2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

ya hakikaten 5-6 çocuk doğuran annelere helal olsun diyorum, şu 2 ay çektiğimiz sıkıntıları düşününce:) buna da şükür tabi. inşallah halana çekersin.

slm kızlar ben az önce acilden geldim bizim minik fasülye büyüyo çok şükür..elleri ayakları oynuoodu çok şükür...ama annesi hiç su içmio neredeyse bir haftadır.. dr agittik tahlil yaptırdık çok şükür ii çıktı sonucumuzda...ama su yokk hala.ilacları bile farklı seylerle yutmayı deniyoruz... ne yapalım ltfen akıl verin..

evet canım hayırlısıyla kucagımıza alırız insallah :) samsundayım canım sen..

cnm bende samsundanım:)

Nasil yani su yok

Merhabalar bir ardaşımın tavsiyesi üzerine ben de sitenize üye oldum.ilk gebeliğim ve 2,5 aylık hamileyim kısmetse Nisan 11 de anne olacağım 28 yaşındayım ve gaziantepte yaşıyorum .Beni de Nisan 2014 annişleri listesine ekler misiniz ?

Hosgeldin aramiza iyi ki tavsiye etmis guzel'paylasimlarda bulunuyoruz. Fefilifaya ozel msj la bilgilerininatmalisin. Yada bastaki tabloyu alinti ile cevaplayip bilgilerini yazmalisin.

Valla ben biraz acemiyim birazdan onu da deneyeceğim forum biraz karışık geldi hadi bakalım.Bu arada hazır yazmışken hamileliğimden bahsedeyim benim bebiş hayırlısıyla 10 haftayı doldurdu bulantılarım 4.hafta hamileliğimi kesinleştirdiğim sıralarda başladı ve 8.haftaya girdiğimde folik asiti bırakıp vitamine geçince (ilaç ismi yazabiliyor muyuz burda reklama giriyor mu ?) işte o tahmin ettiğiniz ....vitlerden birine başlayınca kesildi hiç bulantı yok diyebilirim çok şükür ama inanılmaz gazım var buna bir çözüm nedir yediklerimi mi seçmem lazım bilmiyorum.Bir de benim esas problemim kahverengi lekelenmeydi eşimle bizi çok korkuttu konuştuğum birçok kişi doktorlarının dediğine göre yerleşme kanaması olduğunu ve normal olduğunu söylediler birçok kişi aynısı bende de oldu dedi neyse 4.hafta sonunda 5 gün falan geldi ve kesildi 8.hafta sonunda 2 gün yine geldi ve kesildi yat diyolar yatıyorum uykum geliyor uyuyorum şimdiden 2 kilo aldım ve forumda yazan birçok kişinin aksine göbeğim çoktan belirdi herkes önümdeki ayva göbeğini göründe hamile misin diye soruyor .Benim hamilelik şimdilik böyle geçiyor iç çamaşırı bedenlerimi bir beden büyülttüm şimdiden şimdiki eşofmanlarım sıkmaya başladı yavaştan hamile pantolonları almaya başladım. Allah bütün annelere ve anne adaylarına kolaylık versin .Sevgiler.

Merhabalar aranıza yeni katıldım özelden mesaj yazdım ama yeni olduğum için yazamıyormuşum olmadı bende alıntı yapıyorum inşallah bu sefer olur .28 yaşındayım ilk gebeliğim ve muhtemel doğum tarihim inşallah nisan 11 gaziantepte yaşıyorum beni de listeye ekler misiniz .Sevgiler.

Lekelenme kanama filan bende de oldu ama benimki yerlesme kanamasi degildi dusuk tehlikem var ilac kullaniyodum. Bulantinin gecmesi iyi olmus darisi basima. İlac isminde sorun yok ben elevit kullaniyorum.

merhaba bende nisan annesi olucağım inşallahh :) bu 3. gebeliğim ilki gelişmediği için kürtaj 2.si düşük ve bu 3. inşallah sağ sağlim kucağıma alırım. 14 temmuz ve muhtemel doğum 20.04.2014 27 yaşındayım izmirr :)

Cokcok sikintidayim once minicik rebkli bir akinti parcasi geldi fitil kullaniyorum ya enf dolayi
Sonra tuvaletw girdim kabizolmusum kanayan orasi buna eminim ama ufakufak akinti parcalari geliyo koyu renk koyu sari yada kahve leke denen sey bumu oluyo cozemiyorum bi kanayan yer baska bi yer rahatliyorum sonra bu akintilar canimi sikiyo agladim agladim durdum napmaliyim ped koydum bunu yarin dr gostersem ayip mi olur ? Kafam allak bullak oldu ki benim

Aramıza hoş geldin bende bugün üye oldum Allah hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Benim listeye kaydolmak için yazdığım iki mesajda silinmiş neden acaba ? Bende senin gibi alıntıyla yazmıştım.

teşekkürler:) amin allah herkesin bebilerini kucağına almayı nasip eder ve isteyen herkese verir. hiçbir fikrim yok canım.

ben uzun zamandır takip ediyorum ama katılmaya cesaretim yoktu yine düşük tehlikem var çünkü korkudan katılamamıştım ama korkumu yenip yazmaya karar verdim :)

teşekkürler canım allah herkesin bebeşini sağlıkla kucağına almak nasip etsin ve isteyen herkese nasip etsin. hiçbir fikrim yok cnm

hoşgeldiniz kızlar

Bende de o akıntı problemi var işte.Herkes doktorum dahil normal normal eski kandır o diyor kimisine yerleşme kanaması demişler kan şeklinde de oluyo anladığım kadarıyla .Kaç aylıksın bilmiyorum ben kendimi izlemiştim bir kaç gün kan gelmediyse ve kasıklarında sancı olmuyosa düşük değil diyorlar ben de koşa koşa doktora gitmiştim kan gelmedikçe korkma dedi.Ama 3 aylıktan fazlaysan doktoruna danış göstermene gerek yok tarif ettin mi anlıyorlar zaten benim ki de kahverengi akıntı şeklindeydi ve birkaç gün sürdü 1 ay sonra tekrarladı.Bana da progestan kullanıyorum bir süredir ve fırsat buldukça uzanıyorum.

merhaba özelden yazdım ama olmadı yeni katıldığım için ben 24 yasındayım samsundayım ilk cocugum 10 temmuz cocuğumun doğacağı tarih 18 nisan 2014 benide listeye eklerseniz sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…