2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

banada doktorum yasak dedi. bir sorun yoktu ama öyle uygun gördü sanırım

Kizlar sanirim ben aseriyorum
Canim inanılmaz mandalina istiyor esim iki gundur eve tasi tasi mahvoldu
Surekli canim istiyor boyle bişey mi asermek

Arkadaşlar umarım hamileliğiniz sorunsuz geçiyordur. Özellikle son günlerde midem çok kötü. Hazımsızlık var. Acıkıyorum iki lokma yer yemez şişiyorum. Kusuyorum rahatlarım diyorum ama hep aynı. Bu sorunu yaşayıp da çözümü olan var mı? Bu yüzden geceleri uyuyamıyorum midem yanıyor tam uykuya geçicem tuvaletim geliyo :) annelik şimdiden zormuş

Gunaydin kizlar.bizde dun kontrole gittik.aksilik olmazsa ise baslayacagim gayet iyi dedi.bu baska bir doktordu surekli buna gidecegim galiba esimde bu doktoru daha cok istiyordu.birde rahimagzina bakti daha once kanama oldudiyince.azicik rahimagzi yaran var dedi ama problem degil dedi.bizim bebiste baya bebise benzemis:):)Koca kafali diyorum esim kiziyor deme cocuga oyle diyor.bende babasina cekerse cocuk ne yapsin diyorum.COk guzel hislermis gercekten.Allahh herkese nasip etsin.cok duygusallastim.Durup durup Allah a sukur ediyorum.Sevdigim insanlar birlikteyim ondan cocuk bekliyorum diye.kalp atim hizimiz 180 cikti.Allahim el parmaklarinin kemikleri bile belli olmus:)Bagirsaklar daha disardaymis.ilerleren zamanda hayirlisiyla onlar iceri girecek.iki hafta sonra randevumuz var.heralde ikili tarama olur artik.

Kızlar gunaydın ben 10+3 gunluk hamıleyım sabah kalktım 1 bardak ılık sut ıctım sonra karnımda acayıp bır seyırme gbı bısey oldu ya korktum bısey mı oldu acaba hareket hıssetmek ıcın cok erken daha neydı sızce bu yaa

Gazdir tatlim bendede. fena gaz yapiyo sut, gerci bende su bile gaz yapiyo :)

ben geldim kızlar
herhangi bir değişiklik yok enf oturu sanırım pişik oldum bişey oldum

canım beni de ekler misin yaş:28 ilk bebeğim eskişehir sat:27 haziran bdt: 2 nisan

günaydınlar güzel annişler nasılsın bakalım 2li taramaya son 2 gün kaldı heyecan dorukta inşallah herşey yolunda gider bebeişimi görmek için can atıyorum bu arada gögüslerim gece cok ağrıyor sütyende takmıyorum ben sizde varmı

ben ılk başlarda öyle kafamı nereye dayasam uyumak ıstıyordum suan cok sükür azaldı ınsallah senınde azalır canım benım
banada doktorum yasak dedi. bir sorun yoktu ama öyle uygun gördü sanırım

bize doktor bırsey söylemedı ama ben 3 kez bebeğimi kaybettığim için eşim korkuyor ben asla yapamam doğana kadar diyor bızde doğuma kadar yapmamaya karar verdik

Tabloya beni eklemişsin ama bilgilerimin eksik olduğunu gördüm yaş 22 ilk bebeğimiz olucak ve bursada yaşıyorum eklersen sevinirim şimdiden teşekkürler.

Kizlar sanirim ben aseriyorum
Canim inanılmaz mandalina istiyor esim iki gundur eve tasi tasi mahvoldu
Surekli canim istiyor boyle bişey mi asermek

bende mandalına ıstıyorum mandalına cıktımıkı ya

aynı sıkıntı ne yazıkki bende de var öğleden sonra gözüm evde ve yatakta oluyo. Sadece bende öyle oluyor sanıyordum ama benimle aynı olanda varmış :) acaba ne zaman geçer bu durum?

bizim şirketteki diğer hamiş 3.aydan sonra düzelmeye başladığını söyledi. ilk zamanlar kendisi de öyleymiş. bilmiyorum bende kronikleşebilir gibi geliyor :)oğlumda hiç yoktu böyle durumlarım bu bebişimde böyle oldum

Bu arada oğlum anne neden kardeşim olmuyor demeye başladı. annecim beklememiz lazım biz seni de bekledik karnımda büyüdün sonra doktorlar seni bize getirdi, kardeşin de büyücek doktorlar getircek onu dedim.bir süre öyle kaldı :)

Ben de 10 gündür mandalinaya aşeriyorum.Bikaç yerde buldum ama yeşil kabukluydu.Çok ekşidir diye almadım.Bian önce çıksın da kilo kilo yicem.Kış meyvelerini özledim.

ben de dün akşam sütyen olayına son verdim en azından geceleri :) umarım geçer canım yoksa bu aylar nasıl geçer bilemiyorum.önümüzdeki birkaç ay yoğun iş trafiğim de var. Ekim de Hollanda ya gitcem eğitim için sonrasında yine konferans toplantı vs ler. olmadı kıvrılır bi köşede uyurum artık ya

seninle kesinlikle bu fikirdeyim canım. tedavisi olmayan testin faydasından çok zararı olur. Allah tüm annelermizin yavrularını sağlıkla kucağına nasip etsin inşallah.

Amin canım inşallah..

Bana gynoferon diye bi ilaç yazdı pembe bi ilaç bunun yanında folikplus kullanıyorum.çarşambaya kadar kullanıcam folikasiti..

senin kan değerin kaç çıkıyor canım ? banada kanın düşük dedi kan değerim 10.6 çıktı.gyno ferro sanol verdi kullanıyorum

Benimde 10.7 çktı fakat bundan çok daha düşük degerleride görmüştüm daha önce.kansızlıktanmı bilmiyorum nefesim kesiliyor bazen.Merdiven falan çıktığımda nefesnefese kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…