2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bende 1 aydır hastayım canım yatıp dinlenme fırsatı olmayınca iilesemıyorum bide okul toz toprak pislik alerjılerim son raddede haftaiçi kosturmayla hafta sonu temızlıkle geçiyor yınede kendıme sasıracagım kadar alıstım tempoya sabah kalkıp bi kahve içince yorgunluk gidiyor sanki çok değil 2 sene önce su ankı halımı gösterseler inanmazdım fazlasıyla rahat kendimi hiç bişey için skmayan bi insandım ama evlat işte hersey onlar için

Kızlar nasılsınızın?
Umarım, herkes çok iyidir. Ben pek bakamadım buraya benim minik çok yoruyor beni sürekli ilgi, birde şu Duruşma Gününe az kaldıkça stres oluyordum takip edemedim.
10 gün önce dava vardı ama karşı taraf duruşmaya gelmediği için ertelendi, barışmak ve hiç bir şey olmamış gibi evliliğine devam etmek istiyor Kızımın babası ama bazı şeyleri telafi etmek için en ufak bir çabası yok ama dilinde.
Güvenim bitik, artık kızıma iyi bir gelecek Sağlamak için benim iyi olmam Lazım, bunun olgunluğuna vardım.
Çaba sarfetmeyen biri içinde hem kendimi mutsuzluğa, hem de belirsiz bir geleceğe sürüklemek istemiyorum.
Durumlar bu Şekil.
Hepinizi kocaman öpüyorum.

Allah yarcımdın olsun.stres yapılmayacak gibi değilki sen zaten herşeyin farkındasın.senin ve kızının yolu açık olsun allah hakkınızda hayırlısını versin.

Allah yarcımdın olsun.stres yapılmayacak gibi değilki sen zaten herşeyin farkındasın.senin ve kızının yolu açık olsun allah hakkınızda hayırlısını versin.
Âmin canım, Allah Razı olsun.
Insan güle oynaya evleniyor ama sonrası hem sıkıntı hem çok zor.
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin.

Merhaba arkadaşlar ailecek hastayız, eklemlerim ağrıyor başım çatlıyor kızlar biraz daha iyiler eşimde onlar ilaç Alınca toparladılar biraz ama ben kötüyüm

Ya ben ilk kızımda yaşamıştım ol duyguyu hastanede ilk gece hep annemin kulağındadır kızım sanırım annemin kokusuna alışmıştı o kucağına Alınca susuyordu bende durmuyordu on gün falanda emmedi, çok üzülmüştüm

Geçmiş olsun canım doğru diyorsun dinlenemeyince geçmiyor, bak boşuna korkuyormuşsun iş başa kalınca insan üstesinden gelip bir şekilde oturtuyor düzenini

Umarım herşey kısa sürede yoluna girer zor günler yaşadın umarım artık son bulur

HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN CANIM...kendine de bebeğin de iyi bak...inşallah her şey gönlüne göre gelişir.

sizede geçmiş olsun canım biri olunca herkese bulasıyor valla hep aile boyu hastayız iş basa kalınca oluyormus ama yorgunluktan uykusuzluktan keşlere benzedim gözlerimin altı simsiyah oldu

slm kızlar bebeklerinize ilk adım ayakkabısını kaç numara aldınız?.internetten sipariş edececeğim içn deneme sansım yok .

canım hoşgeldin .arada uğra buralara.hakkında hayırlısı olsun artık.huylu huyundan vazgecmiyor işte.eşini tanıyorsun ,sana çok acı çektirdi .sen bunları haketmiyorsun .cok iyi gunler seni bekliyor inşallah.hayat nelere gebe.neşen eksik olmasın güzel yüzünden .

Iyi aksamlar, keyifli hafta sonlari

Alintilari ekle secenegini bulamadim

Kubizm gecmis olsun canim. Anne uyumaz, anne yorulmaz Hangi arkadasimiz soylemisti hatirlayamadim. Esiyle neden kendisinin daha fazla fedakarlik yaptigi konusunda tartisirken, esi "cennet annelerin ayaklari altinda" sozunu hatirlatmis Ben de yillardir cok basima buyruktum, hizaya soktu bunlar bizi

Hawar hepinize gecmis olsun canim.

Esmer hos geldin gulum. Nasil bir sistem, 1 yildir bekliyorsun zaten. Yildirim nikahi var da yildirim bosanma icat olmamis sanirim. Guzel kuzunu op yerimize. Guclu ol, onune bak canim. Rabbim hayirli insanlar cikarsin karsina insallah.

slm kızlar bebeklerinize ilk adım ayakkabısını kaç numara aldınız?.internetten sipariş edececeğim içn deneme sansım yok .
Cnim bence bebekten bebege fark ediyo..buyuk oglum 21 almistim..ortanca 23..abilerin ayakkabilarini sakliyodum..21olmadi..digeri oldu..ama tarak kismi etli tombik bunun mesela..sen magazaya git dene alacakmis gibi bence ona gore karar ver..

21 numara giyiyor canim.
Merhaba ilk adim ayakkabisi denilen ozel bir ayakkabı turu mu yoksa ilk alinan ayakkabi mi? Ben henuz almadim, babannesi 21 numara almis sanırım, ayagina uyuyor ama bizimki henuz yurumuyor, tutunca adim atıyor. Bu aralar gece cok kalkiyor. 11 ay 1 haftalik. Hep kalkardi ama artti. Sanki guven ihtiyaci gibi. Bunu yasayan var mi? Bu ay zorlu bir atak var mi? Ben kendi kendine uyumayi ogretemedim. Gunduz iyuce zor uyuyor. Bilmiyorum her cocuk farkli mi. Tracy hogg hareketli bebekleri uyutmak icin daha fazla ugrasmak gerekiyor diye yazmisti. Bizimki hareketli bir bebek, ama henuz yurumuyor dahi. Hala uyutmanin sirrini cozemedim.

güven duygusundan şüpheleniyorsan yanında bik aÇ DEFA uyu .bebekler rahatlıyor.bizim kı de kalkıyordu.benim yanından gidecegimi düsünüuyor.artık beraber yatıyoruz uyuyor hemen. dalınca yanından ayrılıyorum

Ben de iki defa denedim ise yaradi gibi geldi. Gunduz uyutmada da ise yarar mi?Evde Emzirme, sallama, disarida da bebek arabasi ve araba disinda pek uyutamiyorum gunduzleri. Artik evdeyken gunduz uykusuna yatirmak iyice guclesti. Onerisi olan var mi bu konuda da?

@Snowyy K kubizm teşekkür ederim kızlar umarım kısa sürede atlatırız çocuklar yine iyide ben kötüyüm ilaç alamayınca, dinlenmede yok, ama ne yapalım annelik böyle bir şey

F f_canan canım benimki 1 aydır memede uyuyor, bir dönem uyku eğitimi verdim ama sonra hastalık falan derken uçtu gitti istikrarlı olmak lazım eğer uzuzn zaman sıkılmadan yapabileceksen kaldır yatır yöntemi ile uyku eğitimi ver (kendimi iyi hissettiğim bir dönem denemeyi düşünüyorum tekrar) bende uyku eğitimi verirken çocuğu emziğe alıştırdım şimdi de pişmanım emzik ağzındayken 1-1,5 saat uyuyor ama emzik vermezsem 30 dk

canım hoşgeldin
stres olman çok normal herşeyde var bir hayır inşallah en kısa zamanda istediğin gibi çözümlenir. Arada gir yaz bizde öptük seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…