2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Degisiyor iste kisiye gore. Dokunuyorsa solgar kukkan sormussundur diktora zaten. Bitkisel diyorlar onun icin ama sormali yine, ben elevitte sorun yasamiyorum.

evet bitkisel yurtdışından geliyor sigorta karşılamıyor ama fiyatları uygun fazla pahalı değil ben folik asiti gebeliğin en başında aldım hala bitmedi günde 1 tane içiyorum içinde 100 adet var 20 tl

Merhaba, Nisan Anneleri ben konuları okumaktan size yetişemiyorum ve kimseyle sohbet edemedim sayfaları okuycam diye perşembe ve cuma günleri sağlık ocağındaydım ilk gün gebelik kaydımı yaptılar beslenmeyle ilgili öneriler ve tetanoz aşısı yapılması gereken zamanlar belirlendi, ikinci günde tahlillerimi yaptırdım hastanem özel olduğu için tahlilleri sağlık ocağında yaptırayım dedim

Kızlar sizede tetanoz aşısı denildi mi???

bende yarın hamsi yapıcam...bu dediğin yöntem tavadakiyle aynısı oluyo sanırım.bende öyle deniyim.

aynen canım tavayla eş değer ben birazda bekletiyorum iyice çıtırlaşıyor he bir de hamişler için balık yemek değerli ya eğer olaki kokusundan etkileneceğinizi düşünüyorsanız ve mideniz oldukça hassas ise üstüne limon dilimlerini koyabilirsiniz yada soğan halkaları koyabilirsiniz kokusunu azaltıyor

Ben de henuz gitmedim aile hekimine.bu hafta gitmeyi dusunuyorum.

çok teşekkürler canım...

buyur gel yarın akşama

Burda hamsi cikmadi sanirim ya aldirirdim esime gelim bari nerdeydin sen

evet bitkisel yurtdışından geliyor sigorta karşılamıyor ama fiyatları uygun fazla pahalı değil ben folik asiti gebeliğin en başında aldım hala bitmedi günde 1 tane içiyorum içinde 100 adet var 20 tl

Biliyorum gorumcem kullaniyordu bi ara. Sordun dimi doktora?

İlk hamilelikte yapiliyoe canim bana da yapilmisti. Eger ilk hamilelikte gerekli olan tum doxlari aldiysan ikincide yapmiyorlar.

evet bana da dr dedim mutlaka sağlıkocağına git kaydını yaptır aşılarını kaçırma tahlilleini sürekli yaptır diye.tetenoz aşımı kasımın 25.de olacağım o da 15+6ya denk geliyor

Kizar ben karadenizdeyim cani hamsi isteyenleri beklerim misafirim olun her zaman

Burda hamsi cikmadi sanirim ya aldirirdim esime gelim bari nerdeydin sen

Biliyorum gorumcem kullaniyordu bi ara. Sordun dimi doktora?

evet sormuştum kullanabilirsin demişti ama 4 aydan sonra hangi vitaminini kullanacağımı sormadım zamanı gelince sorarım evde solgarın kan hapıda var ama daha başlamadım erken diye düşündüm doktora sormadan içemeyim dedim

merhaba bende aynı durumdayım yetısemıyorumm nisan annelerı cok hızlı..bırde ufaklık olunca ancak uyuyunca acabılıyorum ben daha saglık ocagına gıtmedım ama ılk bebegımde tetanoz yapıldım bunda gerekmıcek sanırım butun gebelere yapılıyor bu aşı

ben sağlık ocağına gidip hamile olduğumu bile sölemedim eve biraz uzak yürümek istemiyorum düşük tehlikemden dolayı bu tetanoz aşısı kaçıncı ayda vuruluyor?

Kizlar hamilelikte omega 3 cok onemliymis..haftada 2 ghn balik yenek gerekiyormuş ozellikle beyin gepisiminin tamamlandigi son 3 ayda.

Solgarin omega3 u var evde doktora da danisarak kullanmak istiyorum. .

Haftada 2 gun yiyemem.

Kizlar hamilelikte omega 3 cok onemliymis..haftada 2 ghn balik yenek gerekiyormuş ozellikle beyin gepisiminin tamamlandigi son 3 ayda.

Solgarin omega3 u var evde doktora da danisarak kullanmak istiyorum. .

Haftada 2 gun yiyemem.

bence herşeyi haplardan alamaya çalışmayın.biraz yemeye gayret gösterin.gıdalar haplardan daha faydalı diye düşünüyorum.

İlk hamilelikte yapiliyoe canim bana da yapilmisti. Eger ilk hamilelikte gerekli olan tum doxlari aldiysan ikincide yapmiyorlar.

benimde ilk hamileliğim ama sağlık ocağında tetanos aşısıyla alakalı hiç bir şey söylemediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…