2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Amin canım haklisin tabi ablan içinde üzüldüm inş hayırlısı olur bana biran önce yapmalısınız yoksa olmaz dedi

Netten baktim yumurtalik rezervleri ile ilgili bir testmis canim. Yumurtan varsa dondurup istediginde yine olabilirsin sanirim. Gecikmeden iyi bir uzmanla gorus. Bozma moralini, Allah evladini saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah.
teşekkürler canım haftaya iyi bir Dr gideceğiz inş güzel şeyler söyler. Oğlumun kardeşi olsun çok istiyorum ve bundan önemlisi bir kez daha bebek kokusu almak istiyorum tabi hayirlisiysa olsun Bakalım sonucu sizinle de paylasirim

Sonuç ne çıktı merak ettim

İyi akşamlar kızlar Dr cuma gittik sağ yumurtalık çok kotuymus ama sol gayet iyiymis bu ay hamile değilsem adetimin 3.gününde bazı testler yaptıracağım ona gore konuşacak doktor bakalım Allah herkesin yardımcısı olsun

Allah dermansız dert vermesin,duruma göre yumurta dondurma ta da başka alternatifler düşünülür, canını sıkma hiç

Canım çok geçmiş olsun Allah elindeki evladına sağlık versin. İnşallah olur canım bozma moralini. Allah gönlüne göre versin.

Canım hamişsin sanırım takviminden gördüm. Hayırlısı olsun. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım.

Merhaba;
Benımde doktorum klınıkte oldugu ıcın sıkıntı yasıyorum. O sebepten doktorumu degıstırmeye karar verdım. Dogumumu Central de yapmaya karar verdım ama dogum ve takıbım ıcın henuz doktor secemedım. Aslında Fıgen hanım ve Basak Hanım arasında kaldım. Ne olur bılgılerınızı ve deneyımlerınızı paylasın.

Merhaba kızlar nasılsınız kuzularınız artık grubumuz çok yavaşladı kimsenin girmeye vakti olmuyor sanırım
Oğlum grip oldu malum havalardan iğne, ilaç ve hava takviyesiyle atlatacağız inşallah

Merhaba kızlar nasılsınız kuzularınız artık grubumuz çok yavaşladı kimsenin girmeye vakti olmuyor sanırım
Oğlum grip oldu malum havalardan iğne, ilaç ve hava takviyesiyle atlatacağız inşallah
Gecmis olsun canım herkeste bir hastalık var dikkat etmek lazım bende memeden kesmeye başlıyorum öğün öğün kesmeyi düşünüyorum sabah ve öğle artık emzirmiyorum sizde durumlar nasil

Geçmiş olsun canım bu seneki grip çok fena inşallah çabuk atlatır

Merhaba arkadaşlar artık kimse yazmaz oldu. Nasılsınız, bebişleriniz nasıl?

sanırım bizim nur topu gibi bir 2 yaş sendromumuz oldu. Çok değişti 1 haftadır. Herşeye karşı çıkıyor, sürekli mızırdanma hali var. Eline ne geçerse fırlatıp atıyor. Bize vuruyor çok fenayız çoook. Sizlerde de var mı benzer şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…