bilmiyorum kı canım 1-2 defa arkadaslara cıktık aksam astronot bere atkı baglı ama ona ragmen yuzunden soguk yedi galıba töbe ettim yaza kadar bı yere gitmeye
YOK CANIM TARTILMADIM...evde baskül yok... eve giderkende eczane kapalı oluyor... denk gelirsem tartılırım bir yerde...
cep telefonuma indircemde videolarını...evde akşam bakarak yapmak daha kolay olur diye düşündüm... evde internet yok...video müzik indirme programı yükledim iş yerimdeki bilgisayara...oradan indirip cep telefonuna atacaktım fikrimce...kadının videolarını buldum. ama kaç saattir daha inmedi bekliyorum...
kızımıza balık al dedim eşime çocuk bari yesin diye... bizim kıza alacağımız 1 balık oldu mu sana 5 kilo...bu aileden gizli ne yiyebiliyoruz nede içebiliyoruz...balığı duyan yemeğe gelecekmiş...
elhamdülillah canım antibiyotik hırıltısını kesti hemen ama tam normale dönemedi asırı nazlı mız mız cocukların hastalığı cok zormuşNasil oldu yavrun canim, iyilesmistir umarim.
Bakarak ta olur. Yaptigi 3-4 hareket var canim. Onlari ogrenip tv izlerken/muzik dinlerken de yapabilirsin canim. Zaman/yer sinirlamasi olmayinca daha rahat oluyor. Dilersen 10dk, vaktin bolsa 1 saat yaparsin.
Onlarin adam olacagi yok guzelim. Dilerim Allah tan bu yil ikramiye size nasip olsun. Hepsinin gozunu de karnini da omurluk doyurur rahat edersin...
herkes birbirini çağırmış canım sanki ben buyur etmişim gibi...aslında dün bizi görümce çağırmıştı yemeğe balığı onlar güzel pişiriyor ....yenge perşembede bize gelin hep sizde yiyoruz demişti... sonra vazgaçtiler eşim geç yorgun geliyor birde dizisi varmış dinlensin adam dedi... bende farketmez dedim...biz yiyemiyoruz bari çocuğa balık alalım dedim... kv ninde canı çekmiş oda eşini aramış eşide küçük oğlunu oda nişanlısını... ...oldu olacak görümceyide çağırın dedim yazık o eksik kalmasın dedim... gelmeyeceğini biliyorum ya... çünkü bizi davet etti sonra bahane uydurdu gelmez diye düşündüm... onlar bizde geliriz demişler...hani kocan yorgun geliyordu dizisi vardı ...insan kendini bari yalancı çıkarmaz...herkes akşam bize uğradığı için ne yeniyor ne içiliyor haberleri oluyor...her gün makarna pişirsem sanırım buyurmazlar...radikal karar lar almam lazım... dün eşimde hak verdi artık... o benimle birlik olursa bunları yaşamayız...tek başıma eli maşalı oluyorum...ne vıcık vıcık ne düşüncesiz insanlar ya sen aksamın kacına kadar maddı manevı onları doyurmak için calısıyorsun sankı keske ben cok yorgunum bugun mısafır kabul edemem diyebilsen bi daha sana sormadan gelmezlerdi blki
şans oyunu oynayayım bari bu yıl... normalde öyle şeyler pek aklıma gelmez....Nasil oldu yavrun canim, iyilesmistir umarim.
Bakarak ta olur. Yaptigi 3-4 hareket var canim. Onlari ogrenip tv izlerken/muzik dinlerken de yapabilirsin canim. Zaman/yer sinirlamasi olmayinca daha rahat oluyor. Dilersen 10dk, vaktin bolsa 1 saat yaparsin.
Onlarin adam olacagi yok guzelim. Dilerim Allah tan bu yil ikramiye size nasip olsun. Hepsinin gozunu de karnini da omurluk doyurur rahat edersin...
yuh diyorum çevrende bir akıllı yok hepsi nerede bel.. oraya yerleş yani.yazık sanada bence elada onlar yüzünden eksikli kalıyor sende alanın herşeyini ayrı yap gelen istiyorsa kendi ypasın bir şey alıştırmışsın birazda artık biraz sesini çıkar yada çekil kenara kızınla kendine bak sadece.herkes birbirini çağırmış canım sanki ben buyur etmişim gibi...aslında dün bizi görümce çağırmıştı yemeğe balığı onlar güzel pişiriyor ....yenge perşembede bize gelin hep sizde yiyoruz demişti... sonra vazgaçtiler eşim geç yorgun geliyor birde dizisi varmış dinlensin adam dedi... bende farketmez dedim...biz yiyemiyoruz bari çocuğa balık alalım dedim... kv ninde canı çekmiş oda eşini aramış eşide küçük oğlunu oda nişanlısını... ...oldu olacak görümceyide çağırın dedim yazık o eksik kalmasın dedim... gelmeyeceğini biliyorum ya... çünkü bizi davet etti sonra bahane uydurdu gelmez diye düşündüm... onlar bizde geliriz demişler...hani kocan yorgun geliyordu dizisi vardı ...insan kendini bari yalancı çıkarmaz...herkes akşam bize uğradığı için ne yeniyor ne içiliyor haberleri oluyor...her gün makarna pişirsem sanırım buyurmazlar...radikal karar lar almam lazım... dün eşimde hak verdi artık... o benimle birlik olursa bunları yaşamayız...tek başıma eli maşalı oluyorum...
