Canım yaaa...dün eşim ilk defa kızımzla yanlız dışarıya çıktı,20dakika falan sürmüştür gidip gelmeleri.özledim...kendimi suçlu hisetim gitmediğim icin.eşimde duygu sômürüsü yapıyor,sonrada şaka yaptım diyor.şakası bile hoş değil,resmen kendimi kötü anne gibi hisetim....bencede bende aynı şekilde hissediyorum ama iyi bir şey değiş şuan o yüzden stres atamıyorum ama kimsede demiyorki git dinlen annem dün diyorki diyorum vaktim geldi işe gidiyorum eşimin eski patronundan kalan araç bozuldu iş arkadaşım geçerken alıp işe bırakıcaktı iniyim aşağıya evi bilmiyor dedim çaldırmadı inip gezicekmisin diyor yani böyle sinirden küp oldum artık zaten yanında konuştum girdim 5 dak geliyorum dedi yok çocuk arayana kadar salmadı.eşimde bu sıra sorumluluk almaktan iyice kaçar oldu çocuğa su dahi vermiyor bir şey olur sen ve sen yap sadece biraz oynuyor.annem zaten sürekli takipte wc bilr giremiyorum evde düşün kızım durmuyor bi bak wc giricem diyorum gelip wc kapısında bekliyor kızla artık komik ama wc bile işe gelince giriyorum yani o derece baskı yapıyor ben evden çıkacağım saniyye kadar kesinlikle bana nefes aldırmıyor daraltıyor beni çok anlıyorum oda daralıyor ama ne yapacağımı şaşırdım nasıl memnun edeceğimi bir dediğini iki etmiyorum kendime almayıp ona alıp yapıyorum her şeyi yok.tamam mecbur değil ama ben bakarım diyip sonrada bana olmadık laflar söylüyor .yani beni artık öyle bir psikolojiye soktularki artık istesemde boş bir kaç dak. olunca madem doğurdun senin hakkın yok gibi bir şey anlamadım bende.yaz gelsinde işten çıkıp kızımı alıp geziceğim stres atmak için .
Valla bazen duşu bile stresli alıyorum,eskiden keyfini cıkartırdım,artık şampuan ve bitti.eşim stres yapma diyor ama kız durmuyor,eşimde dursun diye herşeyi veriyor.bencede bende aynı şekilde hissediyorum ama iyi bir şey değiş şuan o yüzden stres atamıyorum ama kimsede demiyorki git dinlen annem dün diyorki diyorum vaktim geldi işe gidiyorum eşimin eski patronundan kalan araç bozuldu iş arkadaşım geçerken alıp işe bırakıcaktı iniyim aşağıya evi bilmiyor dedim çaldırmadı inip gezicekmisin diyor yani böyle sinirden küp oldum artık zaten yanında konuştum girdim 5 dak geliyorum dedi yok çocuk arayana kadar salmadı.eşimde bu sıra sorumluluk almaktan iyice kaçar oldu çocuğa su dahi vermiyor bir şey olur sen ve sen yap sadece biraz oynuyor.annem zaten sürekli takipte wc bilr giremiyorum evde düşün kızım durmuyor bi bak wc giricem diyorum gelip wc kapısında bekliyor kızla artık komik ama wc bile işe gelince giriyorum yani o derece baskı yapıyor ben evden çıkacağım saniyye kadar kesinlikle bana nefes aldırmıyor daraltıyor beni çok anlıyorum oda daralıyor ama ne yapacağımı şaşırdım nasıl memnun edeceğimi bir dediğini iki etmiyorum kendime almayıp ona alıp yapıyorum her şeyi yok.tamam mecbur değil ama ben bakarım diyip sonrada bana olmadık laflar söylüyor .yani beni artık öyle bir psikolojiye soktularki artık istesemde boş bir kaç dak. olunca madem doğurdun senin hakkın yok gibi bir şey anlamadım bende.yaz gelsinde işten çıkıp kızımı alıp geziceğim stres atmak için .
