hortumsuzlardan pek verim alamayabilirsin...küçük bir odada işinizi görür ama salon yada daha geniş odalarda sıkıntı çıkarır...ben mobil klima hiç satmadım ama isteyen müşterilerimize tavsiye ettiğim marka buses( fiyatı uygun olduğu için)... daha şikayet gelmedi ama bellide olmaz...diğer klimaların çalışma prensibiyle düşünürsek mobil cihazlarında sonuçta çalışan bir motoru var ve ne kadar soğutmak için uğraşsa da motoru ısınacaktır ve bu ısıyı atması için bir şekilde bir tahliye hortumu gerekli...yoksa ortamı soğuturken bir taraftanda kendi ısısını yayacak...soğutmasına soğutur ama elektrik faturanız kabardıkça kabarır çünkü cihazlarda termostat var -odanın ısısını algıyalıp ,ayarlanmış dereceye getirmeye çalışır- sen odayı 20 dereceye ayarladın diyelim odayı 20 dereceye getirmek için çok çalışması gerekecek çünki bir taraftanda kendi ısısını kamufle etmeye çalışacak... ömrüde fazla olmayacak böylece...ama inverter borulu bir mobil klima alırsan elektrik sarfiyatı fazla olmaz ve istediğin ısıya daha çabuk ulaşır ve odanın ısısını daha konforlu olmasını sağlar diye düşünüyorum...Cok tesekkurler canim. Dedigin gibi kiraci olunca mobil bize daha uygun. Senin soyledigin markaya bakalim o zaman. Hortumsuz olanlari icin ne dusunuyorsun canim?
Bu aksam da simit yediler
Masallah kizina cnm, bende deneyeyim bi bakalim. Iskence yapiyormusum gibi oluyor resmen. Havalar iyice isinsaydi balgona felan havuz kordum alisirdi huysuzum.hepinizin kadınlar günü kutlu olsun...dün hava güzeldi evi temizledim çamaşır duyu kokusu çıksın diye evi havalandırdım hemde koku çıkana kadar kızımla parka gittik ilk defa salıncağa bindi çimlere basamadı korktu...maşşallah kuzucuğuna oğluşlarına...koca adam olmuş...
yok canım aç kalmıyorum... çok karnım acıkırsa yoğurt meyve falan yiyorum... inşallah böyle devam eder yoksa dediğin gibi tekrar alırım ...
ben izleyemiyorum o programı ya.. kendimi çok kasıyorum yarışmalarda...
canım benim kız çok severdi banyo yapmayı... sonra banyo yaparken kafasından aşağı suyu dökünce nefes alamıyor gibi oldu... ondan sonra banyolar bir eziyete dönüştü deli gibi ağlıyordu her banyoda... sonra arkadaşların yaptığı gibi kucağımda yıkamay başladım duşun altında... ondan sonra alıştı...şimdide çamaşır sepetinin içine oturtuyorum altına bir havlu seriyorum. içind e yıkıyorum tek başıma ... ağlamıyor hatta banyodan çıkınca ağlıyor hiç çıkmak istemiyor
Sagol cnm, yok her yolu denedim ordek balina top ise yaramadi, hatta salonda kendi odasinda yikamayi denedim olmadi bizim buralar soguk havalar isinsin havuzu cikaracagim alissin diye... Hepsi birbirinden farkli bazi durumlar var ki tecrubede yetersiz kaliyor. Iki buyuk oglumun karakterleri birbirine tamamen zit. Biri okadar acik, sosyal, aktif digeri daha mulayim rahatina duskun kafa dinlemeyi seven daha titiz vs. bakalim bu 3 numara kime cekecekSelam guzellerMujdeli haberlerle dolu bir hafta olur insallah Dun gezdik tozduk, kampuste cimenlerde kosturdu minigim. Kazlari kedileri kovaladi. Lego aldik. Ona ogretelim derken bir baktim esimle ben dalmisiz oynamaya
Selo biz kucagimizda yikiyorduk kis boyu. Cikmak istemiyordu hic. Havalar isindi iyice. Artik havuzu hazirliyorum. Ordeklerini de koyuyorum icine. Oynayarak yikaniyor. Hirsizinin dedigi gibi basina su dokulmesinden rahatsizdir belki. Sen bizden daha tecrubelisin ama banyoyu oyuna donusturursen belki daha keyif alir.
Burcu oglan daha kucukken aksam 22 gibi pizza ismarlamisligimiz var. Dominos aksam da yolluyor ama en son kac bilmiyorum canim.
