sagol cnm ınsallah gecer balıgı bende cok severım daha yemmedım hamıle oldumdan berı ama arada yemek lazım esım izinnde goturcek benı bakalım ınsallah yıyebılırım
buda benım gobiş
Eki Görüntüle 802521
kızlar çoka acil cevappppppppp
şimdi 6-8 kaşık yoğurt yedim. eşim benden habersiz taze balık siaprişi vermiş. birazdan gelir. yesem sorun olurmu .??????
ay deli oldum insan bir sorar. bu babalar düşünseler dert düşünmeseler derttt offf
balık tazeyse hiiiç bi şey olmaz allahın izniyle afiyet olsun bebişine ve sana sağlık olsun. zaten taze olmasa bile balığın üzerine yedin mi yoğurdu ozaman tehlikeliymiş. senin ikisi arasında en az bir saat olacakkızlar çoka acil cevappppppppp
şimdi 6-8 kaşık yoğurt yedim. eşim benden habersiz taze balık siaprişi vermiş. birazdan gelir. yesem sorun olurmu .??????
ay deli oldum insan bir sorar. bu babalar düşünseler dert düşünmeseler derttt offf
maşallah çok çok şirinsiniz
tesekkur ederım kızlar sagolunMaşallah canim gobusine
sagol cnm bende hıc kılo almamısım hala 63 sadece gram fark oluyo ama bana hıc kılo alman gerekıyo demedı zaten zaman ılerledıkce otomatıkman kılo alcez mıde bulantılarımız gecınce lop lop gotururuz yemeklerıMaşallah göbüşüne.benimde bukadar.ama hiç kilo almamışım.doktorum bir kilo alman lazım birdahaki randevuya kadar dedi.balığı 15 yılır agzıma sürmüyordum çok tiksiniyordum.hamile kalınca ilk balık istedi canım haftada yiyorum eşim ve ailem şokta:))))
kızlar çoka acil cevappppppppp
balık tazeyse hiiiç bi şey olmaz allahın izniyle afiyet olsun bebişine ve sana sağlık olsun. zaten taze olmasa bile balığın üzerine yedin mi yoğurdu ozaman tehlikeliymiş. senin ikisi arasında en az bir saat olacak
İlk 50gr şeker yüklememi yaptırdım bu hafta. Aç iken 98, şekerli sudan 1 saat sonra 138 çıktı. Dr sorun yok dedi...:) evt sanırım metabolik bi durum şekerin yüksek çıkması, sadece veya şeker yemee bağlı değil galiba..
canım benim problem yok sen balıktan önce tüketmişsin yoğurdu. içine kuşku getirme ve afiyetle ye. bir şey olmaz merak etme canımyoğurdu yedikten sonra mı 1 saat bekliyim. ve herkese cevaplar için teşekkürler
canım benim problem yok sen balıktan önce tüketmişsin yoğurdu. içine kuşku getirme ve afiyetle ye. bir şey olmaz merak etme canım
kızlar benim hiç karnım yok henüz...üzülmeli miyim sevinmeli miyimdümdüzüm...
Ben cok acikiyorum hep canim bseyler isyito.gidisim pek iyi degildymadim doyamadim
Bulanmamakta iyi değil arkadas
Arkadaşlar nasılsınız? Bu enfeksiyonla ilgili munorol şase kullanan var mı aranızda?
kızlar benim hiç karnım yok henüz...üzülmeli miyim sevinmeli miyimdümdüzüm...
Bende ilk aş erdiğim şeyleri yedikten sonra onlardan tiksiniyorumKilo alma konusunda bir sorunum olmadı şimdiye kadar ama bende her şeyi yeme potansiyeline sahibim Herhangi bir şeyi yerken bir kendime bir de bebiş için yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?