2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Canım yaaa...dün eşim ilk defa kızımzla yanlız dışarıya çıktı,20dakika falan sürmüştür gidip gelmeleri.özledim...kendimi suçlu hisetim gitmediğim icin.eşimde duygu sômürüsü yapıyor,sonrada şaka yaptım diyor.şakası bile hoş değil,resmen kendimi kötü anne gibi hisetim....

Valla bazen duşu bile stresli alıyorum,eskiden keyfini cıkartırdım,artık şampuan ve bitti.eşim stres yapma diyor ama kız durmuyor,eşimde dursun diye herşeyi veriyor.

kesinlikle bu düşünceden sıyrılmamız gerek @Snowyy bu konuda yaşam tarzı ve hayat görüşü çok güzel beğeniyorum maa uygulayamıyorum ne yazııki .kerem her işini kendi yapıyor neredeyse biz bu zihniyetle çocuklarımıza farketmeden fırsat sunmuyor herşeyleriyle gereğinden fazla ilgileniyoruz .aslında iyi bir şey değil ama yapıyoruz :)

Valla bazen duşu bile stresli alıyorum,eskiden keyfini cıkartırdım,artık şampuan ve bitti.eşim stres yapma diyor ama kız durmuyor,eşimde dursun diye herşeyi veriyor.
stresli dönemler sonrası işte fazla düştük üstlerine odadan çıkarmıyor bwenim kızımda anne diye ağlıyor baağlı bir biray yerine bağımlı çocuk yetiştirip sonra yine biz üzüleceğiz.

Doğru söylüyorsun canım.bizim kız kimseyi yabancılamıyor.sorun bizde...kızımız yokken ya bize birşey olursa ya ona birşey olursa korkusu var bizde eşimle.eltim KV falan benden bile iyi bakar ama bırakamıyorum.

yavas yavaş başla bence 8 saniye diye bir film girmiş vizyona çok beğeniliyor aslında gitmek gerek benim için zor ama senin bırabileceğim kişilerde var artık bu çocuklarımıza faydası olmayan düşünceden kurtulmalıyız.

Eskiden ck giderdik sinemaya...yakında başlarız inşallah gitmeye.bende o filmi ck merak ediyorum.buraya geldimi bilmiyorum

kizlar bogazlarim fena aldi bni bu sabah esime zor sofra kurdum kaynanamla biraz konustuk sonra ben dayanamayip yattim ama kaynanam bile hasta oldumu anlamadi suana kadar yattim ama aya kalkacak gucum kalmadi kizimdanda hareeket yok dun bogaz agrim yoktu ama burun nezle kanamada oluyordu akSam oksuruk balgam donustu hapsirmak felan simdi yatakdayim ama boyle dudaklarim sis hissediyorum belimede ufak agri var hic aya kalkabilecek durumda degilim odamida pat kapi girmesinler die kitledim kaynanam kimbilir benim icin dicek saat kac olmus yatio die

Hayirli cumalar canlar

Hirsizi aksamlari neden yemiyorsun canim? 3 tencere...Allah kolaylik versin canim, kolay degil.

2ocak gozunuz aydin canim. Saglikla buyusun insallah.

Supapatya kendin bakiyor olsan istedigin gibi yapabilirdin canim. Ben evde oldugumdan boyle rahat gidiyor. Annen de sikintidan bile olsa boyle davranmamali. Cocuk degil neticede. Sikintilarini konusacak, kendini ifade edecek olgunluga sahip. Seni sozleri ile ignelemek kimseye birsey kazandirmaz. Bence al karsina konus. Acik acik. Boyle soguk savas, nereye kadar gidecek canim. Survivor bakiyor musun?:)

canım durum zor görünüyor..evdeki herkese bir bıtkınlık çökmüş... nazar mı değdi size nedir... herşey iyi giderken birden kötüleşti ama ben herşey kötüye giderken derimki demek ki düzeliyoruz daha iyi olmak için kısa zaman kaldı diyorum..şükürde öyle oluyor...negatif enerji var tabi buda herkesi etkiliyor... evde en üstüne gelinebilecek insan sensin ve herkes negatifliğini sana yansıtıyor...
hani bu durum sana yüklenmeleri için geçerli bir neden değil ama evinizin durumu her zaman böyle değildi... annen sevecen bir hanım ve en zor gününüzde çocuğunuza bakmaya başladı eşinde öyle işleri güzel giderken birden aksilikler oldu...herkese üstüne düşen görev ağır gelmeye başlamış gibi...ve doğal olarak herşeyde gözlerine batar hale geliyor ve vesvese çok olur böyle durumlarda...evde sürekli nas felak ayet el kürsi falan oku...
Allah sizi etrafınızdaki hasetlerden,kötü insanların şerrinden,nefsinden korusun inşallah...

sanada hayırlı cuma lar canım...kilo vercem ya yemek yemiyorum...hiç acıkmıyorum da ,daha hafif oluyorum...

geçmişten başladım okumaya canım ilerisini daha okumadım inşallah bebeğini şuan sağlıklı bir şekilde kucağına almıştır. Kayıp bebeği için Allah sabrını versin inşallah canım bu bebeğine versin diğerinin de ömrünü sağlıkla.

