bende 1 aydır hastayım canım yatıp dinlenme fırsatı olmayınca iilesemıyorum bide okul toz toprak pislik alerjılerim son raddede haftaiçi kosturmayla hafta sonu temızlıkle geçiyor yınede kendıme sasıracagım kadar alıstım tempoya sabah kalkıp bi kahve içince yorgunluk gidiyor sanki çok değil 2 sene önce su ankı halımı gösterseler inanmazdım fazlasıyla rahat kendimi hiç bişey için skmayan bi insandım ama evlat işte hersey onlar içinSelam canlar, hayirli cumalar
Zor olmaz mi, ilk deneyimleri. Ana kuzusu onlar. Cok sevindim toparlanmasina. Son olur, bir daha tecrube etmezsin insallah canim.
Sen nasil oldun, yeni tempoya/duzene alisabildin mi?
Tek basina olmaz senin de dedigin gibi guzelim. Ama esten destek alamiyorsan da eli masali da deseler dedikodunu da yapsalar adin kotu geline de ciksa kontrolu eline almalisin.
Bizler yavrularimiza sahip olmaya karar verdigimiz anda secimimizi yaptik aslinda. Onlarin iyiligi ve gelecegi icin herseyi yapmayi sectik. Ela miz kendini bilmez akrabalari ve naif babasi nedeniyle mahrumiyetler yasamasin canim.
Allah bagislasin canim. Insanlar degismez sen de biliyorsun. Destek gormeyecegini ve herseyle tek basina ilgilenecegini kabul ederek bir karari verirsen ileride uzulmezsin canim.
Allah yarcımdın olsun.stres yapılmayacak gibi değilki sen zaten herşeyin farkındasın.senin ve kızının yolu açık olsun allah hakkınızda hayırlısını versin.Kızlar nasılsınızın?
Umarım, herkes çok iyidir. Ben pek bakamadım buraya benim minik çok yoruyor beni sürekli ilgi, birde şu Duruşma Gününe az kaldıkça stres oluyordum takip edemedim.
10 gün önce dava vardı ama karşı taraf duruşmaya gelmediği için ertelendi, barışmak ve hiç bir şey olmamış gibi evliliğine devam etmek istiyor Kızımın babası ama bazı şeyleri telafi etmek için en ufak bir çabası yok ama dilinde.
Güvenim bitik, artık kızıma iyi bir gelecek Sağlamak için benim iyi olmam Lazım, bunun olgunluğuna vardım.
Çaba sarfetmeyen biri içinde hem kendimi mutsuzluğa, hem de belirsiz bir geleceğe sürüklemek istemiyorum.
Durumlar bu Şekil.
Hepinizi kocaman öpüyorum.
Âmin canım, Allah Razı olsun.Allah yarcımdın olsun.stres yapılmayacak gibi değilki sen zaten herşeyin farkındasın.senin ve kızının yolu açık olsun allah hakkınızda hayırlısını versin.
hawar
canım ne güzel sana düşkün olmuş benim oğlum da bana düşkün ama ben çalışırken anneannemiz baktığı için annemi görünce benden ona atlıyor bende çaktırmasam da üzülüyorum bazen.
bende 1 aydır hastayım canım yatıp dinlenme fırsatı olmayınca iilesemıyorum bide okul toz toprak pislik alerjılerim son raddede haftaiçi kosturmayla hafta sonu temızlıkle geçiyor yınede kendıme sasıracagım kadar alıstım tempoya sabah kalkıp bi kahve içince yorgunluk gidiyor sanki çok değil 2 sene önce su ankı halımı gösterseler inanmazdım fazlasıyla rahat kendimi hiç bişey için skmayan bi insandım ama evlat işte hersey onlar için
Kızlar nasılsınızın?
Umarım, herkes çok iyidir. Ben pek bakamadım buraya benim minik çok yoruyor beni sürekli ilgi, birde şu Duruşma Gününe az kaldıkça stres oluyordum takip edemedim.
10 gün önce dava vardı ama karşı taraf duruşmaya gelmediği için ertelendi, barışmak ve hiç bir şey olmamış gibi evliliğine devam etmek istiyor Kızımın babası ama bazı şeyleri telafi etmek için en ufak bir çabası yok ama dilinde.
Güvenim bitik, artık kızıma iyi bir gelecek Sağlamak için benim iyi olmam Lazım, bunun olgunluğuna vardım.
Çaba sarfetmeyen biri içinde hem kendimi mutsuzluğa, hem de belirsiz bir geleceğe sürüklemek istemiyorum.
Durumlar bu Şekil.
HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN CANIM...kendine de bebeğin de iyi bak...inşallah her şey gönlüne göre gelişir.Kızlar nasılsınızın?
