2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kizlar oglumda ikili test yaptirdim 50/1 riskli cikti daha olayi anlamadan ayakustu dr amniyosentez
Onerdi o zaman biseden haberim yok kk bilmiyorum o cahillikle arastirdik
Baska bir hastanede tekrarlattik ayni sonucu alinca amniyosentez yaptirdim
Ve sonuc bir ay sonra cikti o bir ayi dusunmek bile istemiyorum
Allahim kimseyi zor gecitlerden gecirmesin amniyosentez sonucum temiz cikti
Rabbime sukurler olsun 3 lu test yapilmadi amniyosentez in ustune test yokmus zaten.
Bebegim saglikli sihhatli dogdu cok sukur ama o sureci dusunmek bile istemiyorum

Hepimiz ayni dusunseydik bu dunya berbat bi yer olurdu zaten :) amacimiz burada bildiklerimizi paylasmak tabiki cevap vereceksin :) ve benim seni kinayamayacagim gibi senin beni kinaman da ihtimal dahilinde zaten degil.. bahsettigim konustugum cocuklar malum konusbilecek kadar saglikli ve zeki cocuklardi... Engelli olmalari gerizekali olmalari anlamina gelmiyor ki... Eger oyle olsaydi en basit ornek birak konusmayi kipirdayamayan Stephen Hawking matemtik dehasi olamazdi... Engele gerek zihinsel olsun gerek fiziksel KOTU FENA ACINASI gozuyle baktigimiz icin korkunc geliyor... Ama sglikli dogan yada dogacak olan cocuklardan hic bir farklari yok... Aynii haklara ve degere sahipler... cevremizde gordugumuz kotu ornekler malesef hakettikleri firsatlar verilmemis cocuklar... Engelli yapamaz dusuncesiyle... Ki bu firsatlari saglikli bir cocuga da sunmadiginizda engelliden farki olmaz... O kadar cok basari hikayesi var ki ilgiyle sevgiyle cbayla mucize yaratan... Keske her eneglli ayni sartlara sahip olabilse...

Kızlar yaa bana yardımcı olun. Hala hangi hastaneye gideceğim karar veremiyorum. Pendik-Kartal a yakın normal doğum yanlısı bir Dr/ hastane önerisi..

Kızlar yaa bana yardımcı olun. Hala hangi hastaneye gideceğim karar veremiyorum. Pendik-Kartal a yakın normal doğum yanlısı bir Dr/ hastane önerisi..
BEn Emsey e gidiyorum. normal doğum yanlısı mı bilemem tabi ama hizmeti çok iyiymiş çok araştırdım sordum.
selam kızlar , nasılsınız:? Bugün bebişimi görmeye gitcem çok heyecanlıyım en son 6+3 ken gitmiştim. şimdi kocaman olmuştur sanırım
hadi bakalım git gel bize de anlat güzel güzel bebişini

selam kızlar , nasılsınız:? Bugün bebişimi görmeye gitcem çok heyecanlıyım en son 6+3 ken gitmiştim. şimdi kocaman olmuştur sanırım

bencede kocaman olmuştur... güzel haberlerini bekliyoruz canım...

O kadar risk yüksek değilmiş aslında benimkini hatırlamıyorum ama doktor amniyosenteze ve 3 lü teste gerek yok demişti, bu doktorlarıda anlamak mümkün değil her birinden ayrı bir ses çıkıyor böyle durumlarda bir kaç doktora gitmek daha uygun galiba

Burun kemikleri çok önemli sanırım, kötü rüyanın doğal olarak etkisindesin ama bence inşallah ikisi de sağlıklı olacak, söylemesi kolay ama içini ferah tut canım, ikiz olayı çok zor biliyorum ama çok özeniyorum bir taşla iki kuş meselesine

Canım benim daha 8+3 belki ondan yazmadı.Aslında bende hemen başlamak istiyorumda doktor 12 hafta deyince bişey demedim.
Alıyorum zatın günde 2 defada tedirgin oluyorum.Neyse zaten yarın yine gitcem kontrola sorarım canım sağol..

evet yemek saatiyle 10 saat yapıyor 1 saat düşersen 9 saat zaten yemeği saymıyorlar sizin yemek saatinidemi sayılyorlar sen yınede ıyı araştır bızım şirkette 100 üstünde çalışan var mesela yemekhanemız ve doktorumuzda var burda sen ne iş yapıyorsun canım

medıcal bır fabrıkada lojıstık ısı yapıyorum canım bızımde yemek saatlerımız sayılmıyor ve molalar 7.40 dk kalıyor

Bugün niyeyse kendimi kötü hissediyorum karnım ağrıyor.Bundan 2-3 ay önce kimyasal gebelik yaşadım onun stresinden dolayı her tuvalete gidişimde birşey olmasından korkuyorum.

Bende aksam kontrole gidecegim.mide bulantisi haric iyii hissediyorum o da biraz bas agrisi yapiyor.onun harici iyiyim Allaha sukur.bende pazartesi baslarim diye umit ediyorum

Bendede hamilelik öncesi kansızlık vardı.
hamilelikte daha da arttı ama 3 ayı beklemeden doktor kan ilacı yazdı ..

normalde 3-4.aydan sonra yazıyor doktorlar ama kanı normal değerlerde olanlar için geçerli o benim bildiğim kadarıyla..

Ayrıca ben folikplus isimli vitamini alıyorum doktorum bu hafta kullan daha kullanmana gerek yok dedi.3 aya kadar kullanılması gerekiyormuş.ve sabah öğle akşam içmem gerekiyor ..O senin söylediğin ilacı bilemiyorum..

İkili testle ilgili doktorum herhangi bir olumsuzluk durumunda müdahale edilmeyeceğini tedavisinin olmadığını söyledi.

Bundan dolayı test yaptırmıcam çünkü aldırmayı düşünmüyorum..Allah sağlıklı sıhhatli yavrular nasip etsin hepimize..

senin kan değerin kaç çıkıyor canım ? banada kanın düşük dedi kan değerim 10.6 çıktı.gyno ferro sanol verdi kullanıyorum

Bugün niyeyse kendimi kötü hissediyorum karnım ağrıyor.Bundan 2-3 ay önce kimyasal gebelik yaşadım onun stresinden dolayı her tuvalete gidişimde birşey olmasından korkuyorum.

seni çok iyi anlıyorum canım benimde düşük riskim var arada kanmam karın ağrılarım oluyo bazen insan endişe ediyor progesteron desteği alıyomusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…