slm
daha önce yazmıştım ama listede adımı göremedimm
2. bebek, yaş 29 ,sat 15 temmuz,bdt 21 nisan
slm
daha önce yazmıştım ama listede adımı göremedimm
2. bebek, yaş 29 ,sat 15 temmuz,bdt 21 nisan
Kızlar gunaydın ben 10+3 gunluk hamıleyım sabah kalktım 1 bardak ılık sut ıctım sonra karnımda acayıp bır seyırme gbı bısey oldu ya korktum bısey mı oldu acaba hareket hıssetmek ıcın cok erken daha neydı sızce bu yaa
Kızlar bişey sorucam size.benin son 4-5 gündür akıntılarım oluyor açık sarı şeklinde bugün akıntı biraz daha koyulaşmış ama koyu kahverengi değil o da peçeteye silince bulaştı.Bişey olur mu biraz tedirgin oldum açıkçası
Arkadaşlar 8+3 haftalık hamileyim sabah gittim doktora 2.17 cm bizim minik herşey yolunda 11 Ekim'de ikili tarama randevum var hayırlısı kızlar) uyuyamadım yaaa yine sabaha kadar her Dr ye gitmeden önce bu heyecan bu tedirginlik nolcak bilmiorm....
ben geldim kızlar
herhangi bir değişiklik yok enf oturu sanırım pişik oldum bişey oldum
Canım bende de aynısı oldu ama iki gün hatta yogun bi kahverengi akıntı geldi ki ben öle olunca doktora gittim Dr bana önlem için iğne verdi 1 tane birde 1 hafta dinlen dedi birde kültür aldı sarı renk olunca ama bişy çıkmadı kaşıntı falan yoktu şu an benim hala sarı akıntım gelir daha hiç saydam olmadı) ama bşiy yok çok şükür bugn gittim kontrole bebek de sağlıklı akıntı olayım da normalmiş sıkma canını Dr bana pembeye kaçan renklenme olursa haberim olsun demişti sonrasında da ama olmadı...
gunaydın tatlı nisan anneleri ve yakışıklı paşaları ile guzel prensesleri:)))
gununuz süper olsunn
kızlar bişey sorucam.hem eleviti hemde folbiolu aynı anda kullanan var mı?
kızlar bişey sorucam.hem eleviti hemde folbiolu aynı anda kullanan var mı?
ben kullanıyorum canım.elevite dün başladım folbiolu de kullanmaya devam ediyorum..
3.aydan sonra folbiolu bırakabiliriz ama elevitin içindeki şimdi yeterli değil az.
bende fazla olması zararlı değil diye biliyorum ve devam ediyorum...
çooook sağol beyaz melek arkadaşım da sana gün yeni mi aydı yahu :):):):)
Merhaba ben araniza yeni katildim soz gorunce hamileligimi beraber gecirebilecegim arkadaslarim olursunuz diye hemen u yeoldum :). Benim ilk hamileligim sat:20 temmuz. Bebisimin tahmini dogum tarihi 26 Nisan. Ve Alanyadan yaziyorum sizlere beni de ekler misiniz bu guzel tabloya :) bu arada yasim 30 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?