2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bence herşeyi haplardan alamaya çalışmayın.biraz yemeye gayret gösterin.gıdalar haplardan daha faydalı diye düşünüyorum.

Haklisin canim ama Haftada 2 gunu de midem kaldirmiyor ki..zor yiyorum bir gun.son aylarda istahim cok acilirda yiyebilirsem kapsulu icmem tabi.
Ama yiyemezsem Hergun olmasa da 2 gunde bir kapsülü almakta fayda olur diye düşünüyorum. Tabi doktora danismadan kullanmam.

Ben kirmizi rti cok severim mesela hergun yesem yerim ancak gene de kanim cok dusuk cikti demir ve vitam e başladım yiyerek almak zor bazi seyleri

Son düzenleme:
Aydın dayım.sen nerdesin?
Arkadasim var aydinli . Ben rizedeyim. Buraya gelin geldim

ben sağlık ocağına gidip hamile olduğumu bile sölemedim eve biraz uzak yürümek istemiyorum düşük tehlikemden dolayı bu tetanoz aşısı kaçıncı ayda vuruluyor?

İlki kacinci aydaydi bilmiyorum ama 5 kez mi neydi dogumdan sonra da oluyorsun.

Kizlar hamilelikte omega 3 cok onemliymis..haftada 2 ghn balik yenek gerekiyormuş ozellikle beyin gepisiminin tamamlandigi son 3 ayda.

Solgarin omega3 u var evde doktora da danisarak kullanmak istiyorum. .

Haftada 2 gun yiyemem.

Ben evlenmeden once hic balik yemezdim sadeec hamsi yerdim evlendim basladim az az yemeye derken hamile kaldim ogluma ve hafta da 3 kez balik yedim. Bazen 2 kez de kaldigimizda oldu ama ciden cok yedim. Dogumun son zamankari yaza geldi o zaman da alabalik yedim. Bence yemeye calis. İlactansa dogali daha guzel. Cevizde de var. Ben mesela hemen hemen hergun 1 bardak suya 2 corba kasigi pekme zkoyup iciyorum. Arada unutuyorum da ama genelde iciyorum. Ne kadar gec baslarsan kan ilacina o kadariyi

Dr gittik geldik uc saat bekledik ozel hastane bide ya neyse o akintilar iltihap sokucuden gundelik hayatina devam et dedi cinsiyeti soylemedi ama goedugunu degisebilecegini ima etti 11.haftadaymis bebwk nasil is anlamadim 1 ekimde ikiliye giditorum

Herhangi bi vitaminin yada kanin vs. Eksikligi varsa ilacsiz mumkun degil dogal seylerle olmasi gereken degere cikmasi. İlac mecburi oluyor. Benim kanim pek dusuk degil mesela 13.5 cikmisti gerektigince dogal takviye aliyorum. Ama kanim cok dusuk olsa ilaca baslanir. 4. Ayde mi 5. Ayda mi ne baslaniyor yine her ihtimale karsi ama ne kadar dengede tutabilirsem o kadar iyi.

Hadi gecmis olsun . Ayy gormus yani cinsiyet zaten bu ikili test zamani kesin anliuorlar cinsiyeti ama bazilari soylemiyor.

Canim bende eti vs cok yerim.ama yogun kanamam olduguicin sanirim kan demir degerlerim baya dusuk cikti.doktor baslatti ferra sanol kullanıyorum.

Baligi da yekeye calisicam dedigin gibi.belki son aylarda istahim cok artacagindan yiyebiliyirm. .simdi da istahim cok ama baoigi cok canim istemiyor.
Burda surekli taze bLik olur haklisiniz bakalim kendimi zorlayacagim

Canim cok sevindim . masallah bebisine.herey yolundaymis sukur

Bende de bugün k.rengi leke geldi cok korktum..simdi yok cok sukur.sanirim kanamadan kalan kalintilar geliyo.

