kimse yazmiyor artik ne oldu boylePissst kizlarrrr nerelere kayboldunnuz...
slm canim bende sabah uyaninca hadi tuvalete diyorum kapinin onune dikiliyor bezini cikartiyorum kakasını yapiyor.bardaktan su iciyor merdiven çikabiliyor arka arja sürunerek inebiliyor 7 ve8 đisi azilar çikti çikacak aģladiginda enne diyor diyarbakir çok sıcak ve kizim isilik oldu ve bu aralar hep sitedeyiz đısari cikmiyoruz sitede ablalarla oynuyorKizlar sesss verin..benim ufaklik basinin arkasi sacini ici cok fazla isilik oldu..abileri hic olmamisti..gunde en az uc kez suya giriyo..annemlerdeyiz gunluk denizede giriyo yok gecmiyo..deniz biraz solduruyo sonra tekrar..onbir disimiz oldu..buyukbterlikleri giyip geziyo..acaip sebeklikler yapiyo..gunduzleri altini baglamiyorum bahcede terasta..cisiniyapinca bi sasiriyo aaai diyo..kasikla azda olsa yiyebiliyo..bardaktan rahatlikla su iciyo..sanirim onbir kilo..anneyi cok diyo..dayiyada anne teyzede anne...sizlerde yazsaniz neer yapabiliyo minikler...
Maasallah minige..alparslanda koltuga yataga cikip arka arka iniyo..merdiven cikiyo..ogrenmege cok aciklar suan..bende allah yapalim dedigimde seccadeyi seriyo basortumu getiriyo..birde muzikle oynamayi cok seviyo eller havada ayagini sektire sektire oynuyo..ellerini agzi kapatip guluyo..slm canim bende sabah uyaninca hadi tuvalete diyorum kapinin onune dikiliyor bezini cikartiyorum kakasını yapiyor.bardaktan su iciyor merdiven çikabiliyor arka arja sürunerek inebiliyor 7 ve8 đisi azilar çikti çikacak aģladiginda enne diyor diyarbakir çok sıcak ve kizim isilik oldu ve bu aralar hep sitedeyiz đısari cikmiyoruz sitede ablalarla oynuyor
Maşallah cabuk ogreniyorlar.gunde kac uyku yapiyor minikim iki uyku yapiyor artik ssbah uyunak istemiyor gibi ama mız mızlanıyorda tek uykuya mı indirsem bilemedimMaasallah minige..alparslanda koltuga yataga cikip arka arka iniyo..merdiven cikiyo..ogrenmege cok aciklar suan..bende allah yapalim dedigimde seccadeyi seriyo basortumu getiriyo..birde muzikle oynamayi cok seviyo eller havada ayagini sektire sektire oynuyo..ellerini agzi kapatip guluyo..
Canım benim oğlum sabah8-8.30 gibi kalkıyor 1 de tekrar uyuyor 2- 2.5saat tek sefer yetiyor akşamda 9.30 10 gibi yatiyorMaşallah cabuk ogreniyorlar.gunde kac uyku yapiyor minikim iki uyku yapiyor artik ssbah uyunak istemiyor gibi ama mız mızlanıyorda tek uykuya mı indirsem bilemedim
iyi tatiller canimSelam canlar, keyifli tatiller
Hasta olan kuzulara gecmis olsun, biran once iyilesirler insallah.
Benim minigim zaten su sevdalisiydi, denizde kendini buldu. Sudan cikaramiyoruz. Uyku yorgunluk vs bilmiyor. Hep oynamak istiyor. Iyice karardi rengi deEve gidince cok zorlanacagiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?