bende yarın hamsi yapıcam...bu dediğin yöntem tavadakiyle aynısı oluyo sanırım.bende öyle deniyim.
Degisiyor iste kisiye gore. Dokunuyorsa solgar kukkan sormussundur diktora zaten. Bitkisel diyorlar onun icin ama sormali yine, ben elevitte sorun yasamiyorum.
bende yarın hamsi yapıcam...bu dediğin yöntem tavadakiyle aynısı oluyo sanırım.bende öyle deniyim.
Merhaba,Nisan Anneleri ben konuları okumaktan size yetişemiyorum ve kimseyle sohbet edemedim sayfaları okuycam diye perşembe ve cuma günleri sağlık ocağındaydım ilk gün gebelik kaydımı yaptılar beslenmeyle ilgili öneriler ve tetanoz aşısı yapılması gereken zamanlar belirlendi, ikinci günde tahlillerimi yaptırdım hastanem özel olduğu için tahlilleri sağlık ocağında yaptırayım dedim
Kızlar sizede tetanoz aşısı denildi mi???
aynen canım tavayla eş değer ben birazda bekletiyorum iyice çıtırlaşıyor he bir de hamişler için balık yemek değerli ya eğer olaki kokusundan etkileneceğinizi düşünüyorsanız ve mideniz oldukça hassas ise üstüne limon dilimlerini koyabilirsiniz yada soğan halkaları koyabilirsiniz kokusunu azaltıyor
buyur gel yarın akşama
evet bitkisel yurtdışından geliyor sigorta karşılamıyor ama fiyatları uygun fazla pahalı değil ben folik asiti gebeliğin en başında aldım hala bitmedi günde 1 tane içiyorum içinde 100 adet var 20 tl
Merhaba,Nisan Anneleri ben konuları okumaktan size yetişemiyorum ve kimseyle sohbet edemedim sayfaları okuycam diye perşembe ve cuma günleri sağlık ocağındaydım ilk gün gebelik kaydımı yaptılar beslenmeyle ilgili öneriler ve tetanoz aşısı yapılması gereken zamanlar belirlendi, ikinci günde tahlillerimi yaptırdım hastanem özel olduğu için tahlilleri sağlık ocağında yaptırayım dedim
sağol canım çok şükür iyiyiz
Burda hamsi cikmadi sanirim ya aldirirdim esimegelim bari nerdeydin sen
Biliyorum gorumcem kullaniyordu bi ara. Sordun dimi doktora?
Burda hamsi cikmadi sanirim ya aldirirdim esimegelim bari nerdeydin sen
Biliyorum gorumcem kullaniyordu bi ara. Sordun dimi doktora?
Kizar ben karadenizdeyim cani hamsi isteyenleri beklerim misafirim olunher zaman[/QUOTE
bende cok severımm ama sımdı kokusuna bıle tahammulum yokk sadece hamsı degıl butun balıklarınn ne olacak bu halımm :2:
Kizlar hamilelikte omega 3 cok onemliymis..haftada 2 ghn balik yenek gerekiyormuş ozellikle beyin gepisiminin tamamlandigi son 3 ayda.
Solgarin omega3 u var evde doktora da danisarak kullanmak istiyorum. .
Haftada 2 gun yiyemem.
İlk hamilelikte yapiliyoe canim bana da yapilmisti. Eger ilk hamilelikte gerekli olan tum doxlari aldiysan ikincide yapmiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?