2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
seni çok iyi anlıyorum canım benimde düşük riskim var arada kanmam karın ağrılarım oluyo bazen insan endişe ediyor progesteron desteği alıyomusun?

Yok almıyorum çünkü kanamam olmadı hiç çok şükür.Benimkisi sanırım psikolojik bir olay.Buna da birşey olacak korkusunu içimden atamıyorum.Tabi Allah ne yazdıysa onu yaşıyacaz dua etmekten başka birşey gelmiyor ne yazık ki elden.Allah bütün herkese sağlıklı hamilelikler nasip etsin.İnşallah hepimiz hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız.Sende endişe etme burada okuduğum kadarıyla 9 ay boyunca kanaması olupta doğum yapanlar bile var.Umarım en kısa sürede atlatırsın bu durumu ve sağlıkla kucağına alırsın bebişini:)

Son düzenleme:

amin canım inşalah cümlemizin bebeklerini rabbim bize bağışlasın benimde endişemin sebebi bu 3. bebeğim 2 sinide karnımda kaybettim o yüzden bende zaman zaman yine birşeymi olucak diye evham yapabiliyorum

[

benimde düşük çıktı ve demir ve vitamine başlıyorum canım.doktorum verdi
senin kan değerin kaç çıkıyor canım ? banada kanın düşük dedi kan değerim 10.6 çıktı.gyno ferro sanol verdi kullanıyorum

bende o ilacı aldım doktorumun tavsiyesiyle kan demir.değerlerim düşük çıktı.
iki çeşit o ilaç birinin içinde b12 ve folik asitte var o mu sendeki.bende ondan aldım.

Son düzenleme:
amin canım inşalah cümlemizin bebeklerini rabbim bize bağışlasın benimde endişemin sebebi bu 3. bebeğim 2 sinide karnımda kaybettim o yüzden bende zaman zaman yine birşeymi olucak diye evham yapabiliyorum

Çok zor bir süreç gerçekten hamileliği ilk duyduğu andan itibaren insan kendinden çok onu düşünüyor.Ben daha karnımda hissedemeden kaybetmiştim.Onun toparlanması bile ne kadar güç olmuştu.Seni hiç düşünemiyorum.Allah bir daha yaşatmasın inşallah...

Canım merhaba bende ikiz bekliyorum biliyorsun,bi kaç ikizi olan arkadaşımla görüştüm 2li test yaptırıp iyi sonuç çıkanlar var bu nasıl oluyo peki Dr.um ölçüm yaparız ona göre konuşuruz dedi ama ben sanırım kan vermek için ısrar edicem iyi sonuç alanlarda olduğunu söylicem bakalım ne diecek Dr. Kafam çok karışık rüyalarıma giriyo ikili test ayrıntılı ultrason

amin canım çok zor günlerdi... yarın kontrolüm var çok merak ediyorum bebek ne durumda acaba diye bir an önce hareketlerini hissetmek istiyorum ama daha çok erken 1 ay kadar beklemem gerecek sanırım :)

listede bende yokmuşum.bilgilerimi yazıyorum

28 yaşındayım . 2. bebiş . sat 26 haziran. bdt 2 nisan

yapılıyo zaten canım idrar testi saglık ocagında falan sorun çıkmıyo çok şükür zaten sorun olunca anlıyo insan şimdi öyle kokulu filan değil adet olmadığımız için sanırım gelen bi akıntı rahatsız etmiyo ben sadece önlemimi alıyorum sanada acil şifalar dilerim canım

tabi fikirlerimiz başka olabilir tercihmeselesi allah hepimizin yavrusunu korusun sağ salim dünyaya getirmeyi bizlere nasipe tsin o minnak ayacıklarını ellerini öpüp koklayalım inşallah