kesinlikle bu düşünceden sıyrılmamız gerek @Snowyy bu konuda yaşam tarzı ve hayat görüşü çok güzel beğeniyorum maa uygulayamıyorum ne yazııki .kerem her işini kendi yapıyor neredeyse biz bu zihniyetle çocuklarımıza farketmeden fırsat sunmuyor herşeyleriyle gereğinden fazla ilgileniyoruz .aslında iyi bir şey değil ama yapıyoruz :)Canım yaaa...dün eşim ilk defa kızımzla yanlız dışarıya çıktı,20dakika falan sürmüştür gidip gelmeleri.özledim...kendimi suçlu hisetim gitmediğim icin.eşimde duygu sômürüsü yapıyor,sonrada şaka yaptım diyor.şakası bile hoş değil,resmen kendimi kötü anne gibi hisetim....
stresli dönemler sonrası işte fazla düştük üstlerine odadan çıkarmıyor bwenim kızımda anne diye ağlıyor baağlı bir biray yerine bağımlı çocuk yetiştirip sonra yine biz üzüleceğiz.Valla bazen duşu bile stresli alıyorum,eskiden keyfini cıkartırdım,artık şampuan ve bitti.eşim stres yapma diyor ama kız durmuyor,eşimde dursun diye herşeyi veriyor.
Doğru söylüyorsun canım.bizim kız kimseyi yabancılamıyor.sorun bizde...kızımız yokken ya bize birşey olursa ya ona birşey olursa korkusu var bizde eşimle.eltim KV falan benden bile iyi bakar ama bırakamıyorum.stresli dönemler sonrası işte fazla düştük üstlerine odadan çıkarmıyor bwenim kızımda anne diye ağlıyor baağlı bir biray yerine bağımlı çocuk yetiştirip sonra yine biz üzüleceğiz.
yavas yavaş başla bence 8 saniye diye bir film girmiş vizyona çok beğeniliyor aslında gitmek gerek benim için zor ama senin bırabileceğim kişilerde var artık bu çocuklarımıza faydası olmayan düşünceden kurtulmalıyız.Doğru söylüyorsun canım.bizim kız kimseyi yabancılamıyor.sorun bizde...kızımız yokken ya bize birşey olursa ya ona birşey olursa korkusu var bizde eşimle.eltim KV falan benden bile iyi bakar ama bırakamıyorum.
Eskiden ck giderdik sinemaya...yakında başlarız inşallah gitmeye.bende o filmi ck merak ediyorum.buraya geldimi bilmiyorumyavas yavaş başla bence 8 saniye diye bir film girmiş vizyona çok beğeniliyor aslında gitmek gerek benim için zor ama senin bırabileceğim kişilerde var artık bu çocuklarımıza faydası olmayan düşünceden kurtulmalıyız.
canım durum zor görünüyor..evdeki herkese bir bıtkınlık çökmüş... nazar mı değdi size nedir... herşey iyi giderken birden kötüleşti ama ben herşey kötüye giderken derimki demek ki düzeliyoruz daha iyi olmak için kısa zaman kaldı diyorum..şükürde öyle oluyor...negatif enerji var tabi buda herkesi etkiliyor... evde en üstüne gelinebilecek insan sensin ve herkes negatifliğini sana yansıtıyor...bencede bende aynı şekilde hissediyorum ama iyi bir şey değiş şuan o yüzden stres atamıyorum ama kimsede demiyorki git dinlen annem dün diyorki diyorum vaktim geldi işe gidiyorum eşimin eski patronundan kalan araç bozuldu iş arkadaşım geçerken alıp işe bırakıcaktı iniyim aşağıya evi bilmiyor dedim çaldırmadı inip gezicekmisin diyor yani böyle sinirden küp oldum artık zaten yanında konuştum girdim 5 dak geliyorum dedi yok çocuk arayana kadar salmadı.eşimde bu sıra sorumluluk almaktan iyice kaçar oldu çocuğa su dahi vermiyor bir şey olur sen ve sen yap sadece biraz oynuyor.annem zaten sürekli takipte wc bilr giremiyorum evde düşün kızım durmuyor bi bak wc giricem diyorum gelip wc kapısında bekliyor kızla artık komik ama wc bile işe gelince giriyorum yani o derece baskı yapıyor ben evden çıkacağım saniyye kadar kesinlikle bana nefes aldırmıyor daraltıyor beni çok anlıyorum oda daralıyor ama ne yapacağımı şaşırdım nasıl memnun edeceğimi bir dediğini iki etmiyorum kendime almayıp ona alıp yapıyorum her şeyi yok.tamam mecbur değil ama ben bakarım diyip sonrada bana olmadık laflar söylüyor .yani beni artık öyle bir psikolojiye soktularki artık istesemde boş bir kaç dak. olunca madem doğurdun senin hakkın yok gibi bir şey anlamadım bende.yaz gelsinde işten çıkıp kızımı alıp geziceğim stres atmak için .
