2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

rumuz:dimpcre ilk hamilelik sat: 16 temmuz yaş 25/samsun. bdt 22.04.2014

Son düzenleme:

hoş bulduk ben de bulantı fazla değil şükür ama öğrencilerimin karşısında uyuklarım bu gidişle :26:

Ya böyle konuları pek konuşmuyorsunuz sanırım ama sormam lazım, çok merak ediyorum. Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri doktorum ilişkiye girmeyin diyor. İnternetten araştırdım bir sakıncası yok diyorlar. Acaba benimle ilgili bir aksilik mi gördü, yoksa sizlere de diyen doktor var mı?:26:

hoşbuldum canım, amin inşallah sağlıkla gelsin meleklerimiz
Hoşgeldin canim.

Bana da doktorum dedi canim.
Ama benimkanamam ve dusuk tehlikem vardi..

Bazi doktorlar hic bir problem olmasa da ilk aylar yasak diyor canim.merak etme kotu bir durum yoktur.

bize de doktor direkt ilk üç ay ilişki yasak dedi hiçbir sorun da yok çok şükür sanırım tedbir maksatlı

doktor birde idrar kültürü istedi sonucu cuma öğleden sonra çıkcak bakalım artık hayırlısı
ben o kadar endişeli değilim ama eşim çok endişelendiya bebege bişey olursa diye kıyamam ya:)

idrar kültürünü bazı doktorlar istemiş tedbir maksatlı bazıları istememiş bişeycik yoktur Allahın izniyle

kızlar doktorunuz sizden hangi testleri istedi ben önümüzdeki hafta gideceğim doktor evde varolan testlerini getir dedi hemogram,hormon felan var ama başka ne istiyorlar ???

doktor birde idrar kültürü istedi sonucu cuma öğleden sonra çıkcak bakalım artık hayırlısı
ben o kadar endişeli değilim ama eşim çok endişelendiya bebege bişey olursa diye kıyamam ya:)

Canim bol bol su ic hic biseyin kalmaz ve nsallah.
Doktor da caresine bakacaktir.atlatirsin en ksa zamanda inşallah.

kızlar doktorunuz sizden hangi testleri istedi ben önümüzdeki hafta gideceğim doktor evde varolan testlerini getir dedi hemogram,hormon felan var ama başka ne istiyorlar ???

Canim idrar tahlili yapildi herseye bakildi.

Kanda da..kan- demir degerleri-b12-hemogram-hormonlar -vitaminler vs bi cok seye bakildi.

Dusukluk vardi demir ve vitamin ilacina basladim bugun.

Canim idrar tahlili yapildi herseye bakildi.

Kanda da..kan- demir degerleri-b12-hemogram-hormonlar -vitaminler vs bi cok seye bakildi.

Dusukluk vardi demir ve vitamin ilacina basladim bugun.

hmm teşekkürler canım yarın sağlık ocağına gebelik kaydı için gideceğim yapılabilen testlerimi orada yaptıracağım bakalım

aynen öyle valla aslında gebelere özel olarak yarım saat uyku molası verseler ne güzel olur :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…