Ardaannesi erkekler istese de bizim kadar yetenekli olamiyor. On parmagimizda 11 marifet. Bosver, sen kadin olmanin tadini cikart
Hirsizi bu yarismalar degil ama buyuk korsan beni cok kasiyor. Illa karsi takimi tutuyor. Igneliyor surekli eger benim takim kaybederseYine unluleri tutuyor Kaybetmeye mahkum, farkinda degil. Aksam yatak odasina giderken "hezimet hezimet" diye tempo tutuyordum
Ben Merve ye takıntılıyım geçen program yaptıkların ötürü hiç sevmiyorum elişmde değil hep kaybetsin istiyorum :)3adam onu yaptığında çok gülmüştüm :)Izle canim kazanacagiz
hortumsuzlardan pek verim alamayabilirsin...küçük bir odada işinizi görür ama salon yada daha geniş odalarda sıkıntı çıkarır...ben mobil klima hiç satmadım ama isteyen müşterilerimize tavsiye ettiğim marka buses( fiyatı uygun olduğu için)... daha şikayet gelmedi ama bellide olmaz...diğer klimaların çalışma prensibiyle düşünürsek mobil cihazlarında sonuçta çalışan bir motoru var ve ne kadar soğutmak için uğraşsa da motoru ısınacaktır ve bu ısıyı atması için bir şekilde bir tahliye hortumu gerekli...yoksa ortamı soğuturken bir taraftanda kendi ısısını yayacak...soğutmasına soğutur ama elektrik faturanız kabardıkça kabarır çünkü cihazlarda termostat var -odanın ısısını algıyalıp ,ayarlanmış dereceye getirmeye çalışır- sen odayı 20 dereceye ayarladın diyelim odayı 20 dereceye getirmek için çok çalışması gerekecek çünki bir taraftanda kendi ısısını kamufle etmeye çalışacak... ömrüde fazla olmayacak böylece...ama inverter borulu bir mobil klima alırsan elektrik sarfiyatı fazla olmaz ve istediğin ısıya daha çabuk ulaşır ve odanın ısısını daha konforlu olmasını sağlar diye düşünüyorum...
evet simit yediler...dün dayandım kendimi kassamda izledim sonuna kadar...normalde izleyemiyorum kendimi sıkıyorum ya uyuyorum yada mutfakta oluyorum... eşim izler evde olduğu zamanlar ...dün iş yerinde cep telefonuyla izlemiş... beni aradı hemen...
Ben Merve ye takıntılıyım geçen program yaptıkların ötürü hiç sevmiyorum elişmde değil hep kaybetsin istiyorum :)3adam onu yaptığında çok gülmüştüm :)
evet koşucu olan çok sinir oluyorum her hareket ve mimiğine.bende duygunun gitmesine çok sevindim keşke hakanda o grupta kalsaydı .ahmet .d ayağına bakamadım vallaha sert bassa kopacaktı vallaha eti .gönüllülerden sedanın bazı tepkileri çok güldürüyor beni.bide hakan ın zıpkınına kameramı takmışlar ne denizaltındanda görüntüler verdi biraz yazı iple çekiyorum bende zıkınla ahtapot vurmak için :)SelamlarMinigimle beraber temizlik yaptik. Hem evi hem onun dagittimlarini mi topladim deseydim Camasir makinasi bagimlisi benim sipa. Dakikalarca basindan ayrilmiyor Damacanadan su icmeyi de ogrendi, musluk misali dayiyor agzini
Cok guzel bilgiler vermissin canim. Oyle yapalim. Hem farkli odalara tasiriz hem de ev bizim olmayinca cam da olsa degisiklik yapmayalim diye hortumsuz dusunmustum ama randiman alamayacagiz anlasilan.
Tv de (benim icin) izleyecek pek birsey yok. Basladigindan beri survivor icin her yil gun sayiyorum. Eglence oluyor
Hangisi, kosucu olan mi?
Unluler iyice gruplasmis zaten, aksam cok kotulerdi. Bu sene salatlik ta cok. Duygu gitti de bizim takim rahatladi sukur. Sevmiyorum kavga dovus izlemeyi. Simitler de afiyet olsun. Ben bir hindistan cevizi yemisim izlerken, tum gun wc den cikamadim
evet koşucu olan çok sinir oluyorum her hareket ve mimiğine.bende duygunun gitmesine çok sevindim keşke hakanda o grupta kalsaydı .ahmet .d ayağına bakamadım vallaha sert bassa kopacaktı vallaha eti .gönüllülerden sedanın bazı tepkileri çok güldürüyor beni.bide hakan ın zıpkınına kameramı takmışlar ne denizaltındanda görüntüler verdi biraz yazı iple çekiyorum bende zıkınla ahtapot vurmak için :)
keremede maşallah çok hoşuma gidiyor sen anlattıkça benim kız veryesin ört uyusun annenesi bide reklem kolik yapmışyemek bile reklamla yediriyor salıncakta mama sandalyesi haricinde yedirmededğim alışsın diye ben orda o orda yediriyor kızımda bana tepki veriyor sürekli bu durumdan.
