2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Maşallah göbüşüne.benimde bukadar.ama hiç kilo almamışım.doktorum bir kilo alman lazım birdahaki randevuya kadar dedi.balığı 15 yılır agzıma sürmüyordum çok tiksiniyordum.hamile kalınca ilk balık istedi canım haftada yiyorum eşim ve ailem şokta:))))

kızlar çoka acil cevappppppppp

şimdi 6-8 kaşık yoğurt yedim. eşim benden habersiz taze balık siaprişi vermiş. birazdan gelir. yesem sorun olurmu .??????
ay deli oldum insan bir sorar. bu babalar düşünseler dert düşünmeseler derttt offf

Bugün doktora gittim.toxoplasma negatif çıktı.ilk test pozitifti çok korkmuştum.ama önceden geçirmişim bu avantajmış beim için.bebişimide görüm çok hareketliydi tepinip duruyordu çok tuhaf oldum.doktorum vatandaş yer
Nde durmuyo bakta moralin düzelsin dedi sanki bulutların üstündeyim halaaaaa

balık tazeyse hiiiç bi şey olmaz allahın izniyle afiyet olsun bebişine ve sana sağlık olsun. zaten taze olmasa bile balığın üzerine yedin mi yoğurdu ozaman tehlikeliymiş. senin ikisi arasında en az bir saat olacak

maşallah çok çok şirinsiniz

Maşallah canim gobusine
tesekkur ederım kızlar sagolun
sagol cnm bende hıc kılo almamısım hala 63 sadece gram fark oluyo ama bana hıc kılo alman gerekıyo demedı zaten zaman ılerledıkce otomatıkman kılo alcez mıde bulantılarımız gecınce lop lop gotururuz yemeklerı

cnm bence de balık tazeyse bı sorun olmaz

şeker yüklemesi için erken değil mi canım[/QUOTE]

Dr.um istedi çünkü 7.haftalarda idrarla birlikte yapılan testlerde açlık kan şekerim 104 yani yüksek çıkmıştı. O nedenle istedi. Normalde 20. Haftalarda yapılıyor dedi, ancak hamileliğin selameti açısından yapalım dedi. Limonata gibi bişi içtim, çok da tatlı gelmedi açıkçası, limon tadı vardı. Bazen limonata içiyrum o bile daha şekerli oluyordu...idrarda üremeden dolayı 1 kutu antibiotik de içtim 9. Haftaydı sanırım. Bebeğe zararı yok dedi, olsa vermezler zaten.

Güzel annelr iyi gördüm sizleri benim bulantı kusma son gaz devam.ben hiç kilo almadım.hiç bir şey canım istemiyor

kızlar benim hiç karnım yok henüz...üzülmeli miyim sevinmeli miyim dümdüzüm...

yok 9. haftada daha bişi bellli olmuyor hatta ben kusmaktan 1,5 kilo verdim
kusmaları geçen yada hafifleyen kusmalarına çözüm bulabilen var mı ben ne yapsam kar etmedi pazartesi okullar açılacak nasıl çalışacağım hiç bilmiyorum

Ben cok acikiyorum hep canim bseyler isyito.gidisim pek iyi degil dymadim doyamadim
Bulanmamakta iyi değil arkadas

Benim bulantılarım geçti çok şükür ..ee artık 12. haftadayım: )

Bugün misafirim vardı biraz yoruldum ayaklarım ağrımış yeni farkettim.

Bu akşam güzelce dinlenmem gerekiyor.

Bu arada ismeğin programlarını inceledim _bilinçli hamilelik ve doğum_ diye bir programı var 104 saat süresi.Katılmayı düşünüyorum bakalim

Ben cok acikiyorum hep canim bseyler isyito.gidisim pek iyi degil dymadim doyamadim
Bulanmamakta iyi değil arkadas

Benim yedikten sonra bulantım oluyordu o yüzden kilo aldım.

Ama çok kısmıyorum zaten kendimi çünkü herzaman iştahlı olamıyorum..

Çok kendini sakınma bence.canın çekiyosa mutlaka azar azar ye..

Arkadaşlar nasılsınız? Bu enfeksiyonla ilgili munorol şase kullanan var mı aranızda?

Ben kullandım canım.

Akşam içip yatman gerekiyor.Ama tadı berbat ötesi diyebilirim benim çok midemi bulandırmıştı mecburen içmek zorunda kaldım.

Enfeksiyon ne durumda bilmiyorum akıntı gelmiyor pek ama yinede kasık ağrım var biraz..

kızlar benim hiç karnım yok henüz...üzülmeli miyim sevinmeli miyim dümdüzüm...

ben de bugün üye oldum kısmetse 17 nisanda anne olacağım. Allah sağlıkla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah. merak etme canım 9. haftadayım bende de bi gıdım göbek yok:) hamilelikten hemen önce 60 kiloydum, şimdi 59um

maşallah:) benim hiç iştahım yok, mide krampları bi de üstüne şişkinlik olunca hiçbişey canım istemiyor, umarım bebişim besleniyordur.
şu iştahım bi açılsa başka bişey istemem bugün bide düzensiz beslenmeden heralde nezle olmuşum, napacam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…