sanada hayırlı cuma lar canım...kilo vercem ya yemek yemiyorum...hiç acıkmıyorum da ,daha hafif oluyorum...Hayirli cumalar canlar
Hirsizi aksamlari neden yemiyorsun canim? 3 tencere...Allah kolaylik versin canim, kolay degil.
2ocak gozunuz aydin canim. Saglikla buyusun insallah.
Supapatya kendin bakiyor olsan istedigin gibi yapabilirdin canim. Ben evde oldugumdan boyle rahat gidiyor. Annen de sikintidan bile olsa boyle davranmamali. Cocuk degil neticede. Sikintilarini konusacak, kendini ifade edecek olgunluga sahip. Seni sozleri ile ignelemek kimseye birsey kazandirmaz. Bence al karsina konus. Acik acik. Boyle soguk savas, nereye kadar gidecek canim. Survivor bakiyor musun?:)
Kızlar arkadaşım 9ay boyunca yatı,erken doğum riski vardı,bebek gelmiyor.bugün suni sancı verecekler...ck heycanlıyız.inşallah Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder bebeğini.ck korkuyor kız,annesi 3.bebeğini 39+5te kaybetmişti.
merhaba kızlar hasta olanlara geçmiş olsun tanıdığım arkadaşların çocukları rota virüsüne yakalandılar çok yorucu geçmiş çocuklar içinaşı yaptırırken aramıştım beraber yaptıralım diye gerek görmediler ama maalesef olan çoculara oluyor yine salgın var sanırım...
GÜNAYDIN KIZLAR...
Hayırlı cumalar...
Bugün sabah güzel haberi aldık,arkadaşım sağ salim kucağına aldı bebeğini.bugün dedemiz ve babaannemiz gelecek inşallah Türkiye'den.
Ya ben kendimi kötü hisediyorum kızımı bırakıp gezmeye gidince.aslında ck yanlış.bizimde yanlız kalmaya ihtiyacımız var.
kizlar bogazlarim fena aldi bni bu sabah esime zor sofra kurdum kaynanamla biraz konustuk sonra ben dayanamayip yattim ama kaynanam bile hasta oldumu anlamadi suana kadar yattim ama aya kalkacak gucum kalmadi kizimdanda hareeket yok dun bogaz agrim yoktu ama burun nezle kanamada oluyordu akSam oksuruk balgam donustu hapsirmak felan simdi yatakdayim ama boyle dudaklarim sis hissediyorum belimede ufak agri var hic aya kalkabilecek durumda degilim odamida pat kapi girmesinler die kitledim kaynanam kimbilir benim icin dicek saat kac olmus yatio die
evet haklısın.bakmammı ama sonuna yetişemiyorum uykum geliyor çok hoşuma gidiyor zaten o ada deniz eşim ben yatıncaizlemeye devam ediyor bir müddet zaten haberde olmaadığından tv8 bakıyoruz genelde yada müzik kanllarına.ruhumu dinlendiryor adanın üstten çekim görüntüleri.Hayirli cumalar canlar
Hirsizi aksamlari neden yemiyorsun canim? 3 tencere...Allah kolaylik versin canim, kolay degil.
2ocak gozunuz aydin canim. Saglikla buyusun insallah.