Gelmiş geçmiş olsun canım evet olan çocuklara oluyor. İyiki yaptırmışız çok şükür biz yaşamadık hiç.

merhaba hayırlısı olsun bebeğiniz, size de geçmiş olsun. Sizin muhtemel doğum tarihini görünce aklıma oğlum geldi geçen sene bu zamanlar bende sizin gibiydim ve oğlumu 09.04.2014 tarihinde sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım çok şükür.

evet haklısın.bakmammı ama sonuna yetişemiyorum uykum geliyor çok hoşuma gidiyor zaten o ada deniz eşim ben yatıncaizlemeye devam ediyor bir müddet zaten haberde olmaadığından tv8 bakıyoruz genelde yada müzik kanllarına.ruhumu dinlendiryor adanın üstten çekim görüntüleri.

evet canım herşet çok güzeldi ama üst üste gele olaylar hepimizi yıprattı eşim zaten iş konusunda çok üzülüyordu üstüne annesi onu toparlamaya çalışıyorum bi yandan annemde herhalde artık bunaldı yada benimle paylaşmıyor bbam y,ine sorun yaratıyorsa diyorum oda ondan öyle yapıyordur biraz daha beklemedeyim eğer böyle devam ederlerse annemlede eşimlede konuşacağım.eşim perşembe sabahları 2 saat geç gidip kızımıza bakıyordu annemde uyuyordu bu arada eşim şimdi patronlar yeni kendimi göstermede bu şekild izin isteyemem diyor annemde alsada izin gelmz diyor muhtemelen ondanda biraaz agrasif kim kime çatarsa oldu durum .her akşa okuyorum allahın izniyele düzelecek ama niye yıpranalım böyl yapıyorlar ona üzülüyorum.

aaa hemen hemen bir yasina girecek Allah yuvanizi mutlulunuzu daim etsin cok tesekkur ederin dilekleriniz icin

canım herkes dünyanın yükünün kendi omzunda olduğunu düşünüyor...takdir edilmek,ödüllendirilmek istiyor...bebekle birlikte herkesin düzeni değişti...(evdeki eşyaların bile :) )herkes ne istediğini açık açık söyleyemese de bir şeyler bekler olduk birbirimizden...işin içine çaba, emek, zamanından hayatından gücünden verme... böyle soyut kavramların karşılığı ne ile verilir bilemiyorum...
ve sanıyorum böyle dönemler arada bir normale dönsede hayatımızda uzun süre olacak gibi...
kv bebeğime ne kadar iyi baktığından onu başkası baksa bu kadar s evemiyeceğinden..şöyle yedirdim böyle giydirdim diye anlata anlata bitiremiyor... alkışlasam ayıp olacak...gücüm yetse alcam başımın üzerinde taşıycam belki o zaman mutlu olurdu ama Allah razı olsun demekten başka bir şey yapamıyorum ki... yani para için yapsa karşılığını alıyor dersin ama öbür türlü nerelere koyayaım nerelere sığdırayım öyle bir manevi baskı ki sanki kölesi olsam 40 yıl ödeyemezmişim gibi davranıyorlar arada...10 dk geç gelsem 10 dakika zevk sefa sürmüşüm gibi sorguluyor beni...
anlaması güç...
eşimin işi o kadar yorucu değil ama ona göre dünyanın en zor işi... çocukla ilgilenmek ona angarya gibi geliyor...sanki bakmak zorunda değilmişte baktığı zamanlar için cennetlik olmuş kadar sevap işledim sanıyor...bundan övünüyor...duyanda bebek kendi bebeği değilde yoldan bulduğumuz yetim çocuğu evlat edindik Allah rızası için bakıyoruz sanacak...
biz pek mızmızlık etmiyoruz galiba... oraya buraya koştururken bir işe yarıyoruz her işi halletmeye çalışırken bundan haz alıyoruz diye dünya bize güzel sanıyorlar galiba...
azıcık çemkirek bari....:9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…