canım merhaba seni çok iyi Anlıyorum. benimki de katı yiyecekleri yiyemiyor, yılmadan demiyorum devam da edicem ama gerçekten yorucu, benim annem bakıyor, haftanın iki günü yardımcı geliyor ev işleri için ama gene de annemin hakkı emeği çok, yaşlandı şu bir yılda canımın içi. Vicdan azabı çekiyorum 5 aylıktı işe döndüm, yurtdışında en az 1 yıl evde çalışan annelerGunaydin arkadaşlar.bebegim iki gun önce ateşi vardi.ishaldi.çok şükür ateşi ertesi güne kalmasi.biraz ishali var.beni üzen hala birşey yeniyor.o kadar moralin bozuk ki anlatamam .ne yapacagimi bilemiyorum.doktora gotursem.bir şey demiyorlar.agzini bile acmiyor.dun saat 2 de yedi kac saat geçti .. ..yemiyor
İste.yaptigim şeyleri Dokuyorum.ne zor şeymiş allah im.dünden beri perisanim.agzina bisey koymuyor.keyfi iyi boyle.zaten istahli bur bebe değildi.ben oyunla çizgi filmle idare yediriyordum.simdi hic bisey yaramiyor.doktuklerini diliyorum sadece.çokyyoruluyorum.54 tüm hamilelik öncesinde simdi 50nin altina inmisimdir.en son 50dim.istahsiz bebek gerçekten sabir isi..AC uyumuyor.biberon almiyor gece vereyim uyku semesi diyorum.
Merhabalar. Evet uykusuzluk zorlayabiliyor bu aralar. Erken uyuyarak dinlenmeye calistim bu aralar.Gunaydin guzeller, keyifli bir hafta dilerim. Isiniyor yaz geldi derken kar yagdiBu sefer isiniyor ama gercekten
Arkadaslarin da dedigi gibi denemeden almak riskli canim. Ayakkabi cok onemli. Dili de yok ki sikti/genis geldi rahat degilim desin. Imkanin varsa mutlaka dene.
Ortopedia dan ilk adim ayakkabisi aldim canim.
1 yas krizindelerBenim oglan 3-4 defa kalkiyor ve emmek istiyor. Ninni ile pispisla uyumuyor. Babasinin kucaginda hemen sakinlesiyor. Ben uyku egitimi vermedim. Onun isteklerini takip ettim hep. Bu da bir surec. Gececektir. Gunduzleri emerken uyur hep. Yuzukoyun yatar. Ses gurultu olmazsa (ust kattaki kabile biraz rahat durursa ) 2-3 saat uyur.
Sen ise de basladigin icin uykusuzluk zorluyordur seni. Bence bu atak donemlerinde hic zorlama yavrunu. Destek alabilecegin kisiler varsa donusumlu idare edin geceleri.
Bebekler sabrimizi zorluyor gerçekten.eline CCI bebe verip agzini acinca öyle verdim artik bbugün. Diş yatakları kabarmamis .kopek dişi için erken değil mi ki.8tane var şuan toplam.dişten mi yapiyor anlamıyorumKıyamam kuzuya geçmiş olsun canım dişten olabilir mi acaba? Biraz daha sabredeceğiz annelerin işi zor.
Canım lsun.aynısını bizde yaşıyoruz şu anda,ishal ve iştahsızdı.ben sadece muz ve aptamil veriyorum.sebze et falan doktor verme dedi midenin yorulmaması lazım dedi.doktor ishal icin toz ilac verdi ck az muzla karıştırıp veriyorum.geciyor yavaş yavaş.benim kız maşallah normalde ck iştahlıydı.
Bu yaz geçsin biraz daha derdini anlatabilecek kadar büyüsün bakıcam tekrar işe. Snowy doğum günü gelmiş bile :)
Hırsızı geçmiş olsun canım. Güzel duan için de sağol.
Sanırım eşimin biraz konuşmasına izin vermem gerekiyor.. A dese ters tepiyorum
Gunaydin arkadaşlar.bebegim iki gun önce ateşi vardi.ishaldi.çok şükür ateşi ertesi güne kalmasi.biraz ishali var.beni üzen hala birşey yeniyor.o kadar moralin bozuk ki anlatamam .ne yapacagimi bilemiyorum.doktora gotursem.bir şey demiyorlar.agzini bile acmiyor.dun saat 2 de yedi kac saat geçti .. ..yemiyor
İste.yaptigim şeyleri Dokuyorum.ne zor şeymiş allah im.dünden beri perisanim.agzina bisey koymuyor.keyfi iyi boyle.zaten istahli bur bebe değildi.ben oyunla çizgi filmle idare yediriyordum.simdi hic bisey yaramiyor.doktuklerini diliyorum sadece.çokyyoruluyorum.54 tüm hamilelik öncesinde simdi 50nin altina inmisimdir.en son 50dim.istahsiz bebek gerçekten sabir isi..AC uyumuyor.biberon almiyor gece vereyim uyku semesi diyorum.