Tel giriyorum goremedim yazilanlari gecmisi temizlik yapiyorum simdi kalkiyim biraz bitsin artik misafor gelicek hazirlik yapmicam ev berbatti oglumuda anneme gondrdim 3 haftadir ev kum olmus butun

Hadi ya kansizlikta kotu. Et de ben yemiyorum mesela . Kiyma yiyorum kofte filan ama cok piscek ama bu ara ete karsi biraz degistim yagsiz sinirsiz et yedim bir iki kez esim hayretler icinde

Ben de henuz gitmedim aile hekimine.bu hafta gitmeyi dusunuyorum.
8 haftalikken gitmen gerekir dedi arkadaslar bende bu yonlendirmeyle gittim sende aksatma git canim

çok teşekkürler canım...
ne demek afiyet olsun bebise yarasin insallah :)

İlk hamilelikte yapiliyoe canim bana da yapilmisti. Eger ilk hamilelikte gerekli olan tum doxlari aldiysan ikincide yapmiyorlar.
O zaman ben de tum dozlari yaptırmaliyim cunku benim ilk tesekkurler canim :)

Merhaba canim iyiyiz sen nasilsin.

Yaptıran henuz yok.benim haftaya p.tesi randevum.

iyiyim canım bı sıkıntı yok mide yanması dışında :)

bnmde 18 eylülddü ama ben 26 sında falan gidiyim diyorumcunku belkı cinsiyet tahmınınde de bulunurlar dıe ..
zaten dayanamayıp çrş gıdıp bebişimi gördüm..

kızlar inanamazsınız şimdi ikiliye gıdınce gorurursunuz eller ayaklar oluşmuş hareket halınde tam bebişşş çok güxedi

bebeğin 9+2 de nasıl 11 haftalık oluyor?

Hadi ya kansizlikta kotu. Et de ben yemiyorum mesela . Kiyma yiyorum kofte filan ama cok piscek ama bu ara ete karsi biraz degistim yagsiz sinirsiz et yedim bir iki kez esim hayretler icinde

Aslinda referans degerlerinin icinde degerim ama ortalarda dgil alt sinira yakin.. ahma kanamam olunca doktorum baslatmsk istedisanirim.
Birde kan sulandirici kullanıyorum kanim bol olsun mu istedi acaba kanin dusuk dedi istanbuldaki dr.
neyse cozumu olan bir problem neyseki.takmiyorum hic.yeter k bebis iyi olsun.

Bende tam bir et duskunuyum kiyma kofte hc farketmez burda hayvancilita cok.cogu yonunu sevmesemd buranin sviyorumbu yonden
Ama tavuktan sogudum biraz.hiiic canim istemiyo.

Son düzenleme:
evet bana da dr dedim mutlaka sağlıkocağına git kaydını yaptır aşılarını kaçırma tahlilleini sürekli yaptır diye.tetenoz aşımı kasımın 25.de olacağım o da 15+6ya denk geliyor

Evet biraz arastirdimda tetanoz oyle sadece pasli seylerden degil topraktan bile kapilabilen bir virusmus yaptirmak lazim tehlikeye hic atamayiz benide 24eekimde ilk tetanoza cagirmislar o.zamana 14haftalik olacagiz :)
O sen de birde ufaklik var hic yetisemezsin Allah bagislasin :) ilk hamilelikte yapilmaliymis yani sen asidan yirttin
ben sağlık ocağına gidip hamile olduğumu bile sölemedim eve biraz uzak yürümek istemiyorum düşük tehlikemden dolayı bu tetanoz aşısı kaçıncı ayda vuruluyor?
canim
Beni 14haftalik oldugumuzda cagiracaklarmis erguvni da 15+iken cagiracaklarmis bu aralar yapilmali sanirim ilk gebeliginse eger
benimde ilk hamileliğim ama sağlık ocağında tetanos aşısıyla alakalı hiç bir şey söylemediler
Sen bidaha sor ristersen canim bazi saglik ocaklari kayida aliyor asi zamani gelince arayip cagiriyorlar asiniz var diye belki de oyledir
oh saglikla buyuyun insallahh aslinda cinsiyet soylememsi daha iyi bu haftalarda olusan cinsel organ genelde birbirine benzermis doktorunda tahmindense saglamci olmus :) tabi merak ediyoruz o ayri da.artik nasip ikiliye :)

Ben de eayni et yiyemem sadece kofte oda dedigin gibi iyi piserse ondan yeterli vitamini aliyoruzdur ya hic yiyememktense :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…