURLU HAFTA OLUR INŞALLAH....
2gündür bitkin bir durumdayım,kız gece 2de uyanıyor 4te tekrar yatıyor...ck yorgunum,kahve makinasına bağlandım,kahve ayakta tutuyor beni.
diş ağrısıdır canım benim kızında yan dişleri çıkıyor...geceleri 1 haftadır öyle...

salıncağı sevdi ama azıcık sallandıktan sonra kafasını göğe dikti uyuyacaktı neredeyse..
banyo sularından bile mikrop kapıyorlar.. yavrum düzelir inşallah...dediğin gibi bizden bile geçiyor mikrop ne kadar dikkat etsek de kapıyorlar...

Gecmiş olsun canım.biz hep diş çıkıyor diyoruz,ama diş falan yok.aptamil 3e gectik,2 ck almışız,1tanesi kaldı artık.dedik belki acıkıyordur,ama oda değilmiş.neden uyanıyor geceleri anlamadık.

Canım diş nekadar sürede çıkıyor?

Selam guzeller Mujdeli haberlerle dolu bir hafta olur insallah Dun gezdik tozduk, kampuste cimenlerde kosturdu minigim. Kazlari kedileri kovaladi. Lego aldik. Ona ogretelim derken bir baktim esimle ben dalmisiz oynamaya

Selo biz kucagimizda yikiyorduk kis boyu. Cikmak istemiyordu hic. Havalar isindi iyice. Artik havuzu hazirliyorum. Ordeklerini de koyuyorum icine. Oynayarak yikaniyor. Hirsizinin dedigi gibi basina su dokulmesinden rahatsizdir belki. Sen bizden daha tecrubelisin ama banyoyu oyuna donusturursen belki daha keyif alir.

Burcu oglan daha kucukken aksam 22 gibi pizza ismarlamisligimiz var. Dominos aksam da yolluyor ama en son kac bilmiyorum canim.

Ardaannesi erkekler istese de bizim kadar yetenekli olamiyor. On parmagimizda 11 marifet. Bosver, sen kadin olmanin tadini cikart

Hirsizi bu yarismalar degil ama buyuk korsan beni cok kasiyor. Illa karsi takimi tutuyor. Igneliyor surekli eger benim takim kaybederse Yine unluleri tutuyor Kaybetmeye mahkum, farkinda degil. Aksam yatak odasina giderken "hezimet hezimet" diye tempo tutuyordum

Canım diş nekadar sürede çıkıyor?
BAZI BEBEKLERDE 1 AY SÜRÜYOR BAZIALRINDA İSE DAHA KISA SÜRE YADA 1 AYDANDA UZUN... BEBEKTEN BEBEĞE DEĞİŞİYORMUŞ...

ben sevemediğim tipler bile olsa içlerind ehep gönüllüleri tutuyorum istem dışı... daha mazlum olduklarını düşünüyorum her nedense... ama ne zaman izlesem kaybediyorlar... bende totem yaptım izlemiyorum sanki izlemeyince kazancaklarmış gibi geliyor...

Gecmiş olsun canım.biz hep diş çıkıyor diyoruz,ama diş falan yok.aptamil 3e gectik,2 ck almışız,1tanesi kaldı artık.dedik belki acıkıyordur,ama oda değilmiş.neden uyanıyor geceleri anlamadık.
canım elindekinide kullan bence 100ml kalori değerleri 1 yada 2 kalori fark var yani onunla alakası yoktur.dişten olabili canım 15-20 gün üst düşlerti çıkarken öyle huysuzlanmıştı kızım.bizde doktora gidip geldik babası giripti kızımda girip olmuş elini gözüne sürdüğünden gözüde kötüydü damla verdi bir tanede şuırup erken farkedildiği için antibiyotiğe gerek yok ciğeleri temiz dedi şükür kuzumla ananesi bırakıp geldim işe tekrardan.

sorma o dominos bizi batıracak durmadan eşime mesaj geliyor ya yine canım istdi diyp duruyor dün akşambizde yedik vallaha düşün düşün aklımıza hep pizzadaydı onlr yedi biz eksik mi kalalım :) bende çok severim karşıtını tutmayı keyifli oluyor :)dün hava çok kötüydü yağmur fırtına biz çıkamadık bi yere çok güzel vakit geçirmişsiniz.

