2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
çok geçmiş olsun burada salğın ablamın oğlu ve sınıftqan bir çok çocuk olmuş doktor salgın dedi yeğenimin 40 dereceye çıktı ateşi sen başında yakalamışisın çok geçmiş olsun.

evet en iyisini o bilir.ben yıllardır alerjimolduğundan ç.suyu falan iş yapamıyorum annem yapıyordu lşimdide eşim en güzeli sirke zaten evde sirke bitme üzere eşime spariş verdim dün annemde evde doğal kendi sirke yapıyor onu turşu v.s kullanıyoruz tuz koymuyoruz tansiyonu olduğğundan annemin iyi oluyor.bizim eve sirke dayanmıyor yeşilliklee yere göğe sirke :)

dişleriniz hayırlı olsun benim kzıında 5. yolda çıksa rahatlasa diyorum çıkıyor sonradiğer diş sıkıntı yapmaya başlıyor kuzucuklara.

Kızlar ck teşekkür ederim.inşallah iştahı tekrar gelir.bugün her öğün aptamil vereceğim,onu iciyor.kaşık görünce kafasını çeviriyor.etrafta çevremizde hasta hic kimse yoktu,nerden bulaştı anlamadık.1kere ateşi 40.2oldu,apar topar doktora götürdük,doktor yardımcısı önce gelin ilac alın dedi,eşim giti,aldı geldi,sonra ck kötü oldu yavrum,tekrar aradım doktoru kadın hemen gelin dedi.ay ck kötü ya cocuklar hasta olunca.

Arkadaşlar çıldırıcam yaaa,,, benden başka uyumayan çocuğu olan kimse yokmu, noolur bi akıl verin bana. Çocuk gündüz uyuyamıyor ve uykusuzluktan sürekli mızmız ağlama modunda. Napıcamım bilmiyorum çıldırmak üzereyim

rahatlatmak için bebe yağı yada losyonu ile masaj yap ,altını al kucağında şarkı söyle dizineyatır sırtını okşa hafif salla uyur belki aklım gelen bunlar ben doğduğundan beri rutin uyku hazırlı yapıp omzumda uyutuyorum.

Yok canım denedim hepsini yok uyumuyor. Uyumayıp oyun oynasa bişe yapsa o da yok,. Zaten ağlak bir bebek... 11 ayda benim ruh sağlığımı bozdu, olamaz böyle birşey

Canım öncelikle sabırlı ve sakin ol.her bebek aynı olmaz,11aydır böyleyse doktora sor bence.kuzinimin bebeğide hep ağlıyordu,gaz maz falan filan diyorlardı meğersem bebek acmış.beslenmesi nasıl?su iciyormu?bebeği rahatlatan çaylar var,belki iyi gelir.
Ama en önemlisi sakin olman,bebeğine kızma uyumadığı icin,eminimki bir sıkıntısı varki uyuyamıyor yavrum.

Sanırım çok daha önce de aynı şeyi söylemiştin canım, doktora gittiniz mi bi sorsaydınız doktora belki başka bir sıkıntısı vardır yavrucağın?

Selam guzeller

Gecmis olsun guzelim. Ben cocugun temas ettigi/edecegi hicbir yuzeyde kimyasal/temizleyici kullanmiyorum. Sadece su ile siliyorum. Mikropla da temas etmeleri gerek, cok sakinmak iyi degil.

Ama elbette guvenlik onlemlerimiz var. Ayakkabi ile antreye girmiyoruz artik. Kapidan girer girmez terlik giyiyoruz. Coraplarimizi hemen degistiriyoruz, ayaklar yikaniyor (ciplaksa). Dolayisiyla musaade edilebilir bir kirlilik sozkonusu oluyor. Senin evin kalabalik. Laf soz de dinlemezler. Yine de mikropla temasi kimyasaldan daha iyi olur diye dusunuyorum.

Cok gecmis olsun canim. Cabucak toparpanir, istahi biran once yerine gelir insallah.

