2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
40_45 gundur enf sorunum var gelen parcalar iltihap sokuluyo ok ama sapsari koyu renk kahve leke denen sey bu mu
Kan gordum dun ama bugun emin ildum makatim kaniyo bunlar basima nasil geldi anlamadim o kadarda temiz bi insanim

9+3 yarin vajinal bakilmali dimi biraz urkuyorum birde bugun fitil atsammi enf icin

40_45 gundur enf sorunum var gelen parcalar iltihap sokuluyo ok ama sapsari koyu renk kahve leke denen sey bu mu
Kan gordum dun ama bugun emin ildum makatim kaniyo bunlar basima nasil geldi anlamadim o kadarda temiz bi insanim

Canim seninki iltihapla ilgili bence, çünkü diğer akinti sari değil bildiğin -acik ya da koyu- kahverengi oluyor. nasil basima geliyor deyip stres yapma, ilaclarini düzenli kullan, doktoruna kontrole git, biraz da rahat olmaya bak en yakin zamanda düzelir insallah.. yat dinlen artik, sabah işe gitmiycek misin?
Http://1biranne.wordpress.com

Hafta sonu calismiyoruz kanal d su dixiye bakiyorum

cnm benım cok gecmiş olsun uzme kendını bak kabız oldugunu soylemıssın ve kanamanın makattan oldunu soyluyosun cok normal asırı ıkındıysan makatın zedelenmıs olabılır ufak bı yara olmus olabılır ve burası ıyılesene kadar hafıften kanar ben bunu yasadım daha once..bırde emın ol enfeksıyon denen sey bızlerın temız olmasıyla alakalı olmuyo her zaman bu esınden de gecmıs olabılır veya ıs yerınde bı mısafırlıkte gıttıgın bı lavabodanda olmus olabılır veya havalar malum serınledı ayakların acık gezmiş ayaklarından ıyıce usutmüş ve enfeksıyon olmuş da olabıırsın bunuda yasadım dr.um aynen bole demişti.. bi de gecmeyen ve tekrarlayan enfeksıyon durumunda esınıde ıncelemeye alıyolar benımkısı ayaklarım acık gezdımden olmus cok usutmusum ıltıhap olmuşum o zamanlar yenı evlıydık bende esımden kaptım sandım alltan aldıgım fıtılle ıyı oldum ıcınde 7 tane vardı her gecee yatarken koyuyodum hıc kalkmadan 1-2saat beklıyodum lavaboya gıdınce bole beyaz sarı sarı bıseyler gelıyodu

günaydın kızlar birkaç gündür yoktum çarşamba gecesi karın ağrısı kusma ve ishalle hastaneye yatırıldım üç gün hastanede serum tedavisi gördüm çok şükür şimde bende bebeğimde iyiyiz geçmişi okuyamadım daha inşallah sizlerde iyisinizdir.

Cok gecmis olsun... iyisiniz simdi sukur...

Benim de kahve lekem gelmeye basladi.insallah kirmizya donmez.
Yatiyorum..ayrica nezle oldum.

P.tesi okula gidecektim ama raporu uzattirim sanirim.

Çok geçmiş olsun canım..

vallahi benim göbeğim gibi bende biraz kilolu hamile kaldım 63kg ile şimdi görenler kesin erkek diyor öne doğru aldı başını gidiyor

anneler bi sorum olacak.hamilelikte fondoten kullanıyor musunuz? ben önceden kullandığım fondötene devam ediyorum .hsmilelikten önce yeni çıkan BB kremler varya onlqarı kullanıyordum ben bakımsızx makyajsız pek duramam da :) devam ediyorum açıkcası haftanın 5 günü suratımda eve erkende gitsem geç de gitsem ilk işim onları temizlemek oluyor.bu ara düğünler çok var o zaman da biraz daha fazla kapatıcılı fondotenimi kullanıyorum ama aklıma takıldı hiç bunun hakkında olumsuz bişiy duyan var mı.dr gidince danışacağım ama daha 11gün var gitmeme.

çok şükür az da olsa yerleştim. ya ben de bulantı arttı sanki siz de azalmış bende hiç yoktu denecek kadar azdı ama şimdi çok fena

merhaba arkadaşlar... rahatsız hamişlerimize geçmişler olsun Allah başka sıkıntı yaşatmasın. ctesi ctesi çalışıyorum ben de. oğlumu yeni bir okula yazdırmayı düşünüyoruz anaokuluna başlıcak nasipse. bize biraz uzak servisle gidecek biraz erken kalkacak tek sıkıntımız o aslında. yoksa okul çok hoşumuza gitti. şimdi gittiği kreş içime sinmemeye başlamıştı. her sene değişik heyecanlar değişik mutluluklar yaşatıyorlar bize Rabbim eksikliklerini göstermesin. Evlat apayrı bir telaş, heyecan endişe imiş.

çok geçmiş olsun, ne oldu gıda zehirlenmesi falan mı?

selam kızlar ben hala annemdeyim yarın istanbula dönecektim ama annem gitmemi istemedi.yüzün bembeyaz yemek pişiremiyosun yiyemiyosun eve gitsen ne yapıcaksın diyo.bende erteledim gitmeyi doğru diyo çünkü hiç halim yok...

mide bulantısı mide ağrısı üstüne bide gaz sancısı beni mahvetti.Allahtan yalnız değilim ya.bu arada göbüş fotosu yollayanlar maşallah size.kocaman olmuş karnınız.bende henüz bişey yok sabahları hele dümdüz hafif bi kabarıklık var o da gazdan :) iç karnım geniş herhalde kızımda da karnım pek çıkmamıstı yanlara doğru yayılmıştım gemi gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…