Izle canim kazanacagiz

Dun gelmisti bize de mesaj. Kadinlar gunu nedeniyle indirimde imis Kebap niyetimiz oldugundan gormezden geldik

Antep e yaz geldi dersem mubalaga etmis olmam. Kisa kollu ciktik. Bu yaz gecen ki gibi rezil olmaya niyetim yok. Portatif klima edinecegim hemen. Hirsizi biliyordu sanirim klima olayini. Bize bir marka tavsiye et gulum

ben bilmesemde memnuniyetimden ötürü mitsubishi inventer var çok memnunun birde japon markası sharp ve reklamında japon biri çıkan bir marka vardı aklıma gelmedi en iyisi diyorlar biz 9 yıldır ısınma soğuma bu şekilde memnunuz .

Tesekkurler canim, bakiyorum

Oyyyy kıyamam yaaa...ada miranında gözü kötü olmuştu,doktora götereceğimiz gün iyileşmişti.ck zor oluyor ya bebekler hasta olunca.dertlerinide anlatamıyorlar.
Burda hava ck güzel,kızla dışarıya cıktık,20dakkika boyunca susmadı,ağladı.babamızı aradık,bizi almaya geldi.neyi var anlamıyorum...

canım portatif klima bakacaksan en uygunu buses marka olanı ama onun içinde camınızın bir köşesinde delik açmaları gerekiyor kışın deliği kapatırsınız bir aparatı var...kiracı olduğunuz için en mantıklısı o gibi duruyor çünkü klima söktürmesi taktırmasıda bayağı bir maliyetli sonuçta... ama normal klima alırsan ya supapatya88 yanın dediği gibi inverter klima al...mıtsubıshı iyidir ama piyasada kompresörü en kaliteli olan marka general dir...fakat bunlar montaj gerektiren split klimalar... mobil düşünüyorsan ya buses (en uygun fiyatlısı) diğeri issimo (en iyi satan ödülü alan- hem diğerlerine göre daha sessiz çalışıyor hemde verimi iyi)

eşimin canıda çekti izlerken... evde bazlama vardı yanlamasına ortadan 2 ye kestim salça ile sarmısağı karıştırıp sürdüm üzerine domates doğradım azıcık sivri biber üzerine kaşar rendeledim sucuk dilimledim kekik serptim fırına attım ...pizza gibi olmadı ama işimizi gördü...o gün pizzacılar iyi hasılat yaptı galiba...

canım o zaman dişidir bebeğinin sancısı...dışarıda bile ağladığına göre

Cok tesekkurler canim. Dedigin gibi kiraci olunca mobil bize daha uygun. Senin soyledigin markaya bakalim o zaman. Hortumsuz olanlari icin ne dusunuyorsun canim?

Bu aksam da simit yediler

Afiyet bal şeker olsun canım...offf simit yemek vardı şimdi,pizza falan simitin yanında hic birşey değil yaaaa,pizza heryerde var ama bizim SİMİTİMİZ sadece Türkiye'de var.
ahh kıyamam hiç bu yanını düşünememiştim sen gurbette simide hasret evdede yapılacak bir şey değilki ben bıktım vallaha işe çok erken gekdiğimden yıllardır böyle şeyler yemekten genelde evden bir şeyler getiriyorum ama bazen yetişemeyince yiyiyorum.

Burda var ama aynı olmuyor canım,burdakiler lastik gibi mübarek.biz Türkiye'de simit sarayı hastasıyız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…