Supapatya kendin bakiyor olsan istedigin gibi yapabilirdin canim. Ben evde oldugumdan boyle rahat gidiyor. Annen de sikintidan bile olsa boyle davranmamali. Cocuk degil neticede. Sikintilarini konusacak, kendini ifade edecek olgunluga sahip. Seni sozleri ile ignelemek kimseye birsey kazandirmaz. Bence al karsina konus. Acik acik. Boyle soguk savas, nereye kadar gidecek canim. Survivor bakiyor musun?:)
evet canım herşet çok güzeldi ama üst üste gele olaylar hepimizi yıprattı eşim zaten iş konusunda çok üzülüyordu üstüne annesi onu toparlamaya çalışıyorum bi yandan annemde herhalde artık bunaldı yada benimle paylaşmıyor bbam y,ine sorun yaratıyorsa diyorum oda ondan öyle yapıyordur biraz daha beklemedeyim eğer böyle devam ederlerse annemlede eşimlede konuşacağım.eşim perşembe sabahları 2 saat geç gidip kızımıza bakıyordu annemde uyuyordu bu arada eşim şimdi patronlar yeni kendimi göstermede bu şekild izin isteyemem diyor annemde alsada izin gelmz diyor muhtemelen ondanda biraaz agrasif kim kime çatarsa oldu durum .her akşa okuyorum allahın izniyele düzelecek ama niye yıpranalım böyl yapıyorlar ona üzülüyorum.canım durum zor görünüyor..evdeki herkese bir bıtkınlık çökmüş... nazar mı değdi size nedir... herşey iyi giderken birden kötüleşti ama ben herşey kötüye giderken derimki demek ki düzeliyoruz daha iyi olmak için kısa zaman kaldı diyorum..şükürde öyle oluyor...negatif enerji var tabi buda herkesi etkiliyor... evde en üstüne gelinebilecek insan sensin ve herkes negatifliğini sana yansıtıyor...
hani bu durum sana yüklenmeleri için geçerli bir neden değil ama evinizin durumu her zaman böyle değildi... annen sevecen bir hanım ve en zor gününüzde çocuğunuza bakmaya başladı eşinde öyle işleri güzel giderken birden aksilikler oldu...herkese üstüne düşen görev ağır gelmeye başlamış gibi...ve doğal olarak herşeyde gözlerine batar hale geliyor ve vesvese çok olur böyle durumlarda...evde sürekli nas felak ayet el kürsi falan oku...
Allah sizi etrafınızdaki hasetlerden,kötü insanların şerrinden,nefsinden korusun inşallah...
sanada hayırlı cuma lar canım...kilo vercem ya yemek yemiyorum...hiç acıkmıyorum da ,daha hafif oluyorum...
merhaba hayırlısı olsun bebeğiniz, size de geçmiş olsun. Sizin muhtemel doğum tarihini görünce aklıma oğlum geldi geçen sene bu zamanlar bende sizin gibiydim ve oğlumu 09.04.2014 tarihinde sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım çok şükür.
canım herkes dünyanın yükünün kendi omzunda olduğunu düşünüyor...takdir edilmek,ödüllendirilmek istiyor...bebekle birlikte herkesin düzeni değişti...(evdeki eşyaların bile :) )herkes ne istediğini açık açık söyleyemese de bir şeyler bekler olduk birbirimizden...işin içine çaba, emek, zamanından hayatından gücünden verme... böyle soyut kavramların karşılığı ne ile verilir bilemiyorum...evet canım herşet çok güzeldi ama üst üste gele olaylar hepimizi yıprattı eşim zaten iş konusunda çok üzülüyordu üstüne annesi onu toparlamaya çalışıyorum bi yandan annemde herhalde artık bunaldı yada benimle paylaşmıyor bbam y,ine sorun yaratıyorsa diyorum oda ondan öyle yapıyordur biraz daha beklemedeyim eğer böyle devam ederlerse annemlede eşimlede konuşacağım.eşim perşembe sabahları 2 saat geç gidip kızımıza bakıyordu annemde uyuyordu bu arada eşim şimdi patronlar yeni kendimi göstermede bu şekild izin isteyemem diyor annemde alsada izin gelmz diyor muhtemelen ondanda biraaz agrasif kim kime çatarsa oldu durum .her akşa okuyorum allahın izniyele düzelecek ama niye yıpranalım böyl yapıyorlar ona üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?