2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Ca
canım merhaba seni çok iyi Anlıyorum. benimki de katı yiyecekleri yiyemiyor, yılmadan demiyorum devam da edicem ama gerçekten yorucu, benim annem bakıyor, haftanın iki günü yardımcı geliyor ev işleri için ama gene de annemin hakkı emeği çok, yaşlandı şu bir yılda canımın içi. Vicdan azabı çekiyorum 5 aylıktı işe döndüm, yurtdışında en az 1 yıl evde çalışan anneler canım bozma moralini hiçbir çocuk kendini aç bırakmaz, merak etmeyin Ölmez Demişti doktor. Ama bizim moralimizi bozan herkeslerin herşey yiyen çocukları, bizimkinde bir sorun mu var diyorum, ama Alakadı yok işte. Yapı meselesi, benim iş yerinde oda arkadasım sabahtan Akşama kadar birşey yemiyor, açlık hissetmiyorum diyor, hep böyleymiş. Bazı çocuklar da daha az iştahlı oluyor demekki. Ama tabi elimizden geleni yapıyoruz. Devam burada destek olalım birbirimize.

Merhabalar. Evet uykusuzluk zorlayabiliyor bu aralar. Erken uyuyarak dinlenmeye calistim bu aralar.
Bu arada araba koltugu hangi marka aldiniz? Memnun musunuz?

Kıyamam kuzuya geçmiş olsun canım dişten olabilir mi acaba? Biraz daha sabredeceğiz annelerin işi zor.
Bebekler sabrimizi zorluyor gerçekten.eline CCI bebe verip agzini acinca öyle verdim artik bbugün. Diş yatakları kabarmamis .kopek dişi için erken değil mi ki.8tane var şuan toplam.dişten mi yapiyor anlamıyorum

Ben de sabah kahvalti da muz vericem bakalim değişiklik.muhallebiyi yemiyor iki gündür.uzulmek istemiyorum.tez zamanda iyileşir kuzucuklar insallah .

Geldi canim. Zaman cok hizli gecti. Kocaman oldular masallah

Cok gecmis olsun canim. Arkadaslarin soyledigi gibi duzelince eski yeme duzenine de doner insallah. Belirli besinler icin zorlama. En sevdigi seyleri koy onune. Cani isterse alip yiyecektir. Kendini bile isteye ac birakmaz uzulme sen.

snowyy

annen ve diğer akrabaların hoşgelmişler canım bir sene oldu bile maşallah bebişlerimize başlıyor doğum günlerimiz:)

Basliyor canim. Senin miniginin ne zamandi?

Masallah kizina Yavrularimiz en kucuk birseyi bile yapinca dunyalar bizim oluyor. "Aaa isaret parmagi ile gosteriyor" diye sevindirik olmus, haber vermek icin esimi aramistim Esinin mutlulugunu cok iyi anliyorum

Hawar disler sirali cikmiyor mu canim? Benimkinin 8 tane var onde. Simdilerde cok stresli. Ellerini yanaklarina vuruyor, surekli eli azi dislerinin uzerinde ve salyadan gogsu islaniyor. Daha once bu kadar olmamisti. Azi disleri bu kadae erken cikar mi?

Merhabalar. Evet uykusuzluk zorlayabiliyor bu aralar. Erken uyuyarak dinlenmeye calistim bu aralar.
Bu arada araba koltugu hangi marka aldiniz? Memnun musunuz?

Besafe aldik canim, memnunuz.

Dinlenebilmene sevindim. Uykusuz olunca cocuguyla kaliteli zaman da geciremiyor insan.

Yumurta beyazı ve inek sütüne geçen var mı Nisan bebeleri arasında?

Benimki 1 aydir inek sutu ile yapilmis yogurt tuketiyor canim. 1 haftadir da sabahlari cirpilmis yumurta ile omlet yapiyorum. Yumurta spontan gelisti yine. Alerji tespit etmeyince devam ettim.

