2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Keci sutunu bilduk Ataturk orman ciftligi. Fiyatini sormustu birisi yarim lt 4,5₺. Bulduk da ise yarasaydi keske. Bizim oglan İcmedi yine. Sulandirdim, sicak-soguk verdim,bal attim icine... İcmedi ne yapacagimi sasirdim.

Bir de hasta oldu tontonum atesi cikiyor. Cok huysuz. O yuzden istahi da kapandi iyice. Gece 38,4 olmustu atesi henuz ates dusurucu vermedim. Kendi kendine atlatsin diye bekliyorum. Surekli kucak istiyor.

O hasta olunca benim de keyfim olmuyor. Kendinize iyi bakin.

Ge
Gecmis olsun canim..su donem hastayken kabul etmemis olabilir..acil sifalr dilerim..onlar hasta oldumu bizde ne istah na hal kaliyo zaten..bide kocalar hasta olmasin..

2-3 günle nasıl idare edeceksin peki?diğer günler ne olacak?
okul iyi olmuş çocuklara o zaman :)

tşkler

iyi gidiyor gibiydi canım.. benim kız kusmayla başlayan şikayetleri vardı hafta sonu... pazartesi s ağlık ocağına götürdüm ateşi 39 lara çıktı... ağzına kulağına baktı bir şeyi yok gribal dedi... eve geldim ateşi 40 a çıktı hemen hastaneye götürdüm... boğazı ve kulağı intihap olmuş... kusmasından dolayı yatıralım hastaneye dedi doktor ama ben istemedim... şükürki kusması fazla olmadı sıvı şeyler yerine patates püresi gibi gıdalar verdim bulantı giderici iğnede yaptılar... çok yemese de hastaneye yatacak kadar aç kalmadı kuzum...5 tane intihap kurutucu iğne yaptılar...sesi kısıldı şimdi...ağlıyor ama ses yok... yavrum çok acı çekiyor galiba... ama ilk günden çok çok iyi...
yürümüyor hala ve önde ki 8 dişinden başka diş çıkmadı...

okullu oldular desese :)
seneye ne yapacaksın?

parmak ucunda yükselmiş bir de :)

maşallah

migrosta kutuda var

aoç nin fiyatı ne?
canım tam hatırlamıyorum ama yarım litreden de az dı şişeleri 250 yada 300 ml kadar 2 .95 yada 3 tl idi galiba...çünkü kaç aydır normal inek sütünden yaptığım yoğurtları yiyor keçi sütünü bırakalı çok oldu...

çok geçmiş olsun canım... bend ebaşta önemsemedim ateşini 38 le başladı 2 gün içinde 40 a kadar çıktı...sürekli kucak istiyordu dedilerki diş çıkarıyor galiba... başta bend eöyle sandım.. sonra kusmaları başladı...

Merhaba kızlar,

Çok uzun zamandır giremedim foruma arada da okuyup çıktım yazma fırsatım bir türlü olmadı.Maşallah kuzucukların hepsi büyüdüler de abla,abi oldular bile:)Benim minik kuşum tam yaşında yürüdü.Şimdi hep bir acelesi varmış gibi koşturup duruyor cimcime:)Şu aralar tek sıkıntımız gece uyku problemimiz var.Nedense son zamanlarda yatağında uyumak istemiyor.Yanıma alınca arada uyansa da daha iyi uyuyor.Ev,iş,oruç derken bir türlü kendimde düzene sokma cesaretini bulamıyorum ama sanırım iyice alışmadan bir çözüm bulmam gerek.Hergün tamam bugün dakika başı uyansa da yatağında yatıracağım diyorum sonra bir bakmışım yanımda yatıyor:)Sanırım 14 aydır en çok özlediğim tek şey uyku:))))Neyse sağlıkları sıhatlari iyi olsun da varsın uyumasın ne yapalım.Elbet kendi kendine uyuduğu ve deliksiz uyanmadan kalkacağı günlerde gelecektir:)

Çok geçmiş olsun,nasıl şimdi kuzun,kıyamam

Selam guzeller Baska dis yok derken ustten 2 azi disi birden cikiyor sanirim. Uclari henuz cikmamis ama Kabarmis ve kizarmis. Eli surekli agzinda. Istahina ve uykusuna mani olmadi sukur. Kuru oksurugu var birkac gundur. Sicak bitki cay denemeleri pek hosuna gitmedi Sik sik emziriyorum, rahatlatiyor

Hasta olan tum yavrulara gecmis olsun. Baskalariyla temas ettikce daha sik bu tarz durumlarla karsilasacagiz sanirim.

