bence herşeyi haplardan alamaya çalışmayın.biraz yemeye gayret gösterin.gıdalar haplardan daha faydalı diye düşünüyorum.
benimde ilk hamileliğim ama sağlık ocağında tetanos aşısıyla alakalı hiç bir şey söylemediler
Arkadasim var aydinliAydın dayım.sen nerdesin?
ben sağlık ocağına gidip hamile olduğumu bile sölemedim eve biraz uzak yürümek istemiyorum düşük tehlikemden dolayı bu tetanoz aşısı kaçıncı ayda vuruluyor?
Kizlar hamilelikte omega 3 cok onemliymis..haftada 2 ghn balik yenek gerekiyormuş ozellikle beyin gepisiminin tamamlandigi son 3 ayda.
Solgarin omega3 u var evde doktora da danisarak kullanmak istiyorum. .
Haftada 2 gun yiyemem.
Haklisin canim ama Haftada 2 gunu de midem kaldirmiyor ki..zor yiyorum bir gun.son aylarda istahim cok acilirda yiyebilirsem kapsulu icmem tabi.
Ama yiyemezsem Hergun olmasa da 2 gunde bir kapsülü almakta fayda olur diye düşünüyorum. Tabi doktora danismadan kullanmam.
Ben kirmizi rti cok severim mesela hergun yesem yerim ancak gene de kanim cok dusuk cikti demir ve vitam e başladım yiyerek almak zor bazi seyleri
Dr gittik geldik uc saat bekledikozel hastane bide ya neyse o akintilar iltihap sokucuden gundelik hayatina devam et dedi cinsiyeti soylemedi ama goedugunu degisebilecegini ima etti 11.haftadaymis bebwk nasil is anlamadim 1 ekimde ikiliye giditorum
Ben evlenmeden once hic balik yemezdim sadeec hamsi yerdim evlendim basladim az az yemeye derken hamile kaldim ogluma ve hafta da 3 kez balik yedim. Bazen 2 kez de kaldigimizda oldu ama ciden cok yedim. Dogumun son zamankari yaza geldi o zaman da alabalik yedim. Bence yemeye calis. İlactansa dogali daha guzel. Cevizde de var. Ben mesela hemen hemen hergun 1 bardak suya 2 corba kasigi pekme zkoyup iciyorum. Arada unutuyorum da ama genelde iciyorum. Ne kadar gec baslarsan kan ilacina o kadariyi
Dr gittik geldik uc saat bekledikozel hastane bide ya neyse o akintilar iltihap sokucuden gundelik hayatina devam et dedi cinsiyeti soylemedi ama goedugunu degisebilecegini ima etti 11.haftadaymis bebwk nasil is anlamadim 1 ekimde ikiliye giditorum
merhaba kızlar nasılsınız..
merak ettım ikili testi yaptırn var mı aramızda
Canim bende eti vs cok yerim.ama yogun kanamam olduguicin sanirim kan demir degerlerim baya dusuk cikti.doktor baslatti ferra sanol kullanıyorum.
Baligi da yekeye calisicam dedigin gibi.belki son aylarda istahim cok artacagindan yiyebiliyirm. .simdi da istahim cok ama baoigi cok canim istemiyor.
Burda surekli taze bLik olur haklisiniz bakalim kendimi zorlayacagim
8 haftalikken gitmen gerekir dedi arkadaslar bende bu yonlendirmeyle gittim sende aksatma git canimBen de henuz gitmedim aile hekimine.bu hafta gitmeyi dusunuyorum.
ne demek afiyet olsun bebise yarasin insallah :)çok teşekkürler canım...
O zaman ben de tum dozlari yaptırmaliyim cunku benim ilk tesekkurler canim :)İlk hamilelikte yapiliyoe canim bana da yapilmisti. Eger ilk hamilelikte gerekli olan tum doxlari aldiysan ikincide yapmiyorlar.
Merhaba canim iyiyiz sen nasilsin.
Yaptıran henuz yok.benim haftaya p.tesi randevum.
Merhaba canim iyiyiz sen nasilsin.
Yaptıran henuz yok.benim haftaya p.tesi randevum.
Hadi ya kansizlikta kotu. Et de ben yemiyorum mesela. Kiyma yiyorum kofte filan ama cok piscek ama bu ara ete karsi biraz degistim yagsiz sinirsiz et yedim bir iki kez esim hayretler icinde
Pazartesi yapilcak mi peki ikili senin.
evet bana da dr dedim mutlaka sağlıkocağına git kaydını yaptır aşılarını kaçırma tahlilleini sürekli yaptır diye.tetenoz aşımı kasımın 25.de olacağım o da 15+6ya denk geliyor
O sen de birde ufaklik var hic yetisemezsin Allah bagislasin :) ilk hamilelikte yapilmaliymis yani sen asidan yirttinmerhaba bende aynı durumdayım yetısemıyorumm nisan annelerı cok hızlı..bırde ufaklık olunca ancak uyuyunca acabılıyorumben daha saglık ocagına gıtmedım ama ılk bebegımde tetanoz yapıldım bunda gerekmıcek sanırım butun gebelere yapılıyor bu aşı
canimben sağlık ocağına gidip hamile olduğumu bile sölemedim eve biraz uzak yürümek istemiyorum düşük tehlikemden dolayı bu tetanoz aşısı kaçıncı ayda vuruluyor?
Sen bidaha sor ristersen canim bazi saglik ocaklari kayida aliyor asi zamani gelince arayip cagiriyorlar asiniz var diye belki de oyledirbenimde ilk hamileliğim ama sağlık ocağında tetanos aşısıyla alakalı hiç bir şey söylemediler
oh saglikla buyuyun insallahh aslinda cinsiyet soylememsi daha iyi bu haftalarda olusan cinsel organ genelde birbirine benzermis doktorunda tahmindense saglamci olmus :) tabi merak ediyoruz o ayri da.artik nasip ikiliye :)Dr gittik geldik uc saat bekledikozel hastane bide ya neyse o akintilar iltihap sokucuden gundelik hayatina devam et dedi cinsiyeti soylemedi ama goedugunu degisebilecegini ima etti 11.haftadaymis bebwk nasil is anlamadim 1 ekimde ikiliye giditorum
Hadi ya kansizlikta kotu. Et de ben yemiyorum mesela. Kiyma yiyorum kofte filan ama cok piscek ama bu ara ete karsi biraz degistim yagsiz sinirsiz et yedim bir iki kez esim hayretler icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?