KIZLAR MERHABA...
elanın ağzındaki yaralar pamukçuk değilmiş. doktor 11 aylık bebekte pamukçuk olmaz dedi...dudaklarının içi dayak yemiş gibi patlak patlak ve şiş mor mor oldu... ağız içi yaraları olabilir dedi...sprey verdi her yemekten sonra sıkın dedi... 2-3 güne geçer dedi... evin halini falan anlattım doktora kalabalık bir aileyiz dedim... eşimde vardı yanımda...onların pisliğinden olabilirmi diye...öyle şeylere takılma çok üstüne düşme falan dedi doktor... çok titizlenme diyor mikropta lazım dedi... tamam lazım olan mikrop zaten evde çok dedim...ben fazlasından bahsediyorum diyorum..sanki doktoru öğütlemişsin gibi ne desem tersini söylüyor adam... çok titiz annelerin bebekleri daha çok hasta olur diyor... tamam mikrop lazım diye ayakkabılarımızın altınımı yalatalım dedim...doktorun karısı, adamı bunaltmış galiba temizlik konusunda bana söylediklerinden anlaşılan...sinir etti beni eşimin yanında...
kv demin ağzında ve dilinde hiç geçmeyen bir yara var acaba ondan mı geçti diye düşünüyorum...nazar değdirdiler kuzuma ...ağzından öpüyor herkes çocuğumu...

2 2ocak fazla giydirmiyorum canım ama benim kız üzerinde ne varsa atıyor gece...üzerine kalın bir şey örtemediğim için pijama giydiriyorum içinde de çıtçıtlı atlet oluyor...çarşaf kadar ince bir örtüyle de sarıyorum hafifçe...
morganapril benim kız direk sür ve yumurta sarısı yemiyor ama 1 aydır inek sütüyle yapılmış yoğurt yiyor... yumurta sarısınıda böreklerin içine ve çorbalara terbiye için yumurta kırıyoruz ya öyle yiyor...
hawar kızına da maşşallah canım...hayat boyu gurulanırız inşallah çocuklarımızda tabi onlarda bizden

Canım gecmiş olsun.öpmesinler elayı dudağında,sağlıklı değil ve büyüdüğü zaman herkesi öpmek isteyebilir.

Canım uyku tulumuyla yatırmayı dene istersen,dün yenisini aldım ben 12-18aylık,tulumla yatınca annede rahat uyuyor,zırt pırt kalkmıyorsun örtmek icin.

Canım gecmiş olsun.öpmesinler elayı dudağında,sağlıklı değil ve büyüdüğü zaman herkesi öpmek isteyebilir.
canım kızıyorum ama biliyorum ben yokken öpüyorlar...uyku tulumuyla yatamıyor gerçi benalıştırsaydım olurdu ama üstüne düşmedim pek zaten genelde yanımda yattığı için...babasına çekmiş oda öyle yaz kış terler... yani öyle terlerki çarşafı yastığı sık su damlar o derece...

MAŞŞALLAH OĞLUNA... NİCE YAŞLARA İNŞALLAH...GOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN

NE kadar gurur verici bir eşy tebrik edrim kızını bizde eşimde bir entrüman çalmasını istiyoruz.arkadaşımızın kızı piyano çalıyor çok güzel bir şey.

Evet bende sevindim ama eşimi görecektiniz , öğretmen piyano ANCA 3-4 yılda diyor ama Kızımın YAŞ grubunda başarılı OLDUĞUNU söyyor bakalım artık umarım sıkılmazsa devam eder

Canım aslında azılar için çok erken 2 yaşa yakın çıkmıştı benim büyük Kızın ama yanlar çıkıyorsa onlarda ağrıtır, hatta kulaklar bile ağrıtıyor, benim uzaklığın dişleri sıralı çıkmadı ben altları bekliyordum üsten geldi 5. Diş diğerinde üstten çıkacak gibi

Canım geçmiş olsun, ay ağzından öpmesinde gerçi diyorsun beni dinleyen kim, benim bakıcı öyle alıştırmıştı söyleyensöyleye bırakana kadar, ağzımız en pis yerimiz

Beraber yattığınız için terliyor olabilir sıcak oluyordur

Maşallah oğluna çok tatlı, sağlıklı mutlu nice nice Yaşları olsun

Bebekler sabrimizi zorluyor gerçekten.eline CCI bebe verip agzini acinca öyle verdim artik bbugün. Diş yatakları kabarmamis .kopek dişi için erken değil mi ki.8tane var şuan toplam.dişten mi yapiyor anlamıyorum

Benim oğlumda da 12 tane kadar dişi çıktı maşallah. Ama arkada da başladı kızarma, kabarma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…