slm kızlar bebeklerinize ilk adım ayakkabısını kaç numara aldınız?.internetten sipariş edececeğim içn deneme sansım yok .
slm kızlar bebeklerinize ilk adım ayakkabısını kaç numara aldınız?.internetten sipariş edececeğim içn deneme sansım yok .
Merhaba ilk adim ayakkabisi denilen ozel bir ayakkabı turu mu yoksa ilk alinan ayakkabi mi? Ben henuz almadim, babannesi 21 numara almis sanırım, ayagina uyuyor ama bizimki henuz yurumuyor, tutunca adim atıyor. Bu aralar gece cok kalkiyor. 11 ay 1 haftalik. Hep kalkardi ama artti. Sanki guven ihtiyaci gibi. Bunu yasayan var mi? Bu ay zorlu bir atak var mi? Ben kendi kendine uyumayi ogretemedim. Gunduz iyuce zor uyuyor. Bilmiyorum her cocuk farkli mi. Tracy hogg hareketli bebekleri uyutmak icin daha fazla ugrasmak gerekiyor diye yazmisti. Bizimki hareketli bir bebek, ama henuz yurumuyor dahi. Hala uyutmanin sirrini cozemedim.
benim kız da kuçuk degil.babası 1.90. bense 1.60 ım.babasına cekmş boyu.19 mu alsam dedim yaza kadar buyurse ayakları .20 almak daha mı mantıklı.
Merhaba ilk adim ayakkabisi denilen ozel bir ayakkabı turu mu yoksa ilk alinan ayakkabi mi? Ben henuz almadim, babannesi 21 numara almis sanırım, ayagina uyuyor ama bizimki henuz yurumuyor, tutunca adim atıyor. Bu aralar gece cok kalkiyor. 11 ay 1 haftalik. Hep kalkardi ama artti. Sanki guven ihtiyaci gibi. Bunu yasayan var mi? Bu ay zorlu bir atak var mi? Ben kendi kendine uyumayi ogretemedim. Gunduz iyuce zor uyuyor. Bilmiyorum her cocuk farkli mi. Tracy hogg hareketli bebekleri uyutmak icin daha fazla ugrasmak gerekiyor diye yazmisti. Bizimki hareketli bir bebek, ama henuz yurumuyor dahi. Hala uyutmanin sirrini cozemedim.
bizde de durum ayni eskiden bayilirdi simdi ustume tirmaniyor nasil oldu anlamadimIYi aksamlar kizlar, surekli giremiyorum ama girdigimde tum gecmisi okumaya calisiyorum. Ama artik eskisi kadar birikmiyor gecmis. Sanki gittikce sessizlesiyor buralar.Benim oglan su son bir aydur banyoda acayip agliyor resmen kaciyor yikanmamak icin oysa hic kaza felanda olmadiki korktu desem. Ayni durumda olan var mi?
merhaba,Merhaba kızlar,
Hayırlı mutlu bi hafta olsun inşallah.
Sizlere bir sorum olacak; çocuğuna bakıcı bakıp da eve kamera sistemi kurduraniniz var mı? Eğer varsa tavsiye edebileceği bir sistem/marka mevcut mu?
İşe başlamama az kaldı, arada baş başa bırakıp çıkmak istiyorum alışsınlar diye ama kamera olmadığından aklım hep evde
Maxi cost Tobi kullanıyoruz uzun yola da gittik ,tavsiye ederim. Chicco yu benim kızım sevmedi oturmadı değiştirdikMerhaba arkadaşlar,
Kuzularınızla güzel bir hafta diliyorum.
Arabası olan arkadaşlar oto koltuğu aldınız mı? Biz henüz almamıştık yeni alacağız, dün biraz baktık aslında kafamda bir marka da var ama. Sizin fikirleriniz neler, nelere dikkat etmeliyiz alırken? Hangi marka ve modeli önerirsiniz?
Biz de römer almayı düşünüyoruz.Maxi cost Tobi kullanıyoruz uzun yola da gittik ,tavsiye ederim. Chicco yu benim kızım sevmedi oturmadı değiştirdik
Selam kızlarr :)
Ben de varım İzmirden ( dr.um ahmet güler ). Takip etmeye çalışıyorum ama maşallah forum cok hızlı ilerliyor. Aktif olarak yazamıyorum ama okumaya çalışıyorum.
