2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Bende ilk aş erdiğim şeyleri yedikten sonra onlardan tiksiniyorum Kilo alma konusunda bir sorunum olmadı şimdiye kadar ama bende her şeyi yeme potansiyeline sahibim Herhangi bir şeyi yerken bir kendime bir de bebiş için yiyorum

bende bu aksam hamsı yıyecegım m :)

gebzede degıl ama serbest bolgede calısıyorum eve 1 saat uzaklıkta :) bazen 1.5 saat

canım dun keyifsizlenmişsin geçmişi anca okudum çok geçmiş olsun..

aynen oyle cnaım yarın dr gıdıcem bakalım ne olacak dusuk rıskımmı var yokmu anlamadım

buarda kılolara dıkkat etmelısınız kızlar :) bende dun eklemıstım gobegımı gobekler topiğine o bıle bana fazla gelıyor utanıyorum gobegımı ıcerı cekmeye calısıyorum

ya acıkınca midem bulanıyor ne yapayım mecburen yiyorum sık sık. üstelik canım hiç sulu salçalı şeyler istemiyor. öğle yemeğini işyerinde yediğimden yine çorba falan içiyorum. ama akşamları hiç içimden gelmiyor. açlıktan midem bulandığında iyi gelen şeyler hep kuru şeyler. ekmek arası birşeyler ya da pide pizza vs tabi kilo almamak zor böyle olunca

yanı ye tabı ama haftada bır ye bu tarz seylerı
bende sabahları tam bugday ekmegı yıyorum peynır domates saltalık ama ınsan bıkıyor tabı
bu hafta 2 gun borek pogca yedık sonra 2 gun sandıvıc fılan yaptık burda jkasarlı domateslı fılan hafta sonları buyuk kahvaltı yaparımda ben oglen yemek yemıyorum evdeyken fırsat olmuyor oglenlerı ısteykende corba bır cesıt yemek hıc ekmek yemıyorum ara ogunlerde meyve yıyorum sonrakı ara ogunde canım ısterse bıskıvu fılan ama 2-3 adet

ay bu kadar olur yeminle gece mandalina nasıl canım çekti anlatamam bulabilöe imkanımız yok demi galiba bu hafta mandalina haftası

şansımızı denicez bakalım iş çıkışı eşim almaya gidecek tabi bulabilirse :S

Son düzenleme:

çok güzel maşallah Bebiş varım diyor

şimdi meyva yedim elma ve incir ama tutmadı yerini akşam tüm bildiğim marketleri geceğim :)

ya benimde canım bir sürü şey istiyor bende bir gezeyim olmadı

dün eşim namet almış az baharatlıydı ama ben sadec 1 dilim yiyebildim sonra öğürmeye başladım sabaha kadar midem bulandı bidaha sucuk yemicem :)

yemek doğru değil diye biliyorum ama ben dayanamayıp sucuk pastırma yiyorum maalesef

Hamileliğin ilk dönemleri zor geçiyor biraz önce 2. trimestıra geçsek ya

ben de sabah sandviç ya da tost yiyorum kepekli ekmeğe. öğlen de çorba yemek falan, ekmeksiz. ama belki 2 haftadır yemek pişirmiyorum evde. hiç canım istemiyor. o yüzden akşamları hep hazır şeyler yiyoruz. bu hafta bir kere balık yedik. makarma sandviç falan sonrası.
benim de ara öğünlerim meyve, fındık badem leblebi, kuru meyve.. sütü ne yapsam içemiyorum. ancak yoğurt ayran. tatlıyla hamile kaldığımdan beri hiç aram yok. şimdi bazen çok ender bir lokma alıyorum.

bakalım sonum ne olacak

ayyy aynen aynen bir bebişe bir bana. ben yemek konusunda çok iradesizim.herşeyi yemem ama sevdiğim şeylerde de dur durak bilmem. kocam göbeğime bakıp bakıp gülüyor ya. ikizdir de diğeri görünmemiş olabilir mi diye de ciddi ciddi soruyor.

ben de en dikkat ettiğim şey hazır olan hiçbişey yememeğe özen gösteriyorum..dışarda yemek olarak sadece ızgara balık ve iyi bir yerde et ızgara falan tercih ediyorum onun dışında abur cubur kola cips çikolata tatlı yemiyorum..artık ne kadar olursak napalım doğumdan sonra zayıflarız

princesss maşallah göbüşüne ya bakalım kız mı erkek mi erkek göbüşler daha erken çıkarmış hadi hayırlısı

Gunaydin kizlar. Gece cok sancim oldu ya usuttum ya da enfeksiyondan...

Bilmiyorum ki ne sancisi karnimin etrafi kasiklarimsa snci.
cnm gecmiş olsun sabahatan beri benımde sancım var kasıklarımda va bacaklarımda yatınca gecıyo bende hep yatıyorum kuafore gıtmem lazım kaslarım aldı yurudu bulantıdan ınsan ıcıne cıkdıgımda yok kı yarın mısafırlıge gıtcez ondan yoksa kuaforede gıdesım yok
cnm sende bendensın gecen hafta bende yazmıstım tavuktan tıksındım dıye aksama esım tavuk ıstedı bakalım nasıl yapcam bırak pısmısını cıg halı bıle bulandırıyo benım mıdoşu
aaa masallah cnm gobeklerımız aynı benımkıde aynı 4-5 aylık gıbı duruyo

Princesss masallah gobusune canim..sanki sivri bir gobusin olacak gibi.erkek bebeklerde oyle olurmus ama dsha belli olmaz tabi sadce tahmin

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun canım yaa ama doktorum bana söylemişti 12 haftaya kadar sancıların olacak endişelenme demişti bir de kızlar ben balık çok severim her çeşitini de yerim ama şu ara o kadar tiksiniyorum ki anlatamam yemek lazım mı ki illa balık? Bir de hakikaten mandalin benim için de favori mide bulantıma ekşi iyi gelicek die yiyorum ama Ankara'da var mandalin isteyenlere gönderebilirim bu arada söyleyebilirsiniz arkadaşlar)

sagol cnm ınsallah gecer balıgı bende cok severım daha yemmedım hamıle oldumdan berı ama arada yemek lazım esım izinnde goturcek benı bakalım ınsallah yıyebılırım

buda benım gobiş

ben bebek için yemek istiyorumda. kızarınca vitamini gidiyor diyorlar. bebek için vitamini almadıktan sonra hiç yemiyim diye düşündüm.

Bana en zararsızından verdi.günde bir kez içiyorum. Valla işe yarıyo birde yan etkisi mışıl mışıl uyutuyor

etkı edıyosa ne guzel,ben bugun bıraz daha ıyıyım ınsallah gecer gıder ama daha oncede ıylesıyorum sanıp tekrar basladı..devam ederse bende ılaca basvururum belkı smdılık sabredıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…