Sut konusunda uzulmeyin arkadaslar. Istemiyorsa zorlamayin. Alternatifleri deneyin. Seviyorsa muhallebi yapin verin. Yogurt ve ayran olarak teklif edin. Farkli peynir turlerini deneyin, elbet birini sevecektir. Emziriyorsaniz zaten sutunuzden alir gerekli kalsiyumu. Gunde 500 ml sut ve sut urunu almasi lazim diyerek kendinizi de kuzunuzu da zorlamayin.

üfff nedir bu eloşumun çektikleri

BEND E UYKUYA HASRETİM AMA ALIŞTIM İYİCE...ben artık emzirmeyi kestim ve yanımda uyusada uyur uyumaz yatağına koyuyorum...alıştı gibi bakalım...

sağolun kızlar şimdi çok iyi maşşallah...

BEND E UYKUYA HASRETİM AMA ALIŞTIM İYİCE...ben artık emzirmeyi kestim ve yanımda uyusada uyur uyumaz yatağına koyuyorum...alıştı gibi bakalım...

sağolun kızlar şimdi çok iyi maşşallah...

Gelirinsaaalah..benim sekiz yasindaki bile iki kere uyanip tuvalet sonrasi yanima geliyo..bes dk sariliyoruz yatagina goturuyorum ki tam diger alti yasindaki kalkiyo..onu yatiriyorum ufaklikbyanimda zaten memeee..anne olmakk..kayinvalidem derki evlendinizde gece sabaha kadar balkonda oglan beklemkten kurtuldumm..otuzbes yasidaydi esim evlendigimizde...ahhhh iste boyle canisi...bu arada bes disi olan oglum bugun bi baktim alttan iki azibdisi patlatmis bende diyorum bugunlerde huysuzlukniye..y

Çok geçmiş olsun canım şaun nasıl

Çok geçmiş olsun canım. Şaun inşallah iyidir kuzun.

Çok geçmiş olsun .

Gunaydin canlar, hayirli cumalar

Ardaannesi masallah o ne gece temposu canim Esin kiskaniyordur oglanlari Disleri de hayirli olsun. Artik daha rahat yemek yiyecekler

Hasta olan yavrular daha iyidir insallah, acil sifalar diliyorum.

Kızlar merhaba,

Reflülü bebiş deneyimli annelere bişey sorucam.arkadaşımın oğlu gazlı bir bebek de,3 ayı bitti.
Minik doğdu,hani down sendromu şüphesi vardı diye yazmıştım bir ara,şükür olmadı,şimdi 5 kiloyu geçti şükür,çok sık emiyor ama çok kusuyormuş,doktor kg alımını iyi bulmuş,gece yatmadan tek öğün aptamil AR reflü ve kusması olan bebekler için keçiboynuzu ilaveli formül süt ver demiş.
Kız da anne sütünden soğur mu ya da gerek var mı diye kararsız kaldı,sizce gerek var mı ki? Aptamilin tek iyi yanı uykusunu uzatır mı acaba,çünkü reflülü oldugu için gündüz bile 1 saat uyumuşluğu çok az.

canım arkadaşının bebeğine geçmiş olsun... benim bildiğim snowyy bebeği Kerem reflü yaşamıştı... reflü yastğıı kullanmıştı..az az sık sık emzirmişti diye hatırlıyorum...kilo alımıda iyiymiş bebeğin birde biberona alışacak...gerçi kendi bilir ama ben emzirebilsem mama vermezdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…