2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Selam guzeller Ramazan bayraminiz kutlu olsun, aileniz ve sevdiklerinizle nice ramazanlar nasip olsun insallah

Tatile cikacak arkadaslara da iyi eglenceler simdiden

Supapatya gecmis olsun canim, ek tedaviye gerek kalmadan atlatir kuzun insallah.

Bende herkesin bayramını Kutlarım supapatyasi kuzuya gecmus olsun.benim kızin yumurta beyazina alerjisi çıktı alerjik astim diyor fis fis verdi 8 ayda gecmeyen hiriltisi geçti ķış boyu yaşadıklarımız alerjiden dolayiymiş ben yumurta beyazinida verdigimde vucutta döküntü oldugunu düşünmüştüm.benim kuzu kakasi ni yapacagini anladigim an hadi tuvalete kaka yap diyorum hemen kapisina koşuyor kakasini yapiyor buuuk terlikleri giymeye çalışıyor opucuk veriyor ablasiyla oynamayi seviyor aklima gelen bunlar

Kızlar merhaba.hep okuyorum ama ne zamandır bir şeyler yazmadım.doğum zamanı çok desteğinizi gördüm.sonradan girip okudum hep ama yazamadım bir türlü.paylaşımlar da azaldı.az da olsa umarım hep paylaşımlar devam eder.hepinizin bayramını kutluyorum.sevdiklerinizle mutlu mutlu nice bayramlarınız olsun inşallah.

Merhaba kizlar, hepinize hayirli bayramlar. Hasta bebislere gecmis olsun. Tatil firsati bulanlara, guzel, eglenceli tatiller olsun.
Fransa da bayramI yasayamiyoruz malesef, aileden herkeste izine turkiyeye gittiler. Ustune kucugum hastalandi. 3 gun sadece gece boyu suren ve bir turlu dusmeyen ates 39.5 lerde. Sonrasinda ates gitti kizamiga benzeyen kirmizi dokuntuler cikti halada var. Sanirim 6. Hastalik dedigimiz, diger ogullarimda yasamamistim. Kiloda kaybetti, istahi azaldi. Umarim kucugum ve hasta olan bebisler en Kisa zamanda sagliklarina ve eski neselerine kavusurlar. Bu arada evimizi satiyoruz. 3 oglan la sigmiyoruz. Ama 3 oglumunda bebekliklerinin, hatiralarinin yasandigi kaldigi evdi, biraz huzunluyum sanki. Bahceli bir ev olsun istiyorum, insalah pisman olmam

Kizlar gecmis n
Bayramoniz mubarek olsun bayram annemlere geldik..ve deniz sezonunu actik..minigim biraz korkti sonra alisti kuml oynadi..bana kendine ait esyalara cok sahip cikiyo..kimselere vermiyo..sevsinker beni siye dayisina gidip dizine yatiyo..suyu oturarak iciyo kendi tek basina.tum gun abilerin pesinde..dede evinde cook guzel geciyo..sayili gunler cabuk geciyo tabi..kendinize ve bebislerinize iyi bakin

Selam canlar, keyifli tatiller

Hasta olan kuzulara gecmis olsun, biran once iyilesirler insallah.

Benim minigim zaten su sevdalisiydi, denizde kendini buldu. Sudan cikaramiyoruz. Uyku yorgunluk vs bilmiyor. Hep oynamak istiyor. Iyice karardi rengi de Eve gidince cok zorlanacagiz

Aslinda konusulack, anlatilacak seyler yeni basladi ama bizler sessizlige burunduk. Cogumuz girip bakip kimse yazmamis deyip geri cikiyoruz galiba...

Kizlar sesss verin..benim ufaklik basinin arkasi sacini ici cok fazla isilik oldu..abileri hic olmamisti..gunde en az uc kez suya giriyo..annemlerdeyiz gunluk denizede giriyo yok gecmiyo..deniz biraz solduruyo sonra tekrar..onbir disimiz oldu..buyukbterlikleri giyip geziyo..acaip sebeklikler yapiyo..gunduzleri altini baglamiyorum bahcede terasta..cisiniyapinca bi sasiriyo aaai diyo..kasikla azda olsa yiyebiliyo..bardaktan rahatlikla su iciyo..sanirim onbir kilo..anneyi cok diyo..dayiyada anne teyzede anne...sizlerde yazsaniz neer yapabiliyo minikler...

slm canim bende sabah uyaninca hadi tuvalete diyorum kapinin onune dikiliyor bezini cikartiyorum kakasını yapiyor.bardaktan su iciyor merdiven çikabiliyor arka arja sürunerek inebiliyor 7 ve8 đisi azilar çikti çikacak aģladiginda enne diyor diyarbakir çok sıcak ve kizim isilik oldu ve bu aralar hep sitedeyiz đısari cikmiyoruz sitede ablalarla oynuyor

Maasallah minige..alparslanda koltuga yataga cikip arka arka iniyo..merdiven cikiyo..ogrenmege cok aciklar suan..bende allah yapalim dedigimde seccadeyi seriyo basortumu getiriyo..birde muzikle oynamayi cok seviyo eller havada ayagini sektire sektire oynuyo..ellerini agzi kapatip guluyo..

Maşallah cabuk ogreniyorlar.gunde kac uyku yapiyor minikim iki uyku yapiyor artik ssbah uyunak istemiyor gibi ama mız mızlanıyorda tek uykuya mı indirsem bilemedim

Merhaba kızlar biz eşimin koyundeydik int tel hiç biri çekmiyorduk bayraminiz güzel geçmiştir inş tatilde olanlarında keyfi yerindedir umarım biz ağustosun 20 de gideceğiz Allah nasip ederse .tatile giden arkadaşlar hangi güneş kremini kullandı hangi marka mayo aldı suda kullanılan bez mi aldınız hangi anlarda suya girdiniz bizi bilgilendirirseniz çok sevinirim uzun oldu sanırım:)

Maşallah cabuk ogreniyorlar.gunde kac uyku yapiyor minikim iki uyku yapiyor artik ssbah uyunak istemiyor gibi ama mız mızlanıyorda tek uykuya mı indirsem bilemedim
Canım benim oğlum sabah8-8.30 gibi kalkıyor 1 de tekrar uyuyor 2- 2.5saat tek sefer yetiyor akşamda 9.30 10 gibi yatiyor

iyi tatiller canim
Maşallah oğluna da bende iple cekiyorum tatili:)az önce sordum ama sana da sorayim hangi güneş kremini kaç faktor kullandın suya hangi bezle girdi yazarsan sevinirim.

Merhaba kizlar nasilsiniz minnaklariniz nasil tatil birti benim pzts isbasi nasipse evet kimsecikler yok artik site erken kapanmazsa iyidir allah korusun. Benim oglumun.da.disleri hemen.hemen.hepsi cikti ama kendi basina yurumuyor saha.elimden.tutunca yuruyor koltuga tutularak yuruyor denizi sevdi kumdan korktu oglum sizler nasilsiniz canlar ozledim hepinizi.

Benim oglumda bazi gunler iki kere uyuyor o zaman gec kalkiyor bazi gunler bir kere uyuyor o zamanda en.gec 10 da uyumus oluyor. Babamiz bize deniz sortu almis bez takmadan.giydirdim girdi denize cikinca kumsalda uyudu ama baktim hic isememis bez bagladim eve gidene.kadar masallah cok isemis bez cikinca sanirim altina.yapmayacak gibi. Gunes kremi kullandik ama markayi unuttum her tqrqfini kremledim hic yanmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…