- 3 Haziran 2014
- 424
- 801
- 128
oyy maşşallah oğluşuna...benim kızda ayakta bir kaç saniye durup 1 adım atıyor ama düşüyor hala parmak uçlarında durmaya çalışıyor... ağlıyor ...benim kızda yaşına girmeden yürür inşallah...Kizlar telde sorun var yazamiyorum Bazen.benim mi nos tam iyilesti derken grip oldu cok fena sonra bana gecti..iki gundur heryerim dokuluyo..veee bugun itibariyle minigim yuruyor..yavruum surunmekten kurtuldu..darisi yurumeyenlerin basina insaAllahh.. Abilerin pesine hizli gitmeye calisiyo tabi dusuyo sinirleniyo..
Evet cok agir grip.ben kolay kolay grip olmam bide.cok saol adim atiyosa yurur yakinda minnosta.oyy maşşallah oğluşuna...benim kızda ayakta bir kaç saniye durup 1 adım atıyor ama düşüyor hala parmak uçlarında durmaya çalışıyor... ağlıyor ...benim kızda yaşına girmeden yürür inşallah...
çok geçmiş olsun canım sana da bebeğine de... bu aralar grip salgını var... ve yakalananlardan duyduğum hiç bu kadar ağır grip geçirmemiştim diyorlar... en kısa zamanda atlatırsınız inşallah canım...
canım durum zor görünüyor..evdeki herkese bir bıtkınlık çökmüş... nazar mı değdi size nedir... herşey iyi giderken birden kötüleşti ama ben herşey kötüye giderken derimki demek ki düzeliyoruz daha iyi olmak için kısa zaman kaldı diyorum..şükürde öyle oluyor...negatif enerji var tabi buda herkesi etkiliyor... evde en üstüne gelinebilecek insan sensin ve herkes negatifliğini sana yansıtıyor...
hani bu durum sana yüklenmeleri için geçerli bir neden değil ama evinizin durumu her zaman böyle değildi... annen sevecen bir hanım ve en zor gününüzde çocuğunuza bakmaya başladı eşinde öyle işleri güzel giderken birden aksilikler oldu...herkese üstüne düşen görev ağır gelmeye başlamış gibi...ve doğal olarak herşeyde gözlerine batar hale geliyor ve vesvese çok olur böyle durumlarda...evde sürekli nas felak ayet el kürsi falan oku...
Allah sizi etrafınızdaki hasetlerden,kötü insanların şerrinden,nefsinden korusun inşallah...
sanada hayırlı cuma lar canım...kilo vercem ya yemek yemiyorum...hiç acıkmıyorum da ,daha hafif oluyorum...
evet haklısın.bakmammı ama sonuna yetişemiyorum uykum geliyor çok hoşuma gidiyor zaten o ada deniz eşim ben yatıncaizlemeye devam ediyor bir müddet zaten haberde olmaadığından tv8 bakıyoruz genelde yada müzik kanllarına.ruhumu dinlendiryor adanın üstten çekim görüntüleri.
Kizlar telde sorun var yazamiyorum Bazen.benim mi nos tam iyilesti derken grip oldu cok fena sonra bana gecti..iki gundur heryerim dokuluyo..veee bugun itibariyle minigim yuruyor..yavruum surunmekten kurtuldu..darisi yurumeyenlerin basina insaAllahh.. Abilerin pesine hizli gitmeye calisiyo tabi dusuyo sinirleniyo..
Masallah pasaya cok tatli, gercekten ne cabuk buyudu bunlarEki Görüntüle 1444994 Kucuk pasam buyudu kizlar
Masallah pasana canim benimki daha poposunu kaldirip adim atmiyor ama ayakta duruyor ayrica gecmis olsun canimEki Görüntüle 1444994 Kucuk pasam buyudu kizlar
Evet canim burasi cok sessizlesti bir haftada yazilan elli sayfa düstü bese sanirim anneler firsat bulamiyor ama suan boyleysek baska cocuk düsünüldügünde iyice bitecek ve kazen kapatir sonra sayfayi. Canlandirin hadi kizlar.IYi aksamlar kizlar, surekli giremiyorum ama girdigimde tum gecmisi okumaya calisiyorum. Ama artik eskisi kadar birikmiyor gecmis. Sanki gittikce sessizlesiyor buralar.Benim oglan su son bir aydur banyoda acayip agliyor resmen kaciyor yikanmamak icin oysa hic kaza felanda olmadiki korktu desem. Ayni durumda olan var mi?
maşallah maşallah çok tatlıEki Görüntüle 1444994 Kucuk pasam buyudu kizlar
akşam açık yer olacağını bilsem hemen ısmarlayacaktım nasıl yediler öyle....Ac kalmasan keske, hafif bir ogun olarak gecistirsen canim. Normal beslenme duzenine donunce geri alma ihtimalin olur bu sekilde. Nasil gidiyor, kac kg verdin? Baska vermek isteyen varsa cesaretlenir senden
Beni de cok dinlendiriyorBugun baligimi ve hindistan cevizimi hazirladim. Gel gor ki pizza yediler. Nasil canim cekti gece gece
Masallah yakisikli pasana canim
evet canım çoğumuz çalışıyoruz ki çalışmasakta çocuklar büyüyor oyun istiyorlar...banyo içinde biz öyle bir şey yaşamadık ama istersen küvetine oyuncaklar felan koy canım belki ilgisini çeker...IYi aksamlar kizlar, surekli giremiyorum ama girdigimde tum gecmisi okumaya calisiyorum. Ama artik eskisi kadar birikmiyor gecmis. Sanki gittikce sessizlesiyor buralar.Benim oglan su son bir aydur banyoda acayip agliyor resmen kaciyor yikanmamak icin oysa hic kaza felanda olmadiki korktu desem. Ayni durumda olan var mi?
maşşallah kuzucuğuna oğluşlarına...koca adam olmuş...Eki Görüntüle 1444994 Kucuk pasam buyudu kizlar
yok canım aç kalmıyorum... çok karnım acıkırsa yoğurt meyve falan yiyorum... inşallah böyle devam eder yoksa dediğin gibi tekrar alırım ...Ac kalmasan keske, hafif bir ogun olarak gecistirsen canim. Normal beslenme duzenine donunce geri alma ihtimalin olur bu sekilde. Nasil gidiyor, kac kg verdin? Baska vermek isteyen varsa cesaretlenir senden
Beni de cok dinlendiriyorBugun baligimi ve hindistan cevizimi hazirladim. Gel gor ki pizza yediler. Nasil canim cekti gece gece
Masallah yakisikli pasana canim
canım benim kız çok severdi banyo yapmayı... sonra banyo yaparken kafasından aşağı suyu dökünce nefes alamıyor gibi oldu... ondan sonra banyolar bir eziyete dönüştü deli gibi ağlıyordu her banyoda... sonra arkadaşların yaptığı gibi kucağımda yıkamay başladım duşun altında... ondan sonra alıştı...şimdide çamaşır sepetinin içine oturtuyorum altına bir havlu seriyorum. içind e yıkıyorum tek başıma ... ağlamıyor hatta banyodan çıkınca ağlıyor hiç çıkmak istemiyorIYi aksamlar kizlar, surekli giremiyorum ama girdigimde tum gecmisi okumaya calisiyorum. Ama artik eskisi kadar birikmiyor gecmis. Sanki gittikce sessizlesiyor buralar.Benim oglan su son bir aydur banyoda acayip agliyor resmen kaciyor yikanmamak icin oysa hic kaza felanda olmadiki korktu desem. Ayni durumda olan var mi?
salıncağa bayıldımı senin kızında benimki o kadr çok yayılıyorki düşecek :)hepinizin kadınlar günü kutlu olsun...dün hava güzeldi evi temizledim çamaşır duyu kokusu çıksın diye evi havalandırdım hemde koku çıkana kadar kızımla parka gittik ilk defa salıncağa bindi çimlere basamadı korktu...maşşallah kuzucuğuna oğluşlarına...koca adam olmuş...
yok canım aç kalmıyorum... çok karnım acıkırsa yoğurt meyve falan yiyorum... inşallah böyle devam eder yoksa dediğin gibi tekrar alırım ...
ben izleyemiyorum o programı ya.. kendimi çok kasıyorum yarışmalarda...
canım benim kız çok severdi banyo yapmayı... sonra banyo yaparken kafasından aşağı suyu dökünce nefes alamıyor gibi oldu... ondan sonra banyolar bir eziyete dönüştü deli gibi ağlıyordu her banyoda... sonra arkadaşların yaptığı gibi kucağımda yıkamay başladım duşun altında... ondan sonra alıştı...şimdide çamaşır sepetinin içine oturtuyorum altına bir havlu seriyorum. içind e yıkıyorum tek başıma ... ağlamıyor hatta banyodan çıkınca ağlıyor hiç çıkmak istemiyor
benim kızımda cuma gecesi öyleydi c.tesi geceside sürekli ağlayarak uyandı bakrım sabah gözü çapaklanmış açılmıyor açtım tüm gün çapaklandı burnuda aktı anlaşılan gribi tam atlatamamışız bende hastayım hala dün tüm gün gözüne çay demi ile sildim akşama çapaklanma iyice azaldı öksürükte var hafifi uykusunda hep ağladı uyuyamadı ıhlamur yaptım keçiboynuzu pekmezli ara ara vrdim az az gece beslenmesini az az sık sık yaptım boğazı kurumasın diye 1 de randevumuz götüreceğim tekrardan.eve kimseyi kabul etmezken kendimiz taşıdık eşimle maskede fayda etmedi.GÜNAYDIN KIZLAR
GÜZEL,MUTLU,SAĞLIKLI,HUZURLU HAFTA OLUR INŞALLAH....
2gündür bitkin bir durumdayım,kız gece 2de uyanıyor 4te tekrar yatıyor...ck yorgunum,kahve makinasına bağlandım,kahve ayakta tutuyor beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?