2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

kızlar maşallah göbişlerinize çok özendim inşallah bizimde biran önce çıkar
Çok geçmiş olsun canım..
sağol canım
çok geçmiş olsun, ne oldu gıda zehirlenmesi falan mı?

sağol yok canım im biraz ağır geçiyor hamilelik ondan

kızlar zaten midem çok kötü ama bu eleviti içince daha da kötü oluyorum...çubuk kraker yiye yiye çubuk kraker gibi çocuk doğurucam

12. haftada mide bulantısı azalmaya başlıyor diyolar ama benimki hiç azalmadı hatta dün gece bi uyandım öğüre öğüre mahvoldum benim bulantım en çok akşam başlıyor sabaha kadar sürüyor bebek iyi olsunda biz katlanırız

kızlar 9-10 haftalık hamişlere özellikle sormak istiyorum. ultrason görüntüsünde bugün baktım neresi başı neresi kalbi hiçbişey belli değil ya, gördüğüm siyah bi kese ve içinde yamuk top gibi bişey:) nezaman net olarak görecez yaa çok meraklandım.

bende çok fenayım...hiç 12. hafta geçeceğine inanmıyorum.sabahı akşamı yok midem sürekli faaliyette.demin istifra ettim...işin kötüsü çıkaramıyorum da sadece acı sular çıkıyo daha da çok öğürmeme sebep oluyo.

12. haftada daha net belli oluyor ama ultrason kağıdından pek anlaşılmıyor ultrasona girdiğinde doktordan rica et göstersin o zman baya net görebiliyorsun hatta kıpırtılarını bile görebilirsin çok güzel bir duygu...

Allah yardımcımız olsun canım benim çenemde bi sorun var kusmamam gerekiyor ama dün gece o kadar zorlandımki bazen kussamda rahatlasam keşke diyorum ama kusunca hastanelik oluyorum onu düşünmek bile istemiyorum o yüzden hep kendimi tutmaya çalışıyorum

ben dr sn gittiğimde sormadan herşeyini gösterdi kordondaki mavi kırmızı damarları,kuyruğunu,kesesini,oluşan plasentayı,kalbini,kafasını,oluşan kolları... ne varsa hepsini anlattı ultrasonu 3 boyutlu bana verdiği filmde de çok net.başka dr gitmiştim ben bi de ultrasonu çok kötü karanlık sadece ultrasondan da olabiliyor dr.un o anki ruh hali galiba anlatması bazıların çok kısa bakıyormuş benimki uzun sürüyor

benim gittiğim doktorun ultrasonu eski bişey o kadar ayrıntılı göstermiyor devlet hastanesine gidiyorum aslında doktordan memnunum ama aletleri çok eski

bende de aynı sıkıntı var :18: sonumu merak ediyorum ben hamilelik öncesi dukan diyeti yapıp 16kg vermiştim hamiş olduğumu öğrenince aynen senin gibi ev işi bile yapmıyorum ve halen okula başlamadım günlük bir saat yürürdüm eee tabi şimdi durunca vücut anında kilo almaya başladı ben 3kg şimdiden aldım :26: doktor egzersiz önerirse paylaşır mısın? Ben de çarşamba günü gidince soracağım ilk üç ay yürüyüş bile yasak yazmışlar nette :18:

benim gittiğim doktorun ultrasonu eski bişey o kadar ayrıntılı göstermiyor devlet hastanesine gidiyorum aslında doktordan memnunum ama aletleri çok eski
ben 2 dr da gittim ama şuanki dr çok içime sindi çok sakin kibar bi de ne sorarsam sorayım gülerek anlatıyor beni rahatlatıyor.doç. olmasına aldanarak gittim ama doç.olmasa yine gidilecek dr muş.güven duygusu çok önemli inşallah hep öyle gider.sende memnunmuşsun ne güzel o memnuniyeti bulmak

kızlar zaten midem çok kötü ama bu eleviti içince daha da kötü oluyorum...çubuk kraker yiye yiye çubuk kraker gibi çocuk doğurucam

elevit mide bulantısını çoğaltıyor ben kullanmıyorum ve benim mideme ve bağırsaklarıma dokunmuştu yan etki yapmıştı solgarın ürünleri çok güzel onun folik asitini kullanıyorum

evet iyi dr bulmak mesele benim doktorda bişey sorunca hemen anlatıyor çok anlayışlı

kızlar kızarmış balığın bebeğe faydası olur mu ? ben diğer şekillerde yiyemiyorum sadece kızartmasını seviyorum.

sakindeniz canım ben de balığı sadece kızarmış halde yiyebilen biriyim bunun için Karadenizli olan eşimin pratik fikri fırına yağlı kağıtla sürüyoruz ama tuzlanmış balıkları bir güzel mısır ununa bulayıp yağlanmış tepsiye koyuyoruz fırına sürdüğümüz balıklar biraz kızarınca tepsiyi çıkarıp fırçayla balıklara bir parça yağ sürüyoruz böylelikle kızartılmış gibi çıtır çıtır balıklara sahip oluyoruz

elevit mide bulantısını çoğaltıyor ben kullanmıyorum ve benim mideme ve bağırsaklarıma dokunmuştu yan etki yapmıştı solgarın ürünleri çok güzel onun folik asitini kullanıyorum

Kisiden kisiye degisiyor demek ki. Ben oglumda elevit kulandim midem bulanmamisti hic. Bunda kullaniyorum ama kullanmaya baslamadan baslamisti mide bulantilarim.

Kizartma zaten iyi degil bu sadece bakik icin gecerli degil ki. Patatesin de kizartmasini yemeyin diyorlar mesela. Ama baligi kizartsan da ayni balik vitaminini alirsiniz. Bugulama bende yemem. Ama firinda balik da severim.

bende yarın hamsi yapıcam...bu dediğin yöntem tavadakiyle aynısı oluyo sanırım.bende öyle deniyim.

Kisiden kisiye degisiyor demek ki. Ben oglumda elevit kulandim midem bulanmamisti hic. Bunda kullaniyorum ama kullanmaya baslamadan baslamisti mide bulantilarim.

eleviti ben hamile kalmadan önce kullanayım demiştim o zman hamile değildim ona rağmen mide bulantısı vb yan etkiler yaptı bana folbiol ve folic plus da dokunmuştu benim bünyem biraz hassas her ilacı içemiyorum dokunuyor ama solgarın vitaminleri süper tavsiye ederim ve hiç yan etki yapmıyor

Degisiyor iste kisiye gore. Dokunuyorsa solgar kukkan sormussundur diktora zaten. Bitkisel diyorlar onun icin ama sormali yine, ben elevitte sorun yasamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…