2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

amin canım Allah istedikten sonra herşey olur bol bol dua etmek en iyisi rabbimden istemekten başka çaremiz yok benim ilk bebeğimde 9 haftalıkken kalbi durmuştu doktor kürtaj olucaksın dedi o halde bile kürtaj olma fikri bana o kadar kötü bişeymiş gibi geldiki heleki bebek canlıyken onu yaptırmayı düşeniyorum bile... çok günah...

evet canım Demir+ Folik asit+ B12 yazıyor üzerinde seninkidemi o ?

evet canım benimki de o aynı..

onu aldımda vitamine karar veremedim..doktorum pirevit dedi ama herkes elevit-decavit kullanıyor ve araştırdım da hem daha ucuz hem içeriği daha zengin...bugün karar vericem inşallah

evet canım benimki de o aynı..

onu aldımda vitamine karar veremedim..doktorum pirevit dedi ama herkes elevit-decavit kullanıyor ve araştırdım da hem daha ucuz hem içeriği daha zengin...bugün karar vericem inşallah

canım benim doktorum demir hapının yanında elevit verdi ben onuda kullanıyorum

Son düzenleme:

Rica etsem benide eklermisiniz.Sat 21 Temmuz.Yaşadığım yer Kocaeli.Yaşta 29.İlk gebeliğim:)

Son düzenleme:

canım bende folbiol kullanıyorum günde bir içiyorum hamilelikten 15 gün önce başlamıştım keseyi gördükten sonra sormuştum sayıyı artırıyımmı die folbiol kullanıyodun dimi dedi evet dedim yok artırma günde bir yeterli demişti geçen hafta gittiğimdede bitmek üzere yenisini alıyımmı dedim yok dedi elevit yazdı 2 gün sonra elevite başlıcam işte...

birde kızlar ikili test konuşulmuşta Rabbim kimseyi böyle birşeyle sınamasın inşallah ama ben yaptırmayı düşünüyorum sonuçta Allah korusun kötü çıksa aldırmayı düşünmüyorum ama yaptırmazsamda aklımda yine bi acaba olacak tedirginlik olacak o yüzden yaptırcam..

oğlumda nerdeyse son ana kadar çalıştım.2 ayı doldurmuştu tekrar işe dönmek zorunda kaldım.bu yavrumda en az 8-9 ay kıpırdamam sonrası Allah kerim. idare etsinler olmadı evden hallederim işleri. bu aralar bıkkınlık geldi öğle yemeğinden sonra bir uyku basıyor ev hayali kuruyorum sürekli. şu yorgunluğu atayım normale dönerim herhalde.
çok şükür o imkanım var otobüs falan hele İstanbul şartlarında baya zor olur.

kızlar şimdi doktordan geldim.bebeğim büyümüş 8+5 günlük hamileyim 2 gün geriden geliyodu ama bugün günü gününe çıktı 21.1 mm olmuş bizim ufaklık... 3-4 hafta sonra çağırdı bi daha.sanırım ikili test de o zaman yapılıcak.kalbimizde 120 den 180 e yükselmiş.6+4 de 120 atıyodu bugün 180 atıyo

Son düzenleme:

hoş geldin maşallah bebişine. ikili test 12-14haftalar arasıydı sanırım. ben ptesi olucam

benım hiç jole kıvamında olmadı nıye öyle oluyorkı sen yınde dolapta tut o kadar sıcaksa

bugün doktora sordum.dolapta dursun dedi.dondurmadığın sürece sorun yok dedi.kış gelincede oda sıcaklığında tutarsın dedi.malum aydın çok sıcak evin içi 30 dereceyi aşıyo.sürekli klimayıda açmıyoruz.

hoşgeldin maşallah bebşine banada 13.haftada gel test yapalım dedi. ama benim daha önceki doktorlarım 2 li test değil 3 lü test yaptılar. şimdiki yapacaz dedi

Kızlar yaa bana yardımcı olun. Hala hangi hastaneye gideceğim karar veremiyorum. Pendik-Kartal a yakın normal doğum yanlısı bir Dr/ hastane önerisi..

kartalda özel umut hastanesi fatih beyi öneririm.ya da dragos şifa hastanesinde şelale hanımı yalnız onun muayene ücreti biraz tuzlu ayrıca hastanenenin sahibi.

benide eklermisin canım.yaş 22 ilk bebiş yalova sat 16 temmuz

Merhaba ben araniza yeni katildim soz gorunce hamileligimi beraber gecirebilecegim arkadaslarim olursunuz diye hemen u yeoldum :). Benim ilk hamileligim sat:20 temmuz. Bebisimin tahmini dogum tarihi 26 Nisan. Ve Alanyadan yaziyorum sizlere beni de ekler misiniz bu guzel tabloya :) bu arada yasim 30 :)

Son düzenleme:

aramıza hoşgeldin canım bebişinde hayırlı olsun rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah

aynı sıkıntı ne yazıkki bende de var öğleden sonra gözüm evde ve yatakta oluyo. Sadece bende öyle oluyor sanıyordum ama benimle aynı olanda varmış :) acaba ne zaman geçer bu durum?

aynı sıkıntı ne yazıkki bende de var öğleden sonra gözüm evde ve yatakta oluyo. Sadece bende öyle oluyor sanıyordum ama benimle aynı olanda varmış :) acaba ne zaman geçer bu durum?

aynen bende öyleyim canım.öncekinde bende son 3 haftaya kadar çalıştım bebeğimle zamanım çok olsun diye bunda dayanırmıyım bilmiyorum ama öğleden sonra beni bıraksalarda eve gitsem dinlensem diyorum. dinlenmek burnumda tüter oldu

merhaba nisan anneleri nasılsınız bakalımmm

yenı gelen anne lerimiz hoşgeldınız sefalar getirdiniz aramıza..:)

çoğumuzun az kaldı 3 ayın dolmasına sonra elveda bulantılar kusmalar mide yanmaları..azıcık daha sıkmak lazım dişimizi..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…