Ben de Çınarlıda yapıcam inşallah ve sezeryan istiyorum. Gönül ister ki normal yapabileyim ama cok korkuyorum ve psikolojik olarak geriliyorum. Şimdilik sezeryan yani :) Allah hepimize hayırlısını versinn hamişler.
merhaba, geçmiş olsun elaya.ben arap sabunu ve sirke ile siliyorumgünlük eşimde haftada bir ben kızla bir odaya geçiyorum o zman domestos ile fayansları siliyor.ben halının üzerine yere indirmeden çarşaf seriyorum park yatağıda bitimine koyuyorum orada oynuyor ,kendi odasında minderleri var onları koyuyorum üstünde oynuyor .bende merakettim şimdi herkez neler yapıyor.kızlar hepinize merhaba
elanın dili dudağı damağı pamukçuk oldu yemesini içmesini engellemiyor ama ...yinede biraz rahatsız... diğer annelerin bebekleri gibi gece uykuları iyice azaldı 15 dakika uyuyup uyanıyor...birde 1 haftadır aktif olarak emeklemeye başladı... elleri hep yerde ve oturduğunda hemen elini ağzına götürüyor sanırım ondan oldu pamukçuk...siz yerleri ne ile siliyorsunuz... ayakkabılarıyla antreye girdikleri için çamaşır suyu kullanıyordum mecburen... şimdi dış kapının girişine kadar halı serdim ayakkabılarını dışarıda çıkarsınlar diye...sözle söylemekten anlamıyorlardı....sade suyla ya da yer temizleme deterjanlarıyla çıkmıyor gibi pislik...siz ne kullanıyorsunuz....
sağol canım... sirke neden aklıma gelmedi benim ya.... arap sabunu yada temizleme deterjanları kullanıyordum...mikroplar ölsün diye çamaşır suyu kullanıyoruz ama çamaşırsuyu yerler kuruyunca uçup gitmiyormuş... kalıntısı kalıyormuş yinede... @snowy daha iyi bilir bu kimyasalları ...arap sabunuyla sirke en iyisi dediğin gibi...haftada birde çamaşır duyu ile temizlenir olur biter...merhaba, geçmiş olsun elaya.ben arap sabunu ve sirke ile siliyorumgünlük eşimde haftada bir ben kızla bir odaya geçiyorum o zman domestos ile fayansları siliyor.ben halının üzerine yere indirmeden çarşaf seriyorum park yatağıda bitimine koyuyorum orada oynuyor ,kendi odasında minderleri var onları koyuyorum üstünde oynuyor .bende merakettim şimdi herkez neler yapıyor.
Canım biz maxi cosi tobi aldık,biz ck memnunuz,uyuyunca yatma pozisyonuna koyuyoruz.ama bizim cimcime sevmiyor arabayla yolculuk yapmayı,yani ona sorarsak iyi değil der.Merhaba arkadaşlar,
Kuzularınızla güzel bir hafta diliyorum.
Arabası olan arkadaşlar oto koltuğu aldınız mı? Biz henüz almamıştık yeni alacağız, dün biraz baktık aslında kafamda bir marka da var ama. Sizin fikirleriniz neler, nelere dikkat etmeliyiz alırken? Hangi marka ve modeli önerirsiniz?
Maxi cost Tobi kullanıyoruz uzun yola da gittik ,tavsiye ederim. Chicco yu benim kızım sevmedi oturmadı değiştirdik
Biz de römer almayı düşünüyoruz.
kızlar hepinize merhaba
elanın dili dudağı damağı pamukçuk oldu yemesini içmesini engellemiyor ama ...yinede biraz rahatsız... diğer annelerin bebekleri gibi gece uykuları iyice azaldı 15 dakika uyuyup uyanıyor...birde 1 haftadır aktif olarak emeklemeye başladı... elleri hep yerde ve oturduğunda hemen elini ağzına götürüyor sanırım ondan oldu pamukçuk...siz yerleri ne ile siliyorsunuz... ayakkabılarıyla antreye girdikleri için çamaşır suyu kullanıyordum mecburen... şimdi dış kapının girişine kadar halı serdim ayakkabılarını dışarıda çıkarsınlar diye...sözle söylemekten anlamıyorlardı....sade suyla ya da yer temizleme deterjanlarıyla çıkmıyor gibi pislik...siz ne kullanıyorsunuz....
