2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Selam guzeller, keyifli bir hafta dilerim

Dis cikarirken istahsiz olmasi normal burcu. Benim minik uzun zamandir istahsiz. Ama ayrandan hic feragat etmiyor ayni senin kuzun gibi. Sicaktan da cok etkilendi, hissediyorum. Meyve ile gecistiriyor genelde. Zorlamiyorum yemesi icin. Ne istiyorsa soyluyor zaten. Catal kasik kullanmayi cok seviyor. Oyun gibi algilayip arada yiyor. Meyvesini de kucuk kucuk dilimleyip veriyorum mama sandalyesindeyken. Peynir de koyuyorum yanina. Catalla yiyor, keyif aliyor. Yogurdu da pilav ve etle veriyorum. Karistiriyor hepsini birbirine, kasikla yiyor doke saca. Sen de dene, oyun arasi yer biraz

Maşallah canım hepsi yarasin bende tam olarak böyle yapıyorum oda canı isterse yiyor ama dediğin gibi dişten sanırım hiç ilgilenmiyordu bu aralar bugün azıcık yedi sukur

Kızlar tatil konusulmusken gidipte memnun kaldığımız bir yer ve otel tavsiyemiz varsa yazar misiniz bizde ağustosta gitmeyi planlıyoruz nasipse
Ortunc otel şahane sakin cam ormanı içinde ama sezonda pahali biraz ama bayılıyorum.ayrıca uygun ve sakin sivrice okan motel ikisi favorim benim.

Ortunc otel şahane sakin cam ormanı içinde ama sezonda pahali biraz ama bayılıyorum.ayrıca uygun ve sakin sivrice okan motel ikisi favorim benim.
Canım otelleri inceledim gerçekten muhtesemler hep o taraflara gitmek istedim ama antalyayi gecemedimSimdi de çocukla yakın olsun diye antalya düşünüyoruz senin dediğin yere Allah omur verirse kesin gideceğim

canım bende ortunç otele sen sezonda pahalı deyince hiç bakmadım. Ama sivrice okan moteli inceliyorum. Güzel bir yere benziyor. Yazılabiliyorsa burdan yazılamıyorsa özelden fiyat hakkında bilgi verirmisin birde bu ayın sonuna doğru yer bulabilirmiyiz yardımcı olabilirmisin?

Biz en son iki yıl önce hamile kalmadan gittik 90tl idi sabah kah.ve akşam yemeği dahil kişi başı ama gitmeden önce yer için görüşme misiniz çünkü müşterisi çok sitesindeki tel. Irtibat kurabilirsin.ayrıca dikilide mysia otelde herşey dahil cocukla rahat edebilecegin izmir e çok yakın ayrıca izmir de mordoganda çok güzel.

canım biz ortunca gitmeye karar verdik aradık ama mirza yusufu almiyorlar12 yaş ve üzeri çocuk kabul ediliyormuş maalesef....

canım biz ortunca gitmeye karar verdik aradık ama mirza yusufu almiyorlar12 yaş ve üzeri çocuk kabul ediliyormuş maalesef....
Doğrudur gidenler kafa dinlemeye gidiyor zaten ben hamile kaldıktan sonrada daha bir yere gidemedik de sene kafa dinlenecek mekanlara artık almayacak bizleri☺eşim firmadan dolayı sahibini tanıyor gidecek olursam eşimeşim ikna eder artik☺

Birde ortanca gelmeden ada kamp var ona da bu göz at istersen klimalı ahşap odalardan olabilir orada geçerken görüyordum.

sağol canım

cumanız mübarek olsun kızlar
tatile diden herkese iyi tatiller diliyorum...
ben 1998 den beri hiç tatile gitmedim
çok geçmiş olsun canım...hamd olsun hafif geçirmiş...

canım ben sandviç ekmeğine peynirli tost yapyorum bayılıyor yemeye...peyniri aslında öylede yer ama fazla yemiyor en çok yediği labne ve tostun içindeyse seviyor..birde sucuklu olursa tost ımm ımm diye ses çıkarıyor yerken... babası kılıklı :)))

süte başladım canım ben... 1 hafta olacak..önce devam sütüyle başladım...sonra günlük süte geçtik...pek sevmedi tekrar verdim içmek zorunda kalınca içti ...mamayı kestim...şimdi sabah ve akşam yatmadan önce sütünü içiyor... onun dışında

canım çok sevindim alerjisinin sebebbini bulmanıza... benim kız hastalanmıştıya... 5 tane intihap kurutucu iğne vuruldu ondan sonra burun tıkanıklığı geçti kuzumun ama mamayı bırakıp süte başladığımız zaman da denk gelince gerçekten intihabımı vardı yoksa mamayamı alerjisi vardıda geçti anlamadım ama geçti hamd olsun...