snowyy
annen ve diğer akrabaların hoşgelmişler canım bir sene oldu bile maşallah bebişlerimize başlıyor doğum günlerimiz:)
Merhaba arkadaşlar benim kızda kahvaltıyı Bıraktı kaç gündür zorlamadım yarın farklı birşey deniyeyim bari, büyük kızımz 4-5 aydır müzik eğitimi aldırıyorduk eşim dün geldi çok gururlandım diyor öğretmeni çok iyi artık org alabilirsiniz demiş, görseniz sanki kızı resital veriyor
@Snowyy canım gözün aydın anneler gelmiş
Hastalıkta iştahsızlık çok normal canım, moralini çok bozma bol bol Sıvı ver, benim büyük kız bir ara çok kötü oldu Dr hastaneye yatırdı Bronşit olmuştu çocuk birşey yemiyor Dr her geldiğinde bende yemiyor yemiyor diyorum adam kızdı bana korkma inşan bir hafta aç kalmakla Ölmez dedi, çok kızmıştım Dr o zaman ama biraz Sabırlı olmak Lazım biraz düzelinceye yemek yemeye başlıyacaktır
Teşekkür ederim canım
Büyük ihtimal diştendir canım, ya arka dişler daha zor çıkıyor, yazık bu miniklere ya
Merhabalar. Evet uykusuzluk zorlayabiliyor bu aralar. Erken uyuyarak dinlenmeye calistim bu aralar.
Bu arada araba koltugu hangi marka aldiniz? Memnun musunuz?
Yumurta beyazı ve inek sütüne geçen var mı Nisan bebeleri arasında?
Canım gecmiş olsun.öpmesinler elayı dudağında,sağlıklı değil ve büyüdüğü zaman herkesi öpmek isteyebilir.KIZLAR MERHABA...
elanın ağzındaki yaralar pamukçuk değilmiş. doktor 11 aylık bebekte pamukçuk olmaz dedi...dudaklarının içi dayak yemiş gibi patlak patlak ve şiş mor mor oldu... ağız içi yaraları olabilir dedi...sprey verdi her yemekten sonra sıkın dedi... 2-3 güne geçer dedi... evin halini falan anlattım doktora kalabalık bir aileyiz dedim... eşimde vardı yanımda...onların pisliğinden olabilirmi diye...öyle şeylere takılma çok üstüne düşme falan dedi doktor... çok titizlenme diyor mikropta lazım dedi... tamam lazım olan mikrop zaten evde çok dedim...ben fazlasından bahsediyorum diyorum..sanki doktoru öğütlemişsin gibi ne desem tersini söylüyor adam... çok titiz annelerin bebekleri daha çok hasta olur diyor... tamam mikrop lazım diye ayakkabılarımızın altınımı yalatalım dedim...doktorun karısı, adamı bunaltmış galiba temizlik konusunda bana söylediklerinden anlaşılan...sinir etti beni eşimin yanında...
kv demin ağzında ve dilinde hiç geçmeyen bir yara var acaba ondan mı geçti diye düşünüyorum...nazar değdirdiler kuzuma ...ağzından öpüyor herkes çocuğumu...
Canım uyku tulumuyla yatırmayı dene istersen,dün yenisini aldım ben 12-18aylık,tulumla yatınca annede rahat uyuyor,zırt pırt kalkmıyorsun örtmek icin.2 2ocak fazla giydirmiyorum canım ama benim kız üzerinde ne varsa atıyor gece...üzerine kalın bir şey örtemediğim için pijama giydiriyorum içinde de çıtçıtlı atlet oluyor...çarşaf kadar ince bir örtüyle de sarıyorum hafifçe...
morganapril benim kız direk sür ve yumurta sarısı yemiyor ama 1 aydır inek sütüyle yapılmış yoğurt yiyor... yumurta sarısınıda böreklerin içine ve çorbalara terbiye için yumurta kırıyoruz ya öyle yiyor...
hawar kızına da maşşallah canım...hayat boyu gurulanırız inşallah çocuklarımızda tabi onlarda bizden
canım kızıyorum ama biliyorum ben yokken öpüyorlar...uyku tulumuyla yatamıyor gerçi benalıştırsaydım olurdu ama üstüne düşmedim pek zaten genelde yanımda yattığı için...babasına çekmiş oda öyle yaz kış terler... yani öyle terlerki çarşafı yastığı sık su damlar o derece...Canım gecmiş olsun.öpmesinler elayı dudağında,sağlıklı değil ve büyüdüğü zaman herkesi öpmek isteyebilir.
