aman canım dikkat et sen de kendine. evet yormamak lazım kesinlikle. ben iş için gittim mecburen neyse ki hamileyim ya herkes kraliçe gibi davrandı. ehih çok seviyorum ben hamileliği ya :):)
Oğlum adına da çok teşekkür ederim. Amin...
benim acıkınca azcık bulantım oluyor sonrasında yediğimde midemde huzursuzluk o kadar. ama birçokşeyden hatta her an herşeyden tiksinme potansiyeline sahibim
bende bu aksam hamsı yıyecegım m :)canım zaten bebek hala tam olarak bizden beslenmiyor sayılır. ama kendin ve dolaylı olarak bebek için faydalı tabi. balığın kendi yağı faydalı özellikle.
kızartma sadece daha kalorili hale getiriyor. ama madem onu yiyebiliyorsun kıarmış ye. ben de kızarmış seviyorum, özellikle küçük balıkları
gebzede degıl ama serbest bolgede calısıyorum eve 1 saat uzaklıkta :) bazen 1.5 saataslında daha 1.5 kilo aldım :)
erkek mi acaba ya :) annemin ve kv nin de karnı kocaman olurmuş bende öle olcam galiba
senin hep gebzede çalıştığını düşüyorum eşim de o tarafta çalışıyo ondan mı acaba nedir valla Allah kolaylık versin canım gerçekten çalışırken gebelik zor
1.5 kilo aldım ama galiba sadece göbeğe mi aldım ne daha benim minik 3 cm ama göbeğe bakilk gebeliğim bu arada
canım dun keyifsizlenmişsin geçmişi anca okudum çok geçmiş olsun..
bende bu aksam hamsı yıyecegım m :)
gebzede degıl ama serbest bolgede calısıyorum eve 1 saat uzaklıkta :) bazen 1.5 saat
aynen oyle cnaım yarın dr gıdıcem bakalım ne olacak dusuk rıskımmı var yokmu anlamadım
buarda kılolara dıkkat etmelısınız kızlar :) bende dun eklemıstım gobegımı gobekler topiğine o bıle bana fazla gelıyor utanıyorum gobegımı ıcerı cekmeye calısıyorum
ya acıkınca midem bulanıyor ne yapayımmecburen yiyorum sık sık. üstelik canım hiç sulu salçalı şeyler istemiyor. öğle yemeğini işyerinde yediğimden yine çorba falan içiyorum. ama akşamları hiç içimden gelmiyor. açlıktan midem bulandığında iyi gelen şeyler hep kuru şeyler. ekmek arası birşeyler ya da pide pizza vs tabi kilo almamak zor böyle olunca
ay bu kadar olur yeminle gece mandalina nasıl canım çekti anlatamam bulabilöe imkanımız yok demigaliba bu hafta mandalina haftası
ben zaten biraz kilolu hamile kaldım aslında niyetim önce kilo vermekti ama sağolsun meleğimiz hemencik geldi :)
inşallah sende toparlarsın
kızlar halime bakın ama gülmek yok 4-5 aylık var benim karın :)
Eki Görüntüle 802387
şimdi meyva yedim elma ve incir ama tutmadı yerini akşam tüm bildiğim marketleri geceğim :)
dün eşim namet almış az baharatlıydı ama ben sadec 1 dilim yiyebildim sonra öğürmeye başladım sabaha kadar midem bulandı bidaha sucuk yemicem :)
Bende az önce akıntılar için doktora gittim.Doktorum bu evhamla 9 ay geçmez bak haberin olsun dedi bende biliyorum ama gel gör ki kalbe söz geçir dedim:)Alttan kontrol etti akıntı için normal ilaç yazmaya bile gerek yok dedi bende peki kalp atışlarına bakıcak mıyız dedim iyi peki dedi baktık ve pıt pıt atan kalbini gene duydum:)Pregestoron yazdı için rahat etmiyorsa kullan bir zararı yok dedi.Sanırım çok fazla kasmamak gerekiyor Allah alacak nefes verdiyse eninde sonunda dünyaya gelicekler.O yüzden bu konuları çok fazla araştırmamaya ve bu zamanın tadını çıkarmaya karar verdim:)
yanı ye tabı ama haftada bır ye bu tarz seylerı
bende sabahları tam bugday ekmegı yıyorum peynır domates saltalık ama ınsan bıkıyor tabı
bu hafta 2 gun borek pogca yedık sonra 2 gun sandıvıc fılan yaptık burda jkasarlı domateslı fılan hafta sonları buyuk kahvaltı yaparımda ben oglen yemek yemıyorum evdeyken fırsat olmuyor oglenlerı ısteykende corba bır cesıt yemek hıc ekmek yemıyorum ara ogunlerde meyve yıyorum sonrakı ara ogunde canım ısterse bıskıvu fılan ama 2-3 adet
Bende ilk aş erdiğim şeyleri yedikten sonra onlardan tiksiniyorumKilo alma konusunda bir sorunum olmadı şimdiye kadar ama bende her şeyi yeme potansiyeline sahibim Herhangi bir şeyi yerken bir kendime bir de bebiş için yiyorum
Gunaydin kizlar. Gece cok sancim oldu ya usuttum ya da enfeksiyondan...