Hırsızı 73 olmuşsun çok iyi canım maşallah
sağol canım ama ne kadar zaman oldu daha bu kadar verdim... az az gidiyor sporu bıraktım sanırım ondan...

bak sen cimcimeye sucuklu tost mu yiyor :)
ben de iyi vermişsin yazacaktım ama sen pek memnun değilsin sanirim
tatilin yok mu?izin almayacak mısın yazın hiç?

Slm kizlar nasilsiniz..ben orucumu guzel tuttum cok sukur ama erken bayram ettim..oglanlarla tum gun aksiyondayiz..kurana gidiyo abiler sabah..sonra su savasi bahce..benim ufaklik bahcede meyve yemeye bayiliyo..once kiraz oldu.o bitti kaysi..incir olana kadar meyve yok diyodum.bahcenin kosesinde bortlen var eksi simdi ona takti nasil seviyo gidip kendi koparmaya calisiyo..domateslerim oluyo artik binerlerimde oldu..maydanoz emistim icinden semizotuda cikti.bugun topladim bulgurla yemegini yaptim ucude cok sevdi..ama favori meyvesi kirmizi erik..babam gondermisti bayiliyo ona..bu ara ogkanlara herseyi evde yapiyorum.sut silimi yaptim.pusing evde yapiyorum zatem..ufaklik cok guzel anne baba abi bide asya diyo alt komsumun kizi.balkona cikiyo asya diye bagiriyo..kalablik gorsumu donuyo ilgi cekmeye calisiyo..bide cok guzel dil cikariyo.burnunu kulaklarini sacini agzini biliyo..kumanda getir diyorum kosup getiriyo.kediler bahceye gelince seviniyo..amaaa gecen sandalyeye cik ordan masaya kusumuz var bi baktim kafesin yaminda oturuyo..bide allah yapalim diyorum kosup seccadeyi getiriyo egilip agzini oynatiyo bide..oda kiliyomus...benim terliklere takti bide onlari giyip gezmeye calisiyo..iste bende boyle..insaalah bayrama annemlere gidicem.deniz bizi bekliyo..biraz sansliyiz sanirim bundan dolayi..ama esim hic gelmez babamlara..hep onsuz tatil yapariz maalesef..

Kızlar kadir geceniz mübarek olsun. Artık kimsenin pek sesi çıkmıyor. Umarım hepiniz iyisinizdir.

Tatile gidenlere kuzucuklarla keyifli ve iyi tatiller :)

Hırsızı tost olayı hiç aklıma gelmemişti, güzel fikir :) Biz genelde omlet ya da pancake tarzında yapıyoruz ama aynı şeyleri yemekten de sıkılıyorlar. Ben de deneyeceğim.

Ardaannesi ne güzel bahçeden taze taze yiyorlar süper. Maşallah küçüğüne de, size de iyi tatiller :)

Bu arada ben bu aralar montessori eğitimine odaklandım. Daha pek bişey yapmıyoruz ama bilgi toplama ve aktiviteleri izleme aşamasındayım. Alınacak bazı aktivite setleri ya da materyaller bakıyorum. Bu esnada belki duymuşsunuzdur oyuncakçı anneyi keşfettim. Daha birşey almadım ama inceliyorum bakalım nasıl başlayabiliriz diye. Siz neler düşünüyorsunuz bu konuda? Evde ne tür aktiviteler yapıyorsunuz?

Hepinizi öpüyorum, sevgiler..

Kızlar kizim işten geldim ki ateşi var gibi olctum 37.2 yikadim duyururken yine ölçtük 37.6 doktor unu aradım henüz çıkmamış gittik vural bi engel.dedi boğazları kızarmış 2 gün sıkı takip edin dedi sürüp yazdı 39.4 ateşi su An sutununu yine verdim 38 dustu çarşamba gidicez iltahaba cevirmemisse antibiyotiksiz atlaticaz insallah.işten gelince akşam uzadı cam ağaçları içinde bir park var oraya gidiyoruz diğer çocuklardan kaptı galiba.insallah atedimiz dahada çıkmadan atlaticaz iyi geceler.

Canim bizimde en son boyle oldu..ama antibiyotige gerek kaladan dustu sukur..iki gun surdu atesi..insaalah sizde hemen atlatirsiz.cok gecmis olsum..

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah iyileşecek ceryanda kalmadı degilmi senin dediğin gibi dışarıdan da kapmış olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…