MAŞŞALLAH OĞLUNA... NİCE YAŞLARA İNŞALLAH...GOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUNmerhaba canlarım nasılsınız kısa bir süredir forma giremedim okul ev derken oğlanın da yürümesiyle hayatım yoğun geçmeye başladı geçen hafta sonu doğum günümüzü yaptık bir yaşına girdi paşam güzel yavrularınız sizler iyisinizdir umarım
NE kadar gurur verici bir eşy tebrik edrim kızını bizde eşimde bir entrüman çalmasını istiyoruz.arkadaşımızın kızı piyano çalıyor çok güzel bir şey.
Geldi canim. Zaman cok hizli gecti. Kocaman oldular masallah
Cok gecmis olsun canim. Arkadaslarin soyledigi gibi duzelince eski yeme duzenine de doner insallah. Belirli besinler icin zorlama. En sevdigi seyleri koy onune. Cani isterse alip yiyecektir. Kendini bile isteye ac birakmaz uzulme sen.
Basliyor canim. Senin miniginin ne zamandi?
Masallah kizinaYavrularimiz en kucuk birseyi bile yapinca dunyalar bizim oluyor. "Aaa isaret parmagi ile gosteriyor" diye sevindirik olmus, haber vermek icin esimi aramistim Esinin mutlulugunu cok iyi anliyorum
Hawar disler sirali cikmiyor mu canim? Benimkinin 8 tane var onde. Simdilerde cok stresli. Ellerini yanaklarina vuruyor, surekli eli azi dislerinin uzerinde ve salyadan gogsu islaniyor. Daha once bu kadar olmamisti. Azi disleri bu kadae erken cikar mi?
Besafe aldik canim, memnunuz.
Dinlenebilmene sevindim. Uykusuz olunca cocuguyla kaliteli zaman da geciremiyor insan.
Benimki 1 aydir inek sutu ile yapilmis yogurt tuketiyor canim. 1 haftadir da sabahlari cirpilmis yumurta ile omlet yapiyorum. Yumurta spontan gelisti yine. Alerji tespit etmeyince devam ettim.
KIZLAR MERHABA...
elanın ağzındaki yaralar pamukçuk değilmiş. doktor 11 aylık bebekte pamukçuk olmaz dedi...dudaklarının içi dayak yemiş gibi patlak patlak ve şiş mor mor oldu... ağız içi yaraları olabilir dedi...sprey verdi her yemekten sonra sıkın dedi... 2-3 güne geçer dedi... evin halini falan anlattım doktora kalabalık bir aileyiz dedim... eşimde vardı yanımda...onların pisliğinden olabilirmi diye...öyle şeylere takılma çok üstüne düşme falan dedi doktor... çok titizlenme diyor mikropta lazım dedi... tamam lazım olan mikrop zaten evde çok dedim...ben fazlasından bahsediyorum diyorum..sanki doktoru öğütlemişsin gibi ne desem tersini söylüyor adam... çok titiz annelerin bebekleri daha çok hasta olur diyor... tamam mikrop lazım diye ayakkabılarımızın altınımı yalatalım dedim...doktorun karısı, adamı bunaltmış galiba temizlik konusunda bana söylediklerinden anlaşılan...sinir etti beni eşimin yanında...
kv demin ağzında ve dilinde hiç geçmeyen bir yara var acaba ondan mı geçti diye düşünüyorum...nazar değdirdiler kuzuma ...ağzından öpüyor herkes çocuğumu...
Beraber yattığınız için terliyor olabilir sıcak oluyordurcanım kızıyorum ama biliyorum ben yokken öpüyorlar...uyku tulumuyla yatamıyor gerçi benalıştırsaydım olurdu ama üstüne düşmedim pek zaten genelde yanımda yattığı için...babasına çekmiş oda öyle yaz kış terler... yani öyle terlerki çarşafı yastığı sık su damlar o derece...
Eki Görüntüle 1471328 Eki Görüntüle 1471330 Eki Görüntüle 1471331 Eki Görüntüle 1471333 Eki Görüntüle 1471335 merhaba canlarım nasılsınız kısa bir süredir forma giremedim okul ev derken oğlanın da yürümesiyle hayatım yoğun geçmeye başladı geçen hafta sonu doğum günümüzü yaptık bir yaşına girdi paşam güzel yavrularınız sizler iyisinizdir umarım
Yumurta beyazı ve inek sütüne geçen var mı Nisan bebeleri arasında?
Bebekler sabrimizi zorluyor gerçekten.eline CCI bebe verip agzini acinca öyle verdim artik bbugün. Diş yatakları kabarmamis .kopek dişi için erken değil mi ki.8tane var şuan toplam.dişten mi yapiyor anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?