2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ben geldim kızlar
herhangi bir değişiklik yok enf oturu sanırım pişik oldum bişey oldum

bende mandalına ıstıyorum mandalına cıktımıkı ya

canım bir kurtulamadın yaa üzülüyorum senin için, ne yapılsa iyi gelir bilmem ki :44::44: bol sıvı tüketmekten başka önerebileceğim birşey de yok ki sen zaten dikkat ediyorsundur buna. inşallah sıkıntıların biter kısa sürede. Bu arada mandalina çıktı ve ben iki haftadır yiyorum

Ben de 10 gündür mandalinaya aşeriyorum.Bikaç yerde buldum ama yeşil kabukluydu.Çok ekşidir diye almadım.Bian önce çıksın da kilo kilo yicem.Kış meyvelerini özledim.

Şİmdi sarısı olmaz zaten, sarı gibi olanlar kimyasalla sarartılıyor. Ben yeşil, hafif sarılı yeşilli olanlardan alıyorum. Hafif ekşi ama yenmeyecek gibi değil. Bir de ben ekşi istediğimden dişime göre oluyor.

Canı çekip ulaşamayan varsa kargolayıp gönderirim, şaka değil çok ciddiyim...

bende mandalına ıstıyorum mandalına cıktımıkı ya

Canim cikmis cikmis ama burasi kucuk yer markette pazarda yoktu.manavda bulmus esim..
Sen buyuk bir yerde yasiyorsan marketlerde vardir.

Ins bu hafta pazara gelir bu istek gitmeyecek bende de sanirim

kızlar desenize kışın bol bol c vitamini tüketeceğiz oh oh cok ıyı ya

ahh kuzum ınan ben eve gider gitmez hemen sütyenı atıyorum badımı giyıyorum havalarda serinledi ya bızde bıraz rahatlarız ınşallah canım yolculuklarda dıkkat et kendıne bak o oldu işte kıvrılıp uyuma fikri mantıklı geldi :82: yarın cuma cok şükür sonra gelsin haftasonu

ahhh canım benım ya nıye oldun sen böyle bence ilişki felan yaşama o daha cok tetıklıyor enfeksıyonu sonuçta hemn senın hem bebeğinin sağlıda önemli ya büyüklerimiz daha bılgılı bu konuda kayınvalıdene annene sorsan bır ne diyecekler acaba sirke de işe yarar diyorlar ama emın değilim birde sık sık git wc ye otur

kızlar desenize kışın bol bol c vitamini tüketeceğiz oh oh cok ıyı ya

ahh kuzum ınan ben eve gider gitmez hemen sütyenı atıyorum badımı giyıyorum havalarda serinledi ya bızde bıraz rahatlarız ınşallah canım yolculuklarda dıkkat et kendıne bak o oldu işte kıvrılıp uyuma fikri mantıklı geldi :82: yarın cuma cok şükür sonra gelsin haftasonu

ahhh canım benım ya nıye oldun sen böyle bence ilişki felan yaşama o daha cok tetıklıyor enfeksıyonu sonuçta hem senın hem bebeğinin sağlığıda önemli ya büyüklerimiz daha bılgılı bu konuda kayınvalıdene annene sorsan bır ne diyecekler acaba sirke de işe yarar diyorlar ama emın değilim birde sık sık git wc ye otur

ben sütyensiz duramam evde yatarken filanda çıkaramam. alışkın değilim hamilelikten hafif ağrı oluyosa ağrısınıda kesiyo

aynen şöyle hafta sonu gelsede dinlensek keyif yapsak az kaldıı

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 800974

9 +1 10.haftadaki sabah aç ve tuvaletten sonraki halim

ne dersiniz iç karnım cok dar dimi?
senden 1 hafta öndeyim ama göbek olarak sanırım 2 ay fark atabilirim.

yaaa demi haftasonu walla dinlenmek lazım. ben geceleri zorlanmaya başladım. sola yatmak gerekiyormuş diye kendimi çok kasıyorum sanırım habire uyanıp duruyorum ya

Arkadaşlar 8+3 haftalık hamileyim sabah gittim doktora 2.17 cm bizim minik herşey yolunda 11 Ekim'de ikili tarama randevum var hayırlısı kızlar ) uyuyamadım yaaa yine sabaha kadar her Dr ye gitmeden önce bu heyecan bu tedirginlik nolcak bilmiorm....

kızlarrr tabloya benıde eklermısınızı yasım 20 ilk bebegıme hamıleyım istanbulda oturuyorum sat temuzz 7 dı pek gıremıyorum ama kızlarr bende nısan annesı olcam ınsallah bundan sonra sık gırmeye calısıcam ınsallah bugun esının yemın torenıne gıdıcem canakkaleye 34 gun sonra gelcem ınsallah boll boll sohbet ederızz allah bebıslerımızı salıklıca kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah ısteyen herkesede verırı ınsallah sızlerı cookk opuyorummm

hoşgeldın aramıza canımmm

tünaydın arkadaşlar nasılsınız ?

ben hala kafama göre dr bulamadım..uff sız ne yapıyosunuz bakalım

Bende bulamadım.

Gittiğim doktor iyi fakat gece sancılanırsam başka doktor geliyormuş doğuma.yani gece ve gündüz ayrı doktorlar varmış.Ooyüzden başka hastane arıyorum kendime..

ay canım benim ya elimizde olan bişey olsa bizde hemen kucağımıza almayı isterdik ama sabırla beklemekten başka yapacağımız bişey yok. Benim daha ilk olduğu için bana soran yok artık 2. çocuğa bu duyguları yaşarız :)

tünaydın arkadaşlar nasılsınız ?

ben hala kafama göre dr bulamadım..uff sız ne yapıyosunuz bakalım

medicana bahçelievler dr eylem yıldırım. kesnlike %100 her anlamda tavsiyemdir. en daha sormadan gebelik haftanla ilgili herşeyi anlatır. ben ilk bebeğimi onda doğurdum. mükemmeldi herşey. şimdi 2. yi bekliyorum. düşünme bile buna git derim.

Kızlar bişey sorucam size.benin son 4-5 gündür akıntılarım oluyor açık sarı şeklinde bugün akıntı biraz daha koyulaşmış ama koyu kahverengi değil o da peçeteye silince bulaştı.Bişey olur mu biraz tedirgin oldum açıkçası

aynen canım ilkinde uyuma dinlenme şansı daha fazla oluyor ikinci çocukta ilk çocuğun da ilgi beklediğinden biraz daha zorlanıyorsun tabi. inş senin bu bebişin büyür abi/abla olmak ister de bu soruları duyarsın sıksık :)

slm
daha önce yazmıştım ama listede adımı göremedimm
2. bebek, yaş 29 ,sat 15 temmuz,bdt 21 nisan

hayırlı uğurlu olsun allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…