cnm gecmiş olsun sabahatan beri benımde sancım var kasıklarımda va bacaklarımda yatınca gecıyo bende hep yatıyorum kuafore gıtmem lazım kaslarım aldı yurudu bulantıdan ınsan ıcıne cıkdıgımda yok kı yarın mısafırlıge gıtcez ondan yoksa kuaforede gıdesım yokBilmiyorum ki ne sancisi karnimin etrafi kasiklarimsa snci.
cnm sende bendensın gecen hafta bende yazmıstım tavuktan tıksındım dıye aksama esım tavuk ıstedı bakalım nasıl yapcam bırak pısmısını cıg halı bıle bulandırıyo benım mıdoşuslm kızlar öğlen yemeğinde fırında tavuk kanat vardı. menüyü sorduğumda canım çok istemişti ama yemekte o tavuk burnuma bir koktu bir koktu çıkaracaktım az kalsın daha tavuk yemem herhaldekızlar çok bahsedilince canım mandalina çekti :13:
aaa masallah cnmben zaten biraz kilolu hamile kaldım aslında niyetim önce kilo vermekti ama sağolsun meleğimiz hemencik geldi :)
inşallah sende toparlarsın
kızlar halime bakın ama gülmek yok 4-5 aylık var benim karın :)
Eki Görüntüle 802387
cnm gecmiş olsun sabahatan beri benımde sancım var kasıklarımda va bacaklarımda yatınca gecıyo bende hep yatıyorum kuafore gıtmem lazım kaslarım aldı yurudu bulantıdan ınsan ıcıne cıkdıgımda yok kı yarın mısafırlıge gıtcez ondan yoksa kuaforede gıdesım yok
cnm sende bendensın gecen hafta bende yazmıstım tavuktan tıksındım dıye aksama esım tavuk ıstedı bakalım nasıl yapcam bırak pısmısını cıg halı bıle bulandırıyo benım mıdoşu
aaa masallah cnmgobeklerımız aynı benımkıde aynı 4-5 aylık gıbı duruyo
Çok geçmiş olsun canım yaa ama doktorum bana söylemişti 12 haftaya kadar sancıların olacak endişelenme demişti bir de kızlar ben balık çok severim her çeşitini de yerim ama şu ara o kadar tiksiniyorum ki anlatamam yemek lazım mı ki illa balık? Bir de hakikaten mandalin benim için de favori mide bulantıma ekşi iyi gelicek die yiyorum ama Ankara'da var mandalin isteyenlere gönderebilirim bu arada söyleyebilirsiniz arkadaşlar)
sagol cnm ınsallah gecer balıgı bende cok severım daha yemmedım hamıle oldumdan berı ama arada yemek lazım esım izinnde goturcek benı bakalım ınsallah yıyebılırım
buda benım gobiş
Eki Görüntüle 802521
sagol cnm ınsallah gecer balıgı bende cok severım daha yemmedım hamıle oldumdan berı ama arada yemek lazım esım izinnde goturcek benı bakalım ınsallah yıyebılırım
buda benım gobiş
Eki Görüntüle 802521
ılac almıyorum ben doktor tercıhıme bıraktı bende ıstemedım.zararından degılde gecırıcegıne ınanmıyorum
canım zaten bebek hala tam olarak bizden beslenmiyor sayılır. ama kendin ve dolaylı olarak bebek için faydalı tabi. balığın kendi yağı faydalı özellikle.
kızartma sadece daha kalorili hale getiriyor. ama madem onu yiyebiliyorsun kıarmış ye. ben de kızarmış seviyorum, özellikle küçük balıkları
Bana en zararsızından verdi.günde bir kez içiyorum. Valla işe yarıyo birde yan etkisi mışıl mışıl uyutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?