Masallah guzeline Sen toparlanamadin sanirim canim henuz. Gecmis olsun, kendine biraz zaman ayirmaya calis.

Herkese iyi geceler.. Ne zamandır giremiyorum hiç fırsat olmuyor. Önceden tüm sayfaları takip edip okurdum.. Bayadır onuda yapamıyorum. Malum bebek.. Tüm gün mutfakta yada onunlaım. Umarım tüm anniş ve bebisler iyidir. Aranızda dişi çıkmayan var mı tamam her çocuk aynı değil ama çok üzülüyorum herkes soruyor. Birde eşimle aram bozuk bu sebeple birşeyler yazmak istedim. Sizlerle daha önce konuştuğumuz için aklıma tek burası geldi. Yani aram bozuk derken şöyle.: onu çekemiyorum. Artık varlığı bile rahatsız ediyor. Sebep yokken onu terslemeye fırsat arıyorum. Yada umursamadığım şeyler şimdi batıyor. Bilmiyorum . Bazen yalnız kalmak istiyorum fırsat yok malum kalabalık ailedeyim. Çalışmak istiyorum bir yandan.. Diğer yanım bırakamıyorum biraz daha dur diyorum.. Sürekli birşeyleri unutuyorum.. Dengesiz besleniyorum. Meyve alıyorum sürekli duru ya yedirme telaşı. Sonuçta emziriyorum benimde yemem gerek.. Düşünüyorum uygulama yok.. Off saçma şeyler yazmış olabilirim. İyi geceler hepinize

Canım bizim cimcimeninde dişleri çıkmadı,doktorumuz olabilir normal dedi.ben hic kafama takmıyorum,bir gün çıkacaklar inşallah.eniştem diş hekimi gec çıkması daha iyi dedi.
Sanırım doğumdan sonra herkesin dengesi sınır sistemi falan değişiyor,bende ck agresifim.eşimin bazı şeyleri benimde gözüme batıyor,bazen söylüyorum,bezen söylemiyorum,söyleyince kötü ben oluyorum,söylemeyince kendimi iyi hisetmiyorum.sanırım çalışmayı özlüyorum,ev kadını olmak ck zor.

haklısın canım...
dün ağzındaki beyazlıklar gitti şimdi derisi soyuluyor...
kv aradıda o soyulan derilerin altı kanama ya başlamış... pamukçukmu bu nedir... birde ağzının içine yayıldı ...potron gelsin bende çıkıcam birazdan önce sağlık ocağına orası anlamazsa hastaneye götürcem...

Son düzenleme:
C
Canım adacayıyla silmeyi denedinmi?

yok canım kv zeytin yağı falan sürdü...elma suyu iyi gelir dediler... ama iyice yayıldı döküntü gibi...ama yemesinde içmesinde sorun yok
Kulak temizleyenle silmiştim dilini,2-3günde gecti.bir dene istersen,ama ck varsa doktora götür bence.

yok canım kv zeytin yağı falan sürdü...elma suyu iyi gelir dediler... ama iyice yayıldı döküntü gibi...ama yemesinde içmesinde sorun yok
bence götür canı blki bir hastalıktırdöküntülü hastalıklar oalbiliyor byle bazıları götürmekte fayada var geçmiş olsun.

canım aslında yaşadıkların normal kalabalık bir ailedeysen çok daha zordur herşey ama inan bebekle bir hayata alışmak zor oluyor daha çok yorulduğun için önceden batmıyan şeyler seni rahatsız ediyor, ya birilerinin sana yardım etmesini sağlamaya çalış yada kendini sakinleştirmeye yani eşini kızmadan yardıma ihtiyacın olduğunu anlat, eyer işin içinden çıkamıyorsan çalışmak sana iyi elebilir tabiki çocuğu bırakıp gitmek çok zor ama önceden çalışan biri isen evde olmak ta zor çocuk bir yaşına geliyor eyer istersen bakacak güvendiğin biride varsa çalışmak iyi gelebilir

geçmiş olsun bence de dr götür ama ada çayı ile silmeni bende tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…