Durumlar bu Şekil.
sizede geçmiş olsun canım biri olunca herkese bulasıyor valla hep aile boyu hastayızMerhaba arkadaşlar ailecek hastayız, eklemlerim ağrıyor başım çatlıyor kızlar biraz daha iyiler eşimde onlar ilaç Alınca toparladılar biraz ama ben kötüyüm
Ya ben ilk kızımda yaşamıştım ol duyguyu hastanede ilk gece hep annemin kulağındadır kızım sanırım annemin kokusuna alışmıştı o kucağına Alınca susuyordu bende durmuyordu on gün falanda emmedi, çok üzülmüştüm
Geçmiş olsun canım doğru diyorsun dinlenemeyince geçmiyor, bak boşuna korkuyormuşsun iş başa kalınca insan üstesinden gelip bir şekilde oturtuyor düzenini
Umarım herşey kısa sürede yoluna girer zor günler yaşadın umarım artık son bulur
canım hoşgeldin .arada uğra buralara.Kızlar nasılsınızın?
Durumlar bu Şekil.
slm kızlar bebeklerinize ilk adım ayakkabısını kaç numara aldınız?.internetten sipariş edececeğim içn deneme sansım yok .
Cnim bence bebekten bebege fark ediyo..buyuk oglum 21 almistim..ortanca 23..abilerin ayakkabilarini sakliyodum..21olmadi..digeri oldu..ama tarak kismi etli tombik bunun mesela..sen magazaya git dene alacakmis gibi bence ona gore karar ver..slm kızlar bebeklerinize ilk adım ayakkabısını kaç numara aldınız?.internetten sipariş edececeğim içn deneme sansım yok .
benim kız da kuçuk degil.babası 1.90. bense 1.60 ım.babasına cekmş boyu.19 mu alsam dedim yaza kadar buyurse ayakları .20 almak daha mı mantıklı.21 numara giyiyor canim.
Merhaba ilk adim ayakkabisi denilen ozel bir ayakkabı turu mu yoksa ilk alinan ayakkabi mi? Ben henuz almadim, babannesi 21 numara almis sanırım, ayagina uyuyor ama bizimki henuz yurumuyor, tutunca adim atıyor. Bu aralar gece cok kalkiyor. 11 ay 1 haftalik. Hep kalkardi ama artti. Sanki guven ihtiyaci gibi. Bunu yasayan var mi? Bu ay zorlu bir atak var mi? Ben kendi kendine uyumayi ogretemedim. Gunduz iyuce zor uyuyor. Bilmiyorum her cocuk farkli mi. Tracy hogg hareketli bebekleri uyutmak icin daha fazla ugrasmak gerekiyor diye yazmisti. Bizimki hareketli bir bebek, ama henuz yurumuyor dahi. Hala uyutmanin sirrini cozemedim.21 numara giyiyor canim.
güven duygusundan şüpheleniyorsan yanında bik aÇ DEFA uyu .bebekler rahatlıyor.bizim kı de kalkıyordu.benim yanından gidecegimi düsünüuyor.artık beraber yatıyoruz uyuyor hemen. dalınca yanından ayrılıyorumMerhaba ilk adim ayakkabisi denilen ozel bir ayakkabı turu mu yoksa ilk alinan ayakkabi mi? Ben henuz almadim, babannesi 21 numara almis sanırım, ayagina uyuyor ama bizimki henuz yurumuyor, tutunca adim atıyor. Bu aralar gece cok kalkiyor. 11 ay 1 haftalik. Hep kalkardi ama artti. Sanki guven ihtiyaci gibi. Bunu yasayan var mi? Bu ay zorlu bir atak var mi? Ben kendi kendine uyumayi ogretemedim. Gunduz iyuce zor uyuyor. Bilmiyorum her cocuk farkli mi. Tracy hogg hareketli bebekleri uyutmak icin daha fazla ugrasmak gerekiyor diye yazmisti. Bizimki hareketli bir bebek, ama henuz yurumuyor dahi. Hala uyutmanin sirrini cozemedim.
Ben de iki defa denedim ise yaradi gibi geldi. Gunduz uyutmada da ise yarar mi?Evde Emzirme, sallama, disarida da bebek arabasi ve araba disinda pek uyutamiyorum gunduzleri. Artik evdeyken gunduz uykusuna yatirmak iyice guclesti. Onerisi olan var mi bu konuda da?güven duygusundan şüpheleniyorsan yanında bik aÇ DEFA uyu .bebekler rahatlıyor.bizim kı de kalkıyordu.benim yanından gidecegimi düsünüuyor.artık beraber yatıyoruz uyuyor hemen. dalınca yanından ayrılıyorum
Kızlar nasılsınızın?
Durumlar bu Şekil.
Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?