ben geldim kızlar
herhangi bir değişiklik yok enf oturu sanırım pişik oldum bişey oldum
bende mandalına ıstıyorum mandalına cıktımıkı ya
Ben de 10 gündür mandalinaya aşeriyorum.Bikaç yerde buldum ama yeşil kabukluydu.Çok ekşidir diye almadım.Bian önce çıksın da kilo kilo yicem.Kış meyvelerini özledim.
bende mandalına ıstıyorum mandalına cıktımıkı ya
Eki Görüntüle 786690 Eki Görüntüle 786688
buda sabah uyanmıs ve ıse gıderkenkı hali
baya fark var
6+5
ben de dün akşam sütyen olayına son verdim en azından geceleri :) umarım geçer canım yoksa bu aylar nasıl geçer bilemiyorum.önümüzdeki birkaç ay yoğun iş trafiğim de var. Ekim de Hollanda ya gitcem eğitim için sonrasında yine konferans toplantı vs ler. olmadı kıvrılır bi köşede uyurum artık ya
ben de dün akşam sütyen olayına son verdim en azından geceleri :) umarım geçer canım yoksa bu aylar nasıl geçer bilemiyorum.önümüzdeki birkaç ay yoğun iş trafiğim de var. Ekim de Hollanda ya gitcem eğitim için sonrasında yine konferans toplantı vs ler. olmadı kıvrılır bi köşede uyurum artık ya
Benimde 10.7 çktı fakat bundan çok daha düşük degerleride görmüştüm daha önce.kansızlıktanmı bilmiyorum nefesim kesiliyor bazen.Merdiven falan çıktığımda nefesnefese kalıyorum
ahh kuzum ınan ben eve gider gitmez hemen sütyenı atıyorum badımı giyıyorumhavalarda serinledi ya bızde bıraz rahatlarız ınşallah canım yolculuklarda dıkkat et kendıne bak o oldu işte kıvrılıp uyuma fikri mantıklı geldi :82: yarın cuma cok şükür sonra gelsin haftasonu
senden 1 hafta öndeyim ama göbek olarak sanırım 2 ay fark atabilirim.Eki Görüntüle 800974
9 +1 10.haftadaki sabah aç ve tuvaletten sonraki halim
ne dersiniz iç karnım cok dar dimi?
kızlar desenize kışın bol bol c vitamini tüketeceğiz oh oh cok ıyı ya
ahh kuzum ınan ben eve gider gitmez hemen sütyenı atıyorum badımı giyıyorumhavalarda serinledi ya bızde bıraz rahatlarız ınşallah canım yolculuklarda dıkkat et kendıne bak o oldu işte kıvrılıp uyuma fikri mantıklı geldi :82: yarın cuma cok şükür sonra gelsin haftasonu
ahhh canım benım ya nıye oldun sen böyle bence ilişki felan yaşama o daha cok tetıklıyor enfeksıyonu sonuçta hemn senın hem bebeğinin sağlıda önemli ya büyüklerimiz daha bılgılı bu konuda kayınvalıdene annene sorsan bır ne diyecekler acaba sirke de işe yarar diyorlar ama emın değilim birde sık sık git wc ye otur
kızlarrr tabloya benıde eklermısınızı yasım 20 ilk bebegıme hamıleyım istanbulda oturuyorum sat temuzz 7 dı pek gıremıyorum ama kızlarr bende nısan annesı olcam ınsallah bundan sonra sık gırmeye calısıcam ınsallah bugun esının yemın torenıne gıdıcem canakkaleye 34 gun sonra gelcem ınsallah boll boll sohbet ederızz allah bebıslerımızı salıklıca kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah ısteyen herkesede verırı ınsallah sızlerı cookk opuyorummm
tünaydın arkadaşlar nasılsınız ?
ben hala kafama göre dr bulamadım..uff sız ne yapıyosunuz bakalım
bizim şirketteki diğer hamiş 3.aydan sonra düzelmeye başladığını söyledi. ilk zamanlar kendisi de öyleymiş. bilmiyorum bende kronikleşebilir gibi geliyor :)oğlumda hiç yoktu böyle durumlarım bu bebişimde böyle oldum
Bu arada oğlum anne neden kardeşim olmuyor demeye başladı. annecim beklememiz lazım biz seni de bekledik karnımda büyüdün sonra doktorlar seni bize getirdi, kardeşin de büyücek doktorlar getircek onu dedim.bir süre öyle kaldı :)
tünaydın arkadaşlar nasılsınız ?
ben hala kafama göre dr bulamadım..uff sız ne yapıyosunuz bakalım
ay canım benim ya elimizde olan bişey olsa bizde hemen kucağımıza almayı isterdik ama sabırla beklemekten başka yapacağımız bişey yok. Benim daha ilk olduğu için bana soran yokartık 2. çocuğa bu duyguları yaşarız :)
kızlarrr tabloya benıde eklermısınızı yasım 20 ilk bebegıme hamıleyım istanbulda oturuyorum sat temuzz 7 dı pek gıremıyorum ama kızlarr bende nısan annesı olcam ınsallah bundan sonra sık gırmeye calısıcam ınsallah bugun esının yemın torenıne gıdıcem canakkaleye 34 gun sonra gelcem ınsallah boll boll sohbet ederızz allah bebıslerımızı salıklıca kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah ısteyen herkesede verırı ınsallah sızlerı cookk opuyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?