şans oyunu oynayayım bari bu yıl... normalde öyle şeyler pek aklıma gelmez....
içimde bir şey bekle sabret diyor... hayırlısı bakalım neler olup bitecek...
evet notmale döndü herhalde başka bir şeye sıkkındı belki bilmeden ben kırdım ama düzeldi şükür.senin bebğin miydi A aktar83 ın mı tamam hatırlamadım dün tv de kabız çocuklar için dedi,
çilek ,armut,limon kabuğu,hin yağı ve pekmezi karıştırıp aç karnını varin sorun ortadan kalkıcaktır dedi aklımdayken yazayım dedim.
Bütün Nisan annelerine güneşli günler dileriz ben ve Ceku!
Uzuuun zamandır buralarda yoktum, umarım hepiniz iyisinizdir.
Ceku'm hâlâ dişsiz ve keltoş.. Arada 1-2 korkak adım atıyor ama henüz yürümeye cesareti yok. Ama bu etrafta emekleyip sağı solu kurcalamasına engel değil.
Herkese mutlu bir bahar dilerim. Şimdiden bütün Nisan bebelerinin doğum günlerini kutluyoruz!
canım dün benim duyarsız eşim bile etkilendi... görümcenin ettiği laflardan... ben sizi davet etmek istemiyorum da,sürekli sizde yediğimiz için kendimi mecbur hissediyorum zorunluluktan çağırıyorum dedi...evine daha geçen sene gittik bizi yemeğe çağırmıştı... her hafta şugün gelin bugün gelin diye çağırıyor sonrada bir bahane uydurup öbür haftaya erteliyordu... sanki ben onun evine gitmeye meraklıyım,hevesliyim gibi...istemeye istemeye çağırıyormuş...yuh diyorum çevrende bir akıllı yok hepsi nerede bel.. oraya yerleş yani.yazık sanada bence elada onlar yüzünden eksikli kalıyor sende alanın herşeyini ayrı yap gelen istiyorsa kendi ypasın bir şey alıştırmışsın birazda artık biraz sesini çıkar yada çekil kenara kızınla kendine bak sadece.
görümcemin ve kv min evleri bana çok yakın balkondan birbirimizi görüyoruz... kv kızıma ve diğer torununa benim evimde baktığı için işten çıkan bizim eve geliyor... her toplantı yemek bilmem ne bizim evde cereyan ediyor...hırsızı
canım kv nin kendine ait evi yok muydu size yakın mı değildi tam hatırlayamadım ama bizde de toparlayıcı annemlerin babamların evi oluyor genelde iki haftada bir de kv deme gideriz bize ve görümceme olsun kardeşime olsun pek gitmeyiz hepimiz kendi annelerimizin evinde toplanırız genelde.
kayın baba gürültüye gelemiyormuş ...hem evini tadilat yaptırdı... koltuklarını yeniledi badana boya yaptırdı yeni açık renk halılar aldı...çocuklar batırır diye korkuyor... şu an benim evimin halılarını koltuklarını duvarlarını görünce ne kadar doğru karar verdiğini anlamış...hem herkes kv nin evine toplansaydı her akşam çocukları almaya onlara gidecektik...mutfak masraflarını onlar yapacaktı...önceden hesaplamış herşeyi...hırsızı
yada kv den kendi evinde baksa torunlarına sizlerde akşam ona yemege gitseniz yemeği hep beraber yapıp ortalığı toplayıp herkes kendi evine gitse. (aynı bizim gibi.)
elhamdülillah canım antibiyotik hırıltısını kesti hemen ama tam normale dönemedi asırı nazlı mız mız cocukların hastalığı cok zormuş
kayın baba gürültüye gelemiyormuş ...hem evini tadilat yaptırdı... koltuklarını yeniledi badana boya yaptırdı yeni açık renk halılar aldı...çocuklar batırır diye korkuyor... şu an benim evimin halılarını koltuklarını duvarlarını görünce ne kadar doğru karar verdiğini anlamış...hem herkes kv nin evine toplansaydı her akşam çocukları almaya onlara gidecektik...mutfak masraflarını onlar yapacaktı...önceden hesaplamış herşeyi...
görümcem hiç bir işten anlamaz...yemekleri bana yaptırıp hallederlerdi işi.... ben onlara söyleyemiyorum ama onlar bana söylerdi bugün yemeği sen yap temizliğe gel bu hafta sonu diye...