benim kızımda cuma gecesi öyleydi c.tesi geceside sürekli ağlayarak uyandı bakrım sabah gözü çapaklanmış açılmıyor açtım tüm gün çapaklandı burnuda aktı anlaşılan gribi tam atlatamamışız bende hastayım hala dün tüm gün gözüne çay demi ile sildim akşama çapaklanma iyice azaldı öksürükte var hafifi uykusunda hep ağladı uyuyamadı ıhlamur yaptım keçiboynuzu pekmezli ara ara vrdim az az gece beslenmesini az az sık sık yaptım boğazı kurumasın diye 1 de randevumuz götüreceğim tekrardan.eve kimseyi kabul etmezken kendimiz taşıdık eşimle maskede fayda etmedi.
Gecmiş olsun canım.biz hep diş çıkıyor diyoruz,ama diş falan yok.aptamil 3e gectik,2 ck almışız,1tanesi kaldı artık.dedik belki acıkıyordur,ama oda değilmiş.neden uyanıyor geceleri anlamadık.
SAĞOL CANIM BU GÜN dah iyidi şükür hafif öksürüğü var keyfi yerine geldi .oy kıyamam kuzuya çok geçmiş olsun canım inşallah şuan iyidir.
Merhabalar bende size yeni katildim.Ben umraniyede oturuyorum.Cocuktan once aktif bir hayatim vardi ama simdi cocukla isten ayrildim ve eve tikildim. Icinizde Anadolu yakasinda oturanlar varsa birlikte bulusmak, dertlerimizi paylasmak, deneyimlerimizi paylasmak ve cocuklarimizinda birlikte oynayacagi arkadaslari olmasini istiyorum. Anadolu yakasinda oturup bu şekilde talebi olanlardan sabirsizlikla msj bekliyorum.
SAĞOL CANIM BU GÜN dah iyidi şükür hafif öksürüğü var keyfi yerine geldi .
Ben artik farkli pisurmiyorum..pilav yogurt yiyor mesela..yada kofte patates firin buglsma..hic bise bukamazsak yogurt ekmek tam tshilli..biz yakinda bir yasiycaz..on ayliktan beri boyle..kekte yiyor..havuclu cevizli ..artik yavastan sende gecmeye basla sizin sofralara..az tuzlu baharatsiz olarak.mesekadaşlar bizim kız 10 buçuk aylık oldu akşam öğününde genelde bebelac tahıllı yulaflı muhallebisini veriyorum hala devam etmelimyim arada bizim yiyeceklerden tattırıyorum akşamları ama hafif olduğu için genelde akşam muhallebi sizler akşam ne veriyorsunuz 10 ayı geçince kafam biraz karıştı doktorumada sorucam
Saol verdiğin bilgiler için sadece akşam öğünü hafif olmalı uyuyunca ağar glmesin diye düşünuodum ama yavaştan bnde akşam yemek vermeye bşlayımBen artik farkli pisurmiyorum..pilav yogurt yiyor mesela..yada kofte patates firin buglsma..hic bise bukamazsak yogurt ekmek tam tshilli..biz yakinda bir yasiycaz..on ayliktan beri boyle..kekte yiyor..havuclu cevizli ..artik yavastan sende gecmeye basla sizin sofralara..az tuzlu baharatsiz olarak.
Kizlar marasta cook guzel bir hava. Vardi.oglusumla evimizin onundeki parka gittik.komsular kisir yapmis..piknik yaptik minigimi anosi kaydirdi nasil guluyo..arabasiyla gezdirdik surati okadar keyfliydiki..ama yagmurlar geri geliyo yarindan sonra ..gezemiycek benim gezginci oglum..bugun depoladik..
Slm arkadaşlar bizim kız 10 buçuk aylık oldu akşam öğününde genelde bebelac tahıllı yulaflı muhallebisini veriyorum hala devam etmelimyim arada bizim yiyeceklerden tattırıyorum akşamları ama hafif olduğu için genelde akşam muhallebi sizler akşam ne veriyorsunuz 10 ayı geçince kafam biraz karıştı doktorumada sorucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?