2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Ela hastamı canım?ada miranın eleri falan normal,ateşi varken buz gibiydi eleri,oda normal ateşini biryerden atıyor denge sağlıyordu
ağzında işte pamukçuk çıktı ateşi falan yok...yemesi de iyi de biberonu emerken acıyor galiba...istemiyor... 1 haftadır emekliyor...elleri ayakları üşüyor...gecede çok terliyor sırılsıklam ...3 defa üst değiştiriyorum...senin yaptığın gibi bende gece mama yerine su veriyorum artık...

Valla home ofisin positiv yanıda ck negatif yanıda ck.
Ck kalın gidiriyirmusun canım?ben body altına eşofman ve uyku tulumuyla yatırıyorum.terlemiyor

Canım çok teşekkür ederim, yazdıkça siz rahatlıyorum. Yedikleri dövülmüş cevizli kefir ve yoğurt bir fincan, bir fincan zeytinyağlı ve et sulu tarhana, rafadan yumurta sarısı, sebze karışımlı mercimekli çorba, pekmezli muz ezme şelinde, muhallebi içine tahn ya da ekmez koyuyoruz. Bunları rahat yiyor günde üç öğün, bunların dışında uyumasına yakın günde üç kez gibi muhallebiden daha sıvı süt veriyorum. Artık mamayı verme boşuna paranıza yazık dedi, süte geçebilirsin dedi, allerji ya da alerji belirtisi de yok veriyoruz sütü. Günde 2-3 kere de meyvelerin ve sebzelerin suyunu sıkıp içiriyoruz Böyle işte durum. Bu çabalarla 10 kg ya yaklaştık, gene şkür ama artık ben de her yediğimizi yesin istiyorum. Dediklerinizi deneyeceğim. Gerçekten çok yararlı oluyor yzdıklarınız.

gece beslenmesını kesemedim bır turlu
gecmıs olsun canımm

Bence mamayı kesme canım.ben aptamil juniora devam edeceğim,inek sütüyle vereceğim .arkadaşım öyle yapıyordu canım.

Aynen canım evde durmak zor
Tabi hep meşgulsun ama alışık olmayınca bu kadar süre..

evet önceden hep çalıştım hiç evde durmadım bu sebeple sanırım hep davranışlarım.. Annem ve kv var bakmak için ama bende bırakabilme düşüncesi daha yok malesef.
Bakalım şu yaz geçsin kısmetse artık düşüneyim.

biraz gezmek iyi gelecek doğru söylüyorsun canım.. Zaten kilo vermem gerekiyor yürüyüş süper olur.

Bu yaz geçsin biraz daha derdini anlatabilecek kadar büyüsün bakıcam tekrar işe. Snowy doğum günü gelmiş bile :)

Hırsızı geçmiş olsun canım. Güzel duan için de sağol.
Sanırım eşimin biraz konuşmasına izin vermem gerekiyor.. A dese ters tepiyorum

Gunaydin arkadaşlar.bebegim iki gun önce ateşi vardi.ishaldi.çok şükür ateşi ertesi güne kalmasi.biraz ishali var.beni üzen hala birşey yeniyor.o kadar moralin bozuk ki anlatamam .ne yapacagimi bilemiyorum.doktora gotursem.bir şey demiyorlar.agzini bile acmiyor.dun saat 2 de yedi kac saat geçti .. ..yemiyor
İste.yaptigim şeyleri Dokuyorum.ne zor şeymiş allah im.dünden beri perisanim.agzina bisey koymuyor.keyfi iyi boyle.zaten istahli bur bebe değildi.ben oyunla çizgi filmle idare yediriyordum.simdi hic bisey yaramiyor.doktuklerini diliyorum sadece.çokyyoruluyorum.54 tüm hamilelik öncesinde simdi 50nin altina inmisimdir.en son 50dim.istahsiz bebek gerçekten sabir isi..AC uyumuyor.biberon almiyor gece vereyim uyku semesi diyorum.

geçmiş olsun canım inşallah şuan iyidir.

Merhaba canım saçma şeyler değil yazdıkların böyle düşünme. Ben çalıştığım halde bazen agresifleşiyorum biraz daha sabır bebişler büyüyünce düzelecek herşey ama yemeni aksatma çocuk uyanıkken yiyemiyorsan bile uyuyunca yemeni ihmal etme canım

Canım ck gecmiş olsun.aynısını bizde yaşıyoruz şu anda,ishal ve iştahsızdı.ben sadece muz ve aptamil veriyorum.sebze et falan doktor verme dedi midenin yorulmaması lazım dedi.doktor ishal icin toz ilac verdi ck az muzla karıştırıp veriyorum.geciyor yavaş yavaş.benim kız maşallah normalde ck iştahlıydı.

snowyy

annen ve diğer akrabaların hoşgelmişler canım bir sene oldu bile maşallah bebişlerimize başlıyor doğum günlerimiz:)

benim oğlumu iki gün öncesine kadar akşam beşiğinde çok az sallayıp uyutuyordum ama tabi uyumadan önce aptamil içip sabah 7 ye kadar uyuyup tekrar içip 9-10 lara kadar uyuyordu şimdi iki gündür gece kalkıyor. Arka damakları kızarmış sanırım orda da dişler çıkmaya başlayacak o zorluyor kıyamam oğluma.

Kıyamam kuzuya geçmiş olsun canım dişten olabilir mi acaba? Biraz daha sabredeceğiz annelerin işi zor.

Merhaba arkadaşlar benim kızda kahvaltıyı Bıraktı kaç gündür zorlamadım yarın farklı birşey deniyeyim bari, büyük kızımz 4-5 aydır müzik eğitimi aldırıyorduk eşim dün geldi çok gururlandım diyor öğretmeni çok iyi artık org alabilirsiniz demiş, görseniz sanki kızı resital veriyor

@Snowyy canım gözün aydın anneler gelmiş

Hastalıkta iştahsızlık çok normal canım, moralini çok bozma bol bol Sıvı ver, benim büyük kız bir ara çok kötü oldu Dr hastaneye yatırdı Bronşit olmuştu çocuk birşey yemiyor Dr her geldiğinde bende yemiyor yemiyor diyorum adam kızdı bana korkma inşan bir hafta aç kalmakla Ölmez dedi, çok kızmıştım Dr o zaman ama biraz Sabırlı olmak Lazım biraz düzelinceye yemek yemeye başlıyacaktır

hawar

dişleriniz hayırlı olsun canım

Teşekkür ederim canım

Büyük ihtimal diştendir canım, ya arka dişler daha zor çıkıyor, yazık bu miniklere ya

NE kadar gurur verici bir eşy tebrik edrim kızını bizde eşimde bir entrüman çalmasını istiyoruz.arkadaşımızın kızı piyano çalıyor çok güzel bir şey.

Bence mamayı kesme canım.ben aptamil juniora devam edeceğim,inek sütüyle vereceğim .arkadaşım öyle yapıyordu canım.
Evet o şekilde de olabilir ben aptamil 3 veriyordum , söylediğin çok mantıklı görünüyor, sütle daha besleyici olabilir. Bir de keçi sütü deneyen var mı aranızda? Daha besleyici diyorlar, kefir ya da yoğurdu en azından ondan yapabiliriz, benim bir arkadasım tüm yoğurtları o şekilde yapıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…