40_45 gundur enf sorunum var gelen parcalar iltihap sokuluyo ok ama sapsari koyu renk kahve leke denen sey bu mu
Kan gordum dun ama bugun emin ildum makatim kaniyobunlar basima nasil geldi anlamadim o kadarda temiz bi insanim
40_45 gundur enf sorunum var gelen parcalar iltihap sokuluyo ok ama sapsari koyu renk kahve leke denen sey bu mu
Kan gordum dun ama bugun emin ildum makatim kaniyobunlar basima nasil geldi anlamadim o kadarda temiz bi insanim
günaydın kızlar birkaç gündür yoktum çarşamba gecesi karın ağrısı kusma ve ishalle hastaneye yatırıldım üç gün hastanede serum tedavisi gördüm çok şükür şimde bende bebeğimde iyiyiz geçmişi okuyamadım daha inşallah sizlerde iyisinizdir.
Cok gecmis olsun... iyisiniz simdi sukur...
günaydın kızlar birkaç gündür yoktum çarşamba gecesi karın ağrısı kusma ve ishalle hastaneye yatırıldım üç gün hastanede serum tedavisi gördüm çok şükür şimde bende bebeğimde iyiyiz geçmişi okuyamadım daha inşallah sizlerde iyisinizdir.
Benim de kahve lekem gelmeye basladi.insallah kirmizya donmez.
Yatiyorum..ayrica nezle oldum.
P.tesi okula gidecektim ama raporu uzattirim sanirim.
ben zaten biraz kilolu hamile kaldım aslında niyetim önce kilo vermekti ama sağolsun meleğimiz hemencik geldi :)
inşallah sende toparlarsın
kızlar halime bakın ama gülmek yok 4-5 aylık var benim karın :)
Eki Görüntüle 802387
Lekelenmen varsa biraz uzat bence de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?