çalışma saatlerinden bahsediliyor. ben sabah 0830 akşam 1830-1900 şanslıysam 1800 çalışıyorum. Uluslararası bir firmada eşim genel müdür ben de deparman müdürüyüm. herkes 6 dedin mi çıkarken biz kalıyoruz bazen iş bitmiyor ya da tam çıkıcaz bişey geliyor hop yarım saat bir saat sarkıyor. eşimle gidip geldiğimden ben hamileyim erken çıkıcam da diyemiyorum :) oooof of zaten çalışasım yok bak iyice soğudum ha

seninle kesinlikle bu fikirdeyim canım. tedavisi olmayan testin faydasından çok zararı olur. Allah tüm annelermizin yavrularını sağlıkla kucağına nasip etsin inşallah.

slm benide nisan 2014 annelerine eklermisiniz son adet tarihim 26 haziran 2013 bebeğin tahmini doğum tarihi 02 nisan 2014 yaş 26 şehir istanbul ilk bebek

Son düzenleme:
bende inşallah rabbim hayırlısı ile sağlıklıca kucağımıza almayı nasip ederse nisan annesiyim. bütün hamile arkadaşlarım inş. sağlıklı sıhhatli alırlar yavrularını kucaklarına. vee inş. rabbim tümm evlat hasreti çekenlerin hasretlerini tez zamanda giderir inşallahhh...

amin canım çok zor günlerdi... yarın kontrolüm var çok merak ediyorum bebek ne durumda acaba diye bir an önce hareketlerini hissetmek istiyorum ama daha çok erken 1 ay kadar beklemem gerecek sanırım :)

Bak bende merak ettim gittikten sonra haber ver muhakkak canım:)

evet canım Demir+ Folik asit+ B12 yazıyor üzerinde seninkidemi o ?

sennle son adet tarihi ve doğum tarihimiz aynıymış. sağlıklı gebelik dilerim canım inşallah.

tamam cnm eve gelince yazarım ikili test yaptırmayı düşünüyor musun?

Aslında bir yanım yaptır diyor bir yanımda yaptırma diyor.Onun stresi çok fazla gelir diye düşünüyorum.Birde genel olarak neredeyse yaptıranların çok büyük çoğunluğunda sonuç olumsuz çıkıp amniyosentez olma durumları oluyor.Allah göstermesin öyle bir durumda bünyem onu kaldırır mı onuda bilmiyorum.Bir yönden de yaptırıp doğuma kadar kafamın rahat olmasını istiyorum.Benimde 1 ekimde randevum var doktora danışacam bu konuyu bakalım benim istediğim kadar onun ne dediği de önemli.Peki sen düşünüyor musun?

medıcal bır fabrıkada lojıstık ısı yapıyorum canım bızımde yemek saatlerımız sayılmıyor ve molalar 7.40 dk kalıyor

canım benım kımse hamılelerin derdinden anlamıyor kı mola olayı azmış sen yınede b ısın peşini bırakma kova kaldırmayıda bır daha aklından geçirme haaa

canım bende 08:30-17:00 çalışıyorum

sen memur gibisin zaten canım oh gel keyfim

yemek saati 12:30 13:30 arası...eve gitmemde akşam 18:20 bazen buçuğuda buluyor

sen bendensin desene benım eve gitme 19:30 düşün artık 1 saat yol sürüyor

canım soğuma çalışmak ıyı zaman daha cabuk geçer tabı kısın bıraz zor olacak ama sen yınede sanslısın eşimle gidip geliyorsun arabayla bızde oda yok malesef şimdi tek sıkıntım sabah o sıcacık yataktan kalkıp işe gelmek adeta işkence bana

ben pek yaptırma taraftarı değilim kötü bi sonuç çıkarsa kaldıramam gibi geliyor moralimi bozmak hamileliğimi mahvetmek istemiyorum o testlerin sonuçlarınada pek güvenim yok sanırım doktorda yaptırmak istemeyince zorlamaz diye düşünüyorum Allah bebeklerimize sağlık versin hayırlı sağlıklı şekilde doğurmamızı nasip eylesin

Amin canım inşallah.Bende yaptırsam bile aldırmayı düşünmüyorum zaten.O canı ona ben değil Allah verdi ama işte bende fazlaca kuruntu ve evham olayı var yaptırmazsam da hep aklımda olacak.Allah hepimizin evlatlarını sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…