2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
slm kızlar bebeklerinize ilk adım ayakkabısını kaç numara aldınız?.internetten sipariş edececeğim içn deneme sansım yok .

canım ardaannesinin dediği de doğru bebekten bebeğe farkediyor sen bir mağazaya git alırmış gibi giydir öyle öğrenirsin numarasını. Aöa inşallah kalıptan kalıba da değişmez. Annemler 23 numara almış ama az kalın çorapla tam geliyor ortopedi almışlar.

benim oğlum da daha tam yürümüyor canım ancak elinden tutunca birkaç adım.
Benim oğlumda 9 nisan doğumlu bir haftadır geceleri kalkar oldu ya atak ya da arka dişleri çıkmaya başladı onlar zorluyor uyutmuyor kuzumu. Bende sallayarak uyutuyorum bazen ayağımda bazen beşikte ama kendisi henüz uyuyamıyor.

Gunaydin guzeller, keyifli bir hafta dilerim. Isiniyor yaz geldi derken kar yagdi Bu sefer isiniyor ama gercekten

benim kız da kuçuk degil.babası 1.90. bense 1.60 ım.babasına cekmş boyu.19 mu alsam dedim yaza kadar buyurse ayakları .20 almak daha mı mantıklı.

Arkadaslarin da dedigi gibi denemeden almak riskli canim. Ayakkabi cok onemli. Dili de yok ki sikti/genis geldi rahat degilim desin. Imkanin varsa mutlaka dene.

Ortopedia dan ilk adim ayakkabisi aldim canim.

1 yas krizindeler Benim oglan 3-4 defa kalkiyor ve emmek istiyor. Ninni ile pispisla uyumuyor. Babasinin kucaginda hemen sakinlesiyor. Ben uyku egitimi vermedim. Onun isteklerini takip ettim hep. Bu da bir surec. Gececektir. Gunduzleri emerken uyur hep. Yuzukoyun yatar. Ses gurultu olmazsa (ust kattaki kabile biraz rahat durursa) 2-3 saat uyur.

Sen ise de basladigin icin uykusuzluk zorluyordur seni. Bence bu atak donemlerinde hic zorlama yavrunu. Destek alabilecegin kisiler varsa donusumlu idare edin geceleri.

Gunay din hasta olanlara geçmiş olsun.buyuk kız kurmaya dok gittik dün barsak enfeksiyonu oldu bu günde küçüğü ishal oldu ateş ne kadar dikkat etsem de Abla dan kapıyor çok üzülüyorum böyle. ilk adım ayakkabını 19 numara aldım yumşak olmasi önemli evin içinde giydirmiyorum ayakları yere bassin.hirsiz canım yazdıklarını okudum eşinin gözleri açıldı iyi oldu görümcen nasılsa yüzü tuttu sana öyle söyledi anlamadım

bizde de durum ayni eskiden bayilirdi simdi ustume tirmaniyor nasil oldu anlamadim

Merhaba kızlar,
Hayırlı mutlu bi hafta olsun inşallah.
Sizlere bir sorum olacak; çocuğuna bakıcı bakıp da eve kamera sistemi kurduraniniz var mı? Eğer varsa tavsiye edebileceği bir sistem/marka mevcut mu?
İşe başlamama az kaldı, arada baş başa bırakıp çıkmak istiyorum alışsınlar diye ama kamera olmadığından aklım hep evde

merhaba,
bir marka bilmem ama eniştem iş yerine internet cafe ve bilg. üzerine iş yeri olan birine gitti onlar 16 kameralık modem kamera kurulumu v.s herşeyi yapıp teslim ediyor zaten böyle bir yer varsa git görüş onlar çeşitleri söyler herhalde sana .inşalalh iyi insanlarla karşılaşırsın ama kamera en iyisi.

Merhaba arkadaşlar,

Kuzularınızla güzel bir hafta diliyorum.

Arabası olan arkadaşlar oto koltuğu aldınız mı? Biz henüz almamıştık yeni alacağız, dün biraz baktık aslında kafamda bir marka da var ama. Sizin fikirleriniz neler, nelere dikkat etmeliyiz alırken? Hangi marka ve modeli önerirsiniz?

Maxi cost Tobi kullanıyoruz uzun yola da gittik ,tavsiye ederim. Chicco yu benim kızım sevmedi oturmadı değiştirdik

doğurdunuz mu bilmiyorum ben her iki doğumumu da çınarlıda dr. ahmet güler le epiduralle yaptım çokkkkkk memnun kaldım ..allah bir avazda kurtasın[/QUOTE]
Doğumumu Ege Üniversitesi'nden Fuat Akercan Çınarlıda yapmıştı. Kent ve Çınarlı Arasında kıyaslama yapmıştı, anestezi ekibinin çok iyi OLDUĞUNU söyleyince çınarlıyı tercih ettik. Sezeryan epidural ile oldu ve çok başarılıydı, öneririm çınarlıyı.