Canım biz maxi cosi tobi aldık,biz ck memnunuz,uyuyunca yatma pozisyonuna koyuyoruz.ama bizim cimcime sevmiyor arabayla yolculuk yapmayı,yani ona sorarsak iyi değil der.
Günaydın kızlar....inşallah herkes iyidir
Kızım cuma günü hasta oldu mide gribi oldu,sanırım türkcesi bağırsak konfeksiyonu oluyor.acil doktora gitik,doktor ilaçlar verdi,ck şükür ateşi yok artık,ishalde biti gibi,iştahımız hic yok.sürekli birşeyler yemek isteyen bebek giti,yerine iştahsız bir bebek geldi.
kızlar hepinize merhaba
Günaydın kızlar....inşallah herkes iyidir
Kızım cuma günü hasta oldu mide gribi oldu,sanırım türkcesi bağırsak konfeksiyonu oluyor.acil doktora gitik,doktor ilaçlar verdi,ck şükür ateşi yok artık,ishalde biti gibi,iştahımız hic yok.sürekli birşeyler yemek isteyen bebek giti,yerine iştahsız bir bebek geldi.
çok geçmiş olsun canım....neden olmuş acaba ya... benim kızda günde 4 defa kaka yapar oldu... gazla beraber çıkarıyor... yediği bir şey mi dokundu acaba... üşüttümü anlamadık...Günaydın kızlar....inşallah herkes iyidir
Güle güle kullanın canım, maxi cosi tobi benim de ikinci seçeneğim olabilir
Biz de römer baktık bu hafta ve sanırım en çok kafamıza yatan o oldu. Biraz pahalı ama jokerde bi kampanya varmış. Her 300 liralık alışverişe 150 lira hediye puan veriyorlar. Almayı düşündüğümüz model yaklaşık 1400 lira ama alırsak 600 liralık hediye puan veriyorlar. Onunla da çocuğun herhangi bi ihtiyacını alabiliriz diye düşündük. Ama bakalım halen daha araştırmadayız fiyatından dolayı.
Geçmiş olsun canım, biz sadece arap sabunu kullanıyoruz ama sirke fikri de güzelmiş karıştırıp kullanılabilir. çamaşır suyu pek kullanmıyoruz biz tuvaletler dışında.
Güle güle kullanın canım, kazasız belasız yolculuklarınız olsun. Fikir için teşekkür ederim. Yavruna da geçmiş olsun bir an önce atlatırsınız inşallah
sağolun kızlar... aramızda yer silmede bebek için zararsız etkili bir yöntem kullanan olup ta önerilerinizi merak etmiştim... teşekkürler hepinize...merhaba arkadaşlar
benim kuzumun 5 dişi çıkmış çok mızmızdı ne zamandır da şişti dişi patlamış, umarım rahatlar bir kaç gün
bizde koala oto koltuğu kullanıyoruz memnunuz, ama römer çok iyi biraz bütçen ile de alakalı bu canım
canım geçmiş olsun, emekleme başyınca hergün sil süpür toz al mahvoluyor insan bide senin üstüne bir ton koca bebeğin var, ben loc kullanıyorum, yani anway ürünleri kullanıyorum evde, zararsız diye ama ne kadar doğru bilmiyorum, üye oldum alıyorum kendime , çamaşır suyu mikrop öldürmüyor canım sadece beyazlatıyor, sirkede iyi fikir
canım çok geçmiş olsun, korkma iyileşince iştahi geri gelir hastalanınca malesef öyle oluyorlar iştahsız huysuz, bak ben 35 yaşında kadınım bir haftadır hastayım ben bile çok huysuz biri oldum çıktımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?