Haklısın anlayış şeklimiz aynı değil down sendromunun engelli olmanın ödül olma mükafat olma ihtimalini dahi anlamıyorum canım... Allah böyle ödülü ve mükafatı isteyenlere bol bol versin canım. Akıl baliğ olmayan bir çocuk ki birde çocuk altını çizmek istiyorum senin soruna doğru cevap vermesi ihtimali de aynı şekilde anlayışım dışında...
Böyle düşünüyorsun diye seni kınamıyorum kesinlikle sadece bana yanlış geldiği için cevap vermek istedim
BEn Emsey e gidiyorum. normal doğum yanlısı mı bilemem tabi ama hizmeti çok iyiymiş çok araştırdım sordum.Kızlar yaa bana yardımcı olun. Hala hangi hastaneye gideceğim karar veremiyorum. Pendik-Kartal a yakın normal doğum yanlısı bir Dr/ hastane önerisi..
hadi bakalım git gel bize de anlat güzel güzel bebişiniselam kızlar , nasılsınız:? Bugün bebişimi görmeye gitcem çok heyecanlıyım en son 6+3 ken gitmiştim. şimdi kocaman olmuştur sanırım
selam kızlar , nasılsınız:? Bugün bebişimi görmeye gitcem çok heyecanlıyım en son 6+3 ken gitmiştim. şimdi kocaman olmuştur sanırım
Kizlar oglumda ikili test yaptirdim 50/1 riskli cikti daha olayi anlamadan ayakustu dr amniyosentez
Onerdi o zaman biseden haberim yok kk bilmiyorum o cahillikle arastirdik
Baska bir hastanede tekrarlattik ayni sonucu alinca amniyosentez yaptirdim
Ve sonuc bir ay sonra cikti o bir ayi dusunmek bile istemiyorum
Allahim kimseyi zor gecitlerden gecirmesin amniyosentez sonucum temiz cikti
Rabbime sukurler olsun 3 lu test yapilmadi amniyosentez in ustune test yokmus zaten.
Bebegim saglikli sihhatli dogdu cok sukur ama o sureci dusunmek bile istemiyorum
Günaydın kızlar
ikili test zamanları yaklaştığından sohbetler de hep o şekilde olmuş. ben ikiz bebek beklediğim için zaten ikili test yapılamıyor. Yanlış sonuç veriyormuş. İkili test dediğimiz ultrasonda ense kalınlığı, burun kemiği ölçünlerine ilave olarak kan tahlili sizin de bildiğiniz gibi. ben de ölçümler yapılabilececek ama kan tahlili yapılamayacak. Bundan aylar aylar önce daha ikiz bebek olasılığı yokken rüyamda ikiz erkek bebeğim oluyordu ve biri sağlıksızdıbu rüyadan çok etkilenmiştim. O nedenle eğer cinsiyetlerine iki erkek derse ve risk görürse ikizlerdeki tek tespit yolu olan amniyosentezi deneyeceğim sanırım. Sonuç kötü çıkarsa ne yapabilirim bilmiyorum. Aldırabileceğimi sanmıyorum. Ama engelli bir çocuğu dünyaya getirmek de kolay değil.
Anne bakar ömrü yettiğince ama ya sonrası? Henüz devlet bu konuda yeterli değil. Sosyal devlet yönümüz çok eksik. Bu konular çok çetrefilli kızlar, inşallah Rabbim hiç birimizi evlatlarımızın sağlığıyla sınamaz
Canım benim daha 8+3 belki ondan yazmadı.Aslında bende hemen başlamak istiyorumda doktor 12 hafta deyince bişey demedim.merhaba canım bende de aynı durumlar çıktı kansızlık ve demir eksikliği.
ben bugün başlıyorum ilaçlarıma..10+1 olduk bugün ama dr başladı.
folbioli de günde 1 tanea lıyorum..ama fazlasının zararı olmaz diye düşününyorum doktorun dediyse al bence canım.
selam kızlar , nasılsınız:? Bugün bebişimi görmeye gitcem çok heyecanlıyım en son 6+3 ken gitmiştim. şimdi kocaman olmuştur sanırım
canım 23 kısılık bır sırket burası denetlemeye benım cagırdıgımı dırek anlarlar
dıye dusunuyorum
senın yemek saatlerın dahıl 10 saat oluyor calısman ama dımı 8.30 saat edıyor 1 dustugunde 7.30 yanı 4 te cıkarsan ancak 7.30
bızım yemek ve molalar yatmıyor calısma saatlerı yatıyor
bu arada bende 8:30 17:30 çalışıyorum. çalışan arkadaşlara kolay gelsin :126:
evet yemek saatiyle 10 saat yapıyor 1 saat düşersen 9 saat zaten yemeği saymıyorlar sizin yemek saatinidemi sayılyorlar sen yınede ıyı araştır bızım şirkette 100 üstünde çalışan var mesela yemekhanemız ve doktorumuzda var burda sen ne iş yapıyorsun canım
canım bende 08:30-17:00 çalışıyorumsağol canım sanada kolay gelsin yemek saatiyle bu kadar çalıyorsun
canım sanırım okula başlayacağım p.tesi raporum bitiyor.kendimi iyi hissediyorum başlarım.
ama ters bir durum okursa gene alırım rapor.
kanamam kesildi çok şükür canım sağolasın..dün dr gittim istanbuldaki doktoruma sonuçları mail attım.
demir ve vitamin başlattı..bugün başlayacaüım.
sen nassılsın?
sağol canım sanada kolay gelsin yemek saatiyle bu kadar çalıyorsun
Günaydın kızlar...
Aklıma bişey takıldı.Şimdi ben geçen hafta doktora gittiğimde kansızlık ve demir eksikliği çıktı.Zatın biliyodum olduğunu.
Doktor bunun için 12 haftadan sonra demir falan yazacağım dedi.
Bide kansızlık olduğunu görünce folbiolu günde iki defa kullan dedi.
Bende netten baktım.Folbiolun günde bir defa kullanılması gerekiyo diye okudum.Herhangi bir yan etki falan olur mu acaba?Siz kaç tane içiyosunuz günde folik asiti?
Bendede hamilelik öncesi kansızlık vardı.
hamilelikte daha da arttı ama 3 ayı beklemeden doktor kan ilacı yazdı ..
normalde 3-4.aydan sonra yazıyor doktorlar ama kanı normal değerlerde olanlar için geçerli o benim bildiğim kadarıyla..
Ayrıca ben folikplus isimli vitamini alıyorum doktorum bu hafta kullan daha kullanmana gerek yok dedi.3 aya kadar kullanılması gerekiyormuş.ve sabah öğle akşam içmem gerekiyor ..O senin söylediğin ilacı bilemiyorum..
Bugün niyeyse kendimi kötü hissediyorum karnım ağrıyor.Bundan 2-3 ay önce kimyasal gebelik yaşadım onun stresinden dolayı her tuvalete gidişimde birşey olmasından korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?