kızlar hepinize merhaba
elanın dili dudağı damağı pamukçuk oldu yemesini içmesini engellemiyor ama ...yinede biraz rahatsız... diğer annelerin bebekleri gibi gece uykuları iyice azaldı 15 dakika uyuyup uyanıyor...birde 1 haftadır aktif olarak emeklemeye başladı... elleri hep yerde ve oturduğunda hemen elini ağzına götürüyor sanırım ondan oldu pamukçuk...siz yerleri ne ile siliyorsunuz... ayakkabılarıyla antreye girdikleri için çamaşır suyu kullanıyordum mecburen... şimdi dış kapının girişine kadar halı serdim ayakkabılarını dışarıda çıkarsınlar diye...sözle söylemekten anlamıyorlardı....sade suyla ya da yer temizleme deterjanlarıyla çıkmıyor gibi pislik...siz ne kullanıyorsunuz....

merhaba, geçmiş olsun elaya.ben arap sabunu ve sirke ile siliyorumgünlük eşimde haftada bir ben kızla bir odaya geçiyorum o zman domestos ile fayansları siliyor.ben halının üzerine yere indirmeden çarşaf seriyorum park yatağıda bitimine koyuyorum orada oynuyor ,kendi odasında minderleri var onları koyuyorum üstünde oynuyor .bende merakettim şimdi herkez neler yapıyor.

sağol canım... sirke neden aklıma gelmedi benim ya.... arap sabunu yada temizleme deterjanları kullanıyordum...mikroplar ölsün diye çamaşır suyu kullanıyoruz ama çamaşırsuyu yerler kuruyunca uçup gitmiyormuş... kalıntısı kalıyormuş yinede... @snowy daha iyi bilir bu kimyasalları ...arap sabunuyla sirke en iyisi dediğin gibi...haftada birde çamaşır duyu ile temizlenir olur biter...

Canım biz maxi cosi tobi aldık,biz ck memnunuz,uyuyunca yatma pozisyonuna koyuyoruz.ama bizim cimcime sevmiyor arabayla yolculuk yapmayı,yani ona sorarsak iyi değil der.

Günaydın kızlar....inşallah herkes iyidir
Kızım cuma günü hasta oldu mide gribi oldu,sanırım türkcesi bağırsak konfeksiyonu oluyor.acil doktora gitik,doktor ilaçlar verdi,ck şükür ateşi yok artık,ishalde biti gibi,iştahımız hic yok.sürekli birşeyler yemek isteyen bebek giti,yerine iştahsız bir bebek geldi.

Maxi cost Tobi kullanıyoruz uzun yola da gittik ,tavsiye ederim. Chicco yu benim kızım sevmedi oturmadı değiştirdik

Güle güle kullanın canım, maxi cosi tobi benim de ikinci seçeneğim olabilir

Biz de römer almayı düşünüyoruz.

Biz de römer baktık bu hafta ve sanırım en çok kafamıza yatan o oldu. Biraz pahalı ama jokerde bi kampanya varmış. Her 300 liralık alışverişe 150 lira hediye puan veriyorlar. Almayı düşündüğümüz model yaklaşık 1400 lira ama alırsak 600 liralık hediye puan veriyorlar. Onunla da çocuğun herhangi bi ihtiyacını alabiliriz diye düşündük. Ama bakalım halen daha araştırmadayız fiyatından dolayı.

Geçmiş olsun canım, biz sadece arap sabunu kullanıyoruz ama sirke fikri de güzelmiş karıştırıp kullanılabilir. çamaşır suyu pek kullanmıyoruz biz tuvaletler dışında.

Canım biz maxi cosi tobi aldık,biz ck memnunuz,uyuyunca yatma pozisyonuna koyuyoruz.ama bizim cimcime sevmiyor arabayla yolculuk yapmayı,yani ona sorarsak iyi değil der.

Güle güle kullanın canım, kazasız belasız yolculuklarınız olsun. Fikir için teşekkür ederim. Yavruna da geçmiş olsun bir an önce atlatırsınız inşallah

merhaba arkadaşlar
benim kuzumun 5 dişi çıkmış çok mızmızdı ne zamandır da şişti dişi patlamış, umarım rahatlar bir kaç gün

bizde koala oto koltuğu kullanıyoruz memnunuz, ama römer çok iyi biraz bütçen ile de alakalı bu canım

canım geçmiş olsun, emekleme başyınca hergün sil süpür toz al mahvoluyor insan bide senin üstüne bir ton koca bebeğin var, ben loc kullanıyorum, yani anway ürünleri kullanıyorum evde, zararsız diye ama ne kadar doğru bilmiyorum, üye oldum alıyorum kendime , çamaşır suyu mikrop öldürmüyor canım sadece beyazlatıyor, sirkede iyi fikir

canım çok geçmiş olsun, korkma iyileşince iştahi geri gelir hastalanınca malesef öyle oluyorlar iştahsız huysuz, bak ben 35 yaşında kadınım bir haftadır hastayım ben bile çok huysuz biri oldum çıktımm

çok geçmiş olsun canım....neden olmuş acaba ya... benim kızda günde 4 defa kaka yapar oldu... gazla beraber çıkarıyor... yediği bir şey mi dokundu acaba... üşüttümü anlamadık...
inşallah bebeğinde çabucak düzelir...

sağolun kızlar... aramızda yer silmede bebek için zararsız etkili bir yöntem kullanan olup ta önerilerinizi merak etmiştim... teşekkürler hepinize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…