2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Bu arada, paylaşmadan edemeyeceğim:
Benim Ceku şu iletilerimin sonunda bir bebek resmi var ya, aynı ona benziyor hâlâ. Tek farkı, tepesinde tokası yok. 3 tele toka almak mantıksız zaten...

canım okurken çok moralim bozuldu çocukluğum aklıma geldi... benim babamda kardeşleriyle ailesiyle ortak çalışırdı... onlar mal mülk sahibi oldu babamın eline ancak geçineceği kadar geçerdi... her gece evde hır gür... anne sinir krizleri geçirirdi babam bir sofrada yemeği ağız tadıyla yedirmezdi yemekler havada uçuşurdu...evde ses yükseldimi kalbim pıt pıt atardı korkardım... 9 yaşıma kadar altıma ıslattım okulda bile altıma yapardım tırnaklarımı yerdim... 35 yaşıma geldim... babam aynı ailesi aynı kimse değişmedi... annem sizin için katlandım der... sinir sahibi oldu...bazen kafası gidip geliyor.. geçmişi hiç unutamaz sürekli geçmişte yaşıyor...vesselam bizde bıktık ...para her yerde kazanılıyor ama sağlık gittimmi gelmiyor... kavga gürültü çıkmasın diye hayatımın her döneminde uyumlu olmaya çalıştım belki uyum dediğim şey ezikliğimdendir...
kendine mukayet olmaya çalış...çok zor içinden çıkılmaz durumlar olsa da...elinden bir şey geliyorsa da gelmiyorsa da hep Allah tandır...elbet rahat edeceğin günler gelir ama o günler gelene kadar çocuklarının ve kendi sağlığından çok şey götürmesine izin verme...
en azından senin eşin senin yanında benim babam ailemde ailem diye ne yaptılarsa hep onlar için bizi ezdi hiçe saydı... bizi perişan etti... şimdi yaşlandı herkes ,sular duruldu ama öyle pislik çöktü ki o sulara zamanında,,,şimdi ailesinden biri parmağını bile soksa hemen bulanı veriyor...
Allah aklına fikrine ve sinirlerine mukayyet olsun...içini ferahlatsın...çocuklarınla sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin... eden buluyor bulacaktır da...inşallah
Mevlana demiş ki içinizin ısınmadığı insanlardan uzak durun...
şimdi olmasa bile zamanla uzaklaşın bu insanlardan ...işinizi evinizi ayırın....onları gözünüzün görmediği yerlere gidin...elbet bir kapı açar size Yaradan...

ela çok iyi canım...bir çocukla nasıl yaşanır bize öğretiyor...çok sinirli ve gergin ama bundan hoşlanıyor sanki...dişini yumruklarını sıkarak bağırıp kasılıyor... sonra da istediği olmayınca öylece kalıyor şaşkın şaşkın...senin de dediğin gibi dikkatini hep başka yöne çeviriyorum unutsun diye... sürekli hayır demiyorum alışmasın diye... çünkü sürekli hayır dersek hayır dendiğinde durması gerektiğini bilmezmiş....
maşşallah hepsi büyüdüler...artık açıktığın da mama-susadığında bab bab -uykusu geldiğinde eee -eee -dışarı çıkmak istediğinde addaa diye söylüyor...

Son düzenleme:
Bu arada, paylaşmadan edemeyeceğim:
Benim Ceku şu iletilerimin sonunda bir bebek resmi var ya, aynı ona benziyor hâlâ. Tek farkı, tepesinde tokası yok. 3 tele toka almak mantıksız zaten...
onun 2 tel saçını öperim ben... ilerde rapunzel gibi uzak saçları...bir komşumuzun bebeği 4 yaşına kadar uzamadı... ama öyle bir çıktı ki fışkırdı resmen... şimdi çocuğun saçını tokayla bile toplayamıyor ...ela nın saçlarıda çok az... bir sürü toka aldım ama takılacak kadar uzun değil...

kizlar cocuk doktorumuza menenjit asisiyla ilgili sordum iki dozmus bir tanesi ya saglik ocaginin vurdugu asi gununde yada bir ay sonra ikincisi uc ay sonraymis

Bugün 10nisan,benim canım kızım tam bir yıl önce merhaba dedi bize.beni tekrar hayata bağlan kücük mucizem bugün 1yaşına girdi.iyiki doğdun benim kücük mucizem.....
10nisan doğumlu bütün bebişlerin doğum gününü kutluyorum....
Sabah erkenden başladık hazırlıklara,yarın devam edeceğiz.arabayı doldurduk,yoldayız.kv lere gidiyoruz,yarım kalan maraton yarın devam edecek.inşallah hava bozulmaz..bugün 22dereceydi,güneşli sıcak.

Allah sağlıklı,mutlu uzun ömürler nasip etsin.bu gün sizin için eğlenceli bir gün olacak çok özenip hazırlandın kaç gündür gönlüne göre plur inşallah :)

Iyi aksamlar

Hirsizi bu inat tum cocuklarda var sanirim. Benimki de disaridan eve donmek istemiyor, oturma eylemi yapiyor. Normallesiyorlar zamanla degil mi?

Cerazette b
enCerazatte bende inanilmaz sivilce ve mide bulantisi yapmisti tum vucuda hemse sivilce..yasminde iyle bise ilmmisti..kullann bi kac arkadasimda ayni oldu.ysmin iyidir canim

İnsaallha cok saol canim ama hic sanmiyorum.anlatsam sizlete ysadiklarim koca bi yuuuh ceker ne duruyosun dersiniz inan.bi umut iste cok bisede istemiyorum cocuklarim kimseye muhtaac olmasin boyunlari bukulmesin tek istegim bu.

Canim aile degismiycek..bizde fark suvesim ailesinden hep uzakti.hatta evi hic yakinda tutmadik iflas edince yakina geldik ve bin pismaniz.gelirken esim annesine demistiki bir evimde huzurluyum sakin hanima dookunmayin cok bozulmustu..o konusmaz ne abla ne abiyle cok bayramda bile gidip gelmez ben hep gittim iyi olalim diye ama esim biliyomus dustuk bikere.bugunr dek hep destektim ama tak etti.dunden beri sutdokmus kedi gibi bitmisbi durumda benle kotu diye.yuzume bakamiyo.ben konusuyorm Yinede cok sessiz.kendisi.

Allah yardımcınız olsun.3 evladınla çok zor inşallah en kısasürede toparlanırsınız eşinin başka bir işte çalışma imkanı yokmu?eşinede kızma zaten üzülüyordur herkez bi olmuyor benim eşimde bazı konularda ses çıkaramaz hakkını arıyamaz ama sana ve çocklarına karşı iyi anladığım kadarıyla eşinle el ele çıkarsınız bu darlıktanda inşallah.işin içinde para olunca anne ,bab ,kardeş bile birbirine düşüp kimse diğerinin hakkını saymıyor.

şu dengesiz havalar yüzünden yine hasta oldum havaşartlarının olumsuzluğundan kızımıda götüremedim 1 hafta gecikicek aşıları artık çok fena poyraz fıtınası vardı bu gün ii allahtan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…