Arkadaşlar benim 2008 doğumlu bir oğlum var. Şuan ikinciyi düşünüyorum ama karasızım ,oğlum hiperaktifti ve yeni yeni düzeldi,ama eşimden destek görmedim hiç ,ikincide nasıl olur bilmiyorum yani eşime güvenemiyorum,eşim ikinciyi istiyor bende istiyorum ama kafam karışık
eşinle beraber doğru bir karar alırsınız inşallah... sen doğuruyorsun ama beraber büyütmeniz gerekiyor...Allah hayırlısını versin...Arkadaşlar benim 2008 doğumlu bir oğlum var. Şuan ikinciyi düşünüyorum ama karasızım ,oğlum hiperaktifti ve yeni yeni düzeldi,ama eşimden destek görmedim hiç ,ikincide nasıl olur bilmiyorum yani eşime güvenemiyorum,eşim ikinciyi istiyor bende istiyorum ama kafam karışık
eşim söyleyince yapıyor ama gözünün önünde yaşanan olayları birde ben açıklamak zorunda kalıyorum.. algıları kapalı bir insan...Selam canlar, hayirli cumalar
Zor olmaz mi, ilk deneyimleri. Ana kuzusu onlar. Cok sevindim toparlanmasina. Son olur, bir daha tecrube etmezsin insallah canim.
Sen nasil oldun, yeni tempoya/duzene alisabildin mi?
Tek basina olmaz senin de dedigin gibi guzelim. Ama esten destek alamiyorsan da eli masali da deseler dedikodunu da yapsalar adin kotu geline de ciksa kontrolu eline almalisin.
Bizler yavrularimiza sahip olmaya karar verdigimiz anda secimimizi yaptik aslinda. Onlarin iyiligi ve gelecegi icin herseyi yapmayi sectik. Ela miz kendini bilmez akrabalari ve naif babasi nedeniyle mahrumiyetler yasamasin canim.
Allah bagislasin canim. Insanlar degismez sen de biliyorsun. Destek gormeyecegini ve herseyle tek basina ilgilenecegini kabul ederek bir karari verirsen ileride uzulmezsin canim.
masallah sanki gelin sen degilsin kqyinvaliden.kayın baba gürültüye gelemiyormuş ...hem evini tadilat yaptırdı... koltuklarını yeniledi badana boya yaptırdı yeni açık renk halılar aldı...çocuklar batırır diye korkuyor... şu an benim evimin halılarını koltuklarını duvarlarını görünce ne kadar doğru karar verdiğini anlamış...hem herkes kv nin evine toplansaydı her akşam çocukları almaya onlara gidecektik...mutfak masraflarını onlar yapacaktı...önceden hesaplamış herşeyi...
görümcem hiç bir işten anlamaz...yemekleri bana yaptırıp hallederlerdi işi.... ben onlara söyleyemiyorum ama onlar bana söylerdi bugün yemeği sen yap temizliğe gel bu hafta sonu diye...
valla herseyde bi hayır vardır o kadar ii olmuskı oyle demesi kör kocanın bile gözü açılmıs fırsat bu fırsat koy mesafenı dediğini yap sofra bıle kursan cagırma gercekten, yemek yaparken sıze yetelık yap sofraya bıle otursa aç kalsın sen ii niyetinı son asamasına kadar kullandın zaten artık yuz verme onlaracanım dün benim duyarsız eşim bile etkilendi... görümcenin ettiği laflardan... ben sizi davet etmek istemiyorum da,sürekli sizde yediğimiz için kendimi mecbur hissediyorum zorunluluktan çağırıyorum dedi...evine daha geçen sene gittik bizi yemeğe çağırmıştı... her hafta şugün gelin bugün gelin diye çağırıyor sonrada bir bahane uydurup öbür haftaya erteliyordu... sanki ben onun evine gitmeye meraklıyım,hevesliyim gibi...istemeye istemeye çağırıyormuş...
eşime dedim kardeşin çağırırsa asla gitmem,sende davet etme yemeğe dedim... sofra kuruluyken bile gel otur yemeğe demiycem dedim... evinde yemek pişirmiyor bizde yiyor diye...
haklısın dedi... kardeşinin o lafları çok dokunmuş...yemek falan mevzusu değil konu aslında...helal hoş olsun... birde insan sevdiklerine hazırlık yapmaktan çok hoşlanır..ama bu insanlar artık kullanma derecesine geldiler....bitti artık yok...
görümcemin ve kv min evleri bana çok yakın balkondan birbirimizi görüyoruz... kv kızıma ve diğer torununa benim evimde baktığı için işten çıkan bizim eve geliyor... her toplantı yemek bilmem ne bizim evde cereyan ediyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?