2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Canım bende de aynısı oldu ama iki gün hatta yogun bi kahverengi akıntı geldi ki ben öle olunca doktora gittim Dr bana önlem için iğne verdi 1 tane birde 1 hafta dinlen dedi birde kültür aldı sarı renk olunca ama bişy çıkmadı kaşıntı falan yoktu şu an benim hala sarı akıntım gelir daha hiç saydam olmadı) ama bşiy yok çok şükür bugn gittim kontrole bebek de sağlıklı akıntı olayım da normalmiş sıkma canını Dr bana pembeye kaçan renklenme olursa haberim olsun demişti sonrasında da ama olmadı...

bende de heyecan ve korku oluyo hep

Canım benim doktorum da kanama olmadığı sürece sorun yok dedi fakat insan ister istemez tedirgin oluyor.Birde şimdi gitsem vajinal utrasonla bakması gerekecek onuda istemiyorum çünkü hem korkuyorum hemde ilk gebeliğimde başka doktor canımı hem çok acıtmıştı hemde sonrasında kanamam başlamıştı.Psikolojik olarak çekiniyorum.Doktor sana söylediklerine göre mi ilaç verdi yoksa vajinal ultrasonla bakarak mı?

kızlar bişey sorucam.hem eleviti hemde folbiolu aynı anda kullanan var mı?

ben kullanıyorum canım.elevite dün başladım folbiolu de kullanmaya devam ediyorum..
3.aydan sonra folbiolu bırakabiliriz ama elevitin içindeki şimdi yeterli değil az.
bende fazla olması zararlı değil diye biliyorum ve devam ediyorum...

Son düzenleme:
kızlar bişey sorucam.hem eleviti hemde folbiolu aynı anda kullanan var mı?

ben ilk kan testi verdiğimde hamile olduğum anlaşılınca doktor foşbiol vermişti
sonra başka bi doktora gittim keseyi görmek için o bana decavit verdi folbiol deki folik asit miktarı fazla bunun içinde de folik var bu yeterli dedi
sonra başka dokttora gittim folbiol kullanıyosun dimi dedi bende anlattım doktor bunu verdi folbiolu bıraktım diye
ben folbiol veriyprum dedi
başka bi doktor da yine folbiol dedi
bende bu arada decaviti bitirdim ve folbiolden devam ediyorum
yani elevitin içinde de folik asit var bence kullanmana gerek yok ama kullansan da bişey olmaz heralde çünkü vitaminin fazlası idrarla atılıyo

benim doktorum da elevititede folbiola da devam dedi ama elevitin için de de folik asit var.bazılarına elevit verince folbiolu bırak diyen doktorlar olmuş.ama ilk 3 ay çok önemli.sonra içsek de faydası yok zaten.

sevgili nisan annişleri.. birazcık geçmiş sayfalara bakayım dedim... kansızlık ile ilgili yapılan sohbetleri okudum.. küçük bir bilgi paylaşımında bulunmak istiyorum...

yıllardır kansızlık vardı bende... sürekli kan hapı ye de şurubu verirdi doktorlar.. hamiş kalmadan önce endişelerim vardı ya kansız çıkarsam naparım ilaçlar da kabızlık yapıyor diye... sonra çayı ve kahveyi azalttım.. hamiş olduğumu öğrenince tamamen kestim ve hemen çekirdekli siyah kuru üzüm aldım.. masanın üstüne koydumm gözüme takıldıkça da yedim.. kan sonuçlarım çıktı doktorum kanın çok iyi yüksek çıkmış dedi.. hayatımda ilk defa oldu buuu pekmez içemiyorum mide yanması oluyor ama kuru üzümü ısrarla tavsiye ederim...

Kızlar nasılsınız? Bizde herşey aynı: mide bulantıları ve halsizik Sizde durumlar nasıl?
Ben de elevit kullanıyorum, dolayısıyla folbiola gerek yok dedi benim doktorum da...

hosgeldin canim aramiza hayirli ugurlu olsun bebisin
saglikla sihhatle alirsin ins kucagina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…