2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kizlar telde sorun var yazamiyorum Bazen.benim mi nos tam iyilesti derken grip oldu cok fena sonra bana gecti..iki gundur heryerim dokuluyo..veee bugun itibariyle minigim yuruyor..yavruum surunmekten kurtuldu..darisi yurumeyenlerin basina insaAllahh.. Abilerin pesine hizli gitmeye calisiyo tabi dusuyo sinirleniyo..

oyy maşşallah oğluşuna...benim kızda ayakta bir kaç saniye durup 1 adım atıyor ama düşüyor hala parmak uçlarında durmaya çalışıyor... ağlıyor ...benim kızda yaşına girmeden yürür inşallah...
çok geçmiş olsun canım sana da bebeğine de... bu aralar grip salgını var... ve yakalananlardan duyduğum hiç bu kadar ağır grip geçirmemiştim diyorlar... en kısa zamanda atlatırsınız inşallah canım...

Evet cok agir grip.ben kolay kolay grip olmam bide.cok saol adim atiyosa yurur yakinda minnosta.

Ac kalmasan keske, hafif bir ogun olarak gecistirsen canim. Normal beslenme duzenine donunce geri alma ihtimalin olur bu sekilde. Nasil gidiyor, kac kg verdin? Baska vermek isteyen varsa cesaretlenir senden

Beni de cok dinlendiriyor Bugun baligimi ve hindistan cevizimi hazirladim. Gel gor ki pizza yediler. Nasil canim cekti gece gece

Masallah yakisikli pasana canim

IYi aksamlar kizlar, surekli giremiyorum ama girdigimde tum gecmisi okumaya calisiyorum. Ama artik eskisi kadar birikmiyor gecmis. Sanki gittikce sessizlesiyor buralar. Benim oglan su son bir aydur banyoda acayip agliyor resmen kaciyor yikanmamak icin oysa hic kaza felanda olmadiki korktu desem. Ayni durumda olan var mi?

Evet canim burasi cok sessizlesti bir haftada yazilan elli sayfa düstü bese sanirim anneler firsat bulamiyor ama suan boyleysek baska cocuk düsünüldügünde iyice bitecek ve kazen kapatir sonra sayfayi. Canlandirin hadi kizlar.

Banyo icinde banyoda üsüyor olabilirmi canim biz hala eski usul sekild oodada yikiyoruz.

Evet ya canlanin kizlar..daha bebislerimizin cook seyleri olacak paylasilacak dertlesilecek..benim bugunlerde telde sorun var zor giriyorum..zorlayarakta olsa gitiyorum.mutfakta dag gibi buasik balkon yikiycam elimde size yaziyorum.opuyorum hepinizi.

Ben bigun kadin olmak istemoyorum..tam uyudu derken uyandi minik..abiler evi dagitti yiginla bulasik tuvaletler balkon yikanip gunes kacmadan camasir sermem lazim..erkek olmak istiyorum ben bugun..ise giden baba face okey oynarken yakalliyorum.musteri beklerken ne yapsin adamcagiz..kadinlar ginunuz kutlu olsun umatim benden dsha iyi durumda dinleniyosunuzdur..

maşallah maşallah çok tatlı
akşam açık yer olacağını bilsem hemen ısmarlayacaktım nasıl yediler öyle....

evet canım çoğumuz çalışıyoruz ki çalışmasakta çocuklar büyüyor oyun istiyorlar...banyo içinde biz öyle bir şey yaşamadık ama istersen küvetine oyuncaklar felan koy canım belki ilgisini çeker...

hepinizin kadınlar günü kutlu olsun...dün hava güzeldi evi temizledim çamaşır duyu kokusu çıksın diye evi havalandırdım hemde koku çıkana kadar kızımla parka gittik ilk defa salıncağa bindi çimlere basamadı korktu...
maşşallah kuzucuğuna oğluşlarına...koca adam olmuş...

yok canım aç kalmıyorum... çok karnım acıkırsa yoğurt meyve falan yiyorum... inşallah böyle devam eder yoksa dediğin gibi tekrar alırım ...
ben izleyemiyorum o programı ya.. kendimi çok kasıyorum yarışmalarda...

canım benim kız çok severdi banyo yapmayı... sonra banyo yaparken kafasından aşağı suyu dökünce nefes alamıyor gibi oldu... ondan sonra banyolar bir eziyete dönüştü deli gibi ağlıyordu her banyoda... sonra arkadaşların yaptığı gibi kucağımda yıkamay başladım duşun altında... ondan sonra alıştı...şimdide çamaşır sepetinin içine oturtuyorum altına bir havlu seriyorum. içind e yıkıyorum tek başıma ... ağlamıyor hatta banyodan çıkınca ağlıyor hiç çıkmak istemiyor

GÜNAYDIN KIZLAR
GÜZEL,MUTLU,SAĞLIKLI,HUZURLU HAFTA OLUR INŞALLAH....
2gündür bitkin bir durumdayım,kız gece 2de uyanıyor 4te tekrar yatıyor...ck yorgunum,kahve makinasına bağlandım,kahve ayakta tutuyor beni.

salıncağa bayıldımı senin kızında benimki o kadr çok yayılıyorki düşecek :)
bende çok istiyorum o oyunlarda yarışmak wipeout çok seviyordum çok hoşuma gidiyor hoş ben ilk atlamada pert olurum :))

GÜNAYDIN KIZLAR
GÜZEL,MUTLU,SAĞLIKLI,HUZURLU HAFTA OLUR INŞALLAH....
2gündür bitkin bir durumdayım,kız gece 2de uyanıyor 4te tekrar yatıyor...ck yorgunum,kahve makinasına bağlandım,kahve ayakta tutuyor beni.
benim kızımda cuma gecesi öyleydi c.tesi geceside sürekli ağlayarak uyandı bakrım sabah gözü çapaklanmış açılmıyor açtım tüm gün çapaklandı burnuda aktı anlaşılan gribi tam atlatamamışız bende hastayım hala dün tüm gün gözüne çay demi ile sildim akşama çapaklanma iyice azaldı öksürükte var hafifi uykusunda hep ağladı uyuyamadı ıhlamur yaptım keçiboynuzu pekmezli ara ara vrdim az az gece beslenmesini az az sık sık yaptım boğazı kurumasın diye 1 de randevumuz götüreceğim tekrardan.eve kimseyi kabul etmezken kendimiz taşıdık eşimle maskede fayda etmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…