Merhaba kızlar nasılsınız...ne çok oldu gırmeyeli...benim uç oğlanda maaşallahları var..abiler okullu küçük onlardan hevesli...konuşuyo iyice...canımı sıkan en büyük sorun dişlerimiz resmen ufalanıyo.once tartar gibiydi..bugun çarptı dişini bitanesi çatladı gibi ...dr ve diş hekimi yapacak bile yok diyo.biberon almadı hiç..kan ilacı antibiyotıkte çok kullanmadı..yemeside iyi...nasıl çaresi olmaz aklım almıyo..boyle bi sorunla karşılaşan oldumu
Herkese merhaba. Eski nickim ile olan sifreyi unuttum girmedim uzun bir sure disardan okuyarak takip ettim. Poyraz mart in 26nda 2 yasini dolduracak masallah yeme sikintimiz herseyi yiyor yediriyorum uyku sorunu var aabaha karsi 3 ile 5 arasi uyaniyor bir daha uyumuyor. Babasida oyleymis kayinbabada genetik bir turlu duzeltemedim ne yaptıysam. Allaha sukur saglik sorunumuz yok. Sunnet yaptirmadim daha havalar isinsin dusunuyorum yaz girmeden. Tuvalet egitimine daha baslamadim. Hala bezini degistirmek istemiyor cok mutlu kakasi ile ☺ adindan etkileniyor galiba arkadaslar cok fena yaramaz soz dinlemez ele avca sigmayan 2 yas sendromuna erken girmis bir koca adam var sanki karsimda yaramaLigi tahmin edeceginiz gibi degil. Allaha sukur ama saglimiz yerinde. Aa bu arada 2014 nisan annesi olarak ansiz bir sekilde 2.ye hamile kaldim. Yeni ogrendim henuz dr gitmedim kan testi yaptirmadim ama idrar testi pozitif cikti. Insallah onunda bir sikintisi olmaz. Ese teyzeleri poyra ellerinizden oper. Saglicakla kalin.
com uzuldum canim tesaduf eseri gordum allah yardimcin olsun eski konusmalari hatirlayinca . Hakkina hakkimizda hayirlisi insKızlar nasılsınız ? :) ihmal ettim sizleri biliyorum.
Biz kızımla şükür iyiyiz, benim boşanma davası hala sürüyor. Kasım da son duruşma görülecek artık karara bağlanır herhalde. Özetle bende durum bu. Umarım herkes iyidir.
Masallah dili bayagi sokulmus bebeginin. Benim oglumda cisini ogrenemez gibime geliyor. Hala bezini degistirirken kiyamet kopuyor 2 saat yalvariyorum hadi oglum diye. Iki kelimeyi yan yanada yeni getirio o da anne bak sadeceMerhaba kızlar herşey çok güzel ama beni en çok tuvalet eğitimi düşündürüyor kızım çok bilmiş ben beze yaparım tuvalete yapmam diyor pepenin cisimiz tuvalete şarkısını söylüyor sonra da ben bezime yaparım diyor şimdilik ustelemiyorum işten gelince kapıda hemen hadi gezelim yemeğimi dışarıda yedir diyor . Kabusum oldu wc eğitimi
Masallah oglunaa tuvaletinide ogrenmistir o zaman. Egitimi mnde de cok dikmatli olman lazim siradan kreslere okullara gonderemezsinAy ne çok olmuş girmeyeli
bebişler kocaman olmu
ştur maşallah.benim oğlum biraz farklı üstün zekalı olabilir dediler.renkleri tanıyor ingizlizcelerinide biliyor.20ye kadar sayıyoe türkçe ve i ngilizce olarak. Benim yapamadığım yapbozları yapıyor. 200e yakın kelime biliyorr.öğretme çabasına girmedim kendi çok dikkatli. Bakalım işim zor çok.sütten kestim hiç ağlamadı. Muzlu süt içiyor.durumlar böyle inş herkes iyidir.
O işine gelmiyor işte :) bez alıp atıyor sepete markette.evet zorlu bir süreç olacak eğitimiMasallah oglunaa tuvaletinide ogrenmistir o zaman. Egitimi mnde de cok dikmatli olman lazim siradan kreslere okullara gonderemezsin
Gozun aydin dogudan tasiniyor musunuz. Insallah guzel bir il ya da ilce gelir. Tuvalet evet erken simdilik ilerleyen zamanlarda ogrenirler insallahh2.yaşlar hayırlı uğurlu olsun, çocuklarımız sağlıklı ve ömürlü olsunlar inşallah
Tuvalet eğitimi bizim için erken,sinyal yok, yaza başlarım diyodum ama tayinciyiz bu sene ve ortam değişikliği olacağı için başlamamak daha iyi,temelli gittiğimiz yerde yeni oda yeni rutin tuttururuz artık
Gozun aydin dogudan tasiniyor musunuz. Insallah guzel bir il ya da ilce gelir. Tuvalet evet erken simdilik ilerleyen zamanlarda ogrenirler insallahh
Maşallah .Ay ne çok olmuş girmeyeli
bebişler kocaman olmu
ştur maşallah.benim oğlum biraz farklı üstün zekalı olabilir dediler.renkleri tanıyor ingizlizcelerinide biliyor.20ye kadar sayıyoe türkçe ve i ngilizce olarak. Benim yapamadığım yapbozları yapıyor. 200e yakın kelime biliyorr.öğretme çabasına girmedim kendi çok dikkatli. Bakalım işim zor çok.sütten kestim hiç ağlamadı. Muzlu süt içiyor.durumlar böyle inş herkes iyidir.
Ben yaptirdim caanim ama sakincasini duymadim bilemiyorumKızlar selam, 2 yas asisi yaptiran var mi? Internette bir yazi gordum sarilik geciren bebeklerde sakıncali oluyormus. Bilen duyan var